האם יש תחליף לאודיו אנלוגי?
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
צודק.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

Joshua_G כתב:אתה רוצה להגיד את המילה האחרונה?מסכם_עניין כתב:צודק.......
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- קיבל תודות: 13 פעמים
MASTERMIX כתב:שמתי לב שבסוף מסכם העיניין הוא דווקא Joshua_G
ולא מסכם_העיניין המקורי ,
כנראה החליפו תפקידים בדרך תוך כדי העברת הדף , ברוך השם נגמר אני לא מאמין..(המשך מתחת לתמונה)
לסיכום/u]
ניתן לחפש מי כתב את המידע שנמצא באתר ולנסות
להגדיר עד כמה הוא אמין. (אם הוא מומחה בתחום, ברוב המקרים אפשר לסמוך עליו, אם העומד מאחורי האתר הוא חברה מסחרית, צריך לחשוב טוב, אולי מטרת האתר הוא פירסום ואז לא בטוח שצריך להאמין לכל מילה שמתפרסמת באתר.. בקיצור - צריך לדון כל מקרה לגופו.)
ועוד שתיי מילים נוספות, את הפעילות הבאה נעשה בעזרת טופס מיוחד שאותו צריך להוריד ולהדפיס במדפסת.
אם לא מחובר מדפסת לכל מחשב בקשו מהמורה להדפיס עותק אחד ולצלם אותו עבור כל ילדי הכיתה.
סופשבוע טעים לכולם.......
נראה שכבר נאמר הסיכום לא ?
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
סיכום המחרוזת
מאחר והסיכום זז דף אחורה, אחזור עליו:
הסיכום שלי:
לקבלת צליל טבעי, לאוזניי ולטעמי, נכון להיום – אין תחליף לתקליטים אנלוגיים. לפחות לא בציוד שברשותי.
הסיכום של דורון3 הוא:
בעיני אין תחליף לאנלוג. גם לא ב - SACD ו - DVD-A שהאזנתי להם לאחרונה גם במערכת שלי וגם במערכות של אחרים.
אין לי שום סיבה סנטימנטלית להשתמש בפטיפון. הסיבה שלי היא שלמדיה אנאלוגית לדעתי יש מה שנתפס בעיני כצליל איכותי, מלא, טבעי יותר ומרגש יותר לאזניי וההתעסקות הנוספת היא מחיר זול מבחינתי אבל אני מבין שהוא עשוי להיות יקר עבור אחרים. עניין אישי.
זה לא עניין של כסף לדעתי. זה עניין התאמת רכיבים באמצעות ניסוי וטעיה אינטילגנטי וכוונון נכון.
כמו שאמרתי האזנתי לפטיפונים שעלו כ - 500 דולר כולל זרוע וקרטרידג' ונשמעו טוב לאוזניי מ - EMM LABS CDSA ב - $13,000 באותה מערכת בדיוק.
הסיכום של אייל W הוא:
אין ולו יתרון אחד לפטיפון . (בהתעלם מנושא הסאונד שרווי מחלוקות בקרב אודיופילים ) .
הסיכום של יאיר פ. הוא:
ה-CD נשמע יותר טוב, אבל פטיפון עושה יותר מוזיקה, Go Figure...
הסיכום של איל פור הוא:
עשיתי הרבה השוואות לאנשים בין פטיפונים לקומפקטים, והתוצאות היו חד משמעיות - לא רק עבורי, עבור כל מי ששמע. (לטובת הפטפון).
הסיכום של רמקול:
לא טענתי שלדעתי תקליטים טובים יותר ולא טענתי את ההפך... רק הצגתי את הבעייתיות בנושא הדיון.
ההגדרה של סאונד טוב... היא בלתי אפשרית כנראה...
הסיכום של מיכאל123 :
ה-CD נשמע יותר נקי ויותק חד (יותר מדי אפילו), אבל ויניל נשמע יותר עגול ויותר עשיר ואולי אף יותר טבעי.
מה שכן, ברור לי כי אין יתרון לויניל על DVD-A, הרי אותו ריפ 96/24 אני יכול לצרוב..
