תגובות לביקורת מזרימדיה Popcorn Hour A-110
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
רונן, הדויקו 6500 לא עולה בארץ פי 2 ממחירו בחו"ל גם לא קרוב לכך. אם תקנה 6500 בחו"ל כולל משלוח ומע"מ תגיע למאות שקלים בודדים פחות ממחירו בארץ. אני תמורת כמה מאות שקלים אילו מעדיף לקבל תשלומים ואחריות. לצערי כבר יצא לי להחליף 4100 אחד שהגיע לי עם כמה בעיות קטנות שלו הייתי מיבא הייתי ממשיך לחיות איתן.
יוני, פיספסת את כוונתי. מה שטענתי זה שאו שהולכים על הבטוח שזה המוצר היקר ולקנות אותו בארץ עם אחריות ב-2,400 ש"ח ומנגד ללכת על ה"בסט-ביי" ולקנות אותו בחו"ל ב-1,000 ש"ח. כמובן שישנם אלטרנטיבות באמצע אך אני אישית לא רואה בהן הגיון.
יוני, פיספסת את כוונתי. מה שטענתי זה שאו שהולכים על הבטוח שזה המוצר היקר ולקנות אותו בארץ עם אחריות ב-2,400 ש"ח ומנגד ללכת על ה"בסט-ביי" ולקנות אותו בחו"ל ב-1,000 ש"ח. כמובן שישנם אלטרנטיבות באמצע אך אני אישית לא רואה בהן הגיון.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
לא יודע מאיפה הבאת את הדברים הללו, אך אין שום דבר שמונע ממוצרי NMT להיות בשימוש יומיומי אינטינסיבי.danlior כתב:אם אתה כמוני וכמעט כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר אז נראה לי שחבל לחסוך כסף ולהסתכן במוצר יותר זול וללא שירות בארץ ולך על ה-6500 בארץ עם אחריות וקנה בתשלומים.
לעומת זאת, אם אתה רק רוצה מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט, אז לדעתי באמת חבל ללכת על הכי יקר והתמורה לכסף של ה-110 ביבוא אישי עצומה....
רכישה של מוצר כזה בהחלט לא מהווה סיכון כמו שאתה מנסה לטעון כבר באינספור שרשורים על מכשירי NMT למרות שאין לך בכלל מכשיר כזה. לגבי שירות, כבר הוזכר מספר פעמים כי קיים יבואן ל Popcorn Hour ובתוקף היותו יבואן רישמי, הוא גם מספק אחריות.
אין מנושא שרשור זה לקיים ויכוח בין DViCO מול NMT, אם אתה רוצה לקיים ויכוח שכזה, פתח שרשור חדש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

האפשרות הזאת קיימת רק החל מעדכון קושחה 080818, וודא כי יש לך אותו בתפריט ה Maintenance, אחרת - עדכון נעים 
- danlior
- חבר מכור קשה

היה לי ברור שמה שלא אכתוב ישר תגיב ותנגח אותי לכן התנסחתי בשיא הזהירות ואחרי כל מילה שניה הוספתי "לדעתי" ו"לפי מה שנראה לי". מישהו שאל שאלה והשבתי לו לפי ראות עיניי.ziv_r כתב:לא יודע מאיפה הבאת את הדברים הללו, אך אין שום דבר שמונע ממוצרי NMT להיות בשימוש יומיומי אינטינסיבי.danlior כתב:אם אתה כמוני וכמעט כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר אז נראה לי שחבל לחסוך כסף ולהסתכן במוצר יותר זול וללא שירות בארץ ולך על ה-6500 בארץ עם אחריות וקנה בתשלומים.
לעומת זאת, אם אתה רק רוצה מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט, אז לדעתי באמת חבל ללכת על הכי יקר והתמורה לכסף של ה-110 ביבוא אישי עצומה....
רכישה של מוצר כזה בהחלט לא מהווה סיכון כמו שאתה מנסה לטעון כבר באינספור שרשורים על מכשירי NMT למרות שאין לך בכלל מכשיר כזה. לגבי שירות, כבר הוזכר מספר פעמים כי קיים יבואן ל Popcorn Hour ובתוקף היותו יבואן רישמי, הוא גם מספק אחריות.
אין מנושא שרשור זה לקיים ויכוח בין DViCO מול NMT, אם אתה רוצה לקיים ויכוח שכזה, פתח שרשור חדש....
לא מצא חן בעינייך מה שכתבתי? קח נשימה ארוכה וחכה שניה. זה יעבור. זה מה שנקרא סובלנות. שבת שלום
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גם לי היה ברור שתופיע בכל שרשור אשר מדבר על מוצרי NMT ותנסה להניס את כולם לכיוון DViCO.
נכון, מה שרשמת זה באמת דעתך, אך חשוב לומר כי דעה זו מבוססת על 0 נסיון עם מכשירי NMT.
נכון, מה שרשמת זה באמת דעתך, אך חשוב לומר כי דעה זו מבוססת על 0 נסיון עם מכשירי NMT.
- danlior
- חבר מכור קשה

