מצאתם באג בעיצוב החדש? יש בעיה שמפריעה לכם ואתם רוצים שנתקן? בואו ושתפו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- oferlaor
- מנהל

מה הסיבה שאתה לוחץ על העמוד האחרון?
אתה יודע שלחיצה כאן מביאה אותך להודעה האחרונה?
בצד ימין זה פותח לך בטאב חדש, בצד שמאל זה ההודעה האחרונה. האייקון הכחול מקפיץ אותך להודעה הראשונה שלא קראת עדיין מאז הביקור האחרון שלך.
בצד ימין זה פותח לך בטאב חדש, בצד שמאל זה ההודעה האחרונה. האייקון הכחול מקפיץ אותך להודעה הראשונה שלא קראת עדיין מאז הביקור האחרון שלך.
- oferlaor
- מנהל

הוספתי את זה לפרופיל. זה לא מופיע מעל ה-Avatar אלא כחלק מהפרטים של ההודעה, אבל התווסף...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא ידעתי. טוב לדעת.23/01/2021 20:09oferlaor כתב: מה הסיבה שאתה לוחץ על העמוד האחרון?
image.png...
תודה
- oferlaor
- מנהל

ממליץ שתעבור על המדריך בחתימה דלי. יש שם הרבה טריקים שיהיו לך שימושיים באתר.23/01/2021 23:14kingikra כתב:לא ידעתי. טוב לדעת.23/01/2021 20:09oferlaor כתב: מה הסיבה שאתה לוחץ על העמוד האחרון?
image.png...
תודה...
לצערי כפתור אמצעי זה לא פונקציה סטנדרטית. כל יצרן עודה משהו משלו ולכן און ממש דרך לבחון את זה.24/01/2021 2:55djsavta כתב: לחיצה על העמוד האחרון עם לחצן הגלגלת (Middle Click - לטובת פתיחה בטאב חדש), תביא אותך הרבה פעמים לעמוד הראשון ולא לאחרון כפי שהיית מצפה.
לא קורה תמיד, לי זה בד"כ קורה כשאני מבצע את הפעולה בדף "הודעות חדשות"....
- oferlaor
- מנהל

לא קשור לקשה, טוב שתדע מה ניתן לעבוד. עם VIM הרבה אנשים עדיין עובדים.
מה הכוונה לא סטנדרטית? מדובר בפונקציה של כל דפדפן פופולארי כיום (זהה ללחיצה ימנית על קישור -> פתיחת קישור בטאב חדש).24/01/2021 9:24oferlaor כתב:לצערי כפתור אמצעי זה לא פונקציה סטנדרטית. כל יצרן עודה משהו משלו ולכן און ממש דרך לבחון את זה.24/01/2021 2:55djsavta כתב: לחיצה על העמוד האחרון עם לחצן הגלגלת (Middle Click - לטובת פתיחה בטאב חדש), תביא אותך הרבה פעמים לעמוד הראשון ולא לאחרון כפי שהיית מצפה.
לא קורה תמיד, לי זה בד"כ קורה כשאני מבצע את הפעולה בדף "הודעות חדשות".......
הכי סטנדרטי שיש.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11490
- נתן תודות: 1190 פעמים
- קיבל תודות: 2414 פעמים
איך מוסיפים קישור בתוך טקסט לאחר עריכה? הסימון של אטב (הסימון בצד שמאל) לא קיים לאחר עריכה הודעה.
תודה.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

אם כן אתם רוצים לעשות עוד פיצ'רים:
- כל העורכים, אם אני יוצא מהדף, או לולחץ "חזור" או עובר לאתר אחר ואז חוזר לדף, כל הטקסט שכתבתי עד כה נמחק
כן, בימינו הרבה אנשים לוחצים על ה --> ע"י ESC חזור ואז חוזרים לדף או סוגרים את הTAB ולוחצים CTRL SHIFT T
- CTRL F של מילים שאני יודע שמופיעים בעמוד כגון, אם אני מחפש פוסט של oferlaor לא גולל אותי למקום ההודעה בפועל אלא מסמן אותו בצהוב
- כל העורכים, אם אני יוצא מהדף, או לולחץ "חזור" או עובר לאתר אחר ואז חוזר לדף, כל הטקסט שכתבתי עד כה נמחק
כן, בימינו הרבה אנשים לוחצים על ה --> ע"י ESC חזור ואז חוזרים לדף או סוגרים את הTAB ולוחצים CTRL SHIFT T
- CTRL F של מילים שאני יודע שמופיעים בעמוד כגון, אם אני מחפש פוסט של oferlaor לא גולל אותי למקום ההודעה בפועל אלא מסמן אותו בצהוב
- oferlaor
- מנהל

לצערי כרגע אין לנו פתרונות לבעיות שציינת. ננסה להתמודד עם זה בהמשך.
- Kondo10

זה הדבר הראשון שעשיתי, זה לא מצליח. (לא יודע מה הסיבה, מאז השדרוג איני מצליח לאחר עריכה)...
למה לא להשאיר את טאב (סיכה?) שיש לפני עריכה? זה נותן חלון להוספת קישורים לתוך טקסט. (כמו שהיה תמיד)
- oferlaor
- מנהל

זה היה קוד שלי שאני כתבתי, ועכשיו אנחנו במערכת סטנדרטית (לטוב ולרע). עדיין לא הצלחתי להבין את הבעיה..27/01/2021 8:14Kondo10 כתב:זה הדבר הראשון שעשיתי, זה לא מצליח. (לא יודע מה הסיבה, מאז השדרוג איני מצליח לאחר עריכה)...
למה לא להשאיר את טאב (סיכה?) שיש לפני עריכה? זה נותן חלון להוספת קישורים לתוך טקסט. (כמו שהיה תמיד)...
אם אתה סתם שם URL זה אוטומטית יצור לך לינק.
אתה יכול גם פשוט לסמן את הטקסט שאתה רוצה להקיף בתגית ואז רק ללחוץ על האייקון של הלינק וזה יעשה לך את כל העבודה.
עוד טריק שאני משתמש בגלל עימוד עברית אנגלית זה בווינדוס CTRL+SHIFT שמאלי. זה מזיז הכל שמאלה ואז זה טיפה יותר ברור.
אם אתה רוצה לראות איך למשל לעשות לינק סביב טקסט
פשוט תצטט את ההודעה שלי ותוכל לראות איך זה עובד ישר בתגיות.
- Kondo10

https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 0zNTYzNjU=
ללא הולך. (היה יותר פשוט להשאיר את הקישור בצד שמאל, גם לאחר עריכה)
ללא הולך. (היה יותר פשוט להשאיר את הקישור בצד שמאל, גם לאחר עריכה)
איך מצרפים קטעי וידאו שנמצאים בגוגל דרייב ושיופיעו כמו צירוף לינק של יוטיוב?
- oferlaor
- מנהל

נסה להדביק ותגיד אם זה עובד.27/01/2021 9:26Nba כתב: איך מצרפים קטעי וידאו שנמצאים בגוגל דרייב ושיופיעו כמו צירוף לינק של יוטיוב?...