מריבות-מריבות-מריבות

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #61 

michael123 כתב:עוד משהו שצץ אצלי בראש עכשיו - לי נראה שזה הכל צדדים של אותו מטבע

כאשר אני הולך בטורונטו ביער (!) ופוגש קנדיים, הם תמיד יגידו לי "Hello" או סוג של.
בארץ, אצלי בבית, השכנים שיוצאים ממעלית, אני אומר להם שלום - לא מתיחסים אלי בכלל (לא כולם כמובן). כנ"ל גם במקום עבודה.. אני אחד המנהלים הבכירים ביותר בחברה, צריך להגיד לאיזה צ'ובצ'יק מסכן "בוקר טוב" - והוא כאילו לא רואה אותי!

יש לחלק מהאנשים בארץ עניינים של כבוד שקשה לי להבין..
...
גם במקום העבודה שלי יש אנשים כאלה.בחולפם על פניך במסדרון,הם יביטו בך כאילו אתה אוויר או קיר..מנסיוני עם האנשים
האלה בחברה שבה אני עובד,הם מסוג האנשים שסבורים שהשמש זורחת להם מהת*ת ולכן לא נאה להם להפטיר לך "שלום"
מינימלי אפילו..
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #62 

אני מכיר גם ידועים ובאת בכירים שהם מאד נחמדים אבל רק אם אתה פונה אליהם

למשל לרגל הוצאת ספרו של השופט אהרון ברק ניגנתי עם צוות באירוע באוניברסיטת חיפה-בהפסקה ראיתי אותו

בוחן את העוגות ואת העוגיות ואז אמרתי לו-לא משנה מה תבחר-טעמתי כבר את הכל-כולן טעימות-אז הוא חייך וענה-אתה מוכר לי

אני יושב סמוך אליך עד עכשו שעה וחצי ליד הפסנתר,וכך הסתיימה השיחה

שלשום ניגנתי בביהס כנסת עתיק בצפת למשפחה עשירה מאד-יהודים מלוס אנגלס-ובין יתר המוזמנים כמו דני נווה-דודו מופז

בלטה בגובה לא פחות מאשר מיכאלה ברקו-היא פשוט ענקית-כמעט כמו יאיר פורמן-צעקתי לה מלמטה-את מיכאלה ברקו,לא?

והיא ענתה-נכון,מה נראה לך שאני יעל בר זוהר??.
אמן מייסר

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #63 

נזכרתי בעוד-באחת מההילולות במירון בקבר בר יוחאי-ניגנו על במה קטנה וסגורה שעליה נאם גם ראש הממשלה דאז אריק שרון

היינו סמוכים אליו בערך אחד מטר,מה שמדהים שהוא לא הציץ לעברנו אפילו פעם אחת אפילו לחלקיק שניה-הוא היה על הבמה הרבה הרבה זמן

כלום,כאילו אנחנו גז-אבל אל תתבאסו,בפעם הבאה אני כבר אצבוט לראש הבא בישבן כזו צביטה,,,או איזה אפצי שישמעו אותו בכל רחבי מירון

ואם גם אז,,,אולי יש לכם רעיון :?
אמן מייסר

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #64 

תביא עוד מזה :D

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #65 

בקשר לצבטה בתחת של הראש הממשלה?
אמן מייסר

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #66 

מיכאל והאחרים המתמרמרים על אופיים וגישתם לחיים של חלק מהאנשים בעולם ובפורום...

אתם למען עצמכם תמשיכו להיות מי שאתם, תאמרו שלום לאלו שלא עונים או מתעלמים, תעזרו מבלי לצפות לתודה וכו'...

קודם כל ההנהגות הזו עושה לכם עצמכם טוב וגורמת לכם להרגיש טוב עם עצמכם...בנוסף, אם אחד לאלף ישנה גישתו ויאמר תודה או ישיב בשלום כבר הרווחתם או הרווחנו כולנו...

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #67 

KOOKE כתב:אוף...כולם כאן בפוסט הזה נחמדים ומסכימים עם כולם....אז יאלללה באלגן...

יורם

ההרבט שלך מכוערים והם הרמקולים הכי גרועים בעולם..... :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: (f) (f)

שלמה
...
משהוא אמר משהו על ההרבס :?: :!:

http://www.6moons.com/audioreviews/harb ... rbeth.html

בשבילך יורם (f)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #68 

ילדיעפים כתב:נזכרתי בעוד-באחת מההילולות במירון בקבר בר יוחאי-ניגנו על במה קטנה וסגורה שעליה נאם גם ראש הממשלה דאז אריק שרון

היינו סמוכים אליו בערך אחד מטר,מה שמדהים שהוא לא הציץ לעברנו אפילו פעם אחת אפילו לחלקיק שניה-הוא היה על הבמה הרבה הרבה זמן

כלום,כאילו אנחנו גז-אבל אל תתבאסו,בפעם הבאה אני כבר אצבוט לראש הבא בישבן כזו צביטה,,,או איזה אפצי שישמעו אותו בכל רחבי מירון

ואם גם אז,,,אולי יש לכם רעיון :?
...
יאיר צודק..תביא עוד סיפורים כאלה. :D :D
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #69 

