הצתה מאוחרת קוראים לזה.....
אני בד"כ לא נכנס לסקרים.
תמיד מעניין לשמוע מה יש לאחרים ולפעמים זה מתאים ל- WISH LIST שלי...
כעת יש אצלי מאות של דיסקים מכל הז'אנרים אך בעיקר ג'אז, עברי רוקנרול ומוזיקת עמים( דרום אמריקה)
לפני מספר שבועות הורדתי לחדר *** את כל הקופסאות של הדיסקים לאחר עיצוב מחדש של הסלון ווטו של האשה על "תצוגת הדיסקים שלי" אני מניח שמי שנכנס לחדר הזבל היה בשוק מ- 4 שקי *** גדולים מלאים בדיסקים עד שהבין בהם ריקים.....
האמת אני מתרגל למצב וכעת אני מדפדף בתיקים המיועדים לדיסקים וקל מאד לנווט ולמצא לפי ז'אנרים.
אפקט הדאווין נעלם מהסלון ופרט לרמקולים האימתניים כנעט אין זכר לציוד שהוחבא בתוך ארונית יעודית.
לגבי תקליטים....
לפני מספר שנים העברתי כעשרה ארגזים למחסן אצל אבי ובס"הכ כ- 500 תקליטים שהבטיח להתייחס אליהם באהבה ובכבוד אבל לפני מספר חודשים הוא נחת אצלי עם הפטפון שלו והשביע אותי שאני בא לקחת את התקליטים. אני פשוט הפסקתי לשמוע אותם בהדרגה בשל עצלות בעיקר. הצער העיקרי הוא שיש אקזמפלרים נדירים שכואב לי עליהם ויש מאחורי חלק גדול מהם סיפור נחמד על הדרך בה הגיעו אלי מכל קצוות עולם בעיקר בתקופה של סוף התיכון ועד תחילת הלימודים הווה אומר 1978- 1986.
רק אתמול קניתי דיסק של HERBEY HANCOCK- RIVER THE JONI MITCHEL LETTERS
מתוך אהבה לשני היוצרים והמוזיקאים הללו. שמיעה ראשונה היתה מהנה אבל עדיין דרוש לי זמן להחליט מה דעתי בנושא... http://www.musicaneto.com/disk_details. ... k_id=13896
אני ,כמובן" שילמתי מחיר מלא בחנות השכונתית....