שרשור החריף הרישמי של HT
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
הדלקתם אותי עם החריף הזה, גם לי מזמן הטבסקו כבר לא עושה את העבודה
והאתר שהבאת עם כל "החריפים" פתח לי את התאבון....
אפשר לקבל המלצה על רטבים טובים (נתחיל עם חריפות בינונית
)?
כמה עולה משלוחה לארץ?
והאתר שהבאת עם כל "החריפים" פתח לי את התאבון....
אפשר לקבל המלצה על רטבים טובים (נתחיל עם חריפות בינונית
כמה עולה משלוחה לארץ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

BreezeNET,
מכיוון שהמחירים יחסים זולים, אני מציע כי תזמין מספר בקבוקים וככה תתנסה. שים לב לדרגת החריפות אשר מסומנת על ידי מדורות וגם לתיאור המרכיבים, זה משפיע על הטעם.
לגבי משלוח, צור עימם קשר, המחיר תלוי כמות.
מכיוון שהמחירים יחסים זולים, אני מציע כי תזמין מספר בקבוקים וככה תתנסה. שים לב לדרגת החריפות אשר מסומנת על ידי מדורות וגם לתיאור המרכיבים, זה משפיע על הטעם.
לגבי משלוח, צור עימם קשר, המחיר תלוי כמות.
אולי אפשר לתפוס מקום בהזמנה הבאה שלך....?ziv_r כתב:BreezeNET,
לגבי משלוח, צור עימם קשר, המחיר תלוי כמות....
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אפרופו חריף,
ברשת Yello של פז הביאו (או שעדיין מביאים) חטיפים של אפונה מטוגנת מצופה תוצרת סין בארבע דרגות חריפות שונות. ווסאבי לבן זה הכי חריף ווסאבי ירוק אחד לפניו.
הדבר הכי לא בריא שיש (מכיל צבע מאכל טרטרזין ועוד כל מיני מסרטנים ששומר נפשו ירחק מהם) אבל מה - מדובר במאכל הכי חריף שאכלתי אי פעם בארץ, ואני מאלה שאוכלים חזרת רגילה עם כפית וטבסקו הבנארו זה בשבילי מקסימום פיקנטי.
מי שלא יצא לו לראות אף פעם דרקון אנושי - שייתן למישהו לאכול את זה
ברשת Yello של פז הביאו (או שעדיין מביאים) חטיפים של אפונה מטוגנת מצופה תוצרת סין בארבע דרגות חריפות שונות. ווסאבי לבן זה הכי חריף ווסאבי ירוק אחד לפניו.
הדבר הכי לא בריא שיש (מכיל צבע מאכל טרטרזין ועוד כל מיני מסרטנים ששומר נפשו ירחק מהם) אבל מה - מדובר במאכל הכי חריף שאכלתי אי פעם בארץ, ואני מאלה שאוכלים חזרת רגילה עם כפית וטבסקו הבנארו זה בשבילי מקסימום פיקנטי.
מי שלא יצא לו לראות אף פעם דרקון אנושי - שייתן למישהו לאכול את זה
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
יש כמה כאלה ברחבי הארץ בייבוא לא ממש סדירBooboo כתב:אפרופו חריף,
מי שלא יצא לו לראות אף פעם דרקון אנושי - שייתן למישהו לאכול את זה...
חלק חריפים יותר וחלק פחות אבל זה אחלה דבר, הכרתי את זה לראשונה דווקא בארה"ב
אם מדובר על חטיפים חריפים... אני ממליץ על זה...
אם מדובר על חטיפים חריפים
... אני ממליץ על זה:
http://www.pretzelpete.com/pd-sour-crea ... oz-box.cfm
ניתן להשיג בארץ.
http://www.pretzelpete.com/pd-sour-crea ... oz-box.cfm
ניתן להשיג בארץ.