הסיכום של אריה קרפ הוא:
אני גדלתי בזמן האנאלוגי וחוויתי את רוב החוליים שלו. אולי יש לו יתרונות מסויימים, אבל לטעמי היתרונות של העידן הדיגיטלי עולים עליו בהרבה.
הסיכום של בובו הוא:
אף אחד לא אמר שאנאלוג זה רע.
בחלק מהמקרים זה נשמע יותר טוב מדיגיטאל, בחלק מהמקרים לא.
הסיכום של נתאי הוא:
בתור בעלים של סידי יקר מאוד-מטרונום סידי 3 סיגנצ'ר ופטיפון בסיסי מאוד-מיוזיק הול 7.1
הפטיפון נשמע הרבה יותר מרגש וכייפי.
ההשוואה מול סידים פשוטים יותר היא פשוט עצובה הרבה יותר הויניל נשמע נכון ומרגש יותר.
הסיכום של ג'וקר אמיתי:
אני מסכים שבתחום מחירים שלי לפחות אין שום CDP שיכול להשמע יותר טוב מתקליט מטופל היטב עם פטיפון טוב , אבל מדובר על תקליטים תוצרת חוץ שהוקלטו אז ולא עברו מיסטור לדיגיטאל . כמעט כול תקליט שעבר מאסטר דיגיטאלי לא נשמע יותר טוב מCD .
הסיכום שלי:
לקבלת צליל טבעי, לאוזניי ולטעמי, נכון להיום – אין תחליף לתקליטים אנלוגיים. לפחות לא בציוד שברשותי.
הסיכום של דורון3 הוא:
בעיני אין תחליף לאנלוג. גם לא ב - SACD ו - DVD-A שהאזנתי להם לאחרונה גם במערכת שלי וגם במערכות של אחרים.
אין לי שום סיבה סנטימנטלית להשתמש בפטיפון. הסיבה שלי היא שלמדיה אנאלוגית לדעתי יש מה שנתפס בעיני כצליל איכותי, מלא, טבעי יותר ומרגש יותר לאזניי וההתעסקות הנוספת היא מחיר זול מבחינתי אבל אני מבין שהוא עשוי להיות יקר עבור אחרים. עניין אישי.
זה לא עניין של כסף לדעתי. זה עניין התאמת רכיבים באמצעות ניסוי וטעיה אינטילגנטי וכוונון נכון.
כמו שאמרתי האזנתי לפטיפונים שעלו כ - 500 דולר כולל זרוע וקרטרידג' ונשמעו טוב לאוזניי מ - EMM LABS CDSA ב - $13,000 באותה מערכת בדיוק.
הסיכום של אייל W הוא:
אין ולו יתרון אחד לפטיפון . (בהתעלם מנושא הסאונד שרווי מחלוקות בקרב אודיופילים ) .
הסיכום של יאיר פ. הוא:
ה-CD נשמע יותר טוב, אבל פטיפון עושה יותר מוזיקה, Go Figure...
הסיכום של איל פור הוא:
עשיתי הרבה השוואות לאנשים בין פטיפונים לקומפקטים, והתוצאות היו חד משמעיות - לא רק עבורי, עבור כל מי ששמע. (לטובת הפטפון).
הסיכום של רמקול:
לא טענתי שלדעתי תקליטים טובים יותר ולא טענתי את ההפך... רק הצגתי את הבעייתיות בנושא הדיון.
ההגדרה של סאונד טוב... היא בלתי אפשרית כנראה...
הסיכום של מיכאל123 :
ה-CD נשמע יותר נקי ויותק חד (יותר מדי אפילו), אבל ויניל נשמע יותר עגול ויותר עשיר ואולי אף יותר טבעי.
מה שכן, ברור לי כי אין יתרון לויניל על DVD-A, הרי אותו ריפ 96/24 אני יכול לצרוב..
הסיכום של אריה קרפ הוא:
אני גדלתי בזמן האנאלוגי וחוויתי את רוב החוליים שלו. אולי יש לו יתרונות מסויימים, אבל לטעמי היתרונות של העידן הדיגיטלי עולים עליו בהרבה.
