Lost - עונה 6

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #681 

זה שבעצם ג'ייקוב משך את ג'ק לאי למרות שזה "עלה" לו בלהביא שתי נשים הריוניות שמסוגלות ללדת יחד איתו בא להראות לנו כמה חשוב הוא ג'ק

RoeyTNT
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #682 

אני אומר לכם ממה אני כן מאוכזב, אני מאוכזב מהתגובות של אנשים. כמובן זה עניין של טעם, אבל מבחינתי זה היה אחד הסיומים היותר טובים שלא לדבר על מרגשים שאי פעם ראיתי.
זה לא סיום של ״כולם מתים בסוף״ אלא סיום של... כולם מתים... מתישהו...
בתור פריק של הסדרה שזוכר את הסדרה מהסוף להתחלה אני יכול להגיד לכם שהם באמת לא ענו על המון דברים ועל דברים שאתם כבר לא זוכרים. אבל מי אמר שלגלות ה-כ-ל זה טוב? מי שראה את הסרטו של ג׳יי ג׳י אברהאמס מדבר על קופסת הקסמים יבין על מה אני מדבר... בגדול הוא מסביר שם שדברים יותר מעניינים כשהם מסתוריים וברגע שאתה חושף אותם הם כבר מפסיקים להיות מעניינים.
בסופו של דבר כמו שאמרתי. זו לא סדרה על אי, זו סדרה על בני אדם ועל המצב האנושי. על ההתמודדות של אנשים עם מוות, על היחסים בין בנים לאבות, על היתרונות של להשתחרר מהדברים הרעים בחיים שלנו, על הדברים האלו הסדרה מדברת...

(הערה לגבי הסיום עצמו:
לא הבנתי כ״כ מה הבילבול של רוב האנשים, דווקא זה היה הדבר היחיד בסדרה שהסבירו כמו שצריך. הכל קרה. ה-כ-ל . העולם המקביל הוא עולם מעבר לפני ההגעה לגן עדן. כולם מתו... אבל כל אחד בזמן שלו כמו שכריסטיאן אמר ״ חלק מתו לפניך וחלק הרבה אחריך״ זה מקום חסר זמן ״אין עכשיו - כאן״ ג׳ק מת על האי בסיום הפרק, הארלי מת שנים אחר-כך לאחר מילוי תפקידו כג׳ייקוב על האי. זה ברור כאשר הארלי אומר לבן שהוא היה מצוין בתור מספר 2 וזה אומר לו שהוא היה מצוין בתור מספר 1 . קייט וסוייר והאחרים חזרו הביתה וחיו את החיים שלהם וכלנאחד מת בזמן שלו . כל מה שקרה על האי אמיתי . זה היה מאוד מאוד מאוד ברור שג׳ק מת שהוא נשכב בשדה הבמבוק ועצם את העין , כלומר עד אותו רגע הוא היה חי.)

היה טוב

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #683 

כל כך אהבתי את הסיום שנהיה לי חשק לראות הכל מהתחלה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #684 

אוריאל כתב:כל כך אהבתי את הסיום שנהיה לי חשק לראות הכל מהתחלה
...
בהצלחה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #685 

oferlaor כתב:2.
אגב, מבחינתי התשובה לשאלה "מדוע לא יכולים להוליד ילדים באי" דווקא קיבלה תשובה בעונה הזו. פשוט מכיוון שמי שמגיע לאי חייב להיות מוזמן על ידי ג'ייקוב. כל אחד ואחד ממי שהגיע לאי הוזמן על ידי ג'ייקוב כי הוא ראה בו משהו. כאשר יש ילדים, זה מכניס אי וודאות לעניין ולכן ג'ייקוב מנע זאת.
...
זה לא נכון - בעונה החמישית ג'ולייט מיילדת את אישתו של הוראס, וגם האישה וגם הילד שורדים. חוסר היכולת להוליד ילדים באי התחיל רק ב77 בעקבות התקרית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #686 

Malcontent,

עד ל-INCIDENT בעצם JACOB לא חיפש מחליפים ולכן DHARMA הורשו להגיע לאי.

ofer7845
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #687 

אני לא מבין , אם כל הדמויות יצרו את העולם מעבר הזה , מה היה הקטע שהם לא זוכרים ו/או לא מכירים אחד את השני ורק לאט לאט הם נזכרים???
הרי אם כל אחד מת בזמן שלו מה הקטע שהוא יצר מציאות שבה הוא לא מכיר ולא זוכר כלל את חבריו לאי ?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #688 

