מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78784
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
טוב, עליתי על הבעיה, תיקנתי שתי בעיות:
1. העימוד של ה-FAQ ב-desktop היה לפי הקו הימני של התפריט המבורגר (זה לא נעים לעין כי הקו הזה שקוף וכמעט ולא רואים אותו). הזזתי את זה שמאלה שזה יהיה יותר מועמד.
2. מתברר שהבדיקה שלי למובייל היתה חנטריש ותפריט ההמבורגר זז שמאלה גם במצב מובייל (וגם במצב טאבלט). לא לזה התכוון המשורר, התפריט במובייל אמור להסתיר את ההמבורגר..
תעשו SHIFT+F5 וזה אמור להתעדכן לכם.
1. העימוד של ה-FAQ ב-desktop היה לפי הקו הימני של התפריט המבורגר (זה לא נעים לעין כי הקו הזה שקוף וכמעט ולא רואים אותו). הזזתי את זה שמאלה שזה יהיה יותר מועמד.
2. מתברר שהבדיקה שלי למובייל היתה חנטריש ותפריט ההמבורגר זז שמאלה גם במצב מובייל (וגם במצב טאבלט). לא לזה התכוון המשורר, התפריט במובייל אמור להסתיר את ההמבורגר..
תעשו SHIFT+F5 וזה אמור להתעדכן לכם.
- oferlaor
- מנהל

חושב שגם את הגלילה פתרתי. עכשיו זה אמור להיות ממש על הקו של ההודעה החדשה כך שלא צריך לגלול.06/02/2021 0:04avihuli כתב: נראה שזה הסתדר, צריך לגלול ממש טיפונת למעלה להודעה האחרונה.
בכל מקרה, היה עדכון לכרום (מחשב), גרסה 88.0.4324.150 (גרסה רשמית) (64 סיביות).
ומאז העדכון זזו לי ה-3 קווים לצד שמאל במקום ליישור לימין שהיה מקודם. הוא ממוקם בדיוק במיקום היחסי שבו לחיצה עליו פותחת את התפריט הצדדי לפורומים.
זה מטריף לי את ה-OCD, חחח...
...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה הסיבה שההמבורגר למעלה עם לוגו ht עבר לצד שמאל ליד איקון הזכוכית מגדלת? ( בגירסת המובייל )
לדעתי היה יותר נוח שההמבורגר היה צמוד לימין.
עכשיו אי אפשר לגלוש עם יד אחת (ימין) שמחזיקה את הנייד וצריך להתשמש ביד שמאל ללחוץ על ההמבורגר.
עכשיו אי אפשר לגלוש עם יד אחת (ימין) שמחזיקה את הנייד וצריך להתשמש ביד שמאל ללחוץ על ההמבורגר.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 06/02/2021 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה נפתר.06/02/2021 12:00טלHD כתב: מה הסיבה שההמבורגר למעלה עם לוגו ht עבר לצד שמאל ליד איקון הזכוכית מגדלת? ( בגירסת המובייל )
עכשיו אי אפשר לגלוש עם יד אחת (ימין) שמחזיקה את הנייד וצריך להתשמש ביד שמאל ללחוץ על ההמבורגר....
אתה צריך לנקות היסטוריית גלישה.
Cached images and files
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9010
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
כמעט, הבר השקוף של "ראשי / פורומים" מסתיר את החלק שבו רשום התאריך והשעה של התגובה המדוברת.06/02/2021 11:36oferlaor כתב:חושב שגם את הגלילה פתרתי. עכשיו זה אמור להיות ממש על הקו של ההודעה החדשה כך שלא צריך לגלול.06/02/2021 0:04avihuli כתב: נראה שזה הסתדר, צריך לגלול ממש טיפונת למעלה להודעה האחרונה.
בכל מקרה, היה עדכון לכרום (מחשב), גרסה 88.0.4324.150 (גרסה רשמית) (64 סיביות).
ומאז העדכון זזו לי ה-3 קווים לצד שמאל במקום ליישור לימין שהיה מקודם. הוא ממוקם בדיוק במיקום היחסי שבו לחיצה עליו פותחת את התפריט הצדדי לפורומים.
זה מטריף לי את ה-OCD, חחח...
......
אם זה מידע "קריטי" להצגה או שכך התכוון המשורר, זה בסדר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