הסיכום של בובו הוא:
אף אחד לא אמר שאנאלוג זה רע.
בחלק מהמקרים זה נשמע יותר טוב מדיגיטאל, בחלק מהמקרים לא.
הסיכום של נתאי הוא:
בתור בעלים של סידי יקר מאוד-מטרונום סידי 3 סיגנצ'ר ופטיפון בסיסי מאוד-מיוזיק הול 7.1
הפטיפון נשמע הרבה יותר מרגש וכייפי.
ההשוואה מול סידים פשוטים יותר היא פשוט עצובה הרבה יותר הויניל נשמע נכון ומרגש יותר.
הסיכום של ג'וקר אמיתי:
אני מסכים שבתחום מחירים שלי לפחות אין שום CDP שיכול להשמע יותר טוב מתקליט מטופל היטב עם פטיפון טוב , אבל מדובר על תקליטים תוצרת חוץ שהוקלטו אז ולא עברו מיסטור לדיגיטאל . כמעט כול תקליט שעבר מאסטר דיגיטאלי לא נשמע יותר טוב מCD .
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
לא כל-כך הבנתי את כוונתך כאן.truejoker כתב: זהו בדיוק הבעיה שדיברתי עליה אתה קורה לזה ADC , ואני חושב שזה לא רק הADC אלא גם העובדה שלעיתים המעבר בין 0 ל1 אם הוא לא מוחלט מפיק אות שונה , דהיינו אאל"ט אם האות הוא קרוב ל1 הוא יחשב 1 ואם הוא קרוב לס הוא יחשב ס , הבעיה היא בתדרי ביניים ולכן צריך יותר דגימות...
לא דיברתי על הסיגנל הבינארי, אלא על ההמרה ממתח אנלוגי למספר (מבלי להתייחס לעשרוני או בינארי, אלא קונספטואלית...)
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

מתוך השוואה של DVD-A 192/24 ל CDJoshua_G כתב:בימים האחרונים בדקתי DAC שהרכבתי מתוך קיטים להרכבה עצמית.
השוויתי אותו לכמה מקורות דיגיטאליים, כולל SACD וכן לפטפון.
זאת ההודעה המקורית:
http://www.hometheater.co.il/vt89701.Bu ... 7%95%D7%AA
נראה לי שהקטע המעניין את ציבור שומעי האודיו האנלוגי הוא הקטע האחרון:
היום ביצעתי השוואה של ה- DAC גם לאנלוגי.
יש לי תקליט ויניל ג'אז שהוקלט בהקלטה אודיופילית והודפס בהדפסה אודיופילית. לתקליט מצורף גם תקליטור SACD דו-ערוצי הכולל גם רצועת CD אשר ממנה צרבתי עותק על תקליטור CD .
הפטפון חובר לפונו סטייג' שחובר לאחת מכניסות המגבר.
תקליטור ה- SACD נוגן על Denon DVD-3930 שהיציאה האנלוגית הדו-ערוצית שלו חוברה לכניסה אחרת במגבר.
תקליטור ה- CD נוגן על Meridian G08 שהיציאה הדיגיטאלית שלו חוברה ל- DAC , כאשר יציאת ה- DAC חוברה לכניסה שלישית במגבר.
שלושתם נוגנו במקביל, כאשר אני עובר ביניהם באמצעות שלט המגבר.
בהשוואה לתקליט האנלוגי, SACD נשמע יותר בהיר, צורם ומלאכותי. ההבדל ביניהם בולט מאד.
בהשוואת SACD ל- CD דרך ה- DAC , ההבדלים היו הרבה יותר קטנים – הבדלים קטנים מאד. בהשוואה ל- SACD , ה- DAC שתירגם CD נשמע מעט מאד יותר בהיר, צורם ומלאכותי.
מסקנות:
לקבלת צליל טבעי, נכון להיום – אין תחליף לתקליטים אנלוגיים. לפחות לא בציוד שברשותי....
http://www.avrev.com/music-disc-reviews ... ction.html
[
eng]I can see it now – audiophiles finally loading up the trunk of their 20-year-old dilapidated Volvos with their beloved vinyl jazz collections to take to the pawnshop in order to move on to higher ground and superior technologies. Art Pepper Meets the Rhythm Section on DVD-Audio is just that good in terms of audio performance and realism.[/eng]...
