בעיות קליטה קשות ביותר בכל הארץ, המון פיקסליזציה. פתאום קרה לפני כמה ימים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עפר אמר שהרשות דווקא אישרה את הכל
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 14#1109114
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 14#1109114
אני גר באזור מודיעין פה לא הבחנתי בבעיות קליטה(פעםפ אחרונה שבדקתי הייתה כלפני שבוע וחצי,אני יבדוק שוב בהמלך היום)
אך רוב השבוע אני נמצא באזור פ"ת (אזור צ.סירקין).
שם אני בכלל לא מצליח לקלוט
אתמול בשעות הצהריים קלטתי בקליטה מלאה,כמעט בלי הפרעות,
אך בלילה שוב חזרו הבעיות ולא הצלחתי לקלוט כלום.
האם זה קשור לבעיות שכולם חווים פה?
יש פה בפורום עוד מישהו מהאזור שיכול להגיד לי אם הבעיות קורות גם אצלו?
אני משתמש בדונגל של APEX עם האנטנה הקטנה המצורפת ,תדר 538
ישמח לתשובה בהקדם
תודה רבה ושבת שלום.
ישמח לתשובה בהקדם
תודה רבה ושבת שלום.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
היי AVI1333,avi1333 כתב:אני גר באזור מודיעין פה לא הבחנתי בבעיות קליטה(פעםפ אחרונה שבדקתי הייתה כלפני שבוע וחצי,אני יבדוק שוב בהמלך היום)
ישמח לתשובה בהקדם
תודה רבה ושבת שלום....
האם הצלחת לקלוט בדונגל שלך בחצי שנה (או יותר) האחרונה בצורה תקינה בפתח תקווה עם האנטנה הפיצפונת הממוגנטת ?
חוץ מזה, פתח תקווה אמורה להיות תדר 514, ובכלל לא תדר 538 .
הבעיה שמעלים בדיון הספציפי פה מדברת על כך שאנשים קלטו בצורה מושלמת במשך חודשים, ופתאום הם חווים בעיה חדשה שלא היתה,
וכנראה יש קשר ישיר לערוץ ה-TEST, ו/או אולי למשדרים, ו/או לניסויים שאולי עורכים ברשות השניה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
AVI - החבר Nissim מדווח שעם הAPEX הקליטה שהוא מצליח לקבל הכי גרועה, לעומת 2-3 דגמים אחרים שניסינו.
dvb-acavish כתב:היי AVI1333,avi1333 כתב:אני גר באזור מודיעין פה לא הבחנתי בבעיות קליטה(פעםפ אחרונה שבדקתי הייתה כלפני שבוע וחצי,אני יבדוק שוב בהמלך היום)
ישמח לתשובה בהקדם
תודה רבה ושבת שלום....
האם הצלחת לקלוט בדונגל שלך בחצי שנה (או יותר) האחרונה בצורה תקינה בפתח תקווה עם האנטנה הפיצפונת הממוגנטת ?
חוץ מזה, פתח תקווה אמורה להיות תדר 514, ובכלל לא תדר 538 .
הבעיה שמעלים בדיון הספציפי פה מדברת על כך שאנשים קלטו בצורה מושלמת במשך חודשים, ופתאום הם חווים בעיה חדשה שלא היתה,
וכנראה יש קשר ישיר לערוץ ה-TEST, ו/או אולי למשדרים, ו/או לניסויים שאולי עורכים ברשות השניה....
בפ"ת אני מצא רק מלפני שבוע ככה שלא יכולתי לבדוק קודם
אך כפי שאמרתי בשעות הצהריים אני קולט טוב ובערב כלום
זה נשמע בעיה מאוד מוזרה.
ב514 לא הצלחתי לקלוט כלום באף מצב ,בבמקרה הכי טוב קיבלתי תמונה קפואה למספר שניות.
ב538 הצלחתי לקבל קליטה ואפילו קליטה טובה רק ביום אחד בלילה
בשאר הזמן לא הצלחתי לקלוט כלום.
מכיוון שאני לא יודע אם הבעיה קשורה לבעיות שכולם חווים פה אני לא יודע אם כדאי לקנות דונגל חדש של חברה אחרת או אולי אנטנה אקטיבית
לכן אם יש פה מישהו מאזור פ"ת שיכול להגיד מה הייה המצב אצלו בימים האחורנים זה יעזור מאוד.
יכול להיות שהבעיות קשורות לכך שקרוב לשם יש בסיס?
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

היי avi1333 ,
לשאלתך : הבעיות בימים האחרונים מתרחשות בכל הנקודות בארץ. גם בפתח תקווה.
מדבריך אני מבין שאינך יודע איך קלטו בעבר (לפני כל הניסויים החדשים) אצלכם באיזור בדיגיטאלית.
מוזר ש- 514 לא נקלט אצלכם בכלל.
בכל מקרה,
כדי לשלול את בעיית תקינות הכרטיס, סע לגבעתיים לגבעה עם האנטנה שעליה נמצא המשדרון הקטן, ותנסה לקלוט משם, רק אל תשכח למגנט את האנטנה לברזל קטן.
לגבי האנטנה, אכן כדאי לך לקנות אנטנה שמתחברת לחשמל (מה שקוראים לזה לפעמים "אקטיבית", למרות ש-"אקטיבית" זו מילה מפחידה... כי אנשים יכולים לחשוב שהיא גם יודעת לשדר... ולא רק לקלוט, והיא לא משדרת). שים לב שהאנטנה מגיעה עם חיבור כזה :

ואם אין לך חיבור כזה בדונגל, אז אתה תצטרך לקנות ב- EBAY מתאם שיעזור לך לחבר בין השניים.
מדבריך אני מבין שאינך יודע איך קלטו בעבר (לפני כל הניסויים החדשים) אצלכם באיזור בדיגיטאלית.
בכל מקרה,
כדי לשלול את בעיית תקינות הכרטיס, סע לגבעתיים לגבעה עם האנטנה שעליה נמצא המשדרון הקטן, ותנסה לקלוט משם, רק אל תשכח למגנט את האנטנה לברזל קטן.
לגבי האנטנה, אכן כדאי לך לקנות אנטנה שמתחברת לחשמל (מה שקוראים לזה לפעמים "אקטיבית", למרות ש-"אקטיבית" זו מילה מפחידה... כי אנשים יכולים לחשוב שהיא גם יודעת לשדר... ולא רק לקלוט, והיא לא משדרת). שים לב שהאנטנה מגיעה עם חיבור כזה :

ואם אין לך חיבור כזה בדונגל, אז אתה תצטרך לקנות ב- EBAY מתאם שיעזור לך לחבר בין השניים.
אוקייי תודה רבה.dvb-acavish כתב:היי avi1333 ,
בכל מקרה,
ואם אין לך חיבור כזה בדונגל, אז אתה תצטרך לקנות ב- EBAY מתאם שיעזור לך לחבר בין השניים....
לגבי תקינות הכרטיס אני בטוח שהוא טוב מכיוון שבאזור מודיעין הוא עובד מצויין
האם אפשר לקנות בארץ אנטנה שיש לה חיבור שמתאים לדונגל של אפקס?
בכל אופן אני יחכה עם האנטנה עד שיתברר לי שזה אכן הבעיה
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

אני לא מכיר בארץ חנות שמוכרת אנטנה פנימית עם חיבור לחשמל , עם היציאה מהסוג הפיצפון שיש בחלק מהדונגלים,
אלא רק עם החיבור מהסוג שיש בתמונה שצירפתי, אתה תצטרך לקנות מתאם באתר מחו"ל.
אלא רק עם החיבור מהסוג שיש בתמונה שצירפתי, אתה תצטרך לקנות מתאם באתר מחו"ל.
תודה ניסים.Nissim כתב:avi1333,
הדונגל של אפקס אינו תקין, איכות הקליטה בו נפגעת ולעתים לא ניתן לצפות בשידורים במקומות שניתן באמצעות דונגלים אחרים....
אני כרגע מחכה שהתקלות בכל הארץ יסתיימו(אני מניח שנידע את זה לפני התגובות פה של האנשים)
כאשר אני ידע באופן ודאי שהבעיה היא במכשיר ובאנטנה אני יקנה את הציוד הדרוש(לבנתיים באזור מודיעין המכשיר מתפקד מצויין,גם בירשולים הקליטה הייתה טובה מאוד,הבעיה אצלי היא רק בפ"ת.שאני קולט באזור מודיעין יש פעם בכמה זמן צפצופים כאלה אבל זה לא מה שמפריע לי,המכשיר לא משמש אותי לטלוויזיה באופן קבוע אלא רק כתחליף למתי שאיני בבבית)