תגובות לכתבה: ה C-200, המזרימדיה החדש מבית Popcorn Hour
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
RESPECT לזיו ולאתר. הוידאו של זיו הגיע ל Engadget
http://www.engadget.com/2009/06/16/popc ... #continued
http://www.engadget.com/2009/06/16/popc ... #continued
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
ride כתב:RESPECT לזיו ולאתר. הוידאו של זיו הגיע ל Engadget
http://www.engadget.com/2009/06/16/popc ... #continued...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
יפה!

- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
איזה מצחיק שהם כתבו בתגובות שהם מצטערים שהם לא מבינים עברית...
מתים לדעת מחיר!
מתים לדעת מחיר!
- TV_Eye
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 449
חייב להודות שגם לי זה ניראה מוזר ומטומטם בטירוף הקטע שIR הוא בתוספת תשלום והRF הוא הסטנדרט. נשמע כאילו פופקורן מנסה לסחוט כספים, עם יותר מידי "תוספות" בתשלום.
- Adix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 744
בהחלט כבוד, אנחנו על המפה!
שיחקת אותה זיו, צריך רק להוסיף תרגום או דיבוב לוידאו למען הגויים.michael123 כתב:ride כתב:RESPECT לזיו ולאתר. הוידאו של זיו הגיע ל Engadget
http://www.engadget.com/2009/06/16/popc ... #continued...![]()
...
אפשר גם לשתול פריימים עם ססמאות נגד איראן או של פטריה אטומית...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
TV_Eye,
העניין עוד לא סגור, ייתכן ובשלב ההזמנה תהיה אפשרות לבחור את סוג השליטה. דווקא תכנון המכשיר עם שליטת RF הינה יקרה הרבה יותר משליטת IR שגרתית.
העניין עוד לא סגור, ייתכן ובשלב ההזמנה תהיה אפשרות לבחור את סוג השליטה. דווקא תכנון המכשיר עם שליטת RF הינה יקרה הרבה יותר משליטת IR שגרתית.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
קצת מאכזב שלא ניתן להרכיב גם HDD 3.5 אפילו במקום ה 2.5 וגם BD.
חוץ מזה, בהחלט מכשיר מרשים. תתחדש!
חוץ מזה, בהחלט מכשיר מרשים. תתחדש!
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כנ"ל... זה מה שהביא אותו למשוך חוט רשת לסלון. מאז הכל חלק.guyezra כתב:דווקא נתקלתי בתכנים שלא נוגנו טוב מ-USB אבל נוגנו היטב מהרשת.nir11 כתב:יכול להיות שאפשר להזרים הכל, אני לא רוצה "להסתכן" בזה. היו מקרים בעבר שאפילומדיסק USB זה קירטע ועבד טוב רק מדיסק פנימי.......
הייתה איזו בעייה ידועה עם ניגון MKV 1080P מUSB, מסיבה לא ברורה. שוב אני אומר - יש לי למעשה אותו המזרימדיה, ואותה מהירות רשת.
ממליץ לך הכי פשוט - לנסות
- tristan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

