מקווה שלא אני הטעתי אותך - נדב.
לא שזה כזה קריטי כרגע.

על RTL לא דיברתי עם הכתבת, זה כבר התחקיר שלה...lawpower כתב:חבל רק שחוסר הדיוק הכי כואב בכתבה זה ש RTL זה לא ערוץ חינם...
מקווה שלא אני הטעתי אותך - נדב.
לא שזה כזה קריטי כרגע....

הכל בזכות השירשור המצוין "מי אנחנו ומה אנחנו עושים"ziv_r כתב:nadavck, יפה מאוד...

לחץ מתון וערוץ RTL נפתחlawpower כתב:יס פתחו לך את הערוץ בחינם ? - אתה יכול להסביר איך בדיוק?udi13 כתב:דווקא ביס היו בסדר גמור, פתחו לי בחינם את ערוץ RTL![]()
![]()
![]()
אני קיבלתי מייל חזרה מהדוברת של ערוץ 5 (ברוח הדברים שנכתבו פה),
לצערי ששאלתי אותה למה לא פותחים את 5+ לייב לכמה שעות, לזה היא כבר לא ענתה לי עד עכשיו...
התקשרת ואז הם הציעו? לחצת עליהם?
פשוט חבורה של ...#$@$
מישהו פה פתח את זה בכסף, לנדב (יותר נכון לעיתונאית שנדב דיבר איתה) מסרו שזה מסובך אופרטיבית - הנה - למישהו אחר הם פתחו...
פשוט מעצבן....

בהוט הוא "בחינם" (חלק מחבילת הבסיס נדמה לי. אני על כל פנים מקבל יחד עם כל שאר הערוצים בשפות הזרות, שבוודאי לא שילמתי עליהם בנפרד).חבל רק שחוסר הדיוק הכי כואב בכתבה זה ש RTL זה לא ערוץ חינם...

הנה עוד משהו אחיnadavck כתב: מה הלאה?
אשמח לקבל כאן או למייל ([email protected]) עדכונים על עוד מקרים כאלה בהם יוצרים קהל צופים נאמן לסדרת שידורים ואת השידור האחרון מתנים בתשלום - מדובר בעבירה צרכנית!
דה מרקר וגם ידיעות רוצות מאוד להמשיך לעקוב אחר הנושא, אז אני כאן לרשותכם בנושא זה... שלחו לי עוד מקרים, מהתקופה האחרונה בבקשה, שום דבר מלפני 2008....

אני מבין ומסכים איתך, אבל יש משהו שצריך להבין בכל מה שקשור לפנייה תקשורתית:hm10 כתב:הנה עוד משהו אחיnadavck כתב: מה הלאה?
אשמח לקבל כאן או למייל ([email protected]) עדכונים על עוד מקרים כאלה בהם יוצרים קהל צופים נאמן לסדרת שידורים ואת השידור האחרון מתנים בתשלום - מדובר בעבירה צרכנית!
דה מרקר וגם ידיעות רוצות מאוד להמשיך לעקוב אחר הנושא, אז אני כאן לרשותכם בנושא זה... שלחו לי עוד מקרים, מהתקופה האחרונה בבקשה, שום דבר מלפני 2008....
לא זליגת תוכן, אבל לדעתי גרוע הרבה יותר
ערוץ sprt5HD (כמובן גם של ערוץ הספורט) משדר בחודש (חודש טוב כמובן) מקסימום 4 שידורים ישירים (ליגת האלופות) והוא עולה 35 ש"ח
א-ר-ב-ע שידורים חחחח
הגיע הזמן או שיורידו תמחיר של הערוץ ל-0 או שיתחילו לשים בו תוכן כמו שהם הבטיחו שיהיה: ליגה גרמנית ו-NBA (כולל לליגת האלופות)...

