:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הם רשמו כאן:
http://www.subscenter.org/?page=downQ
"אך אל דאגה לאחר 3-5 יום תזכו לראות את הכתובית בצורת SRT"
אבל בפועל הם לא עומדים במילה שלהם.
כמו כן הם רשמו:
"במידה ויהיה קובץ SRT של הסרט או הסדרה תיהיו בטוחים שתראו זאת לראשונה אך ורק כאן!!"
ולמרות זאת ה SRT מופיע ראשון בטורק.
http://www.subscenter.org/?page=downQ
"אך אל דאגה לאחר 3-5 יום תזכו לראות את הכתובית בצורת SRT"
אבל בפועל הם לא עומדים במילה שלהם.
כמו כן הם רשמו:
"במידה ויהיה קובץ SRT של הסרט או הסדרה תיהיו בטוחים שתראו זאת לראשונה אך ורק כאן!!"
ולמרות זאת ה SRT מופיע ראשון בטורק.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מי זה "הם"? סאבסנטר? הדף הזה לא נכתב על ידינו, לא קשה לראות את זה.
וה-SRT בד"כ לא מופיע בטורק קודם. טורק הוא לא זה שאחראי לקריעות ולכן ברוב הפעמים אנחנו מעלים SRT נקי לפני שטורק מספיקים להעלות את הקריעה. אבל גם אם טורק היה קורע בעצמו, תוך דקות ספורות אנחנו מעלים SRT נקי. אז לכל היותר במצבים בודדים יכול להיות מצב שבו טורק יקדים את סאבסנטר ב-5 דקות, עם כתוביות שמלאות בשגיאות קריעה (במיוחד סימני פיסוק שנקרעים בצורה עילגת !) ושינויים בזמנים (תשוו את הזמנים בין ה-SRT הקרוע ל-SRT הנקי.
וואלה, אם בשביל זה שווה לך לגלוש בטורק (שכאמור הוא הגורם לכל זה), שיבושם לך.
וה-SRT בד"כ לא מופיע בטורק קודם. טורק הוא לא זה שאחראי לקריעות ולכן ברוב הפעמים אנחנו מעלים SRT נקי לפני שטורק מספיקים להעלות את הקריעה. אבל גם אם טורק היה קורע בעצמו, תוך דקות ספורות אנחנו מעלים SRT נקי. אז לכל היותר במצבים בודדים יכול להיות מצב שבו טורק יקדים את סאבסנטר ב-5 דקות, עם כתוביות שמלאות בשגיאות קריעה (במיוחד סימני פיסוק שנקרעים בצורה עילגת !) ושינויים בזמנים (תשוו את הזמנים בין ה-SRT הקרוע ל-SRT הנקי.
וואלה, אם בשביל זה שווה לך לגלוש בטורק (שכאמור הוא הגורם לכל זה), שיבושם לך.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יוטה - תוריד מכאן:
http://www.subscenter.org
הם הרבה יותר עדכניים מסרטים.
גם אני גיליתי שלאחרונה אני נכנס יותר לטורק - זה אתר שלא הייתי מבקר אם QSUBS לא היו מחליטים לדפוק את הקהילה ולרומם את טורק.
http://www.subscenter.org
הם הרבה יותר עדכניים מסרטים.
גם אני גיליתי שלאחרונה אני נכנס יותר לטורק - זה אתר שלא הייתי מבקר אם QSUBS לא היו מחליטים לדפוק את הקהילה ולרומם את טורק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אם גם מסתכלים על מספר ההורדות עבור תרגום מסויים, אני חושב שתמיד טורק מובילים על כל שאר האתרים גם יחדיו עבור אותה גרסה של כתוביות.
בנוגע ל"נחיתות" של גרסת תרגום "קרועה" מול SRT מקורי כפי שהוזכר כאן, אני חושב שלכלל העם אשר כן משתמש בכתוביות, הנושא לא מפריע. לראייה, המשפט הקודם אותו הזכרתי.
בנוגע ל"נחיתות" של גרסת תרגום "קרועה" מול SRT מקורי כפי שהוזכר כאן, אני חושב שלכלל העם אשר כן משתמש בכתוביות, הנושא לא מפריע. לראייה, המשפט הקודם אותו הזכרתי.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

אתה חושב? אני יודע. הנה דוגמאות מהתרגומים שכרגע יש באתרים:ziv_r כתב:אם גם מסתכלים על מספר ההורדות עבור תרגום מסויים, אני חושב שתמיד טורק מובילים על כל שאר האתרים גם יחדיו עבור אותה גרסה של כתוביות.
בנוגע ל"נחיתות" של גרסת תרגום "קרועה" מול SRT מקורי כפי שהוזכר כאן, אני חושב שלכלל העם אשר כן משתמש בכתוביות, הנושא לא מפריע. לראייה, המשפט הקודם אותו הזכרתי....
"פרקים", פרק 3:
http://www.torec.net/sub.asp?sub_id=26515
56 הורדות.
http://www.subscenter.org/index.php?pag ... deId=41079
119 הורדות.
"המנטליסט", עונה 3, פרק 13:
http://www.torec.net/sub.asp?sub_id=26513
305 הורדות.
http://www.subscenter.org/index.php?pag ... deId=40714
446 הורדות.
זה רק סאבסנטר. אתה מוזמן לבדוק שזה המצב בכל התרגומים, פשוט לקחתי שתי דוגמאות.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
מה עם כתוביות של סרטים? כבר הרבה זמן אני מחכה לכתוביות לסרטים חדשים, אם אתם לא מתכננים להוציא אליהם כתוביות תגיד אני אחזור להיכנס לטורק.
למשל :
אהבה וסמים אחרים שבועיים מאז שהסרט אצלי במחשב.
קזינו ג'ק כבר חודש.
בסאבסנטר אין אותם ולטורק אני לא נכנס.
למשל :
קזינו ג'ק כבר חודש.
בסאבסנטר אין אותם ולטורק אני לא נכנס.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

