אחריות של החברה עצמה..
אני יודע שטלוויזיות הרבה אנשים מזמינים (בדקתי בפורום של הטלוויזיה אז כשקניתי) ולכולם זה מגיע במצב טוב- וטלוויזיה זה מכשיר יותר רגיש מרסיבר..
ויכול להיות שדוד שלי שהוא טייסה יוכל להביא לי רסיבר מארצות הברית...
ורגע האונקיו 606 וההרמן שבועזון כתב לי כן תומכים בפורמטים החדשים של הקול? והם ממלצים?
denon 1908 או 3805- מה עדיף?
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 559
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
כן הם תומכים, וכן הם מומלצים - איזה מהם? זה כבר וויכוח אדיר כאן בפורום ולי אין מושג. במקומך הייתי קונה אחד מהם...למרות שה-3805 כנראה באמת מעולה (למחיר...ובכלל), אבל לא גמיש ולא "future proof" - מכיוון שאתה לא בדיוק אודיופיל גדול, וגם כנראה הצרכים שלך לא נורא אינטנסיביים - הייתי קונה אחד מהם. ובארץ.
- Log_On
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
תחכה עוד קצת. תחסוך כסף ותקנה רסיבר ורמקולים כשיהיה לך סכום נחמד. כך לא תצטרך להתפשר.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 559
אם אני מזמין מארצות הברית אז 2000 זה סכום מאוד נחמד ואני יכול לקנו עם הסכום הזה את 2 המגברים ביחד...
- galweb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
עדיף משהו מעודכן
אני כמעט הזמנתי מארה"ב, לאחר לא מעט בדיקות הגעתי למסקנה שאלא אם אני קונה מגבר מאוד יקר (נניח Denon 4308) - ההפרש לא שווה את הכאב ראש עד שזה יגיע לי למזנון בבית, ובמיוחד לא את אובדן האחריות.
המחירים בארץ מכעיסים, אבל זה המצב.
לא ברור למה דגם כמו הדנון 1909 צריך לעלות כאן 4000 ש"ח, כשהדגם היוצא (1908) כבר נושק ל-2000 ש"ח.
תבדוק בחו"ל את ההפרשים בין דגם יוצא לנכנס ותראה שהם הרבה יותר מתונים,
ובכלל במספרים אבסולוטיים מדובר בקנוניה של היבואנים הגדולים שגובלת בשערוריה.
לתקציב שלך הייתי קונה את הדנון 1908. המחיר שלו שפויי, האיכות טובה, הוא מתקדם מבחינת הפונקציונליות שהוא מציע - ו נראה לי שברמת התקציב המדוברת תהיה מאוד מרוצה.
היתר הייתי משקיע ברמקולים, משומשים דווקא.
סתם לידיעה, חבר שהפרוטה מצוייה בכיסו קנה את האונקיו 906 ותוך 24 שעות מכר את הדנון 3805 שלו ב-1000 ש"ח. זו מציאה.
2500 ש"ח לצרכים שלך ? לא הייתי שם עליו.
יש נטייה במודעות יד שניה למצוא "ספינות דגל שעלו 10,000 ש"ח" - והיום נמכרים "רק" ב-3000 ש"ח.
אלא אם אתה מתכוון לשמוע סטיראו בלבד בזוג רמקולים משובך - קח את תקציבך ורכוש סירת מפרש מעודכנת במקום. עדיף.
המחירים בארץ מכעיסים, אבל זה המצב.
לא ברור למה דגם כמו הדנון 1909 צריך לעלות כאן 4000 ש"ח, כשהדגם היוצא (1908) כבר נושק ל-2000 ש"ח.
תבדוק בחו"ל את ההפרשים בין דגם יוצא לנכנס ותראה שהם הרבה יותר מתונים,
ובכלל במספרים אבסולוטיים מדובר בקנוניה של היבואנים הגדולים שגובלת בשערוריה.
לתקציב שלך הייתי קונה את הדנון 1908. המחיר שלו שפויי, האיכות טובה, הוא מתקדם מבחינת הפונקציונליות שהוא מציע - ו נראה לי שברמת התקציב המדוברת תהיה מאוד מרוצה.
היתר הייתי משקיע ברמקולים, משומשים דווקא.
סתם לידיעה, חבר שהפרוטה מצוייה בכיסו קנה את האונקיו 906 ותוך 24 שעות מכר את הדנון 3805 שלו ב-1000 ש"ח. זו מציאה.
2500 ש"ח לצרכים שלך ? לא הייתי שם עליו.
יש נטייה במודעות יד שניה למצוא "ספינות דגל שעלו 10,000 ש"ח" - והיום נמכרים "רק" ב-3000 ש"ח.
אלא אם אתה מתכוון לשמוע סטיראו בלבד בזוג רמקולים משובך - קח את תקציבך ורכוש סירת מפרש מעודכנת במקום. עדיף.