sagyle כתב:הובר... לא התכוונתי שתפגע ממה שרשמתי.
לא נפגעתי, פשוט הופתעתי שמישהו שחושב שאני מוטה טורח לנהל דיון. אם זו לא השתלחות אלא דיון - אשמח להמשיך ולשוחח.
אני פשוט מנסה להראות לך שיש עוד צדדים , העולם לא דיכוטומי ואין רק שחור לבן. לXBOX יש גם יתרונות משמעותיים על גבי הPS3 . עצם זה שהוא ניתן לפריצה נותן לו ייתרון מסוים אצל אנשים שלא אכפת להם להוריד משחקים פרוצים.
וזה בעצם אחד ה"יתרונות" הכי גדולים שלה. היתרון הזה מצטמצם משמעותית עקב היכולת של מיקרוסופט לתת לקונסולות האלו באן, מסכים? על זה כל הדיון בעצם.
לגבי משחקי הרשת, אני יודע שאין לך נטיה למשחקי רשת ולכן שאלתי באיזה משחק רשת אתה משחק באופן קבוע, מכיוון שאיני זוכר שדיברת פעם על משחקי רשת.
נכון - אני לא מתחבר ואף פעם לא התחברתי למשחקי רשת גם מבחינת עם אישי וגם מבחינת זמן פנוי. אני את הזמן המועט שיש לי לתחביבים מעדיף להשקיע במשחקי אופליין וסרטים/סדרות. מי שניהל איתי דיונים בעבר יודע את זה כבר.
מטרתי הייתה באמת לעורר דיון אמיתי על העניין. הרי אם מדובר על קונסולה שאינה פרוצה ,לדעתי, האונליין בXBOX מפותח הרבה יותר מבPS3. כמו כן, עלויות משחקים יד שניה (מקוריים) בארץ עבור קונסולת הXBOX זולים יותר (יש שיגידו בגלל הפיראטיות הגבוהה) ולכן מי שמעוניין לשחק אך ורק במשחקים מקוריים בXBOX המשחקים יעלו לו פחות.
העלית נקודה שקשורה לפיראטיות בחצי הראשון של הפיסקה ובאותה נשימה העלית נקודה שקשורה לרכישת משחקים - אני לא יודע למי מהן להתייחס. אם הקונסולה לא פרוצה והאונליין זה BREAD AND BUTTER שלך, אז כן - ל XBOX אכן יש יתרון (לפחות בנוחות - מצד שני יש את העלות לשירות האונליין שגם מהווה שיקול). לגבי עלויות משחקים - גם בחול לרב משחקי XBOX יותר זולים (אני מדבר על יד שנייה) ככה שזה לא משהו שרלוונטי לארץ או לפיראטיות.
זה נכון שרוב חנויות המשחקים לא מחזיקות כלל קונסולות לא מוסבות (להפתעתי) אבל מי שרוכש משחקים כמונו יכול להשיג אחת אם יתאמץ.
אין הפתעה - הכל עיניין של תרבות ובארץ לרכוש מוצר שאפשר לקבל "חינם" זה "להיות פראייר". אפשר לנהל על זה דיון שלם אם בא לך, אני לא חושב שהת'רד הזה הוא המקום הנכון.
מכיוון שיש לי היום הרבה פחות זמן לשחק, אני מרשה לעצמי לרכוש משחק אחד לחודש וזה מספק אותי. אני גם משתמש בwindows מקורי וגם באופיס מקורי. אבל אני יכול להגיד שעד לפני שנתיים הייתי פיראט לא קטן וגם היום אני לא צדיק, הרי רובנו משיגים סרטים וסדרות בHD בשיטות שהשתיקה יפה להן.
מסכים במאת האחוזים. גם אני רוכש משחק אחד לחודש, גם אני עם מערכת הפעלה חוקית וגם אני לא קונה סרטים וסדרות. הסיבה? מאוד פשוטה - משחקים אני יכול לרכוש במחיר שפוי (מחיר קרוב למחיר בחול) בעוד רב הסדרות שאני רוצה לראות לא מגיעות לארץ בכלל או מגיעות באיחור ניכר ובאיכות נמוכה. ברגע שבארץ אוכל לקבל היצע סביר במחיר שפוי, אני מבטיח לך שאהיה מנוי לשירות שכזה.
אני מצטער אם פגעתי, אני פשוט משתוקק כבר לראות אותך כותב משהו אחד רע על הPS3 או לחלופין משהו טוב על הXBOX ... מקווה שהבנת את כוונתי.
YOUR WISH IS MY COMMAND:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 632#966632
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=135
תקרא את התגובות שלי ותראה שהן לא אוהדות בלשון המעטה, היה לי כמה פעמים התקלות בבעיות עם ה PS3 באופן כללי ועם היוזר שלי באופן אישי. כאשר סוני עושה מהלכים שבעיניי לא נחשבים ראויים או פוגעניים, אני מגיב בהתאם, אין לי מניות בחברה הזו. הסיבה שאני לא אוהד את מיקרוסופט פשוטה - מיקרוסופט מיום שיחרור הקונסולה מתנהגת בביריונות ומנצלת את האמון של הלקוחות שלה (משחררת קונסולה עם אחוזי נפל יוצאי דופן בכל קנה מידה רק בשביל להיות ראשונה בשוק, מוכרת ציוד היקפי במחיר שערורייתים וחוסמת מוצרים של מתחרים בשביל לשמור על רמת רווח לא ראציונאלית וכו'). אז כן - אני משתלח פה ושם בחברה הזו, אבל לא בגלל שיש לי PS3 אלא בגלל שאני חושב שההתנהגות שלה כלפי הלקוחות שלה פשוט מזעזעת ולכן אני אישית בתור צרכן עושה את הבחירה שלא להעניק את הכסף שאני מרוויח לחברה הזו במקרה של בחירת קונסולה בדור הנוכחי. למזלי הם צריכים אותי יותר משאני צריך אותם.
...