tvholic כתב:פרנקי רשמת אותי לבד
מה אני אמור להבין מזה?
אני כבר כמה ימים עובד על זה...
...
אח יקר אתה יכול להביא איתך את האישה בכייף כבר דיברנו על זה נשמה אל תתיחס לזה שאתה רשום אחד פשוט העתקתי והדבקתי
tvholic
חבר ותיק
תגובות: 2152
שליחה
אני יודע אחי
כתבתי את זה בצחוק
אין עליך כפרה! אתה מלך!!
של כל דבר עם 4 גלגלים!
sufgi123
חבר ותיק
תגובות: 1396
שליחה
לא ראיתי את ה 65'' אבל ראיתי את ה 103'' 3D שהייתה בפיוצר .
אני יכול להגיד שה 3D במתכונתו הנוכחית לא בשבילי.
לא יכולתי להסתכל על המסך יותר מדקה מבלי שקיבלתי כאבי ראש (שאגב היו לי גם באירוע ההשקה של פנאסוניק למסכי ה 3D)
מעניין אותי יותר איך ה 65VT20 בתצוגה רגילה 2D לעומת הקורו סידרה 9 .
כיוון שאני לא חסיד פיוניר (סך הכל מדובר בטלויזיה) , אני מבטיח להיות אובייקטיבי בשיפוט שלי ביום שלישי לגבי ה 65VT20 .
בכל מקרה אני לא מתכוון להתקדם, כי אני מרוצה מאוד מהתמונה של הקורו .
אם וכאשר תכנס טכנולוגיה 3D כזו שלא תגרום לי לכאבי ראש, אני כבר ארכוש מקרן שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ...
frankym
חבר ותיק
תגובות: 2009
שליחה
frankym כתב:חברים מבקש להשאיר את השירשור הזה בהקשרו ולא לפתוח שאלות לא קשורות נא לפתוח שירשור במקום המתאים לשאלות
אני מוסיף את היום והשעה למוזמנים
חברים זו הרשימה
1.טלhd
2. Sam22
3. חיים+הבן שלו
4. 9000es
5. Gro111
6. Tvholic
7. תומר בן אריה
8. Rino
9. Yossigab
10. Nils3373
11. Giliboy
12. Sufgi123
13. Erezhere123
14. Yarino
אני לא זוכר את מי הוספתי מעבר לרשימה הזו עימכם הסליחה בבקשה לשלוח אישור הגעה בפרטי ואז תקבלו את הכתובת המדוייקת
מיותר לציין דור המלך ואיתי התותח דירבלאק לא להגיע ומיותר לציין שהמנהלים מוזמנים גם כן
יום שלישי הקרוב בשעה 19:00 כמובן שכתובת תקבלו בפרטי לאחר שתשלחו אישור הגעה בפרטי ואת הטלפון שלי מי שיירצה למקרה שיסתבך
...
חברים יש אנשים שלט אישרו הגעה משמע אני מקבל את זה כלא יכולים להגיע אז אם אתם אכן באים לשלוח לי בפרטי בשביל לקבל את הכתובת מעבר לזה מסתבר שיש כמה מקומות פנויים מכאלה ואחרים שלא יכלו להגיע אז אתם מוזמנים לשלוח בקשות לבוא ונשקול זאת בחיוב
doron35
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
שליחה
האם המשקפיים עם סוללה וכמה זמן צפייה אפשר לראות ?
blknom1
חבר ותיק
תגובות: 1322
שליחה
פרנקי,
שיהיה לך מברוק ובהצלחה אחויה.
הרבה שעות של משחקים, סרטים (וכנראה פחות זמן איכות עם האישה... )
frankym
חבר ותיק
שליחה
נחשו מי משחק GT5 בתלת מימד
frankym
חבר ותיק
שליחה
חברים. כרגע דיברתי עם גילי בוי הוא כנראה לא יגיע הוא עם אישתו בבית חולים צירים בשבוע פאקינג שלושים וואלה מאז השיחה איתו הלב שלי רועד בפנים אם יש בכם נשמה תנו איזה תפילה קטנה בשביל אישתו ובשביל העובר אני כבר קראתי פרק מתהילים לרפואה בשביל משפחתו חמש דקות לא ייקח לכם יותר מזה
9000es
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
שליחה
frankym כתב:חברים. כרגע דיברתי עם גילי בוי הוא כנראה לא יגיע הוא עם אישתו בבית חולים צירים בשבוע **** שלושים וואלה מאז השיחה איתו הלב שלי רועד בפנים אם יש בכם נשמה תנו איזה תפילה קטנה בשביל אישתו ובשביל העובר אני כבר קראתי פרק מתהילים לרפואה בשביל משפחתו חמש דקות לא ייקח לכם יותר מזה
...
חזק ואמץ פרנקי .
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
פרנקי,
גילי אוהד הפועל
והוא עוד השפוי בבית... אחותו מקרה קשה יותר
קטן עליו צירים מוקדמים..
מקווה לבשורות טובות
העם דורש..... כל מיני דברים
yossigab
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
שליחה
frankym כתב:חברים. כרגע דיברתי עם גילי בוי הוא כנראה לא יגיע הוא עם אישתו בבית חולים צירים בשבוע **** שלושים וואלה מאז השיחה איתו הלב שלי רועד בפנים אם יש בכם נשמה תנו איזה תפילה קטנה בשביל אישתו ובשביל העובר אני כבר קראתי פרק מתהילים לרפואה בשביל משפחתו חמש דקות לא ייקח לכם יותר מזה
...
גילי - מאחל לך שיהיו רק בשורות טובות. מקווה שזה רק צירים מדומים (לפעמים יש כאלו חזקים) ושהכל בסדר לאמא ולעובר...
tvholic
חבר ותיק
שליחה
...
אני אקרא בשבילם
בע"ה בקרוב משתמש נוסף בHT (ואוהד להפועל)
nils3373
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
שליחה
...
מצטרף לתפילה.
frankym
חבר ותיק
שליחה
חברים יש הפתעה היום שכרגע הגיע לידי תתכוננו לעוף
שי-כ
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן
שליחה
נקווה רק לבשורות טובות
tvholic
חבר ותיק
שליחה
פתאום קלטתי!!!!
היום הולכים לפרנקי!!!!!!!
של כל דבר עם 4 גלגלים!
frankym
חבר ותיק
שליחה
חברים אל תתכננו ללכת מוקדם כי בשעה 21:00 בערב תכנס לביתי הפתעה שאני חושב שתעיף אותכם תבואו רעבים הרבה מצב רוח וכמובן יש אלכוהול