הזרמת MKV כולל כתוביות בעברית ל-PS3 ללא המרות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639

שליחה

Falcon1 כתב:עם עוררין, ל 1080 האודיו מקרטע, והוידאו רץ.
...
אומנם לא יצא לי לנסות 1080P אבל אני שומע דעות חלוקות בנושא.
איזה מחשב יש לך, חיבור קווי או WIRELESS והאם קינפגת את התוכנה לשימוש לפי מס' הליבות?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

לא מתחבר לי.......................נשאר כל הזמן על Connecting PS3......... :(
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל

שליחה

לשרגא 007 -הודעה 62
בטח הורדת את הגרסא 1.0 גם לי זה קרה שגרסא הזו מכיוון שיש בה "באג" ובקרובתצא גרסא 1.02 שזו גירסאת תיקון לכן אני מציע לך להוריד את גירסא 0.98 לאחר מכן בתוך התוכנה תשאיר רק את menconder only פעיל ( תבטל את 3 האחרים tsmuxer, avisynth)
עכשיו בכדי לראות כתוביות בעברית עלייך למחוק את כיתוב lavdopts fast...ב decoding setting ולכתוב במקום זה את השורה הבאה
font c:\windows\fonts\arial.ttf-
וב..subtitle codepage תשנה ל 1255 במקום 1252 וכמו כן תסמן ב v את התיבה של autoload srt
עכשיו לפני שאתה מנסה להזרים את הסרט תוודא כי שמות הקבצים זהים(כתוביות + קובץ הסרט)
בקונסולה שאתה פותח את מיקום הקובץ אל תנגן את הקובץ שבסוף יש (subtitle found) אלא תיכנס לתת תיקייה שנקראת transcoded ובה תראה את שם הקובץ ובסוגרים רק (audio:eng ) ז"א שהסאונד ( הדיבור) יהיה באנגלית והכתוביות יהיו בעברית
מקווה שהצלחתי לעזור
בברכת כל הכבוד לצה"ל ושבת שלום
אייל

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

eyal8a כתב:לשרגא 007 -הודעה 62
בטח הורדת את הגרסא 1.0 גם לי זה קרה שגרסא הזו מכיוון שיש בה "באג" ובקרובתצא גרסא 1.02 שזו גירסאת תיקון לכן אני מציע לך להוריד את גירסא 0.98 לאחר מכן בתוך התוכנה תשאיר רק את menconder only פעיל ( תבטל את 3 האחרים tsmuxer, avisynth)
עכשיו בכדי לראות כתוביות בעברית עלייך למחוק את כיתוב lavdopts fast...ב decoding setting ולכתוב במקום זה את השורה הבאה
font c:\windows\fonts\arial.ttf-
וב..subtitle codepage תשנה ל 1255 במקום 1252 וכמו כן תסמן ב v את התיבה של autoload srt
עכשיו לפני שאתה מנסה להזרים את הסרט תוודא כי שמות הקבצים זהים(כתוביות + קובץ הסרט)
בקונסולה שאתה פותח את מיקום הקובץ אל תנגן את הקובץ שבסוף יש (subtitle found) אלא תיכנס לתת תיקייה שנקראת transcoded ובה תראה את שם הקובץ ובסוגרים רק (audio:eng ) ז"א שהסאונד ( הדיבור) יהיה באנגלית והכתוביות יהיו בעברית
מקווה שהצלחתי לעזור
בברכת כל הכבוד לצה"ל ושבת שלום
אייל
...
אייל ראשית תודה רבה, אכן עזרת מאוד ואכן לאחר שניסיתי את גירסאות 0.99, 1.00 ו-1.01 שלא עבדו לי גירסא 0.98 התחברה ישר ללא בעיות.

לאחר שעשיתי את כל הקינפוגים שהומלצו אכן הסרטים מתנגנים אבל יש גמגומים גם בחומר שהוא 720P.
יש לי מחשב DUAL CORE שמחובר אלחוטית כמו גם ה-PS3.
קצת מאכזב, חשבתי שב-720P כן יוכל להיות מוזרם אלחוטית ל-PS3.

