אני אשמח לצילום יעזור לי מולם29/01/2025 20:54alber כתב: מובן לגמרי![]()
אני פשוט עוקב אחרי השרשור כמה שבועות כי הוט העלו לי מחיר ורציתי למצוא תחליף טוב.
אין לי גם שום אינטרס לשווק את הוט, אני יכול להעלות צילום של ההסכם אם זה יעזור ¯\_(ツ)_/¯
אולי האינטרס היחיד שלי הוא להבין אם בכלל אפשר להיפטר מההוטבוקס שלהם, כי מחפירה בשרשורים אחרים בפורום נראה שזה לא ממש אפשרי
...
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- דוד.אזולאי
- חבר פעיל

- תגובות: 86
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
Re: שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
מתתי29/01/2025 17:32vital_t כתב: {A19637B1-89F2-4F19-863F-208026AB7EB6}.png
לפני שכותבים הודעה כזאת כהודעה ראשונה, הייתי מציע לצבור פז"מ וכמות סבירה של הודעות. כי בנתיים זה נראה אמין כמו:
image.png...
תודה, הייתי צריך את זה על הבוקר כדי לחייך קצת
- alber
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: אל בר
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מתברר שזה כן מוגבל ל24 חודשים ולא הקשבתי לאשתי מספיק...
החלפתי עכשיו לפרטנר 5 גיגה (על תשתי IBC מסתבר), ועובר מסלקום. חודשיים 69 ואז 199 . הביאו לי מתאם בחינם. בכל מקרה,מקסימום נשמנך לחבילה של 1 גיגה
סלקום 2.5G על תשתית בזק - שלושה מחזורי חיוב ראשונים בחינם, לשאר השנה הראשונה 120 ש"ח לחודש, לשניה השניה 140 ואחר כך 160.
משאילים ללא עלות מתאם סיב GPON של נוקיה לתקופה בה אני מנוי.
משאילים ללא עלות מתאם סיב GPON של נוקיה לתקופה בה אני מנוי.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מעדכן שמחירי סלקום במגמת עלייה
יש לי 2 קווי סלולר (אחד שלא משתמש,גיבוי,ואחד שבשימוש אמא שלי) שעד עכשיו שלמתי סהכ 50ש"ח על שניהם,עכשיו כבר קפץ ל70 (ועוד במסגרת העבודה)
מבחינת אינטרנט שלמתי עד נובמבר 89שח ל600\60 בסיבים שלהם (תשתית בזק,ממיר סיב חינם,ראוטר פרטי),בינתיים מדצמבר חייבו יפה יפה 98 (אשכרה מהפך במחיר).
למרות שיחה עם נציג שהבטיח שהמחיר יישאר ובמקביל אקבל "זיכוי" של 10שח ואז המחיר הקודם יחזור - אני רואה שהבטחות לחוד ומעשים לחוד,אחכה לעשירי לחודש (תאריך שהחיוב מופיע באשראי) ואכין במקביל את חליפת האיומים...
שימו לב למחירים אצלכם (ייאמר לזכותם שהאתר במובייל והאיזור האישי ממש נעימים לקריאה וניווט.. - וגם האינטרנט בסיבים מעולה ואני איתם מעל שנתיים ולא הייתי צריך תמיכה \ או היו בעיות..)
יש לי 2 קווי סלולר (אחד שלא משתמש,גיבוי,ואחד שבשימוש אמא שלי) שעד עכשיו שלמתי סהכ 50ש"ח על שניהם,עכשיו כבר קפץ ל70 (ועוד במסגרת העבודה)
מבחינת אינטרנט שלמתי עד נובמבר 89שח ל600\60 בסיבים שלהם (תשתית בזק,ממיר סיב חינם,ראוטר פרטי),בינתיים מדצמבר חייבו יפה יפה 98 (אשכרה מהפך במחיר).
למרות שיחה עם נציג שהבטיח שהמחיר יישאר ובמקביל אקבל "זיכוי" של 10שח ואז המחיר הקודם יחזור - אני רואה שהבטחות לחוד ומעשים לחוד,אחכה לעשירי לחודש (תאריך שהחיוב מופיע באשראי) ואכין במקביל את חליפת האיומים...
שימו לב למחירים אצלכם (ייאמר לזכותם שהאתר במובייל והאיזור האישי ממש נעימים לקריאה וניווט.. - וגם האינטרנט בסיבים מעולה ואני איתם מעל שנתיים ולא הייתי צריך תמיכה \ או היו בעיות..)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
רצוי להפריד בין הסלולר לאינטרנט הביתי (והטלוויזיה).08/02/2025 14:01l33cher כתב: מעדכן שמחירי סלקום במגמת עלייה
שימו לב למחירים אצלכם (ייאמר לזכותם שהאתר במובייל והאיזור האישי ממש נעימים לקריאה וניווט.. - וגם האינטרנט בסיבים מעולה ואני איתם מעל שנתיים ולא הייתי צריך תמיכה \ או היו בעיות..)...
באינטרנט הביתי יש חבילות זולות (60-90) ל-800-1000MB (הוט-גילת-פרטנר-019-018), בסלולר מחוץ לחברות האפ"ס יש חבילות של 3 קווים ב-50-60 ש"ח.
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
הקפיצו לי את המחיר בסלקום ל90 ש"ח ל300 מגה סיבים.
פרטנר הציעו לי 69 ש"ח לחודש ל 1000 מגה סיבים, אבל ל4 חודשים, צריך לשלם על מתאם סיב 5 ש"ח לחודש. אחרי 4 חודשים המחיר עולה חושב של 120 ש"ח.