נכון, לכן הסתמכתי על הכתבה שלך. כל מה שיעצתי היה אחרי שקיבלתי שכל מה שכתבת על ה-110 הוא נכון. ז"א שזה במקרה הטוב לגבי ה-110.ziv_r כתב:גם לי היה ברור שתופיע בכל שרשור אשר מדבר על מוצרי NMT ותנסה להניס את כולם לכיוון DViCO.
נכון, מה שרשמת זה באמת דעתך, אך חשוב לומר כי דעה זו מבוססת על 0 נסיון עם מכשירי NMT....
ואם תקרא היטב מה שכתבתי תראה שממש לא ניסיתי להניס אף אחד לכיוון כלשהו. בהחלט כתבתי שיש מצב בו עדיף לרכוש את ה-110 ב-1,000 ש"ח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כאשר "כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר", לפי דבריך צריך לרכוש את ה 6500.
במצבים כמו "מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט" - לזה מתאים רק ה Popcorn Hour.
זה נקרא זלזול.
מי שקרה את הביקורת, יוכל בקלות לראות כי ה A-110 הינו הרבה מעבר למה שאתה מנסה לתאר אותו.
בכל אופן, מכשירי ה NMT וה 6500 מבית DViCO הינם מכשירים מומלצים ורצוי כי כל אחד לאחר קריאה של הביקורות והשרשורים הנלווים, יחשוב בעצמו איזהו המכשיר המתאים ביותר עבורו.
במצבים כמו "מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט" - לזה מתאים רק ה Popcorn Hour.
זה נקרא זלזול.
מי שקרה את הביקורת, יוכל בקלות לראות כי ה A-110 הינו הרבה מעבר למה שאתה מנסה לתאר אותו.
בכל אופן, מכשירי ה NMT וה 6500 מבית DViCO הינם מכשירים מומלצים ורצוי כי כל אחד לאחר קריאה של הביקורות והשרשורים הנלווים, יחשוב בעצמו איזהו המכשיר המתאים ביותר עבורו.
טוב, אז אם אפשר להוסיף את 2 הסנט שלי לויכוח (מה לעשות יהודים - רואים ויכוח חייבים להתערב בו...) ובתור אחד שיש לו גם את ה100 וגם את ה6500 מחוברים במקביל (והזמין את ה110...) לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו,
לדעתי במבחן עלות מול תועלת הפופקורן משאיר הרבה אבק ל6500, בפרט לאור חוסר היציבות המרגיז שאני חווה מה6500 בזמן האחרון - אבל אני ממתין לעדכון גרסה באוקטובר - אולי משם תבוא הישועה...
יחד עם זאת - מבחינת מראה ה6500 מעוצב יותר ונראה הרבה יותר מרשים - אבל אצלי לדוגמא הכל מוסר בארון ולא רואים כלום - אז אין יתרון מבחינתי.
מבחינת התפעול - אני מתחבר יותר ל6500 מאשר ל 100 (לא יודע למה אבל עד היום לא הסתדרתי עם להזרים מהNAS שלי תוכן HD או BR לפופקורן מה שהלך בקלות מרובה ב6500 - אולי אני אפתח שרשור באמת על כך ואנסה לפתור את זה...)
אני מפנה לכתבה הראשונה של זיו (מי שרוצה שיעשה חיפוש) ואחד הדברים שזיו אמר בזמנו זה העובדה שמוצר עם שם מצחיק עם 0 הכרות - מצליח לתת פתרון זול מאוד ל4100 בזמנו ול6500 היום וזו לדעתי השורה התחתונה - בעלות נמוכה משמעותית אתה מקבל את אותן התוצאות!
שבת שלום,
גיא
לדעתי במבחן עלות מול תועלת הפופקורן משאיר הרבה אבק ל6500, בפרט לאור חוסר היציבות המרגיז שאני חווה מה6500 בזמן האחרון - אבל אני ממתין לעדכון גרסה באוקטובר - אולי משם תבוא הישועה...
יחד עם זאת - מבחינת מראה ה6500 מעוצב יותר ונראה הרבה יותר מרשים - אבל אצלי לדוגמא הכל מוסר בארון ולא רואים כלום - אז אין יתרון מבחינתי.
מבחינת התפעול - אני מתחבר יותר ל6500 מאשר ל 100 (לא יודע למה אבל עד היום לא הסתדרתי עם להזרים מהNAS שלי תוכן HD או BR לפופקורן מה שהלך בקלות מרובה ב6500 - אולי אני אפתח שרשור באמת על כך ואנסה לפתור את זה...)
אני מפנה לכתבה הראשונה של זיו (מי שרוצה שיעשה חיפוש) ואחד הדברים שזיו אמר בזמנו זה העובדה שמוצר עם שם מצחיק עם 0 הכרות - מצליח לתת פתרון זול מאוד ל4100 בזמנו ול6500 היום וזו לדעתי השורה התחתונה - בעלות נמוכה משמעותית אתה מקבל את אותן התוצאות!
שבת שלום,
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- danlior
- חבר מכור קשה