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לשרגא
לצערי זו הבעיה עם הנתב האלחוטי אלא אם כן יש לך איזה סיסקו רציני ,אני לשמחתי חיברתי את המכשיר בצורה קווית (כבל רשת ולא אלחוטי) ומאז אין לי שום בעיה ו\או גימגומים הכל עובד פיקס תנסה גם אתה ותהנה

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

eyal8a כתב:לשרגא
לצערי זו הבעיה עם הנתב האלחוטי אלא אם כן יש לך איזה סיסקו רציני ,אני לשמחתי חיברתי את המכשיר בצורה קווית (כבל רשת ולא אלחוטי) ומאז אין לי שום בעיה ו\או גימגומים הכל עובד פיקס תנסה גם אתה ותהנה
...
בעיה רצינית לחבר קוית, הPS נמצא בסלון ואילו הנתב בממ"ד(חדר עבודה).
הייתי מוכן להשקיע בנתב איכותי יותר ממה שנתנו לי בבזק אם הייתי יודע שזה יפתור את הבעיה.

תופעה ששמתי לב אליה, עם TSMUXER דווקא אין גמגומים אבל גם אין תרגום וה-BITRATE הוא משמעותית יותר קטן משימוש ב-MENCODER.

Shkalie פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

shraga007 כתב:
eyal8a כתב:לשרגא
...
בעיה רצינית לחבר קוית, הPS נמצא בסלון ואילו הנתב בממ"ד(חדר עבודה).
הייתי מוכן להשקיע בנתב איכותי יותר ממה שנתנו לי בבזק אם הייתי יודע שזה יפתור את הבעיה.

תופעה ששמתי לב אליה, עם TSMUXER דווקא אין גמגומים אבל גם אין תרגום וה-BITRATE הוא משמעותית יותר קטן משימוש ב-MENCODER.
...
אין ארוחות חינם.
על מנת להסב לפורמט שנתמך על ידי המכשיר ב- Streaming, ולעשות זאת ב- Real Time, נעשות מספר פשרות, כמו הגדלת הקובץ, ולכן ה- Bitrate יהיה יותר גדול. כרגע זה הפיתרון היחיד עבור תמיכה בכתוביות. אם אתה לא מעוניין בכתוביות, ברור שעדיף להשתמש באופציה של ה- TSMUXER:

1) אין קידוד ולכן המחשב לא מתאמץ
2) דרישות הרשת קטנות יותר
3) איכות הסרט נשמרת כמו המקור

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

שליחה

eyal8a תודה רבה על המדריך המתומצת. מרגע שראיתי את ההודעה שלך ועד שהסרט רץ על ה-PS3 עם כתוביות עברו 5 דק' בלבד.
העסק עבד מעולה שעה ואח"כ נתקע באמצע הזרמה. עשיתי restart לתוכנה ואחרי 2 דק' זה קרה שוב. האם קרה לעוד מישהו? אולי הבעיה בקובץ.
ראיתי שיצאה גרסה חדשה ל-PMS.

shooraki
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שאלה

שליחה

מישהו יודע איך להפעיל את התכנה הזאת בvista?
ניסיתי להפעיל את התכנה בvista אבל המחשב לא מזהה את הps3
ובמחשב השני יש לי xp אבל המחשב די ישן וזה כל הזמן נתקע

אשמח אם תעזרו לי.

benurit7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה

shraga007
אם אתה אומר שקיבלת את הנתב האלחוטי מבזק והוא נמצא בתוך ממ"ד אז המצב גרוע מאוד כי ידוע שהנתבים שנותנת חברת בזק הם לא מוציאים סיגנל מחוץ לממ"ד כי הם חלשים מדי וגם אם הסיגנל יוצא הוא ממש חלש.
הפיתרון שאני יכול לתת לך זה פשוט לקנות ראוטר של cisco LInksys G אני עובד אם הרואטר וגם אצלי הוא נצא בממ"ד והסיגנל שהוא מוציא החוצה הוא excellent , דבר שיכול לעזור לך משמעותית.

ewolf
הבעיה היא לא בקובץ שלך . על מנת להימנע שעצירות נוספות אתה פשוט צריך להיכנס לתקיית הסרט ואז לתיקיית הtranscoded שנמצאת שם ובפנים לבחור את צורת הניגון של הסרט ( mencoder הכי מומלץ).
זה אמור לפתור לך את הבעיה .