לדעתי (ולפי מה שהבנתי מרועה הצאן :P) הם היו "תקועים" בגלל שהם לא הכירו אחד את השני.
האי היה התקופה הכי משמעותית בחייהם ולכן הם היו חייבים להיזכר במערכות היחסים, הקשרים וההיסטוריה כדי להמשיך הלאה.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #689 

oferlaor כתב:Malcontent,

עד ל-INCIDENT בעצם JACOB לא חיפש מחליפים ולכן DHARMA הורשו להגיע לאי.
...
לא נכון . . .הוא הביא את הבלק רוק

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #690 

It Worked...
כשג'ולייט אומרת את המשפט זה כנראה מתוך הבנה על סף המוות שהם יתאחדו בעולם הבא.

תודה לכל האנשים כאן בפורום שעשיתם לי סדר במחשבות לגבי הסיום. אפשר לחבר את התאוריות שנאמרו למשהו קוהרנטי ודי מובן. כמו שכתב RoeyTNT הכל קרה. כולם מתים מתישהו וצריכים לעבור זיקוק וזיכוך כדי להמשיך הלאה. הכנסיה הדימיונית נבנתה כדי להביא את האיחוד הסופי. דזמונד היה הקטליזטור כמו בכל העונות. הוא הקבוע שמזיז את כל העלילה קדימה. אז לא הכל היה ברור והגיוני. כן. וכל כך הרבה ניצולים בהתרסקות מטוס סילון זה הגיוני...

במשך חמש עונות ראינו כמה דפוקים היו החיים של כל אחת ואחת מהדמויות. כמה סבל אנושי הן עברו. מטרת הסידרה היתה להביא אותם מהשפל לשיא ולהיות "ראויים" לגן עדן. התהליך הקיצוני הוציא מכל אחד מהם את המקסימום שהיה בתוכו ובעיקר כל אחד (כמעט) מצא אהבה. קטעי הפלשבק היו מאד מרגשים עבורי. הבנתי כמה נקשרתי רגשית לדמויות. הרבה יותר מסדרות טלויזיה טובות אחרות.

יש כאן סגירת מעגל מבלי לשייף את הפינות. ברור שהרבה אנשים מאוכזבים ובצדק. אין תשובות לכל השאלות בסידרה. גם בחיים אין. אבל יש בפורומים...
לי ברור שהכותבים לא היו סגורים על הפתרון מההתחלה. ושלא יעבדו עליכם. נראה לי שהם סומכים על קהילת wikilost להשלים את הפערים. אותי זה כבר לא מעניין. היה טוב ונגמר.

להתראות ותודה על כל הדגים.
Enjoy the Silence

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #691 

עכשיו סיימתי לראות את הפרק האחרון ורק קיוויתי שזה לא יהיה שכולם מתים.
רציתי פיתרון יותר יצירתי מזה לאחר 6 עונות.
להגיד שכולם מתים היה ממש מבאס בשבילי,היו צריכים לתת תשובה יותר
מדהימה שתשאיר אותנו בפה פעור
חוץ מזה אני בכלל שונא ולא מבין סדרות שנגמרות בסימני שאלה.
זה הכי מטריף אותי,הבנאדם משקיע שנים בצפייה
ועוקב אחרי הסידרה ובסוף מלא שאלות נשארו
פתוחות והוא נשאר מבולבל לגמרי וצריך לחפש פתרונות
בפורומים וגם שם אתה לא בטוח שזה הכוונה של היוצרים.
אני זוכר את זה עוד מהסוף של הסופרנוס.
זה ממש מעצבן ומזלזל בצופים,סתם יומרנות ליצור אשליה של משהו מדהים.
אני מאוד מאוכזב מהסיום.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #692 

כבר הייתי חי טוב יותר עם התאוריה של ג'ק מאבד את ההכרה בג'וגינג וכל הסיפור הוא חלום
העם דורש..... כל מיני דברים

bu13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #693 

מאכזב, סיום לא מספק, הסברים לא משכנעים וכל כך הרבה שאלות פתוחות...
מה הם המספרים? הכוחות של האי (דובי קוטב, הבזקים של אנשים מהעבר, אקו שמגיע בדיוק למקום בו אחיו התרסק, ועוד ועוד).
בנוסף, כיצד בן ידע כל כך הרבה על כל אחד מהם כאשר הם התרסקו, ובכלל בשלב ההוא של הסדרה היה נראה כאילו בן מכווין את הדברים ל"טובתו" (ההגעה של ג'ק בשביל לנתח אותו) ולבסוף התגלה כפיון לא משמעותי.
מדוע בהתחלה לא ראו את ג'קוב והוא נתפס כמשהו לא גשמי ולבסוף כולם ראו ושמעו אותו.
מדוע הארלי רואה מתים? מה הם ההבזקים של דזמונד (האם הוא כבר חווה את הכל)?
ציפיתי ליותר.
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #694 

בסך הכל מאוד מאכזב ומאוד עם אווירה נוצרית דתית כאשר אביו של ג'ק (קריסטיאן שפרד- הרועה של הנוצרים..) מוביל את כולם לעבר גן העדן...

