מיקרוסופט נותנת באן ל 600000 קונסולות פרוצות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

sagyle כתב:רק שכחת לציין שמי שלא קונה משחקים בטח לא ישלם על DLC
...
Malcontent כתב:מצד שני, יש הרבה צורבים שלא מוכנים להוציא שקל על משחק, ואז אפילו משחקים כמו אלה שהזכרתי ונוספים, שהם גם מעולים וגם זולים, לא מעניינים אותם בכלל, כי הם יקנו משחק אך ורק אם הוא יהיה יותר זול מהמדיה ויגיע אליהם עד הבית.
...
באמת, איך יכולתי לשכוח דבר כזה?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

sagyle כתב:
Huber כתב:
drorar כתב:למה אי אפשר?
חוץ מעדכון שנותן לנגן DivX ניתן להוריד את כל העדכונים מאתר מיקרוסופט ולבצע עדכון בעזרת USB.
...
בהנחה שזה אפשרי, מה תעשה לגבי פאטצים של משחקים? פשוט תוותר על כל משחק שיצא לו פאטץ? ומה עם DLC? דמואים? משחקי רשת? הורדת משחקים שלא יוצאים על דיסק? קונסולה עם באן זה מכשיר מוגבל בצורה יוצאת דופן :roll:
...

הי הובר, יש לי בעיה משמעותית עם מה שאתה אומר...

תתמודד - זו בעייה שלך, לא שלי.

הבעיה היא לא בתגובה זו אלא בצורה הסיסטמטית שאתה מסנגר על PS3 ותמיד יש לך דברים רעים להגיד על XBOX.

זו דעתך, אני לא חושב כמוך ואמשיך להגיב כמו שהגבתי עד היום. לא מתאים לך? אתה מוזמן לא לקרוא את התגובות שלי - זה עולם חופשי.

אפילו כבעלים גאים של PS3 עם משחקים שנקנו (אולם תמיד במחירים מוזלים ולא במחיר מלא) אני לא מסכים עם מה שאתה אומר.

שוב - זכותך, עולם חופשי.

בעלי XBOX פרוץ לא צריכים DLC. אתה יודע למה? ניתן להוריד משחקים יומיים אחרי שיצאו בדיוק כמו שכולנו פה בפורום משיגים סרטי HD. בעלים של XBOX פרוץ לא צריכים דמואים .. שוב נחש למה. באופן כללי למי שלא משחק משחקי רשת (ואין לו בעיה לגנוב) הXBOX הוא פתרון הרבה הרבה יותר טוב מPS3.

"ואין לו בעייה לגנוב" זו מילת המפתח, פה מתחיל ונגמר הדיון. ד"א - לך ליד שנייה ותראה כמה קונסולות עם באן פתאום עומדות למכירה, אולי תבין שיש כאלו שזה כן בעייה בשבילהם אחרי הכל.

ואגב הובר, תזכיר לי באיזה משחק רשת אתה משחק באופן קבוע?

אם היית עוקב אחרי התגובות שלי כמו שאתה טוען שאתה עושה (הרי כבר החלטת בדיוק מי אני ומה הנטייה שלי - לא?) היית רואה שציינת כמה וכמה פעמים בכמה וכמה דיונים שאינני נמשך למשחקי רשת כלל ועיקר. אבל שוב, איך הנטייה שלי למשחקי רשת קשורה לבאן? לי הרי אין קונסולה פרוצה.
...

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

הובר... לא התכוונתי שתפגע ממה שרשמתי.
אני פשוט מנסה להראות לך שיש עוד צדדים , העולם לא דיכוטומי ואין רק שחור לבן. לXBOX יש גם יתרונות משמעותיים על גבי הPS3 . עצם זה שהוא ניתן לפריצה נותן לו ייתרון מסוים אצל אנשים שלא אכפת להם להוריד משחקים פרוצים.

לגבי משחקי הרשת, אני יודע שאין לך נטיה למשחקי רשת ולכן שאלתי באיזה משחק רשת אתה משחק באופן קבוע, מכיוון שאיני זוכר שדיברת פעם על משחקי רשת.