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

שלום לכולם
לאחר שהורדתי וניסיתי את התוכנה החדשה (1.2.1) אני עדיין ממליץ בחום להשתמש בגרסא 0.98 אצלי ואצל חברים אחרים שהורדתי להם את התוכנה ה 0.98 עבדה בצורה החלקה והטובה ביותר
עכשיו לגבי הגימגומים (קורה בד"כ במחשבים בינוניים +) כדאי לכבות את האימיול בזמן הזרמת סרט אצלי ואצל חבריי זה השפיע לטובה ולא נתקע אפילו לשנייה כאשר הוא כבוי
ואכן כפי ש benurit אמר הכי כדאי להשתמש ב mencoder

haim512
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209

שליחה

אוף איזה בלאגן :x נימאס כבר המרות, הגדרות, שינוים
זהו אני קונה HTPC ושה-PS3 ישאר לי למשחקים.

timorb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

הזרמת 1080p עם כתוביות

שליחה

שלום,
רציתי רק לעדכן, שניתן בקלות להזרים 1080p עם PMS1.2.1 (עם רשת קווית כמובן),
אני נעזר ב-coreavc בתור Decoder. מפענח זה משתמש בשני הליבות של המעבד. (בפועל MENCODER משעבד ליבה לטובת קידוד ל-MPEG2).
ואני משתמש ב Vobsub לטובת הכתוביות בעברית כך ניתן לשלוט בגודל / צבע.
נדרש לשנות Merit של הקודקים כך שבברירת המחדל יעבדו 3 מקודדים: Coreavc, VOBSUB, ו AC3filter.
ולבחור AVIsynth/mencoder בתור ברירת המחדל של ה Transcode.
שמתי לב שהחסם אינו כח העיבוד של המעבד אלא ביצועי הרשת (נדרש רשת קוית), ולכן אין קשר ל EMULE עובד או כבוי.
ניתן גם לבחור באפשרויות ה Mencoder לבצע איכות הכי גבוהה וזה אינו יותר קפיאות בסרט.

ewolf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

שליחה

גרסה חדשה 1.03. לתשומת לבך, timorb.
[left]Windows users who owns multicores processors will be pleased to know that, this version includes a custom build of mencoder optimized for multicores and H264 content, based on the great work of the ffmpeg team. Benefits ? recent CPUs are now fully used, rather than the usual 60, 65% usage with the default mencoder build (that means a 30% performance gain on mine for example), so you can almost ditch your CoreAVC / AviSynth installs... Be careful though, this is somewhat very young, so you can disable it if any problems arise...[/left]
...

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

התקנתי היום אינטרנט (אלחוטי) לראשונה בבית שלי אז פעם ראשונה חיברתי את ה-PS3 לאינטרנט.
זה הולך ככה, המחשב שלי בחדר מחובר בכבל (חיבור חוטי) לראוטר, והראוטר משדר ל-PS3 ממרחק של 5 מטרים לכל היותר באופן אלחוטי. ניסיתי להפעיל סרט MKV 720P והיו תקיעות כל הזמן. באופן שלא ניתן לראות את הסרט בכלל.
המחשב עצמו כן מסוגל להריץ סרטי 720P באופן תקין למרות שהוא מחשב ישן (P4 3GHz 1.5GB DDR2 X600Pro Vista).
מה הבעיה? מחר אני אנסה לחבר את ה-PS3 לראוטר באופן חוטי ואני אבדוק שוב, אבל האם זאת בעיה בחומרת המחשב שלי או באופן התקשורת בין ה-PS3 לבין הראוטר?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

הדרך לוודא אם זה התקשורת או המחשב היא לחבר את ה PS3 בכבל לראוטר. אם הבעייה נפסקת סימן שיש בעייה בחוזק האות, אם הבעייה לא נפתרת סימן שהמחשב לא חזק מספיק לקידוד בזמן אמת. ההימור שלי הוא דווקא על המחשב, כי גם אצלי מחובר מאוד דומה לאצלך והכל עובד היטב ב 720P.

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

Huber כתב:הדרך לוודא אם זה התקשורת או המחשב היא לחבר את ה PS3 בכבל לראוטר. אם הבעייה נפסקת סימן שיש בעייה בחוזק האות, אם הבעייה לא נפתרת סימן שהמחשב לא חזק מספיק לקידוד בזמן אמת. ההימור שלי הוא דווקא על המחשב, כי גם אצלי מחובר מאוד דומה לאצלך והכל עובד היטב ב 720P.
...
בדקתי עם כבל וגם יש את הבעיה הזאת...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

Huber כתב:אם הבעייה נפסקת סימן שיש בעייה בחוזק האות, אם הבעייה לא נפתרת סימן שהמחשב לא חזק מספיק לקידוד בזמן אמת. ההימור שלי הוא דווקא על המחשב, כי גם אצלי מחובר מאוד דומה לאצלך והכל עובד היטב ב 720P.
...

maorbenamer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה

כל סרט שאני שם, הוא מראה לי את הכתוביות הפוך, מה עושים ? :cry:

maorbenamer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה