לפי דבריך האם גם ה HDX1000 יודע לתמוך בדיסק קשיח פנימי NTFS ?ziv_r כתב:אני ניסיתי רק NTFS. לא בדקתי כונן קשיח אשר מכיל מספר מחיצות כאשר כל אחת מהן בפורמט קבצים שונה....
עד היום עבדתי עם Ext3 , וכמובן שאני אשמח לעבור ל NTFS .

לפי דבריך האם גם ה HDX1000 יודע לתמוך בדיסק קשיח פנימי NTFS ?ziv_r כתב:אני ניסיתי רק NTFS. לא בדקתי כונן קשיח אשר מכיל מספר מחיצות כאשר כל אחת מהן בפורמט קבצים שונה....

כןdima_vy כתב:עוד שאלה שנזכרתי בה - האם BD1 תומך באודיו HD בקבצים mkv?
תודה...

כן תעשה עדכון גירסא ל4.9 ניגנתי קובץ ISO BD פסקול DTS MSTR -HD RIHANA עובד בצורה חלקהsufgi123 כתב:כןdima_vy כתב:עוד שאלה שנזכרתי בה - האם BD1 תומך באודיו HD בקבצים mkv?
תודה...
קיבלתי היום את ה HDX BD-1 והתעסקתי איתו מעט
למרות מה שנכתב בביקורת
"אז נחזור חזרה ל BD-1. עם כותרי Blu-ray באמת שאין לנו בעיה בניגון פורמטי האודיו המתקדמים, אם זה DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus או DTS-HD High Resolution Audio - כולם ינוגנו כשורה לא משנה באיזה דרך תנגנו אותם, אם זה Intelligent Play, BD Navi או General."
כשניסיתי לנגן קובץ iso שמקורו בבלוריי, הנגן לא הוציא פורמט אודיו מתקדם ואף לא DD או DTS כאשר ניגנתי סרט דרך תפריט BD Navi . הרסיבר זיהה את הסאונד כ Multi Channel ולא את הפורמט שנוגן בפועל (כלומר הנגן ביצע פענוח כלשהו) .
באמצאות General או Intelligent Play פורמטי האודיו השונים מנוגנים ללא בעיה .
זיו, האם זה באג שלא שמת לב אליו או שהגדרתי משהו לא נכון ?
האם יש מישהו אם המכשיר הזה שהצליח לנגן את פורמטי ה HD עם קובץ iso (בלוריי) באמצאות BD Navi ?...

באיזה קובץ מדובר?sufgi123 כתב:בדקתי בשני קבצי iso וקיבלתי אותם תוצאות.
אני אכן עובד עם הגירסה האחרונה 4.9
בניגון קבצים בדידים או קובץ iso שלא בתצורת BD Navi אין בעייה לנגן פורמטים מתקדמים .
מה שמוזר הוא שאפילו פורמט DD או DTS לא מתנגן מקובץ iso בתצורה BD Navi...

מצאתי את הבעיה/באגsufgi123 כתב:יש לי רסיבר אונקיו 3007
התכוונתי דווקא להופעה בלוס אנג'לס (שם יש רק DD) .
הפעלתי את הסרט האלמנט החמישי כשהקבצים נמצאים בתיקייה ולא כקובץ iso אחד , ובמצב זה הנגן מוציא TRUE-HD ללא בעיות.
נראה לי שיש באג בהפעלה קובץ בודד iso (אולי לחלק מהכותרים) ....