[left]Art Pepper Meets the Rhythm Section on DVD-Audio in stereo could serve as a wake-up call to the music industry as to how good archival music can sound. Even as a staunch supporter of surround sound for music, I beg to ask the question: Does every older record need to be remastered into surround? Most likely not. The issue of “no good titles on the market” comes up when discussing DVD-Audio – this record can be an example of what is possible. I guarantee you that Joe Average could actually discern the difference between the CD version of Art Pepper Meets the Rhythm Section and the DVD-Audio version. Make no mistake - they’d pick the DVD-Audio 10 out of 10 times. It is not a subtle difference -- it is jaw-dropping[/left]...
כן אני הבנתי את זה , אני רק טענתי שמחוץ לתהליך הדיגיטיליזציה מאנלוג , יש גם בעיה בתהליך מדיגיטאל לאנלוג , בשניהם זה יהיה יותר טוב אם יוכלו ליצור דיגיטיליזציה שקרובה מאוד לרוחב הפס של האנלוגDigiSUN כתב:לא כל-כך הבנתי את כוונתך כאן.truejoker כתב: זהו בדיוק הבעיה שדיברתי עליה אתה קורה לזה ADC , ואני חושב שזה לא רק הADC אלא גם העובדה שלעיתים המעבר בין 0 ל1 אם הוא לא מוחלט מפיק אות שונה , דהיינו אאל"ט אם האות הוא קרוב ל1 הוא יחשב 1 ואם הוא קרוב לס הוא יחשב ס , הבעיה היא בתדרי ביניים ולכן צריך יותר דגימות...
לא דיברתי על הסיגנל הבינארי, אלא על ההמרה ממתח אנלוגי למספר (מבלי להתייחס לעשרוני או בינארי, אלא קונספטואלית...)...
והיום כאשר רוחב הפס במעבר מהמחשב לDAC יכול להיות ענק (אולי פייר וייר ואם לא אז תמיד יכול להיות תקן יותר טוב ), ולא חייבים להצמד לRED BOOK שגם הוא נעשה יותר בגלל פולטיקה פנימית בין סוני לפיליפס , אזי מאוד יתכן ותוכל לקבל הקלטות דיגיטאליות שיהיו יותר טובות מאנלוג . כרגע זה לא המצב
ולמסכם ענייין במקום להתווכח אם DVD אודיו הוא מספיק טוב (ואני די בספק לגבי המבחן שהבאת ), אני פשוט מציע לך למצוא תקליט של פינק פלוייד שאתה מכיר היטב , ולגשת למישהו ו/או ליבואן שמחזיק פטיפון טוב , ולשמוע בעצמך מה ההבדל בין אנלוג לדיגיטאל . אני מסכים שההבדל הצטמצם , אבל כול עוד אתה לא יכול לקבל מסוק מוחשי בדיגיטאל ואתה יכול לקבל אותו בכמעט כול פטיפון מעפן , לדיגיטאל יש עוד דרך לעבור
אם הנוחות לא הייתה נחשבת , אזי המדיום המועדף עדיין היה דיגיטאל
וליהושוע , היגיע הזמן לעשות קופי ופייסט לסיכום הקודם (עברנו עוד דף , אבל אולי כדאי להמתין למעבר של הדף הבא כדי להיות יעילים יותר
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

חבל שאתה לא אומר פה עוד דברים שאמרת בשרשור "חוויה אנלוגית".truejoker כתב:כן אני הבנתי את זה , אני רק טענתי שמחוץ לתהליך הדיגיטיליזציה מאנלוג , יש גם בעיה בתהליך מדיגיטאל לאנלוג , בשניהם זה יהיה יותר טוב אם יוכלו ליצור דיגיטיליזציה שקרובה מאוד לרוחב הפס של האנלוגDigiSUN כתב:לא כל-כך הבנתי את כוונתך כאן.truejoker כתב: זהו בדיוק הבעיה שדיברתי עליה אתה קורה לזה ADC , ואני חושב שזה לא רק הADC אלא גם העובדה שלעיתים המעבר בין 0 ל1 אם הוא לא מוחלט מפיק אות שונה , דהיינו אאל"ט אם האות הוא קרוב ל1 הוא יחשב 1 ואם הוא קרוב לס הוא יחשב ס , הבעיה היא בתדרי ביניים ולכן צריך יותר דגימות...