אם אתה לא מסכים איתי, מדוע שפשוט לא תעשה כמו גאי ותכתוב את דעתך. מדוע אתה צריך לתקוף אותי?ziv_r כתב:כאשר "כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר", לפי דבריך צריך לרכוש את ה 6500.
זה נקרא זלזול.
בכל אופן, מכשירי ה NMT וה 6500 מבית DViCO הינם מכשירים מומלצים ורצוי כי כל אחד לאחר קריאה של הביקורות והשרשורים הנלווים, יחשוב בעצמו איזהו המכשיר המתאים ביותר עבורו....
אני עדיין עומד מאחורי דעתי ועומד על זכותי להשמיע אותה. מאוד חבל לי שאתה לא מסכים איתי אבל אתגבר, עם הזמן זה יכאב פחות ופחות.
- danlior
- חבר מכור קשה

גיא, נניח ששניהם היו עולים בדיוק את אותו המחיר והיית חייב לבחור אחד מהם. במי היית בוחר?guy_k כתב:טוב, אז אם אפשר להוסיף את 2 הסנט שלי לויכוח (מה לעשות יהודים - רואים ויכוח חייבים להתערב בו...) ובתור אחד שיש לו גם את ה100 וגם את ה6500 מחוברים במקביל (והזמין את ה110...) לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו,
שבת שלום,
גיא...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עכביש,
ניתן ב myiHome להגדיר ססמה וכך כאשר מישהו ינסה לגשת ל Source מסוג זה, הוא יתקל בבקשה לססמה.
danlior,
אין לי בעיה עם הדיעה שלך, יש לי בעיה שאתה עושה לעצמך מצווה להכנס כמעט לכל שרשור בו דנים על מכשירי NMT ולספר כמה ה 6500 נפלא ושמי שרוכש מכשיר NMT לוקח סיכונים. בנוסף, אתה מנסה ליצור מחנות של NMT נגד DViCO.
זה כבר תקליט שבור ומעייף.
ניתן ב myiHome להגדיר ססמה וכך כאשר מישהו ינסה לגשת ל Source מסוג זה, הוא יתקל בבקשה לססמה.
danlior,
אין לי בעיה עם הדיעה שלך, יש לי בעיה שאתה עושה לעצמך מצווה להכנס כמעט לכל שרשור בו דנים על מכשירי NMT ולספר כמה ה 6500 נפלא ושמי שרוכש מכשיר NMT לוקח סיכונים. בנוסף, אתה מנסה ליצור מחנות של NMT נגד DViCO.
זה כבר תקליט שבור ומעייף.
בוא נשווה תפוח לתפוח,
אני עשיתי את הבחירה שלי (חשבתי שזה די מובן...) הזמנתי את ה 110 בתקוה שהוא ייתן מענה לתפריטים של הBR (מה לעשות האישה רוצה תרגום) ואז אני בוחר בו כמוביל.
אני מאוד מתוסכל מה6500 - (וד"א קניתי אותו בארץ - כי אני חושב שמכשיר כזה בעלות כזו טוב שיש לי את הגב המקומי, בפרט שבמקרה הספציפי הזה הגב המקומי נותן הרבה יותר מסתם שירות אבל השרשור הוא לא על עמי...
) שילמתי הרבה כסף על הרבה הבטחות שרובן לא ממומש עד היום (מצד המכשיר לא היבואן...) זה מאוד מתסכל שהילדים רוצים לראות DVD והמכשיר נתקע...
חוץ מזה - בשורה התחתונה, בעלות שהוא עולה בהשוואה לכל שאר הציוד שיש לי בבית - מה אכפת לי להנות משניהם ביחד?
גיא
אני עשיתי את הבחירה שלי (חשבתי שזה די מובן...) הזמנתי את ה 110 בתקוה שהוא ייתן מענה לתפריטים של הBR (מה לעשות האישה רוצה תרגום) ואז אני בוחר בו כמוביל.
אני מאוד מתוסכל מה6500 - (וד"א קניתי אותו בארץ - כי אני חושב שמכשיר כזה בעלות כזו טוב שיש לי את הגב המקומי, בפרט שבמקרה הספציפי הזה הגב המקומי נותן הרבה יותר מסתם שירות אבל השרשור הוא לא על עמי...
חוץ מזה - בשורה התחתונה, בעלות שהוא עולה בהשוואה לכל שאר הציוד שיש לי בבית - מה אכפת לי להנות משניהם ביחד?
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כאשר אתה עובד בשיתוף HTTP בעזרת myiHome, ניתן לבצע ניווט לפי Album, Artist & Genre.
- danlior
- חבר מכור קשה

