תגובות לביקורת מגברים Seymour AV Ice Block 10001

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #61 

itzo כתב:
MartinHSabag כתב:זה שהצליל עם המגבר שלך נשמע לך יותר "אמיתי" אני כלל לא מתווכח.
אני רק לא בטוח שככה זה באמת על הדיסק ודווקא המערכת שלך נשמעת יותר נאמנה למה שיש על הדיסק אל מול אותו מגבר שלך נשמע "שטוח"....
...
אם התכוונת אלי,
אז היכן כתבתי שהצליל של המגבר שלי נשמע יותר אמיתי?
זה בכלל לא דבר שאני מתעסק איתו, או חשוב לי.
אותי מעניין כמה אני נהנה מהצליל ולא כמה הוא "נאמן למקור".
ד"א, לדעתי הסובייקטיווית בלבד, כמה שהצליל נשמע יותר "נאמן למקור" ו"אמיתי" לאוזני - הוא בד"כ גם יותר מהנה.

מה שכן אמרתי, שאם מגברים דיגיטליים הם ה"נאמנים למקור", אז המקור הוא לא משהו שאני אישית רוצה לשמוע.

אבל אני לא חושב שמגברים דיגיטאליים ששמעתי נאמנים למקור, כי מוזיקה היא דבר מהנה ומרגש, ומגברים דיגיטאליים שאני שמעתי - לא.
...
(Y)

נכון מאד , ובמיוחד השורה האחרונה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #62 

ziv_r כתב:אנשים ירתעו (ומהסיבות הלא נכונות) להכניס אקולייזר למערכת.
היצרנים יודעים זאת ומה שבסוף נראה לי שיקרה, זה שאנחנו נמצא מגברי Class D במארז גדול (זה תמיד נראה טוב יותר), עם צלעות קירור גדולות (סתם בשביל להראות אימתני) ועם מילות שיווקיות כמו "צליל שמן", "צליל אנאלוגי" וכו". ברור לכולנו כיצד הצליל הזה הושג, אך בסופו של דבר זה לא משנה מכיוון שזה יצליח להכניס עיוותים שמיעים בדיוק כפי שחובבי מנורות מעדיפים.

וכל הסיבה למארז היא רק מכיוון שרובנו שומעים קודם כל עם העיניים.
...
יש אפשרות לדעת למה כולם מחליטים שמנורות זה שמן וצבוע ? יש לי חדשות עבורכם , מגברי מנורות הם יותר נייטרליים ויותר "מהירים" ועם יותר פרטים מאשר מגברי SS באותה רמת מחיר . בשביל להשיג סאונד נייטרלי חושפני ועם מיקרו דינמיקה מעולה ומקרו דינמיקה , אתה צריך לשלם יותר בSS מאשר במנורות
המנורות ה"שמנות" וה"צבועות" כבר מזמן הולכות בנתיב שמוביל להכחדה , העתיד נמצא במנורות אמיתיות

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #63 

go_go כתב:קראתי את התגובות-ובמיוחד את ההשמצות.כפי שכתבתי בסקירה,היתה לי התנסות לא נעימה בעבר עם מגברים דיגיטליים.לפני ששמעתי ובחנתי את המגברים המדוברים,היה בליבי חשש שאתאכזב מביצועיהם.לאחר ששמעתי אותם-כל חששותי נמוגו.המגברים נשמעים מצויין! עם שידוכם לקדם מגבר מנורתי,הם האפילו בביצועיהם על הרבה מגברים ששמעתי לאחרונה.אין מקום לקטול את המגברים המדוברים,הם מספקים את הסחורה-ובגדול.לדעתי,הטכנולוגיה הבשילה לכלל בגרות,ובעתיד נראה הרבה מגברים דיגיטליים נוגסים בשוק ההגברה.כל חברה המכבדת את עצמה,מייצרת כיום מגברים דיגיטליים.והדבר מדבר בעד עצמו....אני ממליץ למי שטרם התנסה (בסטאפ שלו) במגברים דיגיטליים,לנסותם-ורק אחר כך לקטול (או להלל).בואו לא נשפוט ונשמיץ לפני ששמענום.שבת שלום לכולם.
...
האם תוכל להשוות טיפה ביניהם לפאוור הנוכחי שלך?

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #64 

yuvalb כתב:
go_go כתב:קראתי את התגובות-ובמיוחד את ההשמצות.כפי שכתבתי בסקירה,היתה לי התנסות לא נעימה בעבר עם מגברים דיגיטליים.לפני ששמעתי ובחנתי את המגברים המדוברים,היה בליבי חשש שאתאכזב מביצועיהם.לאחר ששמעתי אותם-כל חששותי נמוגו.המגברים נשמעים מצויין! עם שידוכם לקדם מגבר מנורתי,הם האפילו בביצועיהם על הרבה מגברים ששמעתי לאחרונה.אין מקום לקטול את המגברים המדוברים,הם מספקים את הסחורה-ובגדול.לדעתי,הטכנולוגיה הבשילה לכלל בגרות,ובעתיד נראה הרבה מגברים דיגיטליים נוגסים בשוק ההגברה.כל חברה המכבדת את עצמה,מייצרת כיום מגברים דיגיטליים.והדבר מדבר בעד עצמו....אני ממליץ למי שטרם התנסה (בסטאפ שלו) במגברים דיגיטליים,לנסותם-ורק אחר כך לקטול (או להלל).בואו לא נשפוט ונשמיץ לפני ששמענום.שבת שלום לכולם.
...
האם תוכל להשוות טיפה ביניהם לפאוור הנוכחי שלך?
...
בהשוואה ישירה עם המגבר שלי אוכל לומר מספר דברים:
1. למגברים הדיגיטליים יש יותר כוח (1000W לצד)
2. הבאס והשליטה בו,נוטים יתר לכוון המגברים הדיגיטליים.(למרות שהמגבר שלי לא מפגר אחריהם....)
3. המיד וההיי במגבר שלי פחות חדים מהמגברים הדיגיטליים.אני סבור שאצלי התחום הזה טוב יותר.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #65 

גו גו , איזה מגבר יש לך עכשיו ? אולי השווית אותו איתם בסקירה , וזה נשמט ממני , אבל אם לא על איזה מגבר מדובר ?

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #66 

truejoker כתב:גו גו , איזה מגבר יש לך עכשיו ? אולי השווית אותו איתם בסקירה , וזה נשמט ממני , אבל אם לא על איזה מגבר מדובר ?
...
המגבר הינו Bryston 4B

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”