לא דיברתי על הסיגנל הבינארי, אלא על ההמרה ממתח אנלוגי למספר (מבלי להתייחס לעשרוני או בינארי, אלא קונספטואלית...)...
והיום כאשר רוחב הפס במעבר מהמחשב לDAC יכול להיות ענק (אולי פייר וייר ואם לא אז תמיד יכול להיות תקן יותר טוב ), ולא חייבים להצמד לRED BOOK שגם הוא נעשה יותר בגלל פולטיקה פנימית בין סוני לפיליפס , אזי מאוד יתכן ותוכל לקבל הקלטות דיגיטאליות שיהיו יותר טובות מאנלוג . כרגע זה לא המצב
ולמסכם ענייין במקום להתווכח אם DVD אודיו הוא מספיק טוב (ואני די בספק לגבי המבחן שהבאת ), אני פשוט מציע לך למצוא תקליט של פינק פלוייד שאתה מכיר היטב , ולגשת למישהו ו/או ליבואן שמחזיק פטיפון טוב , ולשמוע בעצמך מה ההבדל בין אנלוג לדיגיטאל . אני מסכים שההבדל הצטמצם , אבל כול עוד אתה לא יכול לקבל מסוק מוחשי בדיגיטאל ואתה יכול לקבל אותו בכמעט כול פטיפון מעפן , לדיגיטאל יש עוד דרך לעבור
אם הנוחות לא הייתה נחשבת , אזי המדיום המועדף עדיין היה דיגיטאל
וליהושוע , היגיע הזמן לעשות קופי ופייסט לסיכום הקודם (עברנו עוד דף , אבל אולי כדאי להמתין למעבר של הדף הבא כדי להיות יעילים יותר![]()
)
...
בכל מקרה,
אתה, יהושע ואחרים מבחינת הקוראים הם אנשים שכותבים כשם שאחרים כותבים ברשת.
האם באמת אתה חושב שהלינקים שהבאתי מייצגים אנשים עם פחות ניסיון במוסיקה ???
האם יש תחליף לאודיו אנלוגי?
בוודאי. מדיה דגיטלית.
היא גם יותר טובה מהמדיה האנלוגית בכל אספקט של שימוש יום-יומי, תחזוקה שוטפת, כוונים שאין לה, הוצאות על ראש מתכלה ועוד כיו"ב.
יש לה יחס אות-רעש עדיף, הבס שלה משופר והיא יכולה לייצר דינמיקה עדיפה בייחד כאשר יש בס בסביבה.
וזה עוד לפני שדיברנו על היתרון הדרמטי שיש לתקליטורים על תקליטים (שלא לדבר על מזרים-מדיה), שנוטים להתקלקל, להתלכלך, להישרט ושאר ירקות.
אז מה נשאר למדיה הנאלוגית להציע?
כמעט כלום (מעבר לצורך הכפייתי של כמה דינוזאורים לשחק עם מכשור שעבר יומו).
חוץ מדבר קטן אחד
מוזיקה.
יש באודיוגון אחד שיש לו מערכת מוטרפת לגמרי (אלא שהוא טוען שזאת לא מערכת)
http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... 1204736609
שטוען שמאז שקנה את הפטפון שלו (די בסוף הדרך) הוא פהסיק לשמוע תקליטורים
דרך, אגב, כדאי לקרוא את הדרך שהוא עשה עם הציוד שלו, כולל התשובות שלו. זה עוזר לפרספקטיבה.
מעניין גם מדוע כאשר כתב איזשהו רוצה לציין לחיוב נגן תקליטורים הוא מציין כמה הוא קרוב לפטפון.
