תגובות לביקורת מזרימדיה Popcorn Hour A-110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #61 

רונן, הדויקו 6500 לא עולה בארץ פי 2 ממחירו בחו"ל גם לא קרוב לכך. אם תקנה 6500 בחו"ל כולל משלוח ומע"מ תגיע למאות שקלים בודדים פחות ממחירו בארץ. אני תמורת כמה מאות שקלים אילו מעדיף לקבל תשלומים ואחריות. לצערי כבר יצא לי להחליף 4100 אחד שהגיע לי עם כמה בעיות קטנות שלו הייתי מיבא הייתי ממשיך לחיות איתן.

יוני, פיספסת את כוונתי. מה שטענתי זה שאו שהולכים על הבטוח שזה המוצר היקר ולקנות אותו בארץ עם אחריות ב-2,400 ש"ח ומנגד ללכת על ה"בסט-ביי" ולקנות אותו בחו"ל ב-1,000 ש"ח. כמובן שישנם אלטרנטיבות באמצע אך אני אישית לא רואה בהן הגיון.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #62 

דני, התכוונתי למחיר של פופקרן בארץ בהשוואה למחירו בחו"ל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #63 

danlior כתב:אם אתה כמוני וכמעט כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר אז נראה לי שחבל לחסוך כסף ולהסתכן במוצר יותר זול וללא שירות בארץ ולך על ה-6500 בארץ עם אחריות וקנה בתשלומים.

לעומת זאת, אם אתה רק רוצה מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט, אז לדעתי באמת חבל ללכת על הכי יקר והתמורה לכסף של ה-110 ביבוא אישי עצומה.
...
לא יודע מאיפה הבאת את הדברים הללו, אך אין שום דבר שמונע ממוצרי NMT להיות בשימוש יומיומי אינטינסיבי.
רכישה של מוצר כזה בהחלט לא מהווה סיכון כמו שאתה מנסה לטעון כבר באינספור שרשורים על מכשירי NMT למרות שאין לך בכלל מכשיר כזה. לגבי שירות, כבר הוזכר מספר פעמים כי קיים יבואן ל Popcorn Hour ובתוקף היותו יבואן רישמי, הוא גם מספק אחריות.

אין מנושא שרשור זה לקיים ויכוח בין DViCO מול NMT, אם אתה רוצה לקיים ויכוח שכזה, פתח שרשור חדש.

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 631
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #64 

במידה ויש ברשותכם רסיבר בעל תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים, ביחרו באופציית ה DTS-HD באפשרות ה DTS.
...
אין לי את האופציה הזאת בתפריט :oops:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #65 

האפשרות הזאת קיימת רק החל מעדכון קושחה 080818, וודא כי יש לך אותו בתפריט ה Maintenance, אחרת - עדכון נעים :)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #66 

ziv_r כתב:
danlior כתב:אם אתה כמוני וכמעט כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר אז נראה לי שחבל לחסוך כסף ולהסתכן במוצר יותר זול וללא שירות בארץ ולך על ה-6500 בארץ עם אחריות וקנה בתשלומים.

לעומת זאת, אם אתה רק רוצה מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט, אז לדעתי באמת חבל ללכת על הכי יקר והתמורה לכסף של ה-110 ביבוא אישי עצומה.
...
לא יודע מאיפה הבאת את הדברים הללו, אך אין שום דבר שמונע ממוצרי NMT להיות בשימוש יומיומי אינטינסיבי.
רכישה של מוצר כזה בהחלט לא מהווה סיכון כמו שאתה מנסה לטעון כבר באינספור שרשורים על מכשירי NMT למרות שאין לך בכלל מכשיר כזה. לגבי שירות, כבר הוזכר מספר פעמים כי קיים יבואן ל Popcorn Hour ובתוקף היותו יבואן רישמי, הוא גם מספק אחריות.

אין מנושא שרשור זה לקיים ויכוח בין DViCO מול NMT, אם אתה רוצה לקיים ויכוח שכזה, פתח שרשור חדש.
...
היה לי ברור שמה שלא אכתוב ישר תגיב ותנגח אותי לכן התנסחתי בשיא הזהירות ואחרי כל מילה שניה הוספתי "לדעתי" ו"לפי מה שנראה לי". מישהו שאל שאלה והשבתי לו לפי ראות עיניי.

