18/03/2025 22:49
rafi_d כתב:
תודה על הטיפ, הנוקיה מחובר בינתיים, ובמקביל, ה zte צולם עי הטכנאי שהגיע, ולבקשתי, הבטיח להעביר להנדסה לבדיקה ורישום .. נראה אם זה יועיל...
בהצלחה עם הורדת המחיר... אני "מאוד מודאג" כי אתה לקוח "ישן" ולא חדש... תעדכן... ואל תשכח גם לנסות לבקש גם את הנקודת רשת החינמית...
...
הרשימה של הוט (וסלקום) היא "קמצנית" למדי ובשוק החופשי ניתן להשיג, במחיר נורמלי יחסית, דגש על יחסית... רק את הגו פייבר. אשמח אם תעדכן כשתדע משהו בעניין אישור ה ZTE (רק בשביל הפרופורציות, החיבור הראשון שלי הוא על תשתית בזק ולכן רכשתי 4 יחידות ZTE, יש לי שני חיבורי תשתית בזק, בכ 140 ש"ח, 2 לשימוש ו2 לגיבוי כלןמר כ 35 ש"ח ליחדה.
אצלי לאחר שבוע מרגע שהתחברתי להוט על IBC עם גו פייבר שבמהלכו חיברתי את ה ZTE מחופש לגו פייבר חטפתי ניתוק בחיבור. לא הבנתי מה הסיפור וכמובן שהוט זרקו את זה על הציוד הפרטי. מכיוון שכך הפעלתי את איום הניתוק, להזכירך יש לי תשתית בזק פעילה ולכן אני יכול להרשות לעצמי ללכת עד הסוף, הגיעו פעמיים טכנאים. הראשון לא הבין מה קורה אבל בשיחה מול IBC נאמר לו שיצרתי הפרעות לשכנים (כזה אני, מופרע ומפריע...) ונותקתי ע"י המערכת. זה נשמע לי מאוד תמוה ולכן דרשתי טכנאי שוב. בבדיקה נאמר שהגו פייבר בכלל לא מתגלה ע"י המערכות. כאשר סיפרתי לו את הפרטים אמר שנתקל בזה והדרך היחידה היא להחליף את הגו פייבר כי הוא "שרוף" במערכות ברמת סיריאלי. היום הגיעה היחידה התחליפית, יותר מאוחר אוכל לבדוק ולראות אם העניין הסתדר.
לגבי המחיר, יותר מאוחר צריך לחזור אלי איש המכירות שלי, הכי נחמד וישר בהוט (מי שצריך קשר לתופעה הנדירה הזו בהוט מוזמן להשאיר לי פרטי התקשרות ומה רוצה ואני אעביר לו לצורך יצירת קשר, גם למתקין חביב אני יכול לקשר), לטיפול במעבר לסטטוס זהה לשלך, מינוס נקודת רשת חינמית כי אין לי צורך, אצלי הכל כולל הכל (חוץ מ NAS) מחובר אלחוטית. מניח שנצליח גם כאן להגיע לתוצאות המצופות. תמיד אוכל לבקש להתנתק...
למען הסר ספק, אין לי טובות הנאה ואו אחרות מהוט, אני פשוט לקוח וותיק עם שני חיבורים ויודע להתנהל מולם בקשיחות ולהשיג בגדול את מה שאני רוצה (בגבול הסביר).