מטאליקה ב-1200 שקל! 8O
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
הם פשוט לא מכרו מספיק כרטיסים
אז במקום שהבמה תהיה בצד הצפוני ואז אלו שרכשו
את הכרטיסים היקרים (1000 ש"ח) היו מקדימה
עכשיו אלו שרכשו את כרטיסי הכסף (550 ש"ח) מצטרפים לזהב
או אלו ששילמו לצד המזרחי (350) קיבלו אחלה מקומות וב"זול" יחסית.
אז במקום שהבמה תהיה בצד הצפוני ואז אלו שרכשו
את הכרטיסים היקרים (1000 ש"ח) היו מקדימה
עכשיו אלו שרכשו את כרטיסי הכסף (550 ש"ח) מצטרפים לזהב
או אלו ששילמו לצד המזרחי (350) קיבלו אחלה מקומות וב"זול" יחסית.
אור שפע ואהבה
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
הבוקר גיליתי במיקרה שהתחילה מכירת כרטיסים של "הרגע האחרון" לנוער (עד 21) ב 200 ש"ח.
מספר 2 שלי (השבוע בר-מצווה ) שמאד רצה ללכת, מצא חבר, קפצתי איתו לאצטדיון לקנות כרטיסים בצהריים.
עכשיו הוא כבר שם.
נדהמתי לראות היום ב 12:30 אנשים שכבר עומדים בכניסה ומחכים לפתיחת השערים אחה"צ. היה גם סרטון ה- YNET. מופרע לגמרי בעיני, אבל הם היו מאושרים, שווה קנאה ....
מספר 2 שלי (השבוע בר-מצווה ) שמאד רצה ללכת, מצא חבר, קפצתי איתו לאצטדיון לקנות כרטיסים בצהריים.
עכשיו הוא כבר שם.
נדהמתי לראות היום ב 12:30 אנשים שכבר עומדים בכניסה ומחכים לפתיחת השערים אחה"צ. היה גם סרטון ה- YNET. מופרע לגמרי בעיני, אבל הם היו מאושרים, שווה קנאה ....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
איזה כיף להיות צעיר 
העם דורש..... כל מיני דברים
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
בהופעה הראשונה שלהם פה בפארק הירקון (לטעמי אחת ההופעות הטובות ביותר פה בארץ), גם אני הגעתי כבר בשעות הבוקר לרמת גן.
אחח, איזו נוסטלגיה.
הכרטיס עדיין שמור אצלי ביחד עם הכרטיס של Guns N Roses שהופיעו באותו קיץ והכרטיס של Iron Maiden שהופיעו מאוחר יותר.
אחח, איזו נוסטלגיה.
הכרטיס עדיין שמור אצלי ביחד עם הכרטיס של Guns N Roses שהופיעו באותו קיץ והכרטיס של Iron Maiden שהופיעו מאוחר יותר.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
הופעה גדולה..........
אז נכון...........הסאונד נפל. למעשה זה היה הסאונד של הקהל. הבמה עבדה בסדר והלהקה המשיכה לנגן..............אבל מטאליקה......כמו מטאליקה שיכת לזן של להקות ,שהקהל חשוב לה יותר מכל........הוא זה שבנה אותה ,והם נתנו כמו תמיד...............את כל הנשמה..........את מיטב הלהיטים.
פעם ראשונה שאני במופע אייצטד' בארץ.......הייתי ביציע המערבי בדיוק באמצע ממול. חיכיתי לרגע האחרון לירידת מחיר וקניתי ב 350 במקום 550.
זה נכון שמהיציע היה קשה להרגיש את הלהקה קצת ממרחק............אבל הנוף על הקהל היה יפה מאוד. ושיהיה ברור.........אף אחד לא ישב ביציע..... כולם עמדו...............רקדו...הריעו ונהנו.
הסאונד בגדול היה מצויין !!!! נהנייתי... ואני לא היחיד שנהנה מהאנשים שהיו במופע ודיברתי איתם.
