כן, כי כל הרוע וה*** במדינה רק מגיע מתל אביב. בואו 'נבדוק את עצמינו' מול האחרים:truejoker כתב:osherov כתב:גם אני בטוח שאם היה שם כפתור על העץ שרשום עליו:mulder כתב: אני בטוח שאם היה מדובר במקור מים קצת פחות ידוע כמזוהם בטירוף היתה היענות יותר מהירה....
"על מנת להציל באופן אוטומטי את החיים של גולש קייק שבדיוק התהפך מולך אנא לחץ עלי !"
אז לבטח כל מי שהיה שם במקום היה לוחץ על הכפתור !
אבל מה לעשות Life Sucks, הדברים לא תמיד עובדים כמו שצריך ובמקרה הזה לא הייתה ברירה אלא להיכנס למיים ולהתרטב קצת...![]()
![]()
![]()
ואני חייב להוסיף שאם החיים לא היו מספקים לנו אתגרים, גם לא היינו גדלים ומעצימים את האישיות שלנו . ותירוצים לא עוזרים במקרה הזה .
ולגבי העליהום על התל אביבים ,אני נזכר במשל הידוע של המורות שאומרות לתלמיד שאם כול הילדים לא רוצים לשחק איתו שיבדוק את עצמו ....
בשרון - כל ה"בני טובים" למיניהם: מלא ערסים עם הטרקטורונים והסמים והאונסים של ילדים.
בחיפה - שודדים ומכים זקנים, דקירות כל סוף שבוע.
אילת - אין מה להוסיף
חולון בת ים - כנ"ל
ובואו לא נשכח את סוחר הנשים הגדול של המדינה - מושבניק.
אז אל תקשקשו במוח. תל אביב מטרה גדולה אז נוח לתקוע בה חיצים. ואל תגידו לי "כן אבל זה לא קשור למקרה הזה". למרות מה שכתבתי אני בטוח שבכל המקומות הנ"ל חיים המון אנשים מקסימים ונהדרים, מלח הארץ, לצד מיעוט שלא. המסקנה היא שזה לא הוגן ללכלך על אוכלוסיה שלמה.