כן, אבל עם כל הכבוד, כל המשלוח משם לפה זה על עלי גפן מצופים בקלקרים רכים.falconf1 כתב:בגלל הקטע הזה ולמזער נזקים לקונה הם בודקים כל ציוד לפני שהוא יוצא מהם, מדליקים, מחברים דיסק קשיח ורואים שהכל עובד.ronen61 כתב:זיו כששאלתי את האתר האוסטרלי לגבי זה, הם אמרו שההוצאות הלוך וחזור על חשבון הלקוח. (חזור=80AUD$)ziv_r כתב:ההוצאות חזור על חשבון היצרן (או המשווק).
לגבי הטרחה של אנשים בנושא זה, תתפלא............
בעיות בהזמנת HDX1000 דרך PAYPAL.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
- falconf1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
צודק אבל זה הסיכון שאתה לוקח בהזמנה אישית, אם משהו קורה לאריזה, אתה יכול לתבוע את חברת המשלוחים, כעיקרון גם שאתה מזמין מקרן, מסך או רסיבר או לא משנה מה כל מוצר אחר זה הסיכון שאתה לוקח על עצמך. אם הם בודקים את זה שם אתה יכול להיות רגוע מהבחינה הזאת, אם המוצר נדפק בדרך זה סיפור אחר.ronen61 כתב:כן, אבל עם כל הכבוד, כל המשלוח משם לפה זה על עלי גפן מצופים בקלקרים רכים.falconf1 כתב:בגלל הקטע הזה ולמזער נזקים לקונה הם בודקים כל ציוד לפני שהוא יוצא מהם, מדליקים, מחברים דיסק קשיח ורואים שהכל עובד.ronen61 כתב:זיו כששאלתי את האתר האוסטרלי לגבי זה, הם אמרו שההוצאות הלוך וחזור על חשבון הלקוח. (חזור=80AUD$)ziv_r כתב:ההוצאות חזור על חשבון היצרן (או המשווק).
לגבי הטרחה של אנשים בנושא זה, תתפלא...............
מה שזיו מדבר עליו הוא תקלת חומרה, ולא שהחבילה נהרסה במשלוח.
וכמו שאמרתי כדי לצמצם את הנזק לקונה הם בודקים את המוצר לפני משלוח.
גם אם יש תקלה במוצר ותצטרך להחזיר אותו ולשלם על המשלוח עדיין יעלה לך פחות מאשר לקנות בארץ
נערך לאחרונה על ידי falconf1 ב 20/10/2008 18:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
לא ה-WD ולא ההיטאצ'י בסדרות המתאימות ל-CE נמכרים בארץ באופן מסודר ופומבי.ziv_r כתב:נסה אחד מהסדרות המוזכרות כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 446#658446...
מה האלטרנטיבות?
- avicha
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
גם לי הייתה בעיה עם התשלום ל HDX1000
פתרתי אותה אחרי התיעצות עם איש המכירות של HDX ע"יי שימוש באופציית send money דרך חשבון הpaypal
שולחים את הכסף ל[email protected] ו מציינים את מספר ההזמנה המקורית.
אם יש בעיה לשלוח את כל הסכום ניתן לפצל את התשלום ולשלוח משני חשבונות שונים, זה מה שאני עשית...י
פתרתי אותה אחרי התיעצות עם איש המכירות של HDX ע"יי שימוש באופציית send money דרך חשבון הpaypal
שולחים את הכסף ל[email protected] ו מציינים את מספר ההזמנה המקורית.
אם יש בעיה לשלוח את כל הסכום ניתן לפצל את התשלום ולשלוח משני חשבונות שונים, זה מה שאני עשית...י
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

HDX1000 שלי שוכב במכס (מיועד לחדר השינה), אני אשחרר אותו ביום רביעי.
ומאחר שרציתי עוד אחד לסלון, ניסיתי עכשיו להזמין עוד פעם מהאתר האמריקאי וההזמנה עברה.
(להזכירכם את זה ששוכב במכס הזמנתי מהאתר האוסטרלי כי היו לי גם בעיות עם כרטיס הויזה עם PAYPAL)
ומאחר שרציתי עוד אחד לסלון, ניסיתי עכשיו להזמין עוד פעם מהאתר האמריקאי וההזמנה עברה.