התור לחולצת מזכרת היה גדול מדי לצערי............... חבל.
מופע של של שעתיים מלאות של מטאליקה בכל גילגוליה. בחימום ראיתי רק את אורפנלד שלנו שהיו טובים והקהל אהב.
בסופו של דבר הם הביאו משהו כמו 25 אלף איש. מישהו אמר מקרטני הביא 40 ? ? ? אז בואו נעשה חשבון............... הופעה שלישית שלהם בארץ..........40 אלף בראשונה.....10 אלף בראשל"צ בשנייה......... ועוד 25 אלף עכשיו. כמה להקות אחרות יעשו את זה? ? ?? מעטות...... ועוד בערב של גמר גביע אירופה.
תמונות יהיו מחר........
רפי_א
פעם ראשונה שאני במופע אייצטד' בארץ.......הייתי ביציע המערבי בדיוק באמצע ממול. חיכיתי לרגע האחרון לירידת מחיר וקניתי ב 350 במקום 550.
זה נכון שמהיציע היה קשה להרגיש את הלהקה קצת ממרחק............אבל הנוף על הקהל היה יפה מאוד. ושיהיה ברור.........אף אחד לא ישב ביציע..... כולם עמדו...............רקדו...הריעו ונהנו.
הסאונד בגדול היה מצויין !!!! נהנייתי... ואני לא היחיד שנהנה מהאנשים שהיו במופע ודיברתי איתם.
התור לחולצת מזכרת היה גדול מדי לצערי............... חבל.
מופע של של שעתיים מלאות של מטאליקה בכל גילגוליה. בחימום ראיתי רק את אורפנלד שלנו שהיו טובים והקהל אהב.
בסופו של דבר הם הביאו משהו כמו 25 אלף איש. מישהו אמר מקרטני הביא 40 ? ? ? אז בואו נעשה חשבון............... הופעה שלישית שלהם בארץ..........40 אלף בראשונה.....10 אלף בראשל"צ בשנייה......... ועוד 25 אלף עכשיו. כמה להקות אחרות יעשו את זה? ? ?? מעטות...... ועוד בערב של גמר גביע אירופה.
תמונות יהיו מחר........
רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 23/05/2010 12:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
לדעתי מחירים שפויים היו מביאים כפול אנשים. אני אפילו לא חשבתי ללכת בגלל העלות.
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
הייתי בגולדן, פייר התאכזבתי.
שי
- Eff
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
GO VEGAN
- AldoRaine
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
הייתי במופע (בסילבר) ודי נהניתי. פחות טוב מהפעם הקודמת שראיתי אותם, סאונד לא משהו (כמעט בלי מידים ובכלל לא שמעו את הקול של ג'יימס), תקלות הסאונד ב Fade to Black ממש ביאסו ומטאליקה בעצמם היו די אנמיים ולא ממש הפעילו את הקהל. אהבתי את הסטליסט, למרות שהוא לא היה מושלם.
בגדול לא ההופעה החיה הטובה של החיים שלי, אבל מטאליקה בלייב - קשה להתאכזב למרות הכל.
אני אישית שמח שלא מכרו יותר כרטיסים. גם ככה היה די צפוף על דשא והיציעים נראות 80%-90% מלאים. גם
המחירים היו די שפועים - פלוס מינוס כמו המחירים שלהם באירופה - 350-500 ש"ח לכרטיס זה 70-100 יורו. חוץ מהגולדן רינג כמובן, שעלה יותר מדי.
בגדול לא ההופעה החיה הטובה של החיים שלי, אבל מטאליקה בלייב - קשה להתאכזב למרות הכל.
אני אישית שמח שלא מכרו יותר כרטיסים. גם ככה היה די צפוף על דשא והיציעים נראות 80%-90% מלאים. גם
המחירים היו די שפועים - פלוס מינוס כמו המחירים שלהם באירופה - 350-500 ש"ח לכרטיס זה 70-100 יורו. חוץ מהגולדן רינג כמובן, שעלה יותר מדי.
- רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
אין ספק......
עפר...........
שעם מחיר נמוך יותר היה הרבה יותר קהל. מטאליקה שייכת לאותן ביצי זהב שמפיקים מודעים ויודעים ,והנה למרות המחיר הגבוה.....והמחאה החלקית כימעט גם שלי ,הגיע מספיק קהל יחסית.
חבר שלי עמד ליד המיקסר המיוחד שהגיע במיוחד מחו"ל...........ואמר לי שזה היה משהו מטורף שנראה כמו לוח בקרה של חללית ענקית.
אני עדיין חושב שמטאליקה בביקורה הראשון בתחילת ה 90 בפארק הירקון הייתה הכי גדולה ששמעתי.........אבל זו חבורה משומנת שכוחה הגדול בהופעותיה והם עדיין במיטבם ,לא נותנים לאותות הגיל לסדוק את המקצוענות.
רפי_א
שעם מחיר נמוך יותר היה הרבה יותר קהל. מטאליקה שייכת לאותן ביצי זהב שמפיקים מודעים ויודעים ,והנה למרות המחיר הגבוה.....והמחאה החלקית כימעט גם שלי ,הגיע מספיק קהל יחסית.
חבר שלי עמד ליד המיקסר המיוחד שהגיע במיוחד מחו"ל...........ואמר לי שזה היה משהו מטורף שנראה כמו לוח בקרה של חללית ענקית.
אני עדיין חושב שמטאליקה בביקורה הראשון בתחילת ה 90 בפארק הירקון הייתה הכי גדולה ששמעתי.........אבל זו חבורה משומנת שכוחה הגדול בהופעותיה והם עדיין במיטבם ,לא נותנים לאותות הגיל לסדוק את המקצוענות.
רפי_א
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
נפילות הסאונד קטעו את הכיף בצורה הכי מבאסת שיכולה להיות במופע שכזה.
הארגון היה כרגיל חפארי וישראלי, מלוכלך ולא יעיל.
הלהקה, עם כמה שאני אוהב את המוסיקה שלהם, כאילו לא היו שם באמת, לא היה את הלב והעוצמות של פעם (אולי אני התבגרתי...)
וכל הקשר עם הקהל מצד הטפילד היה בסגנון דודה ולא ממש היה חיבור אמיתי, לא יודע איך להסביר.
הלך הקסם...
ממה שראיתי המון אנשים מאוד נהנו, אני לא.
הארגון היה כרגיל חפארי וישראלי, מלוכלך ולא יעיל.
הלהקה, עם כמה שאני אוהב את המוסיקה שלהם, כאילו לא היו שם באמת, לא היה את הלב והעוצמות של פעם (אולי אני התבגרתי...)
וכל הקשר עם הקהל מצד הטפילד היה בסגנון דודה ולא ממש היה חיבור אמיתי, לא יודע איך להסביר.
הלך הקסם...
ממה שראיתי המון אנשים מאוד נהנו, אני לא.
שי
- AldoRaine
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
די מסכים אתך פה, למרות שלדעתי זה לא שמטאליקה "כבר לא מה שהיה פעם". הייתי בהופעה שלהם במסגרת הטור של Sick of the Sudio לפני 3 שנים, בפסטיבל ממש קטן ביוון (משהו כמו 12 אלף איש). בהופעה ההיא היו אנרגיות אחרות לגמרי (למרות שהיו הרבה פחות אנשים) והתקשורת של הלהקה עם הקהל הייתה הרבה הרבה יותר טובה. ג'יימס ממש הפעיל את הקהל, דיבר איתנו כמעט אחרי כל שיר, גרם לקהל לצעוק את מה שהוא אמר ובכלל נראה הרבה יותר מתלהב ושמח להופיע.Shayosef כתב: הלהקה, עם כמה שאני אוהב את המוסיקה שלהם, כאילו לא היו שם באמת, לא היה את הלב והעוצמות של פעם (אולי אני התבגרתי...)
