תגובות לכתבה: ה Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

(Y) (Y)

זיו תודה רבה
הדקויות שלך מדהימות אותי כל פעם מחדש :)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

זיו אתה מלך (Y)

ביקורת מקיפה מאוד, מפורטת מאוד, מודולרית ומקצועית.

אני חייב לקנות עוד מזרימדיה בנוסף לפופקורן A110 וחשבתי על האקסטרימר,

לאחר הביקורת הורדתי מהפרק את האקסטרימר ובינתיים גם את ה C-200.

davidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

בסופו של דבר רק מי שרכש או ירכוש את האקסטרימר יוכל לשפוט אם "הדקויות"שהועלו בביקורת היו מוגזמות או לא, וזה הזמן יגיד.ומאחר שנראה שקהילת בעלי האקסטרימר הולכת וגדלה ונראה שתהיה הגדולה ביותר. בקרוב נדע אם המכשיר הכן עונה לציפיות של המשתמשים.

eliz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

תודה על הביקורת זיו.
חבל שקיבלת את המכשיר רק עכשיו, נראה לי שאם הייתי קורא את הביקורת לפני שהזמנתי לא הייתי מסתבך עם החברה הזאת שאני אישית נפגעתי מהשירות שקיבלתי ואני לא חושב ששום פיצוי ישנה זאת.
הדבר היחידי שנותר לי הוא לחכות שהמכשיר שהזמנתי ביולי אולי יגיע ואז אני באמת אוכל לבחון אותו ולחוות דיעה אישית.
אין ספק שהמשפט שעל בזול משלמים ביוקר עובד גם פה..

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol

שליחה

ביקורת מקצועית ומקיפה כרגיל שאולי אפילו מקילה עם המכשיר לאור שרשורים ענקיים של תלונות.
מקווה לביקורת דומה בקרוב על ה C-200

לגבי גודל המכשיר, נדמה לי שהמיני WD-TV קטן ממנו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

nexus
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133

שליחה

תודה על הכתבה, ממש מאיר עיניים...
(Y)
When you hire people that are smarter than you are, You prove you are smarter than they are.

ilanifer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

זיו, הערה בונה ברשותך -
הביקורת שלך, טובה (או גרועה) ככל שתהיה, נכתבה בבטחון ואומץ מקצועי.
חלק מהתגובות לביקורת היו קטנוניות, מתנצחות ועל סף פגיעה אישית - הבעיה היא שירדת לרמת התגובות הללו.
וזה משדר חוסר בטחון וקטנות...

ובנושא הנושא : האם לחבר כונן USB יספיק כדי להקרין תכנים כבדים כגון סרטים באיכות 1080P ? או שחיבור כונן פנימי 2.5" (יקר יותר ) בתקן SATA עדיף ?

תודה, אילן.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

ilanifer,
אני לא חושב ש"ירדתי לרמת התגובות", אלא שפשוט הגבתי עליהם. אני מאמין כי כל תגובה שנכתבה כאן מגיעה לה יחס.
בנוגע לשאלה שלך, ב 2 המצבים שתיארת התכנים ינוגנו כהלכה. כיום הבעיה מתקיימת רק דרך Streaming מהרשת.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

שליחה

וואלה, לא מבין את האנשים כאן.

מה אתם מתלוננים על הביקורת? זה המוצר וזה מה שהוא עושה. לטוב ולרע.

לא ראיתי בביקורת "דעה אישית" של זיו. הכל עובדות.

לא נתקלתם בתופעה בבית? הרווחתם. עוד לא קניתם? גם הרווחתם.

זיו, שוב תודה על הביקורת ועל העבודה שאתה עושה כאן. אני מרגיש שהביקורות שלך ככלל קרובות לאובייקטיביות מוחלטת.

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo

שליחה

בקיצור
שורה תחתונה
אין על הTVIX
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

guymaor
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

Why Pay more?

שליחה

זיו - תודה על הביקורת הכי רצינית שהזדמן לי לקרוא על המוצר (לדעתי קראתי את כל מה שנכתב על האקסטרימר עד כה).
עד היום התלבטתי בין HTPC או סטרימר ובינתיים לא קניתי כלום. לתקוותי כל זה עומד להשתנות בעוד כמה ימים- מצפה לאספקה של האקסטרימר החדש שהזמנתי.
~700 שח' הכריעו את הכף והורידו אותי מהגדר.
אין ספק ש - Good enough ינצח תמיד.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

Re: Why Pay more?

שליחה

guymaor כתב:זיו - תודה על הביקורת הכי רצינית שהזדמן לי לקרוא על המוצר (לדעתי קראתי את כל מה שנכתב על האקסטרימר עד כה).
עד היום התלבטתי בין HTPC או סטרימר ובינתיים לא קניתי כלום. לתקוותי כל זה עומד להשתנות בעוד כמה ימים- מצפה לאספקה של האקסטרימר החדש שהזמנתי.
~700 שח' הכריעו את הכף והורידו אותי מהגדר.
אין ספק ש - Good enough ינצח תמיד.
...
גיא מאור!!

מה אתה עושה פה? תרים טלפון!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ארז,

בשביל מסרים כאלה המציאו הודעות פרטיות...

camir1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

אחרי שביטלתי הזמנה ל PH 110 לפני כ 3 חודשים (בשל עיקוב בהספקה) והמתנתי בסבלנות תוך עיון בביקורות השונות על הסטירמירם השונים שצצו לאחרונה עד הביקורת הנוכחית של זיו , שוב ביקורת מעולה כרגיל (Y) (f) .
אני משום מה קיבלתי רושם על התרשמות חיובית כוללת על המכשיר מהכתבה , ואני לא מבין את בעלי ה Xtreamer שיצאו להגנתו , אני במקומם הייתי אומר .. " למה חיכית כל כך הרבה זמן , יכולת להנות מהמכשיר כבר לפני כחודשיים"
לאור הביקורת ואולי בזכותה אני סוף סוף מזמין את המכשיר , עדיין לא החלטתי לגבי ה NAS המצורף בעלות מזערית - לא מבין את חשיבותה בסטאפ הקיים אצלי והאם תבוא לידי ניצול?
נ.ב. גם אצלי יש ירידה בשמיעה, (זה מה שקורה שלא שמים אטמים ) כך שעניין המאוורר לא מטריד אותי .
שוב תודה לזיו
אמיר
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

אני אחכה שכל הבעיות הקטנות יפתרו.
מה אני בסה"כ צריך ? מכשיר שידע להפעיל 720P MKV וסרטי XVID רגילים עם כתוביות. זה הכל.
גם ככה אין לי מערכת סראונד טובה שתומכת בפורמטים החדשים, ואפילו אם היה, הרמקולים הג'נריים של "פירלס" לא היו מראים שיפור :lol:

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510

שליחה

זיו

ביקורת מעולה (Y)
הנקודות שנגעת (מאוורר, מהירות כתיבת הכתוביות וכו') די חשובות לי כך שאני מייחס לביקורת משמעות בעלת משקל.

תודה.
מוטי

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396

שליחה

זיו, עדכנתי גרסה ל1.0.3.1 ובדקתי ספציפית את עניין הרינדור של הכתוביות. אין שום בעיה אצלי, הכתוביות מופיעות מיד, כמו קודם. לא יודע מה ההבדל בין המכשיר שלי למכשיר שלך שיכול לגרום לזה.
בקשר לרעש של המאוורר, עשיתי ממש שקט בבית, ממרחק 3 מטר לא שמעתי כלום, כיביתי את הסטרימר כדי לוודא שזה לא רעש שהתרגלתי אליו כבר, לא הבחנתי בהבדל (ואני בעל שמיעה טובה).
הדבר היחיד ששמעתי זה הSPIN DOWN של ההרדיסק החיצוני (WD), ניסיתי גם בלעדיו ולא שמעתי כלום.
בהדלקה יש 2 שניות שהמאוורר ממש נשמע חזק - לפני שהתוכנה נטענת ומחלישה אותו. המהירות אצלי על בינוני.

אם זה עוזר למישהו מהמתלבטים - אני מתכוון להזמין עוד אחד כזה לחדר שינה. זה אומר שמבחינתי אני מאד מרוצה מהקניה, ולא כי כבר קניתי..

menzib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

משהו קצת אחר

שליחה

זיו תודה על הכתבה הממצה!

התגובות מהקוראים על חוסר האיזון יתכן ונובעות מסדר הדברים שהוצגו (כיתוביות לפני יכולות וידאו) וכרגיל כפי שצפינו במקרה של סטרימר זה, שוב אנו נתקלים בתגובות סובייקטיביות כאלו או אחרות. באופן טבעי חושב הקורא שמה שראשון - חשוב.

אישית לא נתקלתי בכל הבעיות שהעלת (אני עם אותה קושחה), אבל נתקלתי באחרות שמדווחות במאגר הבאגים שלהם, חלקן יותר וחלקן פחות חמורות ממה שהוצגו בכתבה. אבל האמת שום דבר לא מעיב על החלטתי, ולדעתי יש משהו שהרבה שפורומים השונים פה לא חשבו על זה:

הxtreamer הוא לא המכשיר למשתמשים הקיימים, ה"חכמים", הxtreamer הוא המכשיר שמעביר-את-הגדר את המשתמשים החדשים שעוד לא חוו סטרימר. מה גם שרובם המכריע עדיין משתמש בתכני SD זה הרוב - זה העם.
מבט אחד על כמויות השרשורים המטורפות, התגובות, הפעילות - אין ספק שהמכשיר עורר התעניינות עצומה ולו רק בגלל סיבה אחת - הוא במחיר הנכון שמשתמש מין השורה מוכן לשלם.

ואת זה הכתבה לא שיקפה במינון הנכון לטעמי. יענו בכסף הזה? על מה אתם מדברים בכלל?

העתיד שייך לסטרימרים הזולים עד 700 ש"ח, התוכנות תשתפרנה, ההבדלים יצטמצמו בין המוצרים, כפי שקרה בראוטרים. דעתי בלבד כמובן :)

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705

Re: משהו קצת אחר

שליחה

menzib כתב:הxtreamer הוא לא המכשיר למשתמשים הקיימים, ה"חכמים", הxtreamer הוא המכשיר שמעביר-את-הגדר את המשתמשים החדשים שעוד לא חוו סטרימר. מה גם שרובם המכריע עדיין משתמש בתכני SD זה הרוב - זה העם.
מבט אחד על כמויות השרשורים המטורפות, התגובות, הפעילות - אין ספק שהמכשיר עורר התעניינות עצומה ולו רק בגלל סיבה אחת - הוא במחיר הנכון שמשתמש מין השורה מוכן לשלם.

העתיד שייך לסטרימרים הזולים עד 700 ש"ח, התוכנות תשתפרנה, ההבדלים יצטמצמו בין המוצרים, כפי שקרה בראוטרים. דעתי בלבד כמובן :)
...
מסכים על כל מילה, menzib הגדיר יפה את הנושא המרכזי פה.

Dn2k
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

תודה רבה על הביקורת המעולה... אכן הורדת לנו מעט את החשק להצטרף למשפחת האקסטרימר...

השאלה היא האם פרסמת את כל המסקנות שלך באנגלית אצלהם בפורום כדי שהם ידעו על הבעיות האלו?

כי בפורום עברית שלהם לא מוזכר בעיות אלו....

ואני חשבתי להאמין לביקורת של DTOWN... פחח...

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”