(להזכירכם את זה ששוכב במכס הזמנתי מהאתר האוסטרלי כי היו לי גם בעיות עם כרטיס הויזה עם PAYPAL)
- ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
אתה אומר בעצם שהצלחת להזמין דרך PAYPAL בלי בעיותronen61 כתב:HDX1000
ניסיתי עכשיו להזמין עוד פעם מהאתר האמריקאי וההזמנה עברה.![]()
(להזכירכם את זה ששוכב במכס הזמנתי מהאתר האוסטרלי כי היו לי גם בעיות עם כרטיס הויזה עם PAYPAL)...
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

ALFRED3 כתב:אתה אומר בעצם שהצלחת להזמין דרך PAYPAL בלי בעיותronen61 כתב:HDX1000
ניסיתי עכשיו להזמין עוד פעם מהאתר האמריקאי וההזמנה עברה.![]()
(להזכירכם את זה ששוכב במכס הזמנתי מהאתר האוסטרלי כי היו לי גם בעיות עם כרטיס הויזה עם PAYPAL)......
אני לפני חודש חיפשתי אחרי סטרימר, HD900 היה נורא מתאים לי אבל היה חסר לו USB SLAVE, ואישית אני לא מת על עיצוב של הפופקורן.
ואז ראיתי שאמור לצאת HD1000, מאחר שאהבתי את העיצוב של HD900 והוא עמד בכל הדרישות שלי אז החלטתי להזמין אותו.
ניסיתי להזמין דרך האתר האמריקאי ונתקלתי בקשיים שצויינו פה, ניסיתי 2 כרטיסי ויזה זהב בינלאומיים וזה לא הלך.
בסוף מחוסר בררה הזמנתי מהאתר האוסטרלי.
אתמול החלטתי לנסות להזמין עוד אחד מהאתר האמריקאי ולא היו שם בעיות.
- מואיז
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
לא להאמין הפייפאל האלה פשוט דפוקים לחלוטין.
לוקח לך 3 ימים עד שאתה מאושר ונרשם ואח"כ הם חוסמים אותך בכל מיני טענות ותואנות מלבצע רכישות. במקום לבצע את הבדיקות תוך כדי תהליך ההרשמה והוריפיקציה הם מבזבזים ללקוחות שלהם זמן יקר. הכי גרוע זה שהם לא מוכנים להודות שמדובר בבאג (לקוח אמיתי שלא יכול לבצע טרנזקציה - זה באג חמור וחד משמעי) הרספונסיביות שלהם שווה לת*ת (יומיים כל תגובה). פשוט לא ראיתי חברה מסחרית (ועוד אמריקאית..) עם תודעת שרות גרועה כ"כ.
אני מקווה שלאחר זמן מסויים (כפי שכבר נכתב כאן) "מודול האבטחה" שלהם לא יחסום את הטרנזקציות שאני מבצע.
לוקח לך 3 ימים עד שאתה מאושר ונרשם ואח"כ הם חוסמים אותך בכל מיני טענות ותואנות מלבצע רכישות. במקום לבצע את הבדיקות תוך כדי תהליך ההרשמה והוריפיקציה הם מבזבזים ללקוחות שלהם זמן יקר. הכי גרוע זה שהם לא מוכנים להודות שמדובר בבאג (לקוח אמיתי שלא יכול לבצע טרנזקציה - זה באג חמור וחד משמעי) הרספונסיביות שלהם שווה לת*ת (יומיים כל תגובה). פשוט לא ראיתי חברה מסחרית (ועוד אמריקאית..) עם תודעת שרות גרועה כ"כ.
אני מקווה שלאחר זמן מסויים (כפי שכבר נכתב כאן) "מודול האבטחה" שלהם לא יחסום את הטרנזקציות שאני מבצע.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

יש אפשרות לבצע רכישה ללא פתיחת חשבון בPAYPAL.מואיז כתב:לא להאמין הפייפאל האלה פשוט דפוקים לחלוטין.
אני מקווה שלאחר זמן מסויים (כפי שכבר נכתב כאן) "מודול האבטחה" שלהם לא יחסום את הטרנזקציות שאני מבצע....
ניסית את זה?