וכל הקשר עם הקהל מצד הטפילד היה בסגנון דודה ולא ממש היה חיבור אמיתי, לא יודע איך להסביר....
לא יודע, אולי הם פשוט לא מתים על ישראל או שאולי הם לא אוהבים את הטור הזה שלהם (שנועד רק לקדם את מחירות האלבום החדש) אבל האנרגיות של הלהקה והסינרגיה עם הקהל לא הייתה משהו.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אני מחכה ל MEGADETH
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
איפה היית כשהם היו כאן לפני כמה שנים?zovirax כתב:אני מחכה ל MEGADETH...
120 השקלים הכי משתלמים שהוצאתי.
- ben389
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
Re: אין ספק......
סוג של חללית Midas XL8רפי_א כתב: חבר שלי עמד ליד המיקסר המיוחד שהגיע במיוחד מחו"ל...........ואמר לי שזה היה משהו מטורף שנראה כמו לוח בקרה של חללית ענקית.
רפי_א...
הוא גם עולה כמו חללית קטנה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
טוב, אז התאוששתי... כבר לא קל לדפוק את הראש עם פוגו, היום שאחרי הוא bitch אמיתי...
האצטדיון היה יחסית ריק. חבל, כי זה פגע באווירה, אבל נהדר כי זה דפק את המארגנים הגנבים.
לגבי ההופעה עצמה? מטאליקה כבר לא תהיה מה שהיתה ב-91, אין לנו אשליות. זאת לא ההופעה המדהימה של justice או האלבום השחור, וגם לא cunning stunts. הטפילד כבר התעייף מלהגיד "metallica is with you, are you with us?!", ואפשר להבין אותו. אין כבר את האינטראקציה עם הקהל כמו שהיתה פעם. גם השירים לא היו הטובים ביותר, לא ראינו את ה-unforgiven (לא הראשון ולא השני), וגם לא את sanitarium. כן היו one ו-master of puppets, ואפילו ניסו לשיר את fade to black, עד כמה שיכלנו לקרוא את תנועות השפתיים של הטפילד.
בסך הכל היה נחמד. געגועים לתקופה וללהקה שכבר לא יחזרו.
האצטדיון היה יחסית ריק. חבל, כי זה פגע באווירה, אבל נהדר כי זה דפק את המארגנים הגנבים.
לגבי ההופעה עצמה? מטאליקה כבר לא תהיה מה שהיתה ב-91, אין לנו אשליות. זאת לא ההופעה המדהימה של justice או האלבום השחור, וגם לא cunning stunts. הטפילד כבר התעייף מלהגיד "metallica is with you, are you with us?!", ואפשר להבין אותו. אין כבר את האינטראקציה עם הקהל כמו שהיתה פעם. גם השירים לא היו הטובים ביותר, לא ראינו את ה-unforgiven (לא הראשון ולא השני), וגם לא את sanitarium. כן היו one ו-master of puppets, ואפילו ניסו לשיר את fade to black, עד כמה שיכלנו לקרוא את תנועות השפתיים של הטפילד.
בסך הכל היה נחמד. געגועים לתקופה וללהקה שכבר לא יחזרו.
Silence speaks louder than words
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
היה מצויין... הגעתי די מוקדם והספקתי לראות את כל הופעות החימום, אורפנד לאנד - אולי להקת הרוק המצליחה ביותר מישראל נתנה בראש... הדיסק החדש שלהם פשוט מצויין (מגלה כמה הוא יפה עם הזמן.....) וחבל שהקהל לא הכיר אותם בכלל.. .יצא מצב שאני והחברים רקדנו והשתוללנו לצלילים האסליים של אורפנד לאנד וכל הקהל הסתכל בתהמוניות ולא הבין מי אלו חבורת המוזרים האלה..