לא מצא חן בעינייך מה שכתבתי? קח נשימה ארוכה וחכה שניה. זה יעבור. זה מה שנקרא סובלנות. שבת שלום :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #67 

גם לי היה ברור שתופיע בכל שרשור אשר מדבר על מוצרי NMT ותנסה להניס את כולם לכיוון DViCO.
נכון, מה שרשמת זה באמת דעתך, אך חשוב לומר כי דעה זו מבוססת על 0 נסיון עם מכשירי NMT.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #68 

ziv_r כתב:גם לי היה ברור שתופיע בכל שרשור אשר מדבר על מוצרי NMT ותנסה להניס את כולם לכיוון DViCO.
נכון, מה שרשמת זה באמת דעתך, אך חשוב לומר כי דעה זו מבוססת על 0 נסיון עם מכשירי NMT.
...
נכון, לכן הסתמכתי על הכתבה שלך. כל מה שיעצתי היה אחרי שקיבלתי שכל מה שכתבת על ה-110 הוא נכון. ז"א שזה במקרה הטוב לגבי ה-110.

ואם תקרא היטב מה שכתבתי תראה שממש לא ניסיתי להניס אף אחד לכיוון כלשהו. בהחלט כתבתי שיש מצב בו עדיף לרכוש את ה-110 ב-1,000 ש"ח.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #69 

כאשר "כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר", לפי דבריך צריך לרכוש את ה 6500.
במצבים כמו "מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט" - לזה מתאים רק ה Popcorn Hour.
זה נקרא זלזול.
מי שקרה את הביקורת, יוכל בקלות לראות כי ה A-110 הינו הרבה מעבר למה שאתה מנסה לתאר אותו.

בכל אופן, מכשירי ה NMT וה 6500 מבית DViCO הינם מכשירים מומלצים ורצוי כי כל אחד לאחר קריאה של הביקורות והשרשורים הנלווים, יחשוב בעצמו איזהו המכשיר המתאים ביותר עבורו.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #70 

טוב, אז אם אפשר להוסיף את 2 הסנט שלי לויכוח (מה לעשות יהודים - רואים ויכוח חייבים להתערב בו...) ובתור אחד שיש לו גם את ה100 וגם את ה6500 מחוברים במקביל (והזמין את ה110...) לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו,
לדעתי במבחן עלות מול תועלת הפופקורן משאיר הרבה אבק ל6500, בפרט לאור חוסר היציבות המרגיז שאני חווה מה6500 בזמן האחרון - אבל אני ממתין לעדכון גרסה באוקטובר - אולי משם תבוא הישועה...

יחד עם זאת - מבחינת מראה ה6500 מעוצב יותר ונראה הרבה יותר מרשים - אבל אצלי לדוגמא הכל מוסר בארון ולא רואים כלום - אז אין יתרון מבחינתי.

מבחינת התפעול - אני מתחבר יותר ל6500 מאשר ל 100 (לא יודע למה אבל עד היום לא הסתדרתי עם להזרים מהNAS שלי תוכן HD או BR לפופקורן מה שהלך בקלות מרובה ב6500 - אולי אני אפתח שרשור באמת על כך ואנסה לפתור את זה...)

אני מפנה לכתבה הראשונה של זיו (מי שרוצה שיעשה חיפוש) ואחד הדברים שזיו אמר בזמנו זה העובדה שמוצר עם שם מצחיק עם 0 הכרות - מצליח לתת פתרון זול מאוד ל4100 בזמנו ול6500 היום וזו לדעתי השורה התחתונה - בעלות נמוכה משמעותית אתה מקבל את אותן התוצאות!

שבת שלום,

גיא
גיא, אני ואתה ודי!

עכביש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #71 

שלום לכם ..
ברצוני לשאול האם יש אפשרות לנעול או להגביל צפיה במכשיר ואם כן כיצד עושים זאת ..ואם לא אולי יש אפשרות לבקש מהחברה בעדכון להוסיף את האופציה הזאת שלדעתי חשובה מאוד.

