את סוייר לא ראו באף Flash forward אבל יש מצב שמייקל ווולט הם השניים הנוספים, במידה והם באמת הצליחו לצאת מהאי.goodoffer כתב:Lior_M - בנוסף לג'ק , הארלי וקייט יש גם את סעיד וסוייר (לפי הפרק האחרון) <אני לא בטוח בקשר לסוייר.
בנוסף גם בן כבר לא נמצא על האי אלא הוחזר יחד עם השישיה.
....
שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אבל בסוף העונה השלישית כשג'ק וקייט נפגשים היא אומרת שהיא צריכה לחזור למישהו - חשבתי אז שזה סוייר, אבל לא נראה שהוא רוצה לצאת מהאי...NimrodKadim כתב:את סוייר לא ראו באף Flash forward אבל יש מצב שמייקל ווולט הם השניים הנוספים, במידה והם באמת הצליחו לצאת מהאי.goodoffer כתב:Lior_M - בנוסף לג'ק , הארלי וקייט יש גם את סעיד וסוייר (לפי הפרק האחרון) <אני לא בטוח בקשר לסוייר.
.......
אני בכלל לא בטוח שבן עזב עם ה-6, וגם אם כן, הוא לא יחשב Oceanic Six, כי הוא לא היה על המטוס. לכן גם אם תיאורטית דזמונד ו\או ג'ולייט עזבו, הם לא יחשבו ב-6. בכל מקרה, לדעתי האישית זה שבן נמצא מחוץ לאי בעתיד לא אומר שהוא עזב אותו לעד, והוא בטח חוזר אליו מעת לעת.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
יש תשובה לזה בפרק 4Ozen כתב:אבל בסוף העונה השלישית כשג'ק וקייט נפגשים היא אומרת שהיא צריכה לחזור למישהו - חשבתי אז שזה סוייר, אבל לא נראה שהוא רוצה לצאת מהאי...NimrodKadim כתב:את סוייר לא ראו באף Flash forward אבל יש מצב שמייקל ווולט הם השניים הנוספים, במידה והם באמת הצליחו לצאת מהאי.goodoffer כתב:Lior_M - בנוסף לג'ק , הארלי וקייט יש גם את סעיד וסוייר (לפי הפרק האחרון) <אני לא בטוח בקשר לסוייר.
..........
לכו תראו כבר!
Enjoy the Silence
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

ממה שאני מבין, קייט אימצה/ חטפה אותו מקלייר (יכול להיות שקלייר מסרה אותו לקייט כשהבינה שהיא לא תוכל לחזור או לפני שמתה או שפשוט קייט לקחה אותו).guy2233 כתב:פאקק מישהו ראה את פרק 4 איזה סוף מוזר יאוו אני לא מבין איך זה איך הארון הוא הבן של קייט ??...
בכל אופן, מהשקר המסופר של ג'ק (נצלו 8 מההתרסקות ושרדו 6), ומעובדה שסעיד עובד עבור בן, אפשר להסיק שהרלי, קייט וג'ק הם חלק משישה וככל הנראה סעיד לא קשור.
גם אפשר להבין שמהסיפור שהם המציאו שניים נהרגו לאחר ההתרסקות וככל הנראה קלייר אחת מהם (אחרת איך יסבירו את העובדה שקייט חזרה עם אהרון).
השאלות הפתוחות: מי ההרוג השני בסיפור השקרי שלהם ומי הם השלושה הנותרים שחזרו ומספרים את אותו הסיפור.
אגב, הצמיד שסעיד מצא על נעמי היה עם סמל כמו הצמיד של הגרמניה שהוא נאלץ להרוג. מה שמעיד שהיא עבדה עבור אותם אנשים.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

פרק 4 כשקייט עובדת על הרלי ושואלת אותו עם האסיר עדיין כלוא בחדר משחקים והוא מתקן אותה ומגלה איפה הוא.oferlaor כתב:OferL,
מאיפה זה? לא ממש זכור לי כזה דבר......
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

נכון לגבי סעיד. אבל אני גם חושב שאהרון לא נחשב.
אז נשארו עוד שניים ויש מצב שזה מייקל ווולט
אז נשארו עוד שניים ויש מצב שזה מייקל ווולט