הסאונד היה קצת בעייתי גם עם אורפנד לאנד שהנמיכו אותם ממש ומעמדת הסילבר בקושי יכלתי לשמוע משהו... אחרי זה שמטאליקה עלו הדציבלים עלו אבל עדיין היה קשה מאוד לשמוע את הקול של הטפילד ואת הבאס,גיטרה.... אבל זה תופעה רגילה בהופעות כאלה בארץ.. בכל מקרה היה הופעה מצויינת, סט ליסט מצויין.... מטאליקה פשוט לא להקה מרגשת יותר מידי ולכן אין כל כך מה לדרוש רגש וחיבור .. אנרגיות כן היו והקהל נתן בראש...
הסאונד היה קצת בעייתי גם עם אורפנד לאנד שהנמיכו אותם ממש ומעמדת הסילבר בקושי יכלתי לשמוע משהו... אחרי זה שמטאליקה עלו הדציבלים עלו אבל עדיין היה קשה מאוד לשמוע את הקול של הטפילד ואת הבאס,גיטרה.... אבל זה תופעה רגילה בהופעות כאלה בארץ.. בכל מקרה היה הופעה מצויינת, סט ליסט מצויין.... מטאליקה פשוט לא להקה מרגשת יותר מידי ולכן אין כל כך מה לדרוש רגש וחיבור .. אנרגיות כן היו והקהל נתן בראש...
-
MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
שמע... ההתרשמויות שלנו היו שונות לגמרי...
נתחיל מזה שמופע החימום היה סבל מתמשך בשבילי. נמשיך מזה שדווקא הסאונד היה נשמע לי טוב מאד, יחסית להופעות בארץ. הליסט לא הלהיב אותי במיוחד, וגם לא האנרגיות והחיבור של הלהקה עם הקהל. ונסיים בזה שפעם מטאליקה היתה הלהקה הכי מלהיבה ומרגשת, ולכן כן מצפים לרגש וחיבור.
בקיצור, 180 מעלות...
נתחיל מזה שמופע החימום היה סבל מתמשך בשבילי. נמשיך מזה שדווקא הסאונד היה נשמע לי טוב מאד, יחסית להופעות בארץ. הליסט לא הלהיב אותי במיוחד, וגם לא האנרגיות והחיבור של הלהקה עם הקהל. ונסיים בזה שפעם מטאליקה היתה הלהקה הכי מלהיבה ומרגשת, ולכן כן מצפים לרגש וחיבור.
בקיצור, 180 מעלות...
Silence speaks louder than words
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
שמע לגבי מטאליאקה זה פשוט העניין שעברתי את תקופת "המטאליקה" שלי אך בכל זאת היה יפה ככה להזכר..... דווקא החומר החדש של מטאליקה מצויין לדעתי ואפילו לפעמים מתעלה על הישנים שכבר חרשנו אותם מכל צד אפשרי....
לגבי הסאונד זה רק דעתי, אני נהנה יותר מהסאונד בבארבי,זאפה ומקומות קטנים מאשר ההופעות ענק שם מקבלים פחות חוויה של סאונד אלה יותר אווירה.. גם בדרים זה היה ככה, עד שלא זזתי אחורה לעמדת הסאונדמן פשוט לא יכלתי לשמוע לא את הקלידים ולא את הסולן......
ואורפנד לנד.. מציע לך לנסות שוב את האלבום מבול ואת האלבום האחרון שלהם שהוא אדיר.... הופעה שלישית שאני רואה אותם ואף פעם לא מתאכזב.. גאווה
לגבי הסאונד זה רק דעתי, אני נהנה יותר מהסאונד בבארבי,זאפה ומקומות קטנים מאשר ההופעות ענק שם מקבלים פחות חוויה של סאונד אלה יותר אווירה.. גם בדרים זה היה ככה, עד שלא זזתי אחורה לעמדת הסאונדמן פשוט לא יכלתי לשמוע לא את הקלידים ולא את הסולן......
ואורפנד לנד.. מציע לך לנסות שוב את האלבום מבול ואת האלבום האחרון שלהם שהוא אדיר.... הופעה שלישית שאני רואה אותם ואף פעם לא מתאכזב.. גאווה