QsubsGodfather,
על ה 2 דוגמאות שאתה הבאת, יש אינספור דוגמאות נגדיות.
על ה 2 דוגמאות שאתה הבאת, יש אינספור דוגמאות נגדיות.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

זה כבר לא קשור למאבק הנוכחי. לא כל סרט אנחנו מתרגמים, ואם אנחנו לא מתכוונים לתרגם סרט מסוים ויש תרגום שלו במקום אחר, סביר מאוד שיעלו אותו לסאבסנטר (גם תרגומים של טורק כמובן).DorM כתב:מה עם כתוביות של סרטים? כבר הרבה זמן אני מחכה לכתוביות לסרטים חדשים, אם אתם לא מתכננים להוציא אליהם כתוביות תגיד אני אחזור להיכנס לטורק.
למשל :
קזינו ג'ק כבר חודש.
בסאבסנטר אין אותם ולטורק אני לא נכנס....
כן, ואיפה הן?ziv_r כתב:QsubsGodfather,
על ה 2 דוגמאות שאתה הבאת, יש אינספור דוגמאות נגדיות....
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

QsubsGodfather,
אל תיתמם.
רק מכיוון שביקשת יפה, הנה דוגמה אחת ולסרט עדכני, הסרט You Again.
אל תיתמם.
רק מכיוון שביקשת יפה, הנה דוגמה אחת ולסרט עדכני, הסרט You Again.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

אוקיי, סרטים זה לא מדד אמין בכלל. למקרה שאתה לא יודע, גולשים רבים בוחרים להוריד סרט מסוים לפי זמינות של תרגום. פשוט בוחרים את הסרטים לפי התרגומים שיש, ולא ההיפך. סרט שתורגם בלעדית לטורק יקבל חשיפה מוגזמת מאוד בטורק, בעוד שבאתרים אחרים (כמו סאבסנטר וסרטים) הוא יקבל פחות חשיפה. שים לב שהוא כבר כשבוע בעמוד הראשי, ולפי קצב השחרורים של טורק הוא יישאר שם עוד בערך שבועיים-שלושה. ולכן יותר נחשפים אליו ומורידים אותו. אפשר להשוות את זה למצב שבו מעריב מפרסמים כתבה על נושא מסוים בשער האחורי שלהם, בעוד שבידיעות חשבו שאותו נושא לא מספיק חשוב לכותרת ודחפו את זה ל-24. טבעי שיותר אנשים ייחשפו לכתבה במעריב, גם אם זה לא משקף את הנתונים הכלליים.ziv_r כתב:QsubsGodfather,
אל תיתמם.
רק מכיוון שביקשת יפה, הנה דוגמה אחת ולסרט עדכני, הסרט You Again....
סדרות, לעומת זאת, מהוות מדד יותר אמין, כי סביר מאוד להניח שאנשים יורידו את הפרק בלי שום קשר לזמן ההופעה שלו בעמוד הראשי.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה טענת טענה, אני הצגתי דוגמה שמוכיחה את אי נכונות הטענה שלך.
גמרתי להוכיח אותך
גמרתי להוכיח אותך
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
QsubsGodfather, למה אתה לא מסביר לכל החבר'ה כאן שטוענים כי עברו להוריד מטורק, שללא QSUBS, אין בכלל קיום לטורק?
אף אחד לא מבין כאן שיותר מ-80 אחוז מהתרגומים שמופיעים באתר טורק זה בכלל של QSUBS? מוזר...
אף אחד לא מבין כאן שיותר מ-80 אחוז מהתרגומים שמופיעים באתר טורק זה בכלל של QSUBS? מוזר...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
toxin - אז שישביתו ויבהירו את זה חד משמעית, מלחמת ההתשה כיום יותר פוגעת בהם מאשר עוזרת להם ומשום קשה להם להבין את זה למרות התגובות מהשטח.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

ניסיתי להסביר, התייאשתי בערך בעמוד 20-30.
אנשים שממשיכים להוריד מטורק על אף שהם מודעים למה שהאתר הזה גורם [רמז: לכל הבלגן הזה], ועוד מעזים להתלהב ולהתגאות בכך שלפעמים הם מצליחים להקדים את היוצרים האמיתיים בשחרור ה-SRT בחמש דקות - שימשיכו להוריד מטורק ולטפוח לעצמם על השכם.
[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
אנשים שממשיכים להוריד מטורק על אף שהם מודעים למה שהאתר הזה גורם [רמז: לכל הבלגן הזה], ועוד מעזים להתלהב ולהתגאות בכך שלפעמים הם מצליחים להקדים את היוצרים האמיתיים בשחרור ה-SRT בחמש דקות - שימשיכו להוריד מטורק ולטפוח לעצמם על השכם.
[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org