שטויות במיץ עגבניות , כבר מזמן היוצרים של הסידרה לא ידעו איך לצאת מזה.

כל העונות ראינו הירוגלפיים על האי ועתיקות של תרבות עתיקה ששלטה באי עם פסלי ענק. שום איזכור לגבי זה ? ממש כלום....

פסלי הענק עם 4 אצבעות ..... למה ??? שום הסבר !!!

עד עכשיו אין לי מושג למה האחרים חטפו את וולט....

ומה החשיבות של אהרון בכל הסיפור הזה ...

עבדו עלינו בעיניים.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #695 

כמעט לכל השאלות ששאלת ניתנה תשובה
bu13 כתב: מה הם המספרים?
המספרים הם מספרים סידוריים שג'ייקוב נתן למועמדים, והאמצעי שבעזרתו ג'ייקוב משך את הרלי לאי. הם נשתלו על ידי ג'ייקוב.
הכוחות של האי (דובי קוטב,
זה נפתר עוד בעונה 3. יוזמת דהארמה הביאה אותם לאי בשביל לעשות עליהם ניסויים.
הבזקים של אנשים מהעבר,
אתה מדבר על זה שאנשים נזכרים בעבר? אלה פשוט פלאשבקים, לא משהו שקורה בגלל האי. אם אתה מתכוון לזה שכל כך הרבה אנשים מהעבר הופיעו בפני הניצולים, תשים לב שכולם אנשים שהגיעו מתים לאי - ימי, כריסטיאן, לוק. כולם היו מפלצת העשן
אקו שמגיע בדיוק למקום בו אחיו התרסק, ועוד ועוד).
השפעה ישירה של ג'ייקוב
בנוסף, כיצד בן ידע כל כך הרבה על כל אחד מהם כאשר הם התרסקו,
ובכלל בשלב ההוא של הסדרה היה נראה כאילו בן מכווין את הדברים ל"טובתו" (ההגעה של ג'ק בשביל לנתח אותו) ולבסוף התגלה כפיון לא משמעותי.
בתחילת הסדרה בן הוא מנהיג האחרים וזוכה לתמיכתו של ג'ייקוב, שמספק לו את כל המידע שהוא צריך. בשלב מסויים הוא מאבד את זה
מה הם ההבזקים של דזמונד (האם הוא כבר חווה את הכל)?
בעונה השלישית (נדמה לי ששם זה היה) הם היו תוצאה של הפיצוץ. זה שהוא ידע שיש עולם אחר שבו הוא ישב ליד ג'ק בטיסה 815, זה בגלל שהוא קיבל הצצה לעולם שמעבר כשוידמור הכניס אותו לאלקטרומגנט הענקי.
ציפיתי ליותר.
...
בסך הכל, צריך לשים לב לדברים. כמעט לכל דבר אפשר למצוא תשובה בגוף הסדרה, ולא בכל מיני אתרי מעריצים.

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #696 

עוד שאלות לא פתורות :

מה הסיפור על גי'קוב ואחיו? למה ג'יקוב נבחר להגן על האי? מי בחר בו? מה היה לפניו ?

למה הרגו את אימא שלהם?

מי זאת האישה שהרגה את האימא? מה היא ידעה ואיך היא ידעה עליהם?

מה המקור של המערה והאור ? מה זה אמור להביע בכלל?

למה האי יכל לנוע בזמן ובמרחב ?

למה אנשים באי הבריאו ממחלות אבל אי אפשר היה להוליד ילדים?? ( למעט אהרון...)

וזה רק קצה הקרחון...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #697 

אותי מעניין המטוס של דארמה שמפיל ציוד בלופ (נראה שהוא כלוא בלופ של זמן על האי).

לגבי המידע שבן קיבל, הוא קיבל את זה ממישהו בצד השני, לא מג'ייקוב.

מג'ייקוב הוא קיבל את הרשימות של השמות את מי לחטוף.

