רכבת ישראל - משפחה אחת גדולה ומאושרת
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
levikon - אז אתה אומר שאם זה קורה גם במקומות אחרים, זה מוצדק ואפשר להתעלם מזה? חוצמזה, איך אתה משווה את הרכבות ביפן לרכבות בישראל?! יצא לי להיות כמה חודשים שם ולסע ברכבות שלהם כמה וכמה פעמים - ההבדל תהומי בצורה שאי אפשר לתאר (אדיבות/שירותיות, דיוק בהגעה ויציאה ועוד).
בישראל בנוסף לדחיסות אתה נאלץ להתמודד עם מזגנים שלא עובדים חדשות לבקרים (תשלב את זה עם קיץ ישראלי ודוחס כמו שראית בסירטון ותבין), מנהלי תחנה שמתייחסים ללקוחות כמו פושעים (ואני כבר לא מדבר על העובדים החפ"שים), וכמובן הישראלי הממוצע שמנסה להסתער על הכניסה הרבה לפני שמישהו בכלל הצליח לרדת מהרכבת (אני בחור גדול, אני מצליח למרפק ולרדת, אבל ראיתי כב כמה ילדים/זקנים שפשוט לא הצליחו לרדת והמשיכו בלית ברירה לתחנה הבאה) ועוד.
כל מי שנוסע ברכבת באופן קבוע יגיד לך שההתנהלות של הררכבת בישראל פשוט מחפירה מכ"כ הרבה בחינות שקשה לשים את היד על בעייה אחת בלבד.
בישראל בנוסף לדחיסות אתה נאלץ להתמודד עם מזגנים שלא עובדים חדשות לבקרים (תשלב את זה עם קיץ ישראלי ודוחס כמו שראית בסירטון ותבין), מנהלי תחנה שמתייחסים ללקוחות כמו פושעים (ואני כבר לא מדבר על העובדים החפ"שים), וכמובן הישראלי הממוצע שמנסה להסתער על הכניסה הרבה לפני שמישהו בכלל הצליח לרדת מהרכבת (אני בחור גדול, אני מצליח למרפק ולרדת, אבל ראיתי כב כמה ילדים/זקנים שפשוט לא הצליחו לרדת והמשיכו בלית ברירה לתחנה הבאה) ועוד.
כל מי שנוסע ברכבת באופן קבוע יגיד לך שההתנהלות של הררכבת בישראל פשוט מחפירה מכ"כ הרבה בחינות שקשה לשים את היד על בעייה אחת בלבד.
אני מסכים עם כל מה שאתה אומר. לא רוב, כל. פשוט צריך להפריד בין בעיות שנובעות מרכבת ישראל לדברים שלא נמצאים בשליטתה. אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה של הרכבת? תרבות ארגונית. וועד עובדי הרכבת. רוב הבעיות שלה נובעות באופן ישיר מזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז שמישהו יקום ויעשה מהפך. כרגע המצב לא תקין בלשון המעטה, אני לא מתיימר לדעת למה אבל אני כן יודע שמשהו צריך להיעשות. בגלל שזה גוף ציבורי מבחינתי מי שאשם בכל הוא שר התחבורה - נקודה. בכוחו לקום ולשנות את המצב, כל דבר אחר זה מבחינתי תירוצים וחוסר מעש.
נכון. ו?
אתה מודע לעובדה ששר התחבורה זה ישראל כ"ץ. הוא צריך את מרכז הליכוד מאחוריו.... למה אתה חושב מתכננים לפטר עכשיו את המנכ"ל היחיד של הרכבת בעשור האחרון שנלחם בוועד העובדים ומנסה לשנות משהו? כל עוד אין הפרדה בין הדרג הביצועי לדרג המחוקק, לא יהיה תפקוד נורמלי. אתה יודע כמה שרי תחבורה התחלפו בישראל ב-10 השנים האחרונות?
משנת 2000:
יצחק מרדכי
אמנון ליפקין שחק
אפרים סנה
אריאל שרון
צחי הנגבי
אביגדור ליברמן
מאיר שטרית
שאול מופז
ישראל כץ
אתה חושב שאפשר לעשות תוכנית עבודה כשהשרים מתחלפים במהירות של פעם בשנה? נראה לך שלאיזשהו שר יהיה אכפת מפרויקטים ארוכי טווח או מרפורמות לזמן ארוך? מעבר לזה, כל עוד השרים הם גם חברי כנסת וגם חלק מהממשלה, המשרד הרבה פחות חשוב.
אתה מודע לעובדה ששר התחבורה זה ישראל כ"ץ. הוא צריך את מרכז הליכוד מאחוריו.... למה אתה חושב מתכננים לפטר עכשיו את המנכ"ל היחיד של הרכבת בעשור האחרון שנלחם בוועד העובדים ומנסה לשנות משהו? כל עוד אין הפרדה בין הדרג הביצועי לדרג המחוקק, לא יהיה תפקוד נורמלי. אתה יודע כמה שרי תחבורה התחלפו בישראל ב-10 השנים האחרונות?