ראובן מדהים

יש לי בדיוק זוג רמקולים כאלה

אני התחתנתי במחשבה שאה תלקק לי את האוזניים השכם וערב(יענו,בשיטת שתי וערב)

בסוף זוג קופסאות עץ מכוערות עושות את העבודה השכם וערב(גם בשיטת שתי וערב)
אמן מייסר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים

שליחה #70 

Kosh כתב:
michael123 כתב:עוד משהו שצץ אצלי בראש עכשיו - לי נראה שזה הכל צדדים של אותו מטבע

כאשר אני הולך בטורונטו ביער (!) ופוגש קנדיים, הם תמיד יגידו לי "Hello" או סוג של.
בארץ, אצלי בבית, השכנים שיוצאים ממעלית, אני אומר להם שלום - לא מתיחסים אלי בכלל (לא כולם כמובן). כנ"ל גם במקום עבודה.. אני אחד המנהלים הבכירים ביותר בחברה, צריך להגיד לאיזה צ'ובצ'יק מסכן "בוקר טוב" - והוא כאילו לא רואה אותי!

...
גם במקום העבודה שלי יש אנשים כאלה.בחולפם על פניך במסדרון,הם יביטו בך כאילו אתה אוויר או קיר..מנסיוני עם האנשים
האלה בחברה שבה אני עובד,הם מסוג האנשים שסבורים שהשמש זורחת להם מהת*ת ולכן לא נאה להם להפטיר לך "שלום"
מינימלי אפילו..
...
מנסיון אישי שלי , בתור אדם שמבלה יותר הרבה זמן מחייו בבתי חולים :lol: , כול הרופאים שהם מהסוג שסובר שהשמש זורחת להם מהת*ת , הם בד"כ הרופאים הכי פחות טובים והם הכי מועדים לטעויות . וזה טבעי כי אם אתה חושב שהשמש זורחת ממך , אז למה לחשוב שאולי השני צודק ו/או יודע משהו שאתה לא יודע ? וכך ברור שתטעה

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #71 

...
מיכאל,

מבין את ההתמרמרות – אבל אין מה לעשות, זה "מר ישראלי" – אינו מתחשב, גס רוח ולא מתורבת. לא אומרים לך שלום? תסתכל על התנהגות בכבישים - הלוואי שנגיע בשלום הביתה בסוף היום (אגב, מי שבין המתדיינים מעוטת בתמרונים ונותן להולכי רגל לעבור במעבר חצייה– שירים יד...). תסתכל על *** על המדרכות, על חניות נכים שתפוסות ע"י בהמות בריות למהדרין ... כל אלה – התבטאויות של אותו האופי הישראלי: חוסר כבוד לזולת. כמובן שלא כולם כאלה, אולי 20% (בשאיפה) הם אנשים עם נורמות התנהגות תקינות. זה בהחלט לא מספיק למדינה שמתיימרת להיות נאורה ...
ויטלי

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #72 

vitalyi כתב:

...
מיכאל,

מבין את ההתמרמרות – אבל אין מה לעשות, זה "מר ישראלי" – אינו מתחשב, גס רוח ולא מתורבת. לא אומרים לך שלום? תסתכל על התנהגות בכבישים - הלוואי שנגיע בשלום הביתה בסוף היום (אגב, מי שבין המתדיינים מעוטת בתמרונים ונותן להולכי רגל לעבור במעבר חצייה– שירים יד...). תסתכל על *** על המדרכות, על חניות נכים שתפוסות ע"י בהמות בריות למהדרין ... כל אלה – התבטאויות של אותו האופי הישראלי: חוסר כבוד לזולת. כמובן שלא כולם כאלה, אולי 20% (בשאיפה) הם אנשים עם נורמות התנהגות תקינות. זה בהחלט לא מספיק למדינה שמתיימרת להיות נאורה ...
...
:( בדיוק חשבתי על כבישים

אגב ראית איזה חום עולה (שוב) בתגובות על כתבה על מדידות של כבלים?
אין לי כבר רצון להוכיח לאף אחד שכן יש הבדל בשמיעה (ורק חירש לא היה שומע הבדל ב-DEMO של NORDOST).
אפילו עם מספרים מתווכחים..

מצד שני - אם יתחילו להוציא אנשים, מי ישאר פה? בקיצור, זה מה יש.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #73 

michael123 כתב: אגב ראית איזה חום עולה (שוב) בתגובות על כתבה על מדידות של כבלים?
אין לי כבר רצון להוכיח לאף אחד שכן יש הבדל בשמיעה (ורק חירש לא היה שומע הבדל ב-DEMO של NORDOST).
אפילו עם מספרים מתווכחים..
...
לא ראיתי כי הפסקתי להסתכל... אין לי מה ללמוד משם, את האמת אני כבר יודע, כמוך, מניסיוני האישי , ואין לי שום כבנה לשכנע אנשים שאינם מסוגלים לשמוע הבדלים, שהם טועים (אפילו אם ארצה, לא אצליח - הרי הם באמת לא שומעים)...
ויטלי

שלח תגובה

חזור אל “כללי”