לא נעים לומר, אבל הכשל המהותי בעצם הטיעון מביך. מעולם, איש לא הוכיח ואפילו לא טען כי המדיה הדיגיטלית מעצם היותה כזאת עדיפה לענייני מוזיקה מאשר אנלוגית.
הקדמה הטכנולגית שהיא מייצגת אינה בהכרח רלוונטית לבעיות ולצרכים של שחזור מוזיקלי.
כל השוואה שהיא בין נגן טוב לפטפון טוב עם אותו חומר מוזיקלי תסתיים בכך שלמרות שלמדיה הדיגיטלית יהיו יתרונות מספר,ההגשה הכוללת של המוזיקה בתקליט תהיה נכונה יותר, ובעיקר עם פחות ציפוי זר.
לא כל אחד מכיר, לא כל אחד עשה, לא כל אחד מודע.
לא נורא. פרופסור נכבד מהטכניון בגמלאות שעסק ברכב אמר לי שזה בלתי אפשרי לנהוג בבטחה 230 קמ"ש באופן רצוף בכביש ציבורי. הוא אמר לי את זה יומים לאחר שחזרתי ממספר ימי נהיגה בגרמניה.
ועכשיו כולכם תתנפלו, אבל בבקשה.
יש כמה דיונים בפורומים ישראליים - כבלים, פטפונים, יכולת מערכות (היה גם בענייני מנורות) - שמשלבים מעט מדי ניסיון ויותר מדי ביטחון. בעולם הגדול, הפרימיטיבי, בקרב אלו שמשחקים ברצינות, הנושאים האלו נגמרו, כך או אחרת. גם כמה בארץ, ששיחקו ברצינות, הגיעו למסקנות דומות.
אני ממש מעדיף את השימוש בנגן תקליטורים.
אני מעדיף לשמוע מוזיקה באמצעות תקליטים.
בוודאי. מדיה דגיטלית.
היא גם יותר טובה מהמדיה האנלוגית בכל אספקט של שימוש יום-יומי, תחזוקה שוטפת, כוונים שאין לה, הוצאות על ראש מתכלה ועוד כיו"ב.
יש לה יחס אות-רעש עדיף, הבס שלה משופר והיא יכולה לייצר דינמיקה עדיפה בייחד כאשר יש בס בסביבה.
וזה עוד לפני שדיברנו על היתרון הדרמטי שיש לתקליטורים על תקליטים (שלא לדבר על מזרים-מדיה), שנוטים להתקלקל, להתלכלך, להישרט ושאר ירקות.
אז מה נשאר למדיה הנאלוגית להציע?
כמעט כלום (מעבר לצורך הכפייתי של כמה דינוזאורים לשחק עם מכשור שעבר יומו).
חוץ מדבר קטן אחד
מוזיקה.
יש באודיוגון אחד שיש לו מערכת מוטרפת לגמרי (אלא שהוא טוען שזאת לא מערכת)
http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... 1204736609
שטוען שמאז שקנה את הפטפון שלו (די בסוף הדרך) הוא פהסיק לשמוע תקליטורים
דרך, אגב, כדאי לקרוא את הדרך שהוא עשה עם הציוד שלו, כולל התשובות שלו. זה עוזר לפרספקטיבה.
מעניין גם מדוע כאשר כתב איזשהו רוצה לציין לחיוב נגן תקליטורים הוא מציין כמה הוא קרוב לפטפון.
לא נעים לומר, אבל הכשל המהותי בעצם הטיעון מביך. מעולם, איש לא הוכיח ואפילו לא טען כי המדיה הדיגיטלית מעצם היותה כזאת עדיפה לענייני מוזיקה מאשר אנלוגית.
הקדמה הטכנולגית שהיא מייצגת אינה בהכרח רלוונטית לבעיות ולצרכים של שחזור מוזיקלי.
כל השוואה שהיא בין נגן טוב לפטפון טוב עם אותו חומר מוזיקלי תסתיים בכך שלמרות שלמדיה הדיגיטלית יהיו יתרונות מספר,ההגשה הכוללת של המוזיקה בתקליט תהיה נכונה יותר, ובעיקר עם פחות ציפוי זר.