אחי הערוץ משדר 24/7, 99% מהזמן יש בו שידורים חוזרים או של ליגת האלופות או טניס (ווימבלדון) או אולימפיאדהnadavck כתב:אני מבין ומסכים איתך, אבל יש משהו שצריך להבין בכל מה שקשור לפנייה תקשורתית:hm10 כתב:הנה עוד משהו אחיnadavck כתב: מה הלאה?
לא זליגת תוכן, אבל לדעתי גרוע הרבה יותר
ערוץ sprt5HD (כמובן גם של ערוץ הספורט) משדר בחודש (חודש טוב כמובן) מקסימום 4 שידורים ישירים (ליגת האלופות) והוא עולה 35 ש"ח
א-ר-ב-ע שידורים חחחח
הגיע הזמן או שיורידו תמחיר של הערוץ ל-0 או שיתחילו לשים בו תוכן כמו שהם הבטיחו שיהיה: ליגה גרמנית ו-NBA (כולל לליגת האלופות)...
אני יכול לעשות סיפור ממשהו אם הוא "פגיעה בזכותך".
השאלה היא: מה הבטיחו לך שנרשמת לספורט HD? האם האמרו שהשידורים מוגבלים.
אם אני מוכר המבורגר ב- 200 ש"ח ואומר שלך שהוא עם קציצה של 100 גרם; יש לך בחירה: לקנות או לא. אתה לא יכול לקנות ואז להתלונן שזה לא שווה 200 ש"ח.
יחד עם זאת, אם "מכרו" לך ערוץ עם שידורים מלאים שבסופו של דבר משדר רק 4 אז יש לי קייס. תלונות על מחיר גבוה לא מתקבלות כל כך בעיתונות....

hm10 כתב:אחי הערוץ משדר 24/7, 99% מהזמן יש בו שידורים חוזרים או של ליגת האלופות או טניס (ווימבלדון) או אולימפיאדה
ושידורים ישירים יש בו מקסימום 4 בחודש...
ואני דיי בטוח שבזמנו הם הבטיחו שיהיה גם NBA...

עידו_F כתב:hm10 כתב:אחי הערוץ משדר 24/7, 99% מהזמן יש בו שידורים חוזרים או של ליגת האלופות או טניס (ווימבלדון) או אולימפיאדה
ושידורים ישירים יש בו מקסימום 4 בחודש...
ואני דיי בטוח שבזמנו הם הבטיחו שיהיה גם NBA...
והיה NBA, הפלייאוף שודרו בשידור ישיר...

אני חוזר שוב לעניין המירוץ.איתי כתב:ממש לא מוזר - TOYOTA הימרו שהוא יוכל לגמור את המירוץ ללא כניסה לפיט על מנת להחליף לצמיגי גשם. ההימור כמעט עבד וגלוק היה מרחק נגיעה ממקום רביעי. הבעיה היתה שהגשם היה חזק ממה שציפו והוא פשוט לא יכל לשלוט על המכונית. זה לא הפעם הראשונה שהחלטה כזו יש לה כזו השפעה על זמני הקפה. השנה ב-SPA (אני חושב) ניק היידפילד בחר להכנס ולהחליף לצמיגים יבשים והוא פשוט "טרף" מקומות בטירוף. כך שאין כאן איזשהיא קונספירציה או משהו כזה - פשוט הימור של טויוטה שכמעט עבד.......

udi13 כתב:חברים,lawpower כתב:יס פתחו לך את הערוץ בחינם ? - אתה יכול להסביר איך בדיוק?udi13 כתב:דווקא ביס היו בסדר גמור, פתחו לי בחינם את ערוץ RTL![]()
![]()
![]()
אני קיבלתי מייל חזרה מהדוברת של ערוץ 5 (ברוח הדברים שנכתבו פה),
לצערי ששאלתי אותה למה לא פותחים את 5+ לייב לכמה שעות, לזה היא כבר לא ענתה לי עד עכשיו...
התקשרת ואז הם הציעו? לחצת עליהם?
פשוט חבורה של ...#$@$
מישהו פה פתח את זה בכסף, לנדב (יותר נכון לעיתונאית שנדב דיבר איתה) מסרו שזה מסובך אופרטיבית - הנה - למישהו אחר הם פתחו...
פשוט מעצבן....
להזכירכם, לפני זמן רב, כל הערוצים הגרמניים היו פתוחים בחינם- כך היה אצלי עד שלפתע פתאום, ביום אחד בהיר, הם "נסגרו".........
כך לפחות היה אצלי!!
לחץ מתון וערוץ RTL נפתח![]()
צר לי לשמוע שלא נהגו כך גם עם מנוי YES האחרים....