אחרי מיקוח, סלקום ירדו ל80 ל 6 חודשים, אבל עדין יקר (לפחות הם נותנים מתאם סיב ללא עלות).
יש לי רק תשתית ITC, מה הכי זול במצב שלי?
מספיק לי מהירות אפילו של 100.
פרטנר הציעו לי 69 ש"ח לחודש ל 1000 מגה סיבים, אבל ל4 חודשים, צריך לשלם על מתאם סיב 5 ש"ח לחודש. אחרי 4 חודשים המחיר עולה חושב של 120 ש"ח.
אחרי מיקוח, סלקום ירדו ל80 ל 6 חודשים, אבל עדין יקר (לפחות הם נותנים מתאם סיב ללא עלות).
יש לי רק תשתית ITC, מה הכי זול במצב שלי?
מספיק לי מהירות אפילו של 100.
נכון להיום ,זה הספק אינטרנט הכי זול לפי פרסום : https://gilat-telecom.co.il/
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני עם גילת, נגמרה השנה הראשונה שבה שילמתי 70 שקל ועכשיו עלה ל 100 שקל
אין ממש חלופות חוץ זה
אין ממש חלופות חוץ זה
אתה יכול לבקש מהם לרדת ל-89 כפי שקורה עבור מצטרפים חדשים בחודשים האחרונים.16/02/2025 11:58Adigaforever כתב: אני עם גילת, נגמרה השנה הראשונה שבה שילמתי 70 שקל ועכשיו עלה ל 100 שקל
אין ממש חלופות חוץ זה...
לא יודע אם יצליח אבל שווה לנסות.

לאיזו מהירות?16/02/2025 11:58Adigaforever כתב: אני עם גילת, נגמרה השנה הראשונה שבה שילמתי 70 שקל ועכשיו עלה ל 100 שקל
אין ממש חלופות חוץ זה...
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
נשמע מעולה, אבל אין לי תשתית בזק, רק ITC.16/02/2025 11:35achlad כתב: נכון להיום ,זה הספק אינטרנט הכי זול לפי פרסום : https://gilat-telecom.co.il/...
אני אם פרטנר ב 90 שח' לחודש 300MB מהירות הורדה אם ראוטר פרטי ומתאם סיבים בהשכרה של NOKIA.
קצת יקר, על התשתית שלהם (לא של בזק) באותו מחיר הם נותנים את ה-1GB.22/02/2025 9:20achlad כתב: אני אם פרטנר ב 90 שח' לחודש 300MB מהירות הורדה אם ראוטר פרטי ומתאם סיבים בהשכרה של NOKIA....
אני כרגע משלם 60שח דרך פרטנר סיבים של בזק למשך 4 חודשים
אחרי 4 חודשים זה עולה ל120שח
מתאם ללא עלות כלל
1000/250
אחרי 4 חודשים זה עולה ל120שח
מתאם ללא עלות כלל
1000/250
היי! יש לך אפשרות להוסיף לפה חשבונית מלאה? (עם חיתוך של הפרטים כמובן).19/01/2025 17:16em28 כתב: אכן, תאריך החיתוך שלהם הוא לא תאריך התשלום, אבל המנוי בכלל החל ב-18 לחודש.
Screenshot_2025-01-19-17-02-53-67_3a6316ff89414370d96903575ac9ce54.jpg...
אני לקוח שלהם די הרבה זמן ומשלם 100 על החבילה של 1 ג׳יגה (ללא ראוטר).
הם טוענים שהחבילה שלי היא בתעריף הכי מוזל אצלם, גם מול שימור לקוחות.
מישהו נוסף עם 1 ג׳יגה אצלם שמשלם 89?
תודה
מצרף, בינתיים העלו המחיר בעוד כמה אגורות:26/02/2025 14:19Gozalitos כתב: היי! יש לך אפשרות להוסיף לפה חשבונית מלאה? (עם חיתוך של הפרטים כמובן).
אני לקוח שלהם די הרבה זמן ומשלם 100 על החבילה של 1 ג׳יגה (ללא ראוטר).
הם טוענים שהחבילה שלי היא בתעריף הכי מוזל אצלם, גם מול שימור לקוחות.
מישהו נוסף עם 1 ג׳יגה אצלם שמשלם 89?
תודה...
שמח לעדכן כי לפני יומיים הותקנו אצלי 2 חיבורי סיבים של הוט-תשתית IBC (החלפה של חיבורי Coax וותיקים), ציוד שלי קומפלט, חבילה 1000/100.
התקנה ללא עלות ותשלום חודשי של 41 ש"ח לחודש (X2) למשך 12 חודשים. בשימוש ובדיקה מאז ההתקנה עובד מעולה, נשאר רק להוציא מאחורי ה NAT כפי שהיה לי בחיבורי ה Coax.
מכיוון שמדובר בהוט
מחכה לקבלת חשבון ראשון לצורך ווידוא, יחד עם זאת יש לי אישורעסקה המאשר את המחירים.
בעוד כמה ימים אעלה פירוט יותר מפורט של התהליך ואיך עבד הקסם.
התקנה ללא עלות ותשלום חודשי של 41 ש"ח לחודש (X2) למשך 12 חודשים. בשימוש ובדיקה מאז ההתקנה עובד מעולה, נשאר רק להוציא מאחורי ה NAT כפי שהיה לי בחיבורי ה Coax.
מכיוון שמדובר בהוט
מחכה לקבלת חשבון ראשון לצורך ווידוא, יחד עם זאת יש לי אישורעסקה המאשר את המחירים.בעוד כמה ימים אעלה פירוט יותר מפורט של התהליך ואיך עבד הקסם.