תודה ענקית! עכשיו אני יודע מאיפה אני מכיר אותוguyezra כתב:הוא שיחק את דנתור בשר הטבעות (אבא של בורומיר ופאראמיר)
גם שם הוא לא היה מאוזן נפשית......
Fringe הסדרה החדשה של ג'יי ג'יי אברהמס מאבודים
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
הפרק האחרון היה קטלני במיוחד עבורי. בעצם סוף סוף גילינו מי ככל הנראה עומד מאחורי כל הניסויים המדעיים השונים (יתכן גם שהוא הממציא של ה-SHAPE SHIFTERS). האם המטרה היתה מראש בשבילו לעבור לעולם שלנו בכדי לפגוש את פיטר?
האם בעצם חטיפתו של פיטר הוא המאיץ שגרם לכל הסיפור?
לדעתי המסקנות הן שווליאם בל בעצם נלחם בצד השני כנגד וולטר 2.
האימפליקציות של הגילוי האחרון עדיין מסחררות.
אין ספק שזו סדרת המד"ב הטובה ביותר שרצה כיום בטלויזיה. חבל לי שלאונרד נימוי לא משתתף בה מספיק (הוא לאחרונה הודיע על פרישתו ממשחק, אגב - אם כי הוא מראש אמר שפרינג' מבחינתו לא כלול בפרישה הזו...).
האם בעצם חטיפתו של פיטר הוא המאיץ שגרם לכל הסיפור?
לדעתי המסקנות הן שווליאם בל בעצם נלחם בצד השני כנגד וולטר 2.
האימפליקציות של הגילוי האחרון עדיין מסחררות.
אין ספק שזו סדרת המד"ב הטובה ביותר שרצה כיום בטלויזיה. חבל לי שלאונרד נימוי לא משתתף בה מספיק (הוא לאחרונה הודיע על פרישתו ממשחק, אגב - אם כי הוא מראש אמר שפרינג' מבחינתו לא כלול בפרישה הזו...).
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
פרק 20 היה הזוי אפילו לסידרה הזו - כשהבנתי שבישופ מספר לילדה בת 8 סיפור בסיגנון פילם נואר פשוט צחקתי, אבל כשהוא התחיל לשיר והילדה והעוזרת נתנו בו מבט מופתע ומזועזע פשוט נקרעתי מצחוק
כשאסטריד התחילה לשיר שוב חייכתי, בעצם כל פעם שאחד מהם התחיל לשיר די שועשעתי. וכשהיא אומרת "חולי נפש זקוקים להרבה סבלנות" בריאיון עבודה ההקבלה לטיפול של בד"ר בישופ שוב גרם לי לצחוק. כל הפרק הזה פשוט כ"כ מתאים לסיפור שנטווה במוחו ההזוי של ד"ר בישופ
פרק אדיר
כשאסטריד התחילה לשיר שוב חייכתי, בעצם כל פעם שאחד מהם התחיל לשיר די שועשעתי. וכשהיא אומרת "חולי נפש זקוקים להרבה סבלנות" בריאיון עבודה ההקבלה לטיפול של בד"ר בישופ שוב גרם לי לצחוק. כל הפרק הזה פשוט כ"כ מתאים לסיפור שנטווה במוחו ההזוי של ד"ר בישופ
פרק אדיר
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
יש שני שרשורים מקבילים על הסדרה הזו...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
כן - עכשיו גם אני קולט שיש כי ראיתי כרגע את פרק 21 והתיאוריה שלי נכונה - ד"ר בישופ מהיקום המקביל הוא המזכיר!
חיפשתי את התגובה שלי בה דיברתי על זה ואני לא מוצא אותה, אני מחפש כרגע את הת'רד השני בשביל המשיך להגיב שם
כדאי להמשיך את הדיון פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 09#1107509
חיפשתי את התגובה שלי בה דיברתי על זה ואני לא מוצא אותה, אני מחפש כרגע את הת'רד השני בשביל המשיך להגיב שם
כדאי להמשיך את הדיון פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 09#1107509