אתה הוזה. הבחור שאל שאלה ועניתי לו את דעתי. הבעיה היחידה היא שהיא לא מסתדרת עם דעתך ועם הקשרים שיצרת עם אנשי הפופקורן. צר לי.ziv_r כתב:עכביש,
danlior,
זה כבר תקליט שבור ומעייף....
- danlior
- חבר מכור קשה

אני שואל שאלה על מצב היפוטתי בו תהיה חייב לבחור אחד ושניהם יעלו בדיוק את אותו המחיר. ענה לי ותראה לאן אני הולך עם זה. אשמח אם גם תנמק את החלטתך.guy_k כתב:בוא נשווה תפוח לתפוח,
אני מאוד מתוסכל מה6500 - (וד"א קניתי אותו בארץ - כי אני חושב שמכשיר כזה בעלות כזו טוב שיש לי את הגב המקומי, בפרט שבמקרה הספציפי הזה הגב המקומי נותן הרבה יותר מסתם שירות אבל השרשור הוא לא על עמי...) שילמתי הרבה כסף על הרבה הבטחות שרובן לא ממומש עד היום (מצד המכשיר לא היבואן...) זה מאוד מתסכל שהילדים רוצים לראות DVD והמכשיר נתקע...
![]()
גיא...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צר לי להדחף לדיון אבל הייתי חייב
דן - יש לך פשוט בעיית טוטאליות/בעית שחור לבן ללא אפור...danlior כתב:אתה הוזה. הבחור שאל שאלה ועניתי לו את דעתי. הבעיה היחידה היא שהיא לא מסתדרת עם דעתך ועם הקשרים שיצרת עם אנשי הפופקורן. צר לי.ziv_r כתב:עכביש,
danlior,
זה כבר תקליט שבור ומעייף.......
לא שמעת על באמצע?
בכל מקרה, מעבר לזה שלא מדברים ככה לחבר אתר, בטח לא למנהל, אתה חותך עניינים כאילו אתה המומחה מספר אחת בארץ בערך.
אתה צריך להבין שנכנסים לפורומים אנשים שלא מבינים הרבה, ואם הם רואים מישהו שיש לו 1000 הודעות מאז 2005 אז הוא כנראה מבין נותן תשובה שרק 6500 - אז זה מה שאותו משתמש עלול לעשות - ולו רק על סמך התגובה שלך.
בשביל זה טוב שיש עוד אנשים.
כמו שזיו אמר - לא ניסית בעצמך את המוצר היריב - אז אל תיצור מצג שווא כאילו המוצר האהוב עליך הרבה יותר טוב...
לילה טוב