Re: תמחור, יכולות וכמה שאלות
אני חושב שקצת הגזמת, עם זה ששתי התוספות היחידות הן הVFD ו GBE.Adix כתב:...אנו מקבלים מוצר איכותי, עם צי'פ חדש (יש להניח שעלותו זהה לקודם), שהתוספות היחידות האמיתיות שלו הן VFD ו GBE.
כמה שאלות:
1. האם תוספת מחיר עבור 2 התוספות הפעילות ((VFD GBE), מצדיקות את התוספת במחיר? GBE הוא דבר טבעי היום ואני לא מצפה לתוספת מחיר בעבורו, VFD שווה תוספת מחיר קטנה עד זניחה אני לא יודע עד כמה הוא שימושי בכלל. תזכורת קטנה היא שמחיר ה A100 זול עוד יותר.
2. מהו סדר גודל המחיר עבור מערכת מלאה כולל כל התוספות (BDR, אלחוטי, IR, DOC)
3. עד היום יתרון ה NMT היה גודל, נוחות ומחיר לעומת HTPC, האם יתרון ה NMT ישאר, מדובר על מערכת מלאה, ללא לקיחה בחשבון זמן בנייה וקינפוג HTPC.
4. מדוע יש צורך ב DOC, במקום שימוש בזכרון סטטי אשר יסופק על ידי היצרן?
5. האם פופקורן מתכננים בנוסף מוצר זול וקטן (ללא אלחוט, מקום לכונן BDR וכו')
6. היה מעניין לראות מוצר קטנטן באמת, משהוא בגודל קופסת סיגריות, כזה שאפשר פשוט להניח על הרסיבר ולסגור סיפור. NMT ללא מקום לכונן קשיח ואולי עם אלחוט מובנה, עם יכולות בסיסיות מבוססות הציפ החדש....
קודם כל, לגבי הGBE - זה לא שזה לא עבד גם עם מהירות 100 - אז זה ממש לא מעניין - אבל בהחלט חיובי - במיוחד למי שמעדיף להעביר תכנים למכשיר דרך הרשת, או מוריד אליו ורוצה למשוך ממנו אל הרשת.
שכחת - שיש פה שליטה RF בנויה - מה שאומר, שלמי שצריך את זה (לי למשל יש מקרן ולכן כל הציוד יושב מאחורה - לי זה יהיה מממאאאווד נוח), זה תוספת נהדרת, והעלות להוסיף גם IR - זולה מאוד.
מה עם האפשרות לכונן בלו ריי? ועוד יש סיכוי שיהיה אוניברסלי! - בין היחידים. (אם לא היחיד).
3. אם קראת הכל - הם אמורים להוציא עוד מכשירים - מן הסתם אלו יהיו היותר קטנים למי שירצה. (זה גם תשובה ל5).
Ziv_r
בוידאו ציינת שהאנטנה היא בשביל הרשת האלחוטית, ובכתבה כתבת שזה לשלט ה RF???
לגבי ה IR? אתה בטוח שזה עינית פשוטה? כמו של בלסטר וכד'?
מישהו קלט ד"א - איזה יופי השלט הזה ישב ליד השלט החדש של היס MAX HD? ממש מצוין!.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
מתחת לוידאו רשמתי הערה כי והמשושה הינה עבור RF ולא כפי שנאמר בוידאו.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
Re: תתחדש
tristan כתב:תודה על האינפורמציה![]()
אישתי ראתה אותי צופה בסרט, ושאלה מה אני כבר קונה שם ......
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
יכול להיות שאני שמרן, אני אוהב שהתוכן על המכשיר ולא במקום אחר. אגב, זה גם דורש שהמחשב ידלק בכל עת שאני רוצה לצפות במדיה, וזה לא תמיד ככה אצלי.Itay_Pollak כתב:כנ"ל... זה מה שהביא אותו למשוך חוט רשת לסלון. מאז הכל חלק.guyezra כתב:דווקא נתקלתי בתכנים שלא נוגנו טוב מ-USB אבל נוגנו היטב מהרשת.nir11 כתב:יכול להיות שאפשר להזרים הכל, אני לא רוצה "להסתכן" בזה. היו מקרים בעבר שאפילומדיסק USB זה קירטע ועבד טוב רק מדיסק פנימי.......
הייתה איזו בעייה ידועה עם ניגון MKV 1080P מUSB, מסיבה לא ברורה. שוב אני אומר - יש לי למעשה אותו המזרימדיה, ואותה מהירות רשת.
ממליץ לך הכי פשוט - לנסות...
אני לא פוסל את האפשרות לצפות בכל סוגי התכנים גרך הרשת, כנראה שזה פשוט עניין של העדפה אישית שלי, לא יותר מזה.
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
אתה לא שמרן , זה קטע פונקציונאלי לחלוטין. אני גם כזה.nir11 כתב:יכול להיות שאני שמרן, אני אוהב שהתוכן על המכשיר ולא במקום אחר. אגב, זה גם דורש שהמחשב ידלק בכל עת שאני רוצה לצפות במדיה, וזה לא תמיד ככה אצלי.Itay_Pollak כתב:כנ"ל... זה מה שהביא אותו למשוך חוט רשת לסלון. מאז הכל חלק.guyezra כתב:דווקא נתקלתי בתכנים שלא נוגנו טוב מ-USB אבל נוגנו היטב מהרשת.nir11 כתב:יכול להיות שאפשר להזרים הכל, אני לא רוצה "להסתכן" בזה. היו מקרים בעבר שאפילומדיסק USB זה קירטע ועבד טוב רק מדיסק פנימי.......
אני לא פוסל את האפשרות לצפות בכל סוגי התכנים גרך הרשת, כנראה שזה פשוט עניין של העדפה אישית שלי, לא יותר מזה....
בא לי לראות סידרה ב3 לפנות בוקר אני לא הולך להדליק את המחשב.. לחכות לBOOT.. ואז להזרים..
להמתין לBUFFERING ... וכו..
רכשתי 1 טרה ל A110 מהטעם הזה בלבד.
גורר אליו את התכנים עם כבל USB 5 מטר (קו אוירי לסלון) וצופה.
איש איש והנוחות שלו.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

אני פשוט זוכר את הזמן שהייתי מבזבז להעביר את התכנים לHDD החיצוני - גם להעביר לHDD פנימי לוקח זמן.
ככה זה רק POINT AND SEE...
המחשב לא במקרה מוריד תכנים כל הזמן ? (ככה זה אצלי
)
ככה זה רק POINT AND SEE...
המחשב לא במקרה מוריד תכנים כל הזמן ? (ככה זה אצלי
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
dizingof כתב:nir11 כתב:Itay_Pollak כתב:כנ"ל... זה מה שהביא אותו למשוך חוט רשת לסלון. מאז הכל חלק.guyezra כתב:דווקא נתקלתי בתכנים שלא נוגנו טוב מ-USB אבל נוגנו היטב מהרשת.nir11 כתב:יכול להיות שאפשר להזרים הכל, אני לא רוצה "להסתכן" בזה. היו מקרים בעבר שאפילומדיסק USB זה קירטע ועבד טוב רק מדיסק פנימי.......
להמתין לBUFFERING ... וכו..
....
כמה זמן אתה ממתין לbuffering?...
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
לא יודע אין לי רשת 
אבל הנקודה הובנה. יש זמני המתנה שאני לא מחבב במיוחד.
POINT AND SEE אפקטיבי יותר בתוכן שנמצא בכונן הפנימי.
אבל הנקודה הובנה. יש זמני המתנה שאני לא מחבב במיוחד.
POINT AND SEE אפקטיבי יותר בתוכן שנמצא בכונן הפנימי.
- go_go
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
אחלה סקירה
.נשמע מכשיר מעניין.נמתין לראות את המוצר הסופי עם עדכוני הקושחה-ונמתין לראות מה מחביאים המתחרים באמתחתם.