משנת 2000:
יצחק מרדכי
אמנון ליפקין שחק
אפרים סנה
אריאל שרון
צחי הנגבי
אביגדור ליברמן
מאיר שטרית
שאול מופז
ישראל כץ
אתה חושב שאפשר לעשות תוכנית עבודה כשהשרים מתחלפים במהירות של פעם בשנה? נראה לך שלאיזשהו שר יהיה אכפת מפרויקטים ארוכי טווח או מרפורמות לזמן ארוך? מעבר לזה, כל עוד השרים הם גם חברי כנסת וגם חלק מהממשלה, המשרד הרבה פחות חשוב.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785098,00.html
הנוסעים באחת הרכבות שיצאו הבוקר מקריית-מוצקין לתל-אביב, נאלצו להמתין כרבע שעה עד שהפקח הסביר כי אירעה תקלה. לאחר המתנה נוספת הם הוחזרו לאחור - שם המתינו בצפיפות. הרכבת: אירעה תקלה, לנוסעים חולקו בקבוקי מים
הנוסעים באחת הרכבות שיצאו הבוקר מקריית-מוצקין לתל-אביב, נאלצו להמתין כרבע שעה עד שהפקח הסביר כי אירעה תקלה. לאחר המתנה נוספת הם הוחזרו לאחור - שם המתינו בצפיפות. הרכבת: אירעה תקלה, לנוסעים חולקו בקבוקי מים
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3798959,00.html
הסיבות לאיחורים ברכבת - מזג אוויר סוער
רכבת ישראל אינה מצליחה להתמודד עם מזג האוויר הסוער. ביום שישי האחרון נרשמו איחורים כבדים, בגלל קצר במערכת. היום (ב') מדובר בעץ שנפל על המסילה. הרכבת: התקלות יכולות לקרות בימים סוערים במיוחד
מעניין - והאיחורים כשיש ימי שמש בהירים ונאים גם קשורים למזג אוויר סוער? הגוף הזה עושה צחוק מעצמו.
הסיבות לאיחורים ברכבת - מזג אוויר סוער
רכבת ישראל אינה מצליחה להתמודד עם מזג האוויר הסוער. ביום שישי האחרון נרשמו איחורים כבדים, בגלל קצר במערכת. היום (ב') מדובר בעץ שנפל על המסילה. הרכבת: התקלות יכולות לקרות בימים סוערים במיוחד
מעניין - והאיחורים כשיש ימי שמש בהירים ונאים גם קשורים למזג אוויר סוער? הגוף הזה עושה צחוק מעצמו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

היום בבוקר, ללא שום טיפת גשם וללא "מזג אוויר סוער" (להפך, היה יום כמעט אביבי) רכבת ישראל שוב הצליחה לאחר. תירוצים בשפע...
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799540,00.html
אישום: בכירים לשעבר ברכבת קיבלו שוחד
הפרקליטות הגישה הבוקר (ג') כתב אישום נגד מיכה חיון ושאול עוקיש, בכירים לשעבר בוועד העובדים של הרכבת, הנאשמים בקבלת שוחד בסכומי כסף גדולים - כ-10% מסכום החוזה ש"סידרו" לכאורה לספקים.
הפרקליטות הגישה הבוקר (ג') כתב אישום נגד מיכה חיון ושאול עוקיש, בכירים לשעבר בוועד העובדים של הרכבת, הנאשמים בקבלת שוחד בסכומי כסף גדולים - כ-10% מסכום החוזה ש"סידרו" לכאורה לספקים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

השבוע החברה ברכבת שוב משביתים את הקווים מהצפון (נהריה) עד חיפה
בניגוד לפעם הקודמת בה אירגנו היסעים, הפעם משאירים את הלקוחות שלהם תלויים באוויר. גוף נוראי.
בניגוד לפעם הקודמת בה אירגנו היסעים, הפעם משאירים את הלקוחות שלהם תלויים באוויר. גוף נוראי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
צריך לשנות את שם השרשור ל "משפחת פשע גדולה ומאושרת". וגם אם לא כולם פושעים שם: "ברינקס", DUHHH!!! אפילו במערב הפרוע היו שולחים כסף גדול עם ליווי חמוש.Huber כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799540,00.html
הפרקליטות הגישה הבוקר (ג') כתב אישום נגד מיכה חיון ושאול עוקיש, בכירים לשעבר בוועד העובדים של הרכבת, הנאשמים בקבלת שוחד בסכומי כסף גדולים - כ-10% מסכום החוזה ש"סידרו" לכאורה לספקים....
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3809824,00.html
האם הרכבת שוב נופלת בפח?
חשיפת ynet: רכש חירום של עשרות קרונות מתוצרת סימנס, אותו מבקשת רכבת ישראל לבצע, מעלה שאלות קשות. מדובר בקרונות זהים לאלה שהושבתו בעבר עקב בעיות תפעול קשות, וביצרנית שכבר איחרה בעבר באספקה. מדוע בעצם עושה זאת הרכבת?
האם הרכבת שוב נופלת בפח?
חשיפת ynet: רכש חירום של עשרות קרונות מתוצרת סימנס, אותו מבקשת רכבת ישראל לבצע, מעלה שאלות קשות. מדובר בקרונות זהים לאלה שהושבתו בעבר עקב בעיות תפעול קשות, וביצרנית שכבר איחרה בעבר באספקה. מדוע בעצם עושה זאת הרכבת?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי היא לא קיבלה מספיק שלמונים מספקיות הקרונות של הרכבת הצרפתית
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הייתה עליה במחיר מהרגע שהנוסעים עלו עד שהם ירדו - הנהלת הרכבת הייתה צריכה להספיק להדפיס כרטיסים חדשים ולגבות את ההפרש אז נעלו את הנוסעים לבינתיים בתחנה, אני לא מבין מה הבעייה