uriler
אין לי זמן כרגע להתייחס לכל הדברים שעלו בשרשור בשעתיים האחרונות אבל
uriler די מוזר שאתה פוסל את חברת Xtreamer באופן כל כך גורף וכל כך "בוטה" ואותך לא מעניין אפילו אם הביקורות יהיו מצוינות כי החברה שרופה. זאת אתה עושה בניגוד לדעתם של
רוב המשתמשים שרכשו את המכשיר במיטב כספם וסה"כ מרוצים ממנו

מרוצים למרות שהובטח להם תמיכה בפורמטים החדשים, למרות שהיו באגים בגרסאות הראשונות (תקנו אותי אם אני טועה אבל גם על הסקירה באתר על ה C200 אמרו שיש לא מעט בעיות ושווה לחכות עד אשר הגירסה תתייצב). חלקכם מדברים על פתרונות דומים אחרים שקיימים במחיר גבוה
במקצת מה Xtremer Pro. אז האם אפשר לחשוף מיהו המתחרה "הזול כל כך" שיודע לנגן את הפורמטים החדשים והאם אפשר לדעת מהו מחירו של הסטרימר הנ"ל?!
מוזר בעיני, שדווקא מה שמציק לכם בעניין ה Xtreamer הוא חוסר התמיכה בפורמטים חדשים
במקום לדבר על הדברים שבאמת מפריעים במכשיר, החלטתם להתנגח דווקא בעניין זה (שאותי מאוד מעניין אבל את שאר העולם שרכש את המכשיר הזה הרבה פחות). הבאגים שהיו בתקופה הראשונה, חוסר התמיכה שלו ב movie jukebox אמיתי הרבה יותר מציקים (אפילו אם לא הובטח לנו על ידם שזה ייכנס)
רשמת:
uriler כתב:
מעבר לזה, לדעתי אי אפשר להשוות את האייפון לאקסטרימר מתוך העובדה שהאייפון יצר נישה, והאקסטרימר בא למלא מקום של סטרימר זול ועשיר בתכונות (אז זול הוא היה, אבל הבעיה שלי היא עושר התכונות שהובטח ולא קוים מעולם).
...
מצחיק קצת אבל לזה בדיוק קוראים נישה!
נישה שנקראת סטרימר במחיר ריצפה שיודע לנגן את רוב פורמטי ה HD המתקדמים ויודע, לכאורה, לנגן את פורמטי האודיו החדשים. נישה, שנכון להיום, אין לה שום מתחרה במסגרת המחיר (ואפילו לא קרוב לזה)
כדי להתייחס קצת לעניין המחיר אני אזכיר שהמחיר של ה Xtremer Pro יהיה 634 ש"ח (במידה והצגתם להם חשבונית של ה Xteamer ובמידה והוא לא נעצר במכס)