זה התנהגות של כרום ושל האייפד. הרבה אין לי מה לעשות עם זה. גם באייפון לחיצה על מספרי עמודים לוקח כמה שניות להגיב.
אפשר לתפוס את האיבנט אבל באמת לא מכיר שאפשר להתחיל אנמציה של הדפדפן של טעינה. אפשר סתם להוסיף אנימציית טעינה ליד הדיון https://images.app.goo.gl/bV1gnGjgMZZtvFkNA עדיף מכלום
ניסיתי לפתוח ת'רד בפורום "כללי" ולאחר שלחצתי "שלח" נראה שהדף נתקע. בדקתי ב"שרשורים שלי" ולא הופיע לכן ניסיתי ליצור עוד אחד. אותו סיפור.
אחרי כמה דקות פתאום שניהם הופיעו לי ב"שרשורים שלי". כשבאתי להגיב באחד מהם למחוק קבילתי הודעה שמישהו הגיב בזמן שצפיתי ופתאום ראיתי את ההודעה שלי.
משהו לא ברור שם.
אחרי כמה דקות פתאום שניהם הופיעו לי ב"שרשורים שלי". כשבאתי להגיב באחד מהם למחוק קבילתי הודעה שמישהו הגיב בזמן שצפיתי ופתאום ראיתי את ההודעה שלי.
משהו לא ברור שם.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

לא באמת יודע לשחזר את הבעיה...19/02/2021 12:36ag43 כתב: ניסיתי לפתוח ת'רד בפורום "כללי" ולאחר שלחצתי "שלח" נראה שהדף נתקע. בדקתי ב"שרשורים שלי" ולא הופיע לכן ניסיתי ליצור עוד אחד. אותו סיפור.
משהו לא ברור שם....
- oferlaor
- מנהל

קל להוסיף את הטקסט אבל זה שובר את העיצוב, עשיתי כמה ניסיונות וזה מורכב יותר מדי לעשות את זה בלי לשבור את כל האלמנטים האחרים שיושבים שם לידו.01/03/2021 19:18NeatNit כתב: אפשר להוסיף את הקישור לפורום הספציפי בתחתית העמוד כמו שזה מופיע בראש העמוד? עמוד ראשי > פורומים > כללי > כללי...
wtf? איך העיצוב יכול להיות עד כדי כך מקולקל? אשמח לפרטים טכניים גם01/03/2021 21:16oferlaor כתב:קל להוסיף את הטקסט אבל זה שובר את העיצוב, עשיתי כמה ניסיונות וזה מורכב יותר מדי לעשות את זה בלי לשבור את כל האלמנטים האחרים שיושבים שם לידו.01/03/2021 19:18NeatNit כתב: אפשר להוסיף את הקישור לפורום הספציפי בתחתית העמוד כמו שזה מופיע בראש העמוד? עמוד ראשי > פורומים > כללי > כללי......
- oferlaor
- מנהל

זה לא עניין של קלקול, עדיין של כמה זמן שווה להשקיע במשהו כזה. אם זה היה כמה דקות שינוי, סיפור אחד, אבל מכיוון שאני צריך לשנות את כל מבנה ה-footer, זה לא מעט עבודה בשביל משימה שהיא לא כזו קריטית בעיני.01/03/2021 22:37NeatNit כתב:wtf? איך העיצוב יכול להיות עד כדי כך מקולקל? אשמח לפרטים טכניים גם01/03/2021 21:16oferlaor כתב:
קל להוסיף את הטקסט אבל זה שובר את העיצוב, עשיתי כמה ניסיונות וזה מורכב יותר מדי לעשות את זה בלי לשבור את כל האלמנטים האחרים שיושבים שם לידו.......