מטרתי הייתה באמת לעורר דיון אמיתי על העניין. הרי אם מדובר על קונסולה שאינה פרוצה ,לדעתי, האונליין בXBOX מפותח הרבה יותר מבPS3. כמו כן, עלויות משחקים יד שניה (מקוריים) בארץ עבור קונסולת הXBOX זולים יותר (יש שיגידו בגלל הפיראטיות הגבוהה) ולכן מי שמעוניין לשחק אך ורק במשחקים מקוריים בXBOX המשחקים יעלו לו פחות.

זה נכון שרוב חנויות המשחקים לא מחזיקות כלל קונסולות לא מוסבות (להפתעתי) אבל מי שרוכש משחקים כמונו יכול להשיג אחת אם יתאמץ.
מכיוון שיש לי היום הרבה פחות זמן לשחק, אני מרשה לעצמי לרכוש משחק אחד לחודש וזה מספק אותי. אני גם משתמש בwindows מקורי וגם באופיס מקורי. אבל אני יכול להגיד שעד לפני שנתיים הייתי פיראט לא קטן וגם היום אני לא צדיק, הרי רובנו משיגים סרטים וסדרות בHD בשיטות שהשתיקה יפה להן.

אני מצטער אם פגעתי, אני פשוט משתוקק כבר לראות אותך כותב משהו אחד רע על הPS3 או לחלופין משהו טוב על הXBOX ... מקווה שהבנת את כוונתי.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

תסלחו לי...

שליחה

אבל אני חוזר על שאלתי האם ניתן לשחק ברשת במכשיר פרוץ בלי לעשות עידכון? מישהו יודע?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אי אפשר לשחק ברשת בלי הגרסה הכי עדכנית, וכרגע נראה שבכלל אי אפשר להתחבר לרשת עם מכשיר פרוץ בלי לחטוף באן.

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282

שליחה

Frankym - תסתכל בפוסט המפלצתי שכתבתי כמה עמודים אחורה. הכלל הוא פשוט: אם זה דורש איזשהו סוג של חיבור לרשת ==> זה לא יקרה.
סייג אחד, יחיד ובודד הוא הליך שכמה אנשים מנסים כרגע עם הצלחה מוגבלת:
xbox חסומה עדיין יכולה לשחק משחקי LAN - באופן נורמאלי מדובר על משחק בין קונסולות שמחוברות ישירות אחת לשנייה בכבל מוצלב או באמצעות נתב או switch (תחשוב LAN party).
יש תוכנה ותיקה שנקראת Xlink Kai (פה: http://www.teamxlink.co.uk/) היא חוקית והכל ומה שהיא עושה זה ליצור רשת LAN וירטואלית על גבי האינטרנט.
המכונה חושבת שיש לה קישור LAN וכך מתאפשר לך לשחק מול אנשים אחרים.
שים לב: זה לא LIVE, זה לא קשור ל- LIVE וזה לא נותן לך את היתרונות של LIVE. זה כן נותן יכולת מוגבלת לשחק משחקי רשת.

בחדשות אחרות: משרד עורכי דין בארה"ב (אלא מה?) העלה רעיון לתביעה יצוגית נגד MS על רקע גל החסימות.
http://www.abingtonlaw.com/Xbox-Live-class-action.html
הטענה שלהם היא שלמרות ש-MS רשאית על פי תנאי ההסכם שלה לחסום מכונות פרוצות, החסימה מסריחה מהתנהלות עסקית לא ישרה מאחר והתזמון (קרוב לשחרור MW2 ו- HALO ODST) היה מיודעין על מנת למקסם את הרווחים משירות הלייב ומכירת המשחקים הנ"ל.
הם מבקשים ממשתמשים שלא קיבלו החזר עבור התקופה הנותרת בלייב לפנות אליהם.

אני לא אדבר על איזה וכמה כרעי תרנגולת הטענה הזו עומדת אבל בל נשכח שמדובר במדינה שבה מישהי שנכוותה מקפה חם שהיא קנתה זכתה בפיצויים ממי שמכר לה את הקפה - כי הוא לא אמר לה שהוא חם...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני לא חושב שיש כיסוי משפטי לתביעות כאלה, ונדמה לי גם שמיקרוסופט דווקא נותנים החזר על לייב, אבל אני חושב שהם עשו טעות עסקית בזה שנתנו כל כך הרבה באנים, כל כך קרוב לתקופת החגים. בטוח שיהיו הרבה אנשים בארה"ב שישנאו את מיקרוסופט על זה (שם יש הרבה אנשים עם ילדים שפורצים את הקונסולה פשוט בשביל לגבות את המשחקים שהם קונים, כי הם לא רוצים שהילד ישחק פריזבי עם הדיסק וילכו להם 60 דולר), ויחליטו שאם הם צריכים לקנות עכשיו קונסולה חדשה, אז PS3. במיוחד עם GOW3 שמגיע במרץ.

