שכנה מעצבנת
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אם אותו שכן היה עושה זאת אז אני בתור בעל הדירה הייתי מכניס את השוטר אלי הביתה שיפנה משם את הפולש.
אבל מאחר והפולש לא נמצא בחנייה אלא רק הרכוש שלו (הרכב) המשטרה לא תגרור אותו ולא תאכסן אותו וגם לא תהיה לה שום עילה להוציא אותו מהדירה שלו לצורך דיבור עם השוטרים . יותר מזה , למיטב ידיעתי אם תזמין גרר ותפנה משם את הרכב למגרש כלשהו תהיה לו עילה לתבוע אותך על נזק לרכב (אם נגרם) ועל נזקים שנגרמו לו (אישתו בהריון מתקדם ובגלל שהרכב נגרר , לא היה איך להגיע לביה"ח והתינוק נפגע.. ) או כל סיפור מצוץ אחר .
זה מין מילכוד די בעייתי כי על כל מה שלא תעשה (חוץ מלפנות למשטרה ולערכאות - מה שלוקח המון זמן) אתה עלול להפגע בעצמך.
אבל מאחר והפולש לא נמצא בחנייה אלא רק הרכוש שלו (הרכב) המשטרה לא תגרור אותו ולא תאכסן אותו וגם לא תהיה לה שום עילה להוציא אותו מהדירה שלו לצורך דיבור עם השוטרים . יותר מזה , למיטב ידיעתי אם תזמין גרר ותפנה משם את הרכב למגרש כלשהו תהיה לו עילה לתבוע אותך על נזק לרכב (אם נגרם) ועל נזקים שנגרמו לו (אישתו בהריון מתקדם ובגלל שהרכב נגרר , לא היה איך להגיע לביה"ח והתינוק נפגע.. ) או כל סיפור מצוץ אחר .
זה מין מילכוד די בעייתי כי על כל מה שלא תעשה (חוץ מלפנות למשטרה ולערכאות - מה שלוקח המון זמן) אתה עלול להפגע בעצמך.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תגיד לבעל הדירה שאתה לא משלם לו את מלוא שכר הדירה היות ואתה לא מקבל את כל הנכס
זו הפרה של החוזה מולך
הוא צריך לדאוג לזה
תוציא לו את זה במכתב
ושהוא יוציא לה מכתב מעו"ד על תביעה שעוברת אליה
היות ומדובר על נתניה
הייתי בודק את אילן היוחסין שלה
מבלי לפגוע בנתניתים השפויים שכאן
כמה ממיטב חבריי...
זו הפרה של החוזה מולך
הוא צריך לדאוג לזה
תוציא לו את זה במכתב
ושהוא יוציא לה מכתב מעו"ד על תביעה שעוברת אליה
היות ומדובר על נתניה
הייתי בודק את אילן היוחסין שלה
מבלי לפגוע בנתניתים השפויים שכאן
כמה ממיטב חבריי...
העם דורש..... כל מיני דברים
זה בטוח לא נכון, אלא אם כן המשכיר התחייב בחוזה מפורשות לדאוג לזה, מה שמאוד בלתי סביר.sam22 כתב:תגיד לבעל הדירה שאתה לא משלם לו את מלוא שכר הדירה היות ואתה לא מקבל את כל הנכס
זו הפרה של החוזה מולך
הוא צריך לדאוג לזה...
באין פירוט בחוזה, המקובל הוא שהמשכיר אחראי לתקלות טכניות במושכר, אך לא אחראי על שמירת הרכוש מפני פלישה.
אם כבר, זה בכלל הפוך, לשוכר יש מחויבות למשכיר לשמור על הרכוש ולא לתת לאחרים להשתמש בו וזה דווקא מצויין בחוזה סביר (זה כמובן לא רלוונטי לחניות).
משה
דודי, לא מדוייק.dudib כתב:shed
זה מה שנקרא שיטת מצליח
נפלת על שוטר חכם ושכנים אידיוטים
לשוטר אין שום מעמד בשטח פרטי (אלא אם מתבצע שם פשע) ואין לו שום עילה לקחת אותם לתחנה.
אם השכן החוצפן היה גם יודע קצת את החוק הוא אפילו לא היה יוצא מהדירה שלו בשביל לדבר עם השוטר (ולשוטר לא היתה שום סיבה להיכנס לו לדירה)ואם הוא היה מתנהג כך ,כל מה שהיה קורה זה שאתה היית צריך להגיש תלונה במשטרה והם היו מזמנים אותו לחקירה (מתישהו באלף הבא) ובסוף היו סוגרים את התיק "מחוסר עניין לציבור" .
השוטר ניסה והצליח ואתה הרווחת , ברוב המיקרים השוטרים לא מתאמצים כל כך ולא תמיד הם נופלים על אידיוטים שלא יודעים את החוקים....
חניה שרשומה בטאבו דינה כדין הדירה. אין הבדל בין חניה של רכב בחניה שלי לבין אכסון חפצים של השכן אצלי בסלון.
התייעצתי עם עורך דין (במקרה יש לי כמה כאלה קרובים) והעבירות שבוצעו במקרה שלי הן:
1. הסגת גבול.
2. שימוש בלתי חוקי ברכב (הזזת הקטנוע)
3. מניעת שימוש בטובין.
מבין העבירות הנ"ל הסגת גבול היא החמורה ביותר, ובמקרה והייתי מגיש תלונה, המשטרה היתה חייבת לחקור, לפחות פעם אחת, לפני שהיא סוגרת את התיק "מחוסר עניין לציבור" (וגם על זה אפשר לערער).
המשמעות היא:
1. שהמשטרה יכולה להוציא את השכן מהדירה שלו לחקירה.
2. שהמשטרה יכולה להורות על פינוי הרכוש (קרי גרר).
You are never fully dressed without a smile
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
SHED
אתה בעצמך כתבת "יכולה" ולא "מחוייבת".
שורה התחתונה , הם יזמינו אותו לחקירה , שהוא יגיע אליה "מתי שיהיה לו זמן" , ושם הוא יגיד שלא היו דברים מעולם , ואז הם יסגרו את התיק .
ובקשר לגרירה , זה לא יקרה , רק אם הרכב יפריע לתנועה המשטרה תפנה אותו .
שורה