אין היום מלון שלא חי מוועדי עובדים
השאלה היא על איזה וועד נפלת
דן אילת ממעט בדילים ולכן תמצא שם פחות קבוצות
האוכלוסיות שפגשתי בהרודס, רויאל ביץ ומלכת שבא....
אני אהיה עדין.... עדיף ועד

יותר OS מאמצע החורף? מה יש? כיפור?!ironman כתב:החוכמה הגדולה היא לצאת לנופש ב-OFF SEASON ואתה מקטין את הסיכוי לרעש....

מסכים - אבל מה אתה מציע?moco כתב:ה"פיצוי" שהוא הציע לך לא רק מאכזב אלא חוצפני. הוא לא נותן לך בעצם כלום, אלא מפתה אותך לבוא ולשלם לו עוד כי הרי לא תבוא ללילה אחד בלבד. לא הוא נותן לך מתנה, אחא הוא מבקש ממך לתת לו....
כן, אבל למה למלון המחורבן הזה?Huber כתב:יותר OS מאמצע החורף? מה יש? כיפור?!ironman כתב:החוכמה הגדולה היא לצאת לנופש ב-OFF SEASON ואתה מקטין את הסיכוי לרעש.......
צר לי, אין לי מה להציע.Huber כתב:מסכים - אבל מה אתה מציע?moco כתב:ה"פיצוי" שהוא הציע לך לא רק מאכזב אלא חוצפני. הוא לא נותן לך בעצם כלום, אלא מפתה אותך לבוא ולשלם לו עוד כי הרי לא תבוא ללילה אחד בלבד. לא הוא נותן לך מתנה, אחא הוא מבקש ממך לתת לו.......
מכיוון שמלון המלך שלמה שייך לרשת ישרוטל , בקש לקבל את הלילה באחד ממלונות הרשת האחרים ברמה של 5 כוכבים ואז יש לך בחירה רחבה יותר.Huber כתב:מסכים - אבל מה אתה מציע?moco כתב:ה"פיצוי" שהוא הציע לך לא רק מאכזב אלא חוצפני. הוא לא נותן לך בעצם כלום, אלא מפתה אותך לבוא ולשלם לו עוד כי הרי לא תבוא ללילה אחד בלבד. לא הוא נותן לך מתנה, אחא הוא מבקש ממך לתת לו.......

אני בספק אם זה יעבוד - מי שדיבר איתי היה "מנהל יחסי ציבור ישרוטל המלך שלמה" ולא מנהל יחסי ציבור רשת ישרוטל.ironman כתב:מכיוון שמלון המלך שלמה שייך לרשת ישרוטל , בקש לקבל את הלילה באחד ממלונות הרשת האחרים ברמה של 5 כוכבים ואז יש לך בחירה רחבה יותר.Huber כתב:מסכים - אבל מה אתה מציע?moco כתב:ה"פיצוי" שהוא הציע לך לא רק מאכזב אלא חוצפני. הוא לא נותן לך בעצם כלום, אלא מפתה אותך לבוא ולשלם לו עוד כי הרי לא תבוא ללילה אחד בלבד. לא הוא נותן לך מתנה, אחא הוא מבקש ממך לתת לו.......
תוך הבהרה שלמלון הזה לא תחזור......

אני אבקש 2 לילות אחרת כנראה זה מה שאעשה, אין לי מה לעשות עם לילה אחד באילת.moco כתב:צר לי, אין לי מה להציע.Huber כתב:מסכים - אבל מה אתה מציע?moco כתב:ה"פיצוי" שהוא הציע לך לא רק מאכזב אלא חוצפני. הוא לא נותן לך בעצם כלום, אלא מפתה אותך לבוא ולשלם לו עוד כי הרי לא תבוא ללילה אחד בלבד. לא הוא נותן לך מתנה, אחא הוא מבקש ממך לתת לו.......
פשוט שים X על המקום הזה....

theAman כתב: כלל אצבע, אם אתם מחפשים שקט, לעולם, אבל לעולם אל תזמינו מלון "הכל כלול", שם גם השירות וגם האווירה היא של באסטה בשוק הכרמל ביום חמסין...
לא הזמנתי הכל כלול, להיפך, במקרה שלי על כל פיפס היה צריך לשלם.
Huber,
בקשר לפיצוי שקיבלת, ברור שזה נועד למשוך אותך לבצע הזמנה ואז לשרשר את הלילה חינם להזמנה, נסה בכל זאת להתעקש לקבל 2 לילות ובמלון אחר, כמו שהציע לך sam22.
אם אתה הולך עם זוגתך, אני ממליץ על אגמים, מלון שקט מאד.
אני כמעט בטוח שלא תוכל להוציא מהם גם טיסות, אחרי הכל לילה במלון הוא משהו שעובר אצלם ב"שוטף" ואילו על טיסות הם יצטרכו להוציא כסף, מה שלא סביר שיקרה.
כפי שציינתי כבר הסברתי לבחור שאין לי מה לעשות עם לילה אחד מכל בחינה (מרחק, חזרה שוב לאילת רק ליליה אחד וכו) ושאני בטח לא רוצה לשלם על מלון בו לא נהניתי - כבר שירשרתי את תגובתו. ברור שלא ציפיתי לטיסות, אבל גם לא ציפיתי ל"פיצוי" לא מעשי שכזה. כנראה שלא באמת מנסים לפצות אלא להשתיק או להשיג עוד לילה בתשלום. לא מתאים לי משום בחינה אפשרית והגיונית. מה שכן - עכשיו שאני מבין שלא באמת מנסים לפתור בעיות שם ושרק מנסים ליצור "מלכודת דבש" אני מוריד את הכפפות ואשתף את חוויותי מהמלון בכל מקור אפשרי.
בהצלחה....
roeek כתב:מצטער לומר לך, אבל אם אני לא מקבל מלון בארץ בחינם (ואני זכאי למלון חינם פעם בשנה דרך משרד ממשלתי - ולא חשוב איך למה וכמה), אני לעולם
אבל
לעולם
לא נוסע ביוזמתי למלונות בארץ, לא רק שהם יקרים, היחס שקיבלת די מזכיר לי חוויות שאני מעדיף לשכוח.
במילים אחרות: אם לא מלון חינם בארץ אז רק חו"ל.
בעייה נוספת שאינה קשורה למלון עצמו או לשירות, זו החוויה הלא מרנינה להיות באותו מקום עם ישראלים צעקנים וילדיהם הנוראיים.
מצטער, אבל הנחת היסוד שלי היא שבמלון אני אמור לנפוש ולנוח, ו-"גיליתי" שבארץ זה לא אפשרי, אי לכך לא תמצא אותי במלון בארץ
קל וחומר לא באילת, עיר ללא מע"מ אך כולם עושקים אותך מבוקר עד ליל, העיר אולי היקרה בישראל, בנוסף לחום, הצפיפות, רעש שדה התעופה וצחנת ביוב בכל העיר.
יש פתגם באידיש שאומר "פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים", אך לשמחתי אני לא בינהם.
בוא אני אספר לך יותר מזה:
קיבלתי חינם, מלון בפסח בטבריה (מלון גודלן טוליפ טבריה שלא נחשב מלון רע או זול), ואני ממש לא שש לצאת לשם, וכבר אני מכין לי "תוכניות מילוט" והכנתי את חבריי בצפון לאפשרות שאולי "אברח" אליהם, כי שם אני בטוח אתקל בשירות הישראלי המזעזע והידוע....