בברכה :אבי ויסמן

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #72 

ziv_r כתב:כאשר "כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר", לפי דבריך צריך לרכוש את ה 6500.
במצבים כמו "מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט" - לזה מתאים רק ה Popcorn Hour.
זה נקרא זלזול.
מי שקרה את הביקורת, יוכל בקלות לראות כי ה A-110 הינו הרבה מעבר למה שאתה מנסה לתאר אותו.

בכל אופן, מכשירי ה NMT וה 6500 מבית DViCO הינם מכשירים מומלצים ורצוי כי כל אחד לאחר קריאה של הביקורות והשרשורים הנלווים, יחשוב בעצמו איזהו המכשיר המתאים ביותר עבורו.
...
אם אתה לא מסכים איתי, מדוע שפשוט לא תעשה כמו גאי ותכתוב את דעתך. מדוע אתה צריך לתקוף אותי?

אני עדיין עומד מאחורי דעתי ועומד על זכותי להשמיע אותה. מאוד חבל לי שאתה לא מסכים איתי אבל אתגבר, עם הזמן זה יכאב פחות ופחות.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #73 

guy_k כתב:טוב, אז אם אפשר להוסיף את 2 הסנט שלי לויכוח (מה לעשות יהודים - רואים ויכוח חייבים להתערב בו...) ובתור אחד שיש לו גם את ה100 וגם את ה6500 מחוברים במקביל (והזמין את ה110...) לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו,
לדעתי במבחן עלות מול תועלת הפופקורן משאיר הרבה אבק ל6500, בפרט לאור חוסר היציבות המרגיז שאני חווה מה6500 בזמן האחרון - אבל אני ממתין לעדכון גרסה באוקטובר - אולי משם תבוא הישועה...

יחד עם זאת - מבחינת מראה ה6500 מעוצב יותר ונראה הרבה יותר מרשים - אבל אצלי לדוגמא הכל מוסר בארון ולא רואים כלום - אז אין יתרון מבחינתי.

מבחינת התפעול - אני מתחבר יותר ל6500 מאשר ל 100 (לא יודע למה אבל עד היום לא הסתדרתי עם להזרים מהNAS שלי תוכן HD או BR לפופקורן מה שהלך בקלות מרובה ב6500 - אולי אני אפתח שרשור באמת על כך ואנסה לפתור את זה...)

אני מפנה לכתבה הראשונה של זיו (מי שרוצה שיעשה חיפוש) ואחד הדברים שזיו אמר בזמנו זה העובדה שמוצר עם שם מצחיק עם 0 הכרות - מצליח לתת פתרון זול מאוד ל4100 בזמנו ול6500 היום וזו לדעתי השורה התחתונה - בעלות נמוכה משמעותית אתה מקבל את אותן התוצאות!

שבת שלום,

גיא
...
גיא, נניח ששניהם היו עולים בדיוק את אותו המחיר והיית חייב לבחור אחד מהם. במי היית בוחר?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #74 

עכביש,
ניתן ב myiHome להגדיר ססמה וכך כאשר מישהו ינסה לגשת ל Source מסוג זה, הוא יתקל בבקשה לססמה.

danlior,
אין לי בעיה עם הדיעה שלך, יש לי בעיה שאתה עושה לעצמך מצווה להכנס כמעט לכל שרשור בו דנים על מכשירי NMT ולספר כמה ה 6500 נפלא ושמי שרוכש מכשיר NMT לוקח סיכונים. בנוסף, אתה מנסה ליצור מחנות של NMT נגד DViCO.
זה כבר תקליט שבור ומעייף.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #75 

בוא נשווה תפוח לתפוח,

אני עשיתי את הבחירה שלי (חשבתי שזה די מובן...) הזמנתי את ה 110 בתקוה שהוא ייתן מענה לתפריטים של הBR (מה לעשות האישה רוצה תרגום) ואז אני בוחר בו כמוביל.

אני מאוד מתוסכל מה6500 - (וד"א קניתי אותו בארץ - כי אני חושב שמכשיר כזה בעלות כזו טוב שיש לי את הגב המקומי, בפרט שבמקרה הספציפי הזה הגב המקומי נותן הרבה יותר מסתם שירות אבל השרשור הוא לא על עמי... :D ) שילמתי הרבה כסף על הרבה הבטחות שרובן לא ממומש עד היום (מצד המכשיר לא היבואן...) זה מאוד מתסכל שהילדים רוצים לראות DVD והמכשיר נתקע... :evil:

חוץ מזה - בשורה התחתונה, בעלות שהוא עולה בהשוואה לכל שאר הציוד שיש לי בבית - מה אכפת לי להנות משניהם ביחד?