לא כל אחד מכיר, לא כל אחד עשה, לא כל אחד מודע.
לא נורא. פרופסור נכבד מהטכניון בגמלאות שעסק ברכב אמר לי שזה בלתי אפשרי לנהוג בבטחה 230 קמ"ש באופן רצוף בכביש ציבורי. הוא אמר לי את זה יומים לאחר שחזרתי ממספר ימי נהיגה בגרמניה.
ועכשיו כולכם תתנפלו, אבל בבקשה.
יש כמה דיונים בפורומים ישראליים - כבלים, פטפונים, יכולת מערכות (היה גם בענייני מנורות) - שמשלבים מעט מדי ניסיון ויותר מדי ביטחון. בעולם הגדול, הפרימיטיבי, בקרב אלו שמשחקים ברצינות, הנושאים האלו נגמרו, כך או אחרת. גם כמה בארץ, ששיחקו ברצינות, הגיעו למסקנות דומות.
אני ממש מעדיף את השימוש בנגן תקליטורים.
אני מעדיף לשמוע מוזיקה באמצעות תקליטים.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

בעולם מקביל לעולם שלנו (שרשור אחר) מתקיים כעת דיון מעניין...
נאמרים שם משפטים כמו
"בגרות אודיופילית אומרת שאין נחרצות ואין אמת אחת . "
ברור לי כבר עכשיו שהשרשור הזה לעולם לא יסתיים - הוא כנראה יותר מידי משמעותי ליותר מידי אנשים.
let the games begin...
נאמרים שם משפטים כמו
"בגרות אודיופילית אומרת שאין נחרצות ואין אמת אחת . "
ברור לי כבר עכשיו שהשרשור הזה לעולם לא יסתיים - הוא כנראה יותר מידי משמעותי ליותר מידי אנשים.
let the games begin...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא נורא. פרופסור נכבד מהטכניון בגמלאות שעסק ברכב אמר לי שזה בלתי אפשרי לנהוג בבטחה 230 קמ"ש באופן רצוף בכביש ציבורי. הוא אמר לי את זה יומים לאחר שחזרתי ממספר ימי נהיגה בגרמניה....
אבל אני בקושי הגעתי ל-200, היה לך רכב טוב יותר כנראה
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

יהושע,
הסתכלתי קצת בהודעות קודמות שלך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 287#647287
הגבת ל bolero שאמר
לעניין רכיבי מערכת, לדעתי ולאור ניסיוני רב השנים – אין משמעות רבה לדעתם של אחרים, מקצועיים, הגונים ואובייקטיביים ככל שיהיו.
המבחן העליון הוא איך הם נשמעים – איך הם נשמעים לך, לאוזן שלך, עם סוג או סוגי המוסיקה שאתה שומע בעיקר, עם הרמקולים שלך ובאקוסטיקה של החדר בו אתה שומע.
השאלה שלי - אם אתה לא מייחס חשיבות רבה לאנשים, מקצועיים והגונים ואובייקטיביים ככל שיהיו, איך אתה מצפה שייחסו משמעות רבה לדבריך ?
אנא הסבר מה אתה מצפה שאנשים יעשו עם הצהרה כמו
הוא המשפט המתאים לשרשור זה עפ"י תפישת עולמך, משמע לשאלה "האם יש תחליף לאודיו אנלוגי" - יש תשובה אחת והיא כל אחד עפ"י מה שנשמע לו טוב, עם המוסיקה שלו והציוד שלו ובתנאים שלו.
מסכים ?
הסתכלתי קצת בהודעות קודמות שלך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 287#647287
הגבת ל bolero שאמר
בתגובה הבאהרכשתי לאחורנה מאייל פור פרה של שינדק 3200 + פאוור של advance aqustic אני די מרוצה מהתוצאה בהתחשב שלפני זה שמעתי עם רסיבר של ימאהה 2092 (זוועה).