- מואיז
-
- חבר פעיל מאוד

בתכל'ס זה אותו דבר כי הם עושים מוניטורינג לכל טרנזקציה.
ניסיתי את זה.
כמו כן ניסיתי גם להשתמש באופצייה של שליחת כסף שכבר נכתבה כאן - ללא הצלחה.
לא מבין את החברה הזאת, נותנת מוצר לא שלם עם הרבה בעיות ולא נוקפת אצבע לעזרה ללקוחות.
ניסיתי את זה.
כמו כן ניסיתי גם להשתמש באופצייה של שליחת כסף שכבר נכתבה כאן - ללא הצלחה.
לא מבין את החברה הזאת, נותנת מוצר לא שלם עם הרבה בעיות ולא נוקפת אצבע לעזרה ללקוחות.
- מואיז
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון קצר
טוב אז יש לי עדכון קצר שעשוי לעזור פה לאנשים.
בעקרון צריך פשוט לחכות כמה ימים לאחר שנרשמים עד שניתן לבצע טרנזקציות:
1. יומיים - שלושה עד לקבלת הקוד בן ה-4 ספרות והזנתו.
2. יום נוסף עד לקבלת ה-REFUND של ה - 1.95$.
3. ואח"כ יומיים עד שתוכלו לרכוש משהו דרכם.
אני בימים האחרונים די עוקב וקורא על הפעילות של המערכת שלהם ואני שם לב (וגם קראתי) שטרנזקציות בסיכון הם משהים את הזמן מפתיחת החשבון, הוריפיקציה וכו' כאמצעי בטחון (הם מניחים כנראה שתוך זמן סביר (שלושה ימים לערך מחזיק כרטיס האשראי האמיתי יוכל לראות האם נעשה בו שימוש שלא כדין)).
אני אכן ניסיתי היום ממש אחרי חצות (יומיים אחרי קבלת ה-REFUND) ו... הפלא ופלא הכל עובד.
מקווה שזה עזר למיואשים שמביניכם.
לילה טוב!
בעקרון צריך פשוט לחכות כמה ימים לאחר שנרשמים עד שניתן לבצע טרנזקציות:
1. יומיים - שלושה עד לקבלת הקוד בן ה-4 ספרות והזנתו.
2. יום נוסף עד לקבלת ה-REFUND של ה - 1.95$.
3. ואח"כ יומיים עד שתוכלו לרכוש משהו דרכם.
אני בימים האחרונים די עוקב וקורא על הפעילות של המערכת שלהם ואני שם לב (וגם קראתי) שטרנזקציות בסיכון הם משהים את הזמן מפתיחת החשבון, הוריפיקציה וכו' כאמצעי בטחון (הם מניחים כנראה שתוך זמן סביר (שלושה ימים לערך מחזיק כרטיס האשראי האמיתי יוכל לראות האם נעשה בו שימוש שלא כדין)).
אני אכן ניסיתי היום ממש אחרי חצות (יומיים אחרי קבלת ה-REFUND) ו... הפלא ופלא הכל עובד.
מקווה שזה עזר למיואשים שמביניכם.
לילה טוב!
- whoisgod
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
למואיז (תמסור ד"ש לטאשה) וגם לשאר החברים:
העיקר שבסופו של דבר הסטרימר ישלח אליכם - ברוכים הבאים למועדון HDX1000 !
העיקר שבסופו של דבר הסטרימר ישלח אליכם - ברוכים הבאים למועדון HDX1000 !
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
פיי פאל גורמים לי לתלוש שיערות בכל רכישה שלי באייביי, הפעם אני מעדיף ללכת על ווסטרן יוניון למרות ה25 דולר עמלה.
זה שווה את הרוגע P:
זה שווה את הרוגע P:
- morris
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
Iאני יודע שזה לא קשור לפהI בעיית תשלום ב-PayPal לגבי ה-X1000
אני בא לקנות את הסטרימר מהאתר של היצרן ואני לוחץ על לשלם עם PayPal והוא רושם לי את הבעיה הבאה:
"You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit"
וזה אחרי שכבר הפעלתי את החשבון
"You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit"
וזה אחרי שכבר הפעלתי את החשבון
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
עוד אחד
- morris
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
מה עוד אחד??
- Mad-Dog