גיא
גיא, אני ואתה ודי!

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

ניווט קבצי אודיו

שליחה #76 

האם ניתן לנווט בין קבצי האודיו לפי מבצע/אלבום וכד' או רק לפי תיקיה?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #77 

כאשר אתה עובד בשיתוף HTTP בעזרת myiHome, ניתן לבצע ניווט לפי Album, Artist & Genre.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #78 

ziv_r כתב:עכביש,
ניתן ב myiHome להגדיר ססמה וכך כאשר מישהו ינסה לגשת ל Source מסוג זה, הוא יתקל בבקשה לססמה.

danlior,
אין לי בעיה עם הדיעה שלך, יש לי בעיה שאתה עושה לעצמך מצווה להכנס כמעט לכל שרשור בו דנים על מכשירי NMT ולספר כמה ה 6500 נפלא ושמי שרוכש מכשיר NMT לוקח סיכונים. בנוסף, אתה מנסה ליצור מחנות של NMT נגד DViCO.
...
אתה הוזה. הבחור שאל שאלה ועניתי לו את דעתי. הבעיה היחידה היא שהיא לא מסתדרת עם דעתך ועם הקשרים שיצרת עם אנשי הפופקורן. צר לי.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #79 

guy_k כתב:בוא נשווה תפוח לתפוח,

אני עשיתי את הבחירה שלי (חשבתי שזה די מובן...) הזמנתי את ה 110 בתקוה שהוא ייתן מענה לתפריטים של הBR (מה לעשות האישה רוצה תרגום) ואז אני בוחר בו כמוביל.

אני מאוד מתוסכל מה6500 - (וד"א קניתי אותו בארץ - כי אני חושב שמכשיר כזה בעלות כזו טוב שיש לי את הגב המקומי, בפרט שבמקרה הספציפי הזה הגב המקומי נותן הרבה יותר מסתם שירות אבל השרשור הוא לא על עמי... :D ) שילמתי הרבה כסף על הרבה הבטחות שרובן לא ממומש עד היום (מצד המכשיר לא היבואן...) זה מאוד מתסכל שהילדים רוצים לראות DVD והמכשיר נתקע... :evil:

חוץ מזה - בשורה התחתונה, בעלות שהוא עולה בהשוואה לכל שאר הציוד שיש לי בבית - מה אכפת לי להנות משניהם ביחד?

גיא
...
אני שואל שאלה על מצב היפוטתי בו תהיה חייב לבחור אחד ושניהם יעלו בדיוק את אותו המחיר. ענה לי ותראה לאן אני הולך עם זה. אשמח אם גם תנמק את החלטתך.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

צר לי להדחף לדיון אבל הייתי חייב

שליחה #80 

danlior כתב:
ziv_r כתב:עכביש,

danlior,
...
אתה הוזה. הבחור שאל שאלה ועניתי לו את דעתי. הבעיה היחידה היא שהיא לא מסתדרת עם דעתך ועם הקשרים שיצרת עם אנשי הפופקורן. צר לי.
...
דן - יש לך פשוט בעיית טוטאליות/בעית שחור לבן ללא אפור...
לא שמעת על באמצע?

בכל מקרה, מעבר לזה שלא מדברים ככה לחבר אתר, בטח לא למנהל, אתה חותך עניינים כאילו אתה המומחה מספר אחת בארץ בערך.

אתה צריך להבין שנכנסים לפורומים אנשים שלא מבינים הרבה, ואם הם רואים מישהו שיש לו 1000 הודעות מאז 2005 אז הוא כנראה מבין נותן תשובה שרק 6500 - אז זה מה שאותו משתמש עלול לעשות - ולו רק על סמך התגובה שלך.

בשביל זה טוב שיש עוד אנשים.
כמו שזיו אמר - לא ניסית בעצמך את המוצר היריב - אז אל תיצור מצג שווא כאילו המוצר האהוב עליך הרבה יותר טוב...

לילה טוב

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”