אהרון וולט נחטפו בגלל שלא היתה הספקה חדשה של אנשים לאי והאחרים היו לחוצים מאוד להשיג דור המשך (מכיוון שאי אפשר היה להוליד ילדים באי). בנוסף, הם האמינו שחלק מהאנשים בהחלט יכולים לעבור את המבחן (זה שגם לוק הועבר בו כשהיה קטן) - הלא הוא המבחן לבדוק אם הם קנדידטים (מבחן בסגנון הדאלי לאמה - בודקים אם הם מכירים דברים שיהיו שלהם בעתיד).

היו רמזים די עבים לגבי הפסל, המקדש וכל השאר. כל אלה היו מחוות לג'ייקוב. בעצם היתה אוכלוסיה שלמה של אנשים באי שהיו מאמינים של ג'ייקוב. הם בנו את הפסל לכבודו (החריטות הראו בפירוש את הדמות שהפסל סימל אל מול סמוקי). הם בנו את המקדש ועוד דברים שהיו על האי.

למה היה לפסל 4 אצבעות ברגליים? למה למיקי מאוס יש רק 4 אצבעות? ככה.

לרבים מהאנשים היו כוחות או יכולות מעבר להגיון. הארלי זכה בלוטו ומדבר לאנשים מתים (להערכתי הם לא מתים כלל, אלא זה היה רוב הזמן בכלל סמוקי- באי, או ג'ייקוב - בעולם האמיתי). היו כאלה שהיה להם ידע טכני יותר מדי חזק, היו כאלה שמדברים עם אנשים מתים, היו כאלה שלא יכולים למות, היו כאלה שהחלימו ממחלה קשה (סרטן, פגיעה בגב) והיו כאלה שלא יכולים להזדקן. כל אלה "מתנות" שג'ייקוב נותן על ידי מגע ישיר.

האור הוא סימפטום למשהו חזק הרבה יותר שהאישה רמזה עליו - אם הוא נכבה, הוא יכבה בכל העולם וזה סוג של "מקור החיים" (לכן בסופו של דבר כולם ימותו אם האור כבה). למקור האור (שאנחנו לא יודעים מה הוא) יש תכונות רבות ומסתוריות. בין היתר יש לו כוח אלקטרומגנטי כ"כ חזק הוא יכול לכופף (כל לפי לוסט) זמן ומרחב.

סמוקי בשלב מסויים בנה את הגלגל בכדי לנסות ולהמלט מהאי. כשמסובבים את הגלגל זה בעצם משחרר כמות מטורפת של אנרגיה ומעבירה את מי שמסובב את הגלגל לטוניזיה. כך קרה פעמיים בסדרה. משום מה זה לא פעל על סמוקי בעצמו. לסיבוב הגלגל היתה תופעת לוואי שהאי זז במרחב הזמן (הוא לא זז פיזית, כפי שחשבנו בהתחלה) עד שמסובבים שוב את הגלגל (לוק).

אנשים החלימו באי, מכיוון שג'ייקוב רצה את זה ככה. לגבי הולדת ילדים, לפי התאוריה שלי - אחרי ה-INCIDENT ג'ייקוב בעצם הבין שנמאס לו והגיע הזמן לחפש מחליף. אז הוא מפעיל את אלפרט להתחיל ולחפש אנשים. הוא מבין שאם ימשיכו אנשים כמו דארמה לחפור ולחקור את האי, זה יגרום לנזקים ולבסוף האור יכבה ומטרתו של סמוקי תושלם. לכן אלפרט ובן גרמו למוות כל אנשי דארמה והפליטים שהוא החליט להשאיר הפכו לאחרים. בשלב הזה, ג'ייקוב מתינוקות חדשים להוולד באי - וכך רק אנשים שג'ייקוב מזמין בפועל לאי הם היחידים שבעצם יכולים להגיע לשם. חוץ מהלוסטיז (בשתי הקבוצות שלהם) מדובר במספר מאוד קטן של אנשים - דזמונד והמפקד האמריקאי של סעיד, אלקס והקבוצה של אמא שלה וכו'. המטרה של שניהם בלחיצה על הכפתור היה בעצם לשמור את דזמונד חבוי על האי עד שהלוסטיז יגיעו. ככל הנראה הפיצוץ ב-HATCH (או המתנה שג'ייקוב נתן לו) גרמו לו לשרוד את הפיצוץ לאחר שהכפתור לא נלחץ.