חוץ מזה, אני בטוח שהיו תביעות הרבה יותר הזויות מתביעת הקפה החם שהזכרת. אפשר לראות את כל ההודעות המפגרות שהם שמים על מוצרים בשביל להבין איזה תביעות מופרכות החברה המייצרת קיבלה ולכן החליטה לשים את האזהרה. כמו שקית אגוזים שעליה כתוב May Contain Nuts.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

sagyle כתב:הובר... לא התכוונתי שתפגע ממה שרשמתי.

לא נפגעתי, פשוט הופתעתי שמישהו שחושב שאני מוטה טורח לנהל דיון. אם זו לא השתלחות אלא דיון - אשמח להמשיך ולשוחח.

אני פשוט מנסה להראות לך שיש עוד צדדים , העולם לא דיכוטומי ואין רק שחור לבן. לXBOX יש גם יתרונות משמעותיים על גבי הPS3 . עצם זה שהוא ניתן לפריצה נותן לו ייתרון מסוים אצל אנשים שלא אכפת להם להוריד משחקים פרוצים.

וזה בעצם אחד ה"יתרונות" הכי גדולים שלה. היתרון הזה מצטמצם משמעותית עקב היכולת של מיקרוסופט לתת לקונסולות האלו באן, מסכים? על זה כל הדיון בעצם.

לגבי משחקי הרשת, אני יודע שאין לך נטיה למשחקי רשת ולכן שאלתי באיזה משחק רשת אתה משחק באופן קבוע, מכיוון שאיני זוכר שדיברת פעם על משחקי רשת.

נכון - אני לא מתחבר ואף פעם לא התחברתי למשחקי רשת גם מבחינת עם אישי וגם מבחינת זמן פנוי. אני את הזמן המועט שיש לי לתחביבים מעדיף להשקיע במשחקי אופליין וסרטים/סדרות. מי שניהל איתי דיונים בעבר יודע את זה כבר.

מטרתי הייתה באמת לעורר דיון אמיתי על העניין. הרי אם מדובר על קונסולה שאינה פרוצה ,לדעתי, האונליין בXBOX מפותח הרבה יותר מבPS3. כמו כן, עלויות משחקים יד שניה (מקוריים) בארץ עבור קונסולת הXBOX זולים יותר (יש שיגידו בגלל הפיראטיות הגבוהה) ולכן מי שמעוניין לשחק אך ורק במשחקים מקוריים בXBOX המשחקים יעלו לו פחות.

העלית נקודה שקשורה לפיראטיות בחצי הראשון של הפיסקה ובאותה נשימה העלית נקודה שקשורה לרכישת משחקים - אני לא יודע למי מהן להתייחס. אם הקונסולה לא פרוצה והאונליין זה BREAD AND BUTTER שלך, אז כן - ל XBOX אכן יש יתרון (לפחות בנוחות - מצד שני יש את העלות לשירות האונליין שגם מהווה שיקול). לגבי עלויות משחקים - גם בחול לרב משחקי XBOX יותר זולים (אני מדבר על יד שנייה) ככה שזה לא משהו שרלוונטי לארץ או לפיראטיות.

זה נכון שרוב חנויות המשחקים לא מחזיקות כלל קונסולות לא מוסבות (להפתעתי) אבל מי שרוכש משחקים כמונו יכול להשיג אחת אם יתאמץ.

אין הפתעה - הכל עיניין של תרבות ובארץ לרכוש מוצר שאפשר לקבל "חינם" זה "להיות פראייר". אפשר לנהל על זה דיון שלם אם בא לך, אני לא חושב שהת'רד הזה הוא המקום הנכון.

מכיוון שיש לי היום הרבה פחות זמן לשחק, אני מרשה לעצמי לרכוש משחק אחד לחודש וזה מספק אותי. אני גם משתמש בwindows מקורי וגם באופיס מקורי. אבל אני יכול להגיד שעד לפני שנתיים הייתי פיראט לא קטן וגם היום אני לא צדיק, הרי רובנו משיגים סרטים וסדרות בHD בשיטות שהשתיקה יפה להן.

