תנחומי
שלא תדע עוד צער
keyser כתב:אגב, כל הכבוד לך ולמרטין על תגובתכם לשירשור הזה ולאתר החדש.oferlaor כתב:efib,
ברור וגם לנו אין דבר נגדכם.![]()
בגלל זה גם שלחנו בהצלחה לאלוני ולך כשעדכנתם אותנו על האתר החדש....
זה לא דבר מובן מאליו....

Huber כתב:תפעילו שיקול דעת. משתמש שפעיל זמן רב ו"הוכיח את עצמו" יקבל מעט יותר גמישות (מעט, לא מצפה ליותר). תבהירו מראש שבמידה והגמישות תנוצל לרעה היוזר יחסם. משתמש פעיל שיש לו יוזר וותיק לא ירצה לאבד אותו, תאמין לי. ככה תברו בין משתמש חדש שנמצא פה רק לתועלתו האישית ולתועלת העסק אותו הוא מנסה לקדם לבין משתמש שבאמת מנסה לעזור.
משתמשים שכבר וותיקים פה וירצו גמישות יצטרכו לתת מידע מלא ושקוף על עצמם (מי הם בדיוק ומאיזה עסק הם ומה התפקיד שלהם בעסק) ככה יהיה קל יותר לבצע מעקב חכם. תחשוב על זה, כמה עוסקים מורשים וותיקים ומוכרים לצוות יש באמת? 10? פחות? אותם 10 עוסקים מכילים עושר של ידע שלא נמצא ב 1000 יוזרים רגילים (בלי להעליב אף אחדף כשאתה מתעסק למחייתך בתחום מסויים ואוהב אותו, באופן מובן תצבור יותר ידע). תן להם מעט יד חופשית ורק תרוויח מכך.
גם באנטי ספאם יש לך אפשרות לבודד אימיילים "בטוחים" - לא?...

דיווחתי - אבל למנהל השני....oferlaor כתב:lawpower,
אם ראית כזה דבר, מדוע לא דיווחת? כל דיווח באתר מקבל יחס ונבדק לעומקו לפחות על ידי מנהל אחד.
יש הרבה יותר מ-20 עוסקים בתחום באתרביקרתי בהמון יבואנים, חברות וחנויות ולרובן האתר פתוח בעמוד הבית...
...

יכול להיות אחלה רעיון. הרי יש פה מערכת הרשאות, נכון? כל עוסק בתחום הרי פונה אליכם כדי לסמן את עצמו, נכון? תמנעו מהם להגיב בפורומים מסוימים! ואם מישהו צריך להגיב כדי לתת מידע טכני או לתקן שגיאה כלשהיא לגבי מוצר שלו, שיעשה את זה דרך המנהלים.Huber כתב:בכל מקרה הרעיון של לרשום מתחת ליוזר את סוג העיסוק בתחום נשמע רעיון מצויין. ככה לא יצנזרו לי שוב הודעה בפורום אודיו (עד היום אני לא מבין למה אני שמוכר חלקי מחשב צריך להיות מצונזר כשאני ממליץ על רסיבר שרכשתי לעצמי באופן פרטי). אני מוכן אפילו להימנע מלהגיב בפורום בו אני יכול לפרסם את עצמי (שוב, במקרה שלי פחות רלוונטי, אני לא בעל עסק אלא מנהל מכירות אצל יבואן, אבל היינו הך) אם זה מש שיפתור את הבעייה....

למה באמת אי אפשר לקחת את זה וגם את הנושא של שלוש הודעות (או יותר ) ואח"כ אתה מושעה באופן אוטומטי ? כך מי שיש לו אינטרסים במגוון תחומים ידע שיש לו רק את הפריווילגיה של שלוש הודעות, ומי שעוסק רק בתחום אחד יהיה לו שתי פרמטרים להשעיה . אני חושב שזו מערכת צודקת , שכולם יכולים לחיות איתה , וכך אנו לא שופכים את המיים עם התינוקHuber כתב:תפעילו שיקול דעת. משתמש שפעיל זמן רב ו"הוכיח את עצמו" יקבל מעט יותר גמישות (מעט, לא מצפה ליותר). תבהירו מראש שבמידה והגמישות תנוצל לרעה היוזר יחסם. משתמש פעיל שיש לו יוזר וותיק לא ירצה לאבד אותו, תאמין לי. ככה תבררו בין משתמש חדש שנמצא פה רק לתועלתו האישית ולתועלת העסק אותו הוא מנסה לקדם לבין משתמש שבאמת מנסה לעזור.
גם באנטי ספאם יש לך אפשרות לבודד אימיילים "בטוחים" - לא?...

אם אתה גולש בפורום המקביל , אתה כבר אמור לדעת שיש שם אנשים , שאו שברגע שנהפכו לעוסקים בתחום נהפכו לתינוקות ,או שהיו כך לפני כן וזה לא נחשףMetalliJoe כתב:עפר,
כבר נתת כמה פעמים את הדוגמא של הילדים. אנשים פה הם אנשים בוגרים......