עדיין אני מעוניין לשמוע מה אתם חושבים על חברות הללו למרות שהם לא בעלי שם עולמי ידוע והם מיוצרים בסין כמו חברות רבות אחרות, רציתי לדעת האם הם גם נחשבות לאיכותיות לתקציבם ,אשמח לדעת עם יש חברים פה בפורום שיצא להם להאזין להם ומה דעתם ובבקשה לא להשמיץ את החברות מי שלא מכיר וחושב שבגלל ארץ יצורם הם לא איכותיים....
לעניין רכיבי מערכת, לדעתי ולאור ניסיוני רב השנים – אין משמעות רבה לדעתם של אחרים, מקצועיים, הגונים ואובייקטיביים ככל שיהיו.
המבחן העליון הוא איך הם נשמעים – איך הם נשמעים לך, לאוזן שלך, עם סוג או סוגי המוסיקה שאתה שומע בעיקר, עם הרמקולים שלך ובאקוסטיקה של החדר בו אתה שומע.
השאלה שלי - אם אתה לא מייחס חשיבות רבה לאנשים, מקצועיים והגונים ואובייקטיביים ככל שיהיו, איך אתה מצפה שייחסו משמעות רבה לדבריך ?
אנא הסבר מה אתה מצפה שאנשים יעשו עם הצהרה כמו
אוסיף ואומר שלמעשה המשפט "בגרות אודיופילית אומרת שאין נחרצות ואין אמת אחת ." (הובא משרשור אחר)מסקנות:
לקבלת צליל טבעי, נכון להיום – אין תחליף לתקליטים אנלוגיים. לפחות לא בציוד שברשותי....
הוא המשפט המתאים לשרשור זה עפ"י תפישת עולמך, משמע לשאלה "האם יש תחליף לאודיו אנלוגי" - יש תשובה אחת והיא כל אחד עפ"י מה שנשמע לו טוב, עם המוסיקה שלו והציוד שלו ובתנאים שלו.
מסכים ?
נערך לאחרונה על ידי מסכם_עניין ב 07/08/2009 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
לבקשתו של מרטין אני עורך את ההודעה.
זה פשוט יותר ממה שזה נראה - מה שיהושע טחן כבר עד דק (וגם העלה גירה....) זה שכל אחד צריך לשמוע באוזניו, במערכת שלו, בסביבת האזנה שלו ולהחליט מה הוא מעדיף. במילים אחרות, זכות ההחלטה של השומע בלבד.
זה באמת כל כך מסובך?
אפילו אני, שלא הבנתי לפחות חצי מההסברים הטכניים, הבנתי את המסר הזה בעמוד השני או השלישי.
מי שמתעקש להסתמך על חוות דעת של אחרים - שיבושם לו.
אפשר להפסיק להעלות גירה?
אני מקווה שתתאפקו לא להמשיך את המסטיק הזה.
אני, בכל אופן, לא חוזר לשרשור הזה.
תודה ובהצלחה בבחירה לכולם,
זה פשוט יותר ממה שזה נראה - מה שיהושע טחן כבר עד דק (וגם העלה גירה....) זה שכל אחד צריך לשמוע באוזניו, במערכת שלו, בסביבת האזנה שלו ולהחליט מה הוא מעדיף. במילים אחרות, זכות ההחלטה של השומע בלבד.
זה באמת כל כך מסובך?
אפילו אני, שלא הבנתי לפחות חצי מההסברים הטכניים, הבנתי את המסר הזה בעמוד השני או השלישי.
מי שמתעקש להסתמך על חוות דעת של אחרים - שיבושם לו.
אפשר להפסיק להעלות גירה?
אני מקווה שתתאפקו לא להמשיך את המסטיק הזה.
אני, בכל אופן, לא חוזר לשרשור הזה.
תודה ובהצלחה בבחירה לכולם,
נערך לאחרונה על ידי ארז_וחני ב 07/08/2009 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא רק, אני הייתי מוסיף כי זה כבר מציקארז_וחני כתב:מסכם_עניין - זה ממש לא לעניין.......
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

מציק זה שאתה בוחר לא לענות לשאלות שלי.michael123 כתב:לא רק, אני הייתי מוסיף כי זה כבר מציקארז_וחני כתב:מסכם_עניין - זה ממש לא לעניין..........
בוא נסכים לא להסכים.