מסכים במאת האחוזים. גם אני רוכש משחק אחד לחודש, גם אני עם מערכת הפעלה חוקית וגם אני לא קונה סרטים וסדרות. הסיבה? מאוד פשוטה - משחקים אני יכול לרכוש במחיר שפוי (מחיר קרוב למחיר בחול) בעוד רב הסדרות שאני רוצה לראות לא מגיעות לארץ בכלל או מגיעות באיחור ניכר ובאיכות נמוכה. ברגע שבארץ אוכל לקבל היצע סביר במחיר שפוי, אני מבטיח לך שאהיה מנוי לשירות שכזה.

אני מצטער אם פגעתי, אני פשוט משתוקק כבר לראות אותך כותב משהו אחד רע על הPS3 או לחלופין משהו טוב על הXBOX ... מקווה שהבנת את כוונתי.

YOUR WISH IS MY COMMAND:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 632#966632

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=135

תקרא את התגובות שלי ותראה שהן לא אוהדות בלשון המעטה, היה לי כמה פעמים התקלות בבעיות עם ה PS3 באופן כללי ועם היוזר שלי באופן אישי. כאשר סוני עושה מהלכים שבעיניי לא נחשבים ראויים או פוגעניים, אני מגיב בהתאם, אין לי מניות בחברה הזו. הסיבה שאני לא אוהד את מיקרוסופט פשוטה - מיקרוסופט מיום שיחרור הקונסולה מתנהגת בביריונות ומנצלת את האמון של הלקוחות שלה (משחררת קונסולה עם אחוזי נפל יוצאי דופן בכל קנה מידה רק בשביל להיות ראשונה בשוק, מוכרת ציוד היקפי במחיר שערורייתים וחוסמת מוצרים של מתחרים בשביל לשמור על רמת רווח לא ראציונאלית וכו'). אז כן - אני משתלח פה ושם בחברה הזו, אבל לא בגלל שיש לי PS3 אלא בגלל שאני חושב שההתנהגות שלה כלפי הלקוחות שלה פשוט מזעזעת ולכן אני אישית בתור צרכן עושה את הבחירה שלא להעניק את הכסף שאני מרוויח לחברה הזו במקרה של בחירת קונסולה בדור הנוכחי. למזלי הם צריכים אותי יותר משאני צריך אותם.
...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3806574,00.html

כמובן שאני לא מסכים לחלוטין עם המסקנה המטופשת הזו. הרי ברור שרובם המכריע של האנשים ש"מסיבים" קונסולה אל עושים זאת באמת בשבי לגבות משחקים אלא בשביל לא לשלם על משחקים. בשביל מיקרוסופט כל לקוח שכזה הוא חור בתקציב (החברה לא מרוויחים או כמעט ולא מרוויחים על הקונסולה - הרווח מגיע ממשחקים ומציוד היקפי).

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שמח שהכל התקבל בחיוך, תודה על התשובות המפורטות. :wink:

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433

שליחה

sierra13 כתב: בחדשות אחרות: משרד עורכי דין בארה"ב (אלא מה?) העלה רעיון לתביעה יצוגית נגד MS על רקע גל החסימות.
http://www.abingtonlaw.com/Xbox-Live-class-action.html
הטענה שלהם היא שלמרות ש-MS רשאית על פי תנאי ההסכם שלה לחסום מכונות פרוצות, החסימה מסריחה מהתנהלות עסקית לא ישרה מאחר והתזמון (קרוב לשחרור MW2 ו- HALO ODST) היה מיודעין על מנת למקסם את הרווחים משירות הלייב ומכירת המשחקים הנ"ל.
הם מבקשים ממשתמשים שלא קיבלו החזר עבור התקופה הנותרת בלייב לפנות אליהם.

אני לא אדבר על איזה וכמה כרעי תרנגולת הטענה הזו עומדת אבל בל נשכח שמדובר במדינה שבה מישהי שנכוותה מקפה חם שהיא קנתה זכתה בפיצויים ממי שמכר לה את הקפה - כי הוא לא אמר לה שהוא חם...
...
אני לא מכיר את החוק בארה"ב, אבל אני יכול רק להעריך שדווקא לפי החוק בישראל, יש מצב לא רע שבית משפט היה יכול לכפות על מיקרוסופט פיצוי למשתמשים או אפילו אכיפה (כלומר להכריח אותה לחבר את המשתמשים ללייב) גם אם הם פיראטים. החוזה של מיקרוסופט הוא חוזה כובל, מחבר בין שני דברים שונים (משחקים שאתה אמור לקנות בחנות אבל צרבת בצורה פיראטית וחיבור לייב שאתה קונה לפעמים ישירות ממיקרוסופט), והוא מנוסח בצורה מאד חד צדדית. למרות שהם יודעים בנקודה מסויימת שהקונסולה שלך פרוצה הם עדיין מאפשרים לך לקנות חשבון לייב וחוסמים אותך רק בנקודה מאוחרת יותר - וזה בהחלט מה שנקרא "חוסר תום לב".

הבעיה היא שבישראל מיקרוסופט מראש לא מוכרת את הקונסולה ואת שירות הלייב עצמו. בשביל להתחבר לשירות אתה צריך לשקר ולכתוב שהכתובת שלך היא במדינה אחרת, וזה כבר יוצר בעיה כשאתה בא לטעון משהו מול מיקרוסופט...

הובר:
כל מי שלא מעוניין לרכוש משחקים ואונליין לא רלוונטי לו בכלל - עדיין יעדיף X360 (פרוצה). אין לו אלטרנטיבה
כל מי שאין לו בעיה לשלם כסף על משחקים ואונליין מאד רלוונטי לו - עדיין יעדיף X360 (לא פרוצה). למרות צמצום הפערים האונליין בשורה התחתונה עדיין עדיף על הPS3.
רק במקרה של אנשים שאונליין לא רלוונטי להם כל כך וגם לא צורבים משחקים מכל סיבה שהיא, הPS3 הופכת לשיקול. זה הכל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

http://www.dailytech.com/Texas+Law+Firm ... e16919.htm

[left]Legal firm is looking for banned Xbox owners to participate in suit[/left]

[left]as a result, use of this "weapon" has resulted in a great deal of collateral damage -- many people were affected who had nothing to do with piracy."[/left]

:lol:

כמה נאיבי אפשר להיות?! 8O

עובדקה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

אם אני פותח USER חדש וצורך שבפם את החבילה ליוזר החדש, יהיה גם ליוזר החדש באן?
תודה!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מה ההודעה שקיבלת עם הבאן?
אם היה כתוב שהיוזר קיבל באן, אז כן, הבאן ישאר. אם זאת הקונסולה שקיבלה באן, אתה יכול להעביר את היוזר הלאה.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שאלה: יש מצב שייצא עידכון גירסה חדש לקונסולה מצד הפורצים שלא יאפשר למייקרוסופט לתת לזהות קונסולה פרוצה וכך לחסוך מאיתנו את הבאנים למינהן

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

frankym כתב:שאלה: יש מצב שייצא עידכון גירסה חדש לקונסולה מצד הפורצים שלא יאפשר למייקרוסופט לתת לזהות קונסולה פרוצה וכך לחסוך מאיתנו את הבאנים למינהן
...
לא ממש. גם על הפריצה הנוכחית אמרו הפורצים שהיא "בלתי ניתנת לזיהוי על ידי מיקרוסופט" וכולנו ראינו מה זה שווה.
מי שפוחד מבאן - שלא יפרוץ את הקונסולה שלו. מי שפורץ אותה ומשתמש בלייב, צריך לדעת שהוא חי על זמן שאול.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איזה באסה תראה אני כבר עם קונסולה פרוצה אין מה לעשות זאת עובדה ! אבל אני אמשיך לקוות שימצאו לזה פתרון בנתייים אני לא עושה שום עידכון ולא מתחבר :(

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

סביר להניח שאתה כבר מסומן אצל מיקרוסופט ופשוט תקבל את הבאן ברגע שתתחבר לרשת.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אתה רציני??

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן.
ואם דופקים בדלת תשאל מי זה, אם לא עונים תרוץ לחדר ותחביא את הקונסולה בארון ורק אז תפתח
מוווהההה :twisted:

חזור אל “קונסולות”