כאמור, כל מה שהאחרים עשו מאז שנות דארמה היה לשמור על האי סודי ולמנוע אנשים לא מוכרים מלהגיע לאי.

אי לחיצה על כפתור היא זו שגורמת לאי בעצם להופיע במרחב הזמן הרגיל ובכך חשף את סמוקי לאפשרות שאנשים חדשים יגיעו ובכך הוא יכול להרוג את כל הקנדידטים ובסופו של דבר לרדת מהאי. הופעת האי גרמה לפולס אלקטרומגנטי שבסופו של דבר גרם לוודימור לזהות את האי ולהגיע אליו. במקור הוא רצה להשתלט על האי, להרוג את כל מי שנמצא עליו ובכך לגרום לכך שהוא (שהאמין שהוא קנדידט בעצמו) יכול להפוך למחליף ג'ייקוב או בעל העוצמה. לקראת הסוף הוא שינה את דעתו והצטרף למטרה הנעלה.

האישה שהרגה את האם של ג'ייקוב וסמוקי היא השומרת על האור בסוף הקריירה הנוכחית שלה. היא זימנה בעצם את אמא של ג'ייקוב וסמוקי מכיוון שהיא היתה זקוקה למחליף. כמו ג'ייקוב היא לא רצתה מישהו שהוא רק טוב או רק רע, ולכן לא ידעה איזה אחד מהשנים יהיה בסופו של דבר המחליף שלה. היא חיפשה מישהו שאין לו אף אחד ושניהם התאימו לפרופיל. היא זימנה אותם, וכפי שראינו - לג'ייקוב ולסמוקי אין שום בעיה להרוג אנשים אם צריך. כך גם היא - והיא הרגה את אמא שלהם בכדי שהיא תוכל להתחזות לאמא שלהם והם יצטרכו לסמוך עליה.

עוד שאלות?

RoeyTNT
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #698 

בן מעולם לא פגש את ג׳ייקוב עד לרגע שרצח אותו.
לגבי המידע שהיה לו על היניצולים: בעונה 3 אנחנן פוגשים את מיקאיל (הרוסי עם הרטייה) ששמר על איזו תחנת דארמה ישנה עם לווינים . דרך התחנה הזו הם השיגו מידע על הניצולים.
אפשר להתלונן עד מחר שלא קיבלנו תשובות ובאמת יש שאלות שנשארו פתוחות.
אבל להרבהההה היו תשובות כבר במהלך הסדרה עצמה. צריך רק לחפש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #699 

נכון, בעצם כבר אמרו שקנדידטים (ובן היה באופן ברור קנדידט, אלא שהמספר שלו לא היה משום מה רשום בשום מקום) יכולים להרוג אחד את השני (הם ורק הם). כמו כן, הם יכולים להרוג את ג'ייקוב/סמוקי בתנאי שהם הורגים אותם לפני שג'ייקוב/סמוקי מדבר אליהם אפילו מילה אחת (אי פעם).

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #700 

השאלה הכי גדולה שנשארה לי פתוחה ועדיין לא קיבלתי תשובות עלייה היא למה חצי עונה הציגו לנו עלילה כל כך סבוכה, אמיתית בעולם מציאותי כל כך?! (שהתברר כעולם של אחרי המוות). במה כל המורכבויות והסיפורים המתישים שם תרמו לנו כצופים להנאת והגיוניות הנראה (במשך כל כך הרבה זמן כל דמות ודמות הייתה צריכה לגלות "לגלות" אחד את השני?! חצי עונה בזבזו על זה!).

לדעתי, הבעייה היא שכל הניסיונות שלכם, זה לעשות V על כל שאלה לא פתורה, אבל השאלה היא האם הפתרונות האלה נשמעים לנו כצופים סבירים כעלילה של סידרה הזאת בצפייה בטלוויזיה? ולא משהו "שמצוץ מהאצבע" רק כדי שמישהו יעשה V על זה אח"כ בפורמים ויגיד, "הנה הכל פתור, קחו את הפיל שראינו בעונה השניה-פרק שתיים+חברו אותו לארנב שראינו בעונה 5 פרק 6+לזה תוסיפו את ההיגיון שנכתב בפורום X, שרשור Z וקיבלתם V על שאלה שנשאלה בעונה 6 פרק 16). בקריאה מהתגובות אני מאמין שבאמת חלקכם מבינים ומאמינים שהכל מתחבר נכון כמו שצריך, אבל לחלק אחר (אני שייך לחלק הזה) זה, אולי מתחבר, אבל באופן מאולץ ולא נכון!

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”