אם מכינים בפסח מרור-חזרת לבד, במקום לקנות את הזוועה המתוקה שיש בסופר, ושמים יחס הרבה יותר אגרסיבי של חזרת לסלק וסוכר, ניתן להגיע לדברים שמזכירים קצת את הנ"ל.
ההרגשה שמשהו ממריא במעלה האף וחודר למוח, עוזרת מאוד בזכירת אבותינו שיצאו ממצרים
משה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שח_מט,
ההזמנה הבאה שלי תהיה עוד זמן מה, אני חושב כי כדאי שלא תחכה לי.
ההזמנה הבאה שלי תהיה עוד זמן מה, אני חושב כי כדאי שלא תחכה לי.
אחלה ת'רד! ואני חשבתי שאני אוהב חריף.. אני מניח שאני בליגה ג' פה אבל בהחלט אוהב מאוד חריף בכל אוכל שאני מכין
פעם מכרו בארץ רוטב פרי פרי של ננדוס בכל מיני טעמים, אני מניח שלרב המכורים פה הוא לא היה ממש חריף, אבל זהו הרוטב החריף הכי טעים שאכלתי (טעים, לא הכי חריף..) מבחינת הרכיבים והטעם האישי שלי, היה אחד בטעם שום ועוד כמה בדרגות חריפות שונות
נדמה לי שזה היה מיוצר ע"י אוליביה ומאז שננדוס פשטו את הרגל לא מצאתי זכר לרטבים שלהם... מישהו אולי יודע משהו בנושא?
לאחרונה קניתי את הרוטב טבסקו הצהוב של מוזס, שהוא הכי קרוב לרטבים של נדדוס, אבל פחות טעים (ויש כאלה שיקראו לו מרמלדה.. הכל עניין של סיבולת אני מניח, ואני פחות מחפש חריפות נטו אלה טעם כללי)
פעם מכרו בארץ רוטב פרי פרי של ננדוס בכל מיני טעמים, אני מניח שלרב המכורים פה הוא לא היה ממש חריף, אבל זהו הרוטב החריף הכי טעים שאכלתי (טעים, לא הכי חריף..) מבחינת הרכיבים והטעם האישי שלי, היה אחד בטעם שום ועוד כמה בדרגות חריפות שונות
נדמה לי שזה היה מיוצר ע"י אוליביה ומאז שננדוס פשטו את הרגל לא מצאתי זכר לרטבים שלהם... מישהו אולי יודע משהו בנושא?
לאחרונה קניתי את הרוטב טבסקו הצהוב של מוזס, שהוא הכי קרוב לרטבים של נדדוס, אבל פחות טעים (ויש כאלה שיקראו לו מרמלדה.. הכל עניין של סיבולת אני מניח, ואני פחות מחפש חריפות נטו אלה טעם כללי)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Triple-Z,
בפורום קרניבורים של האתר הכתום היה לא מזמן שרשור על הפירי-פירי, עם כמה הצעות למתכונים.
סתיו, מנהל הפורום הנ"ל, מתכנן להשיק בקרוב ליין של רטבים ומרינדות - אני חושב שהפירי פירי יהיה אחד המוצרים
בפורום קרניבורים של האתר הכתום היה לא מזמן שרשור על הפירי-פירי, עם כמה הצעות למתכונים.
סתיו, מנהל הפורום הנ"ל, מתכנן להשיק בקרוב ליין של רטבים ומרינדות - אני חושב שהפירי פירי יהיה אחד המוצרים
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
עלות המשלוח לארץ מאוד יקרה
הכנתי לי רשימה יפה של "חריפים" בסכום כולל 38$ והמשלוח (USPS) יקררררר 63$
התענוג החריף שלי ידחה....... (גם אם אני יצרף עוד כמה חברה עדיין אני חושב שזה לא משתלם)
הכנתי לי רשימה יפה של "חריפים" בסכום כולל 38$ והמשלוח (USPS) יקררררר 63$
התענוג החריף שלי ידחה....... (גם אם אני יצרף עוד כמה חברה עדיין אני חושב שזה לא משתלם)