הישרדות 19
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
sam22 כתב:בהשרדות הישראלית ההשרדות היא של הצופים...
ראסל הולך להיות בעונה החדשה
כמובן ב villains
אבל בגלל שצילום עונה 20 התחיל מיד אחרי שעונה 19 נגמרה המתמודדים שם
לא יכירו את "היכולות" שלו
הולכת להיום עונה מעולה.
וגם אני שמתי לב שהוא כמעט בכה כל האחוד ובמועצת השבט, אבל זה מובן אחרי שהוא הפסיד
למרות המשחק המדהים שלו.
אבל בגלל שצילום עונה 20 התחיל מיד אחרי שעונה 19 נגמרה המתמודדים שם
לא יכירו את "היכולות" שלו
הולכת להיום עונה מעולה.
וגם אני שמתי לב שהוא כמעט בכה כל האחוד ובמועצת השבט, אבל זה מובן אחרי שהוא הפסיד
למרות המשחק המדהים שלו.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
צילומי עונה 20 התחילו אחרי סיום 19, והם כן אמורים להכיר אותו.
נכון
אבל אני קראתי שמייד אחרי, אז הם לא היו יכולים לראות אותה
הנה:
"I’m not sure the cast will know much about Russell at all. They started filming Heroes vs Villains before Samoa started to air. Unless CBS showed them some episodes, they don’t know what we know"
http://www.homorazzi.com/article/surviv ... ontestants
הנה:
"I’m not sure the cast will know much about Russell at all. They started filming Heroes vs Villains before Samoa started to air. Unless CBS showed them some episodes, they don’t know what we know"
http://www.homorazzi.com/article/surviv ... ontestants
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה נכון, אבל עונה 19 צולמה בחודשים יוני-יולי ועונה 20 צולמה בחודשים אוגוסט-ספטמבר.BigDragoon כתב:צילומי עונה 20 התחילו אחרי סיום 19, והם כן אמורים להכיר אותו....
השידור של עונה 19 החל רק בחודש ספטמבר, כך שהמשתתפים של עונה 20 בכלל לא ראו את השידורים של עונה 19.
זה דומה למה שהיה עם אמנדה וג'יימס שהגיעו לעונה 16 (מיקרונזיה) מיד אחרי הצילומים של עונה 15 (סין) והמשתתפים שם בכלל לא ידעו מי הם.
אגב, זה אומר שראסל ישב בגמר של עונה 19 אחרי שצילומי עונה 20 כבר הסתיימו והוא כבר יודע איך זה נגמר בשבילו. האם העובדה שהוא נראה כל כך מבואס מרמזת שלא הלך לו שם?
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
סוף סוף ראיתי את פרקי הסיום והאיחוד
כמה נק' -
# נטלי צריכה להגיד תודה ע-נ-ק-י-ת לאריק, שלדעתי הביא לה הניצחון בנאום שלו במועצת השבט האחרונה.
# ראסל באמת היה שבור ועל סף דמעות כל פרק האיחוד, אבל מה הוא עשה עם גרביים בכיס כל האיחוד? רק בשביל לזרוק אותם לאש מול ג'ייסון??
# בהצגה של העונה ה-20, אפשר כבר לראות את המשתתפים -מראים בסביבות 30 פרצופים, ואני מניח שהמשתתפים הסופיים יהיו חלק מהם.
תפסתי את כל התמונות, אבל אני לא רוצה להעלות אותן לפה, כדי לא להרוס למי שלא רוצה לדעת, אז אני אשתדל לפרסם לינק אחה"צ.
כמה נק' -
# נטלי צריכה להגיד תודה ע-נ-ק-י-ת לאריק, שלדעתי הביא לה הניצחון בנאום שלו במועצת השבט האחרונה.
# ראסל באמת היה שבור ועל סף דמעות כל פרק האיחוד, אבל מה הוא עשה עם גרביים בכיס כל האיחוד? רק בשביל לזרוק אותם לאש מול ג'ייסון??
# בהצגה של העונה ה-20, אפשר כבר לראות את המשתתפים -מראים בסביבות 30 פרצופים, ואני מניח שהמשתתפים הסופיים יהיו חלק מהם.
תפסתי את כל התמונות, אבל אני לא רוצה להעלות אותן לפה, כדי לא להרוס למי שלא רוצה לדעת, אז אני אשתדל לפרסם לינק אחה"צ.
!I do my own stunts
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
גם אני חשבתי ככה, אבל אז יצא לי להקשיב לפודקאסט של survivor ששם הם מחוברים לכל בדל אינפורמציה בנושא כולל ראיונות עם עם כל מודח ביום אחרי שידור הפרק וצפיה בספיישלים של "ponderosa" (כפר המושבעים).Yaron_M כתב: # נטלי צריכה להגיד תודה ע-נ-ק-י-ת לאריק, שלדעתי הביא לה הניצחון בנאום שלו במועצת השבט האחרונה....
מסתבר שהם צפו את הנצחון של נטלי כבר כמה פרקים לפני הסוף כי התחושה הכללית אצל המושבעים היתה שמבחינתם הם היו הכי טובים, הם שלטו במשחק וכל המשחק הזה על ה %#$ שלהם ולא מעניין אותם מי יזכה.
כלומר, אוירת הצבעת ה"נקמה" הזו כבר היתה קיימת אצל כולם, אריק רק נתן לזה ביטוי בנאום שלו.
אגב, ג'ון התבטא לא פעם עד כמה חברי גאלו מטומטמים ו"מלאים בעצמם" ואכן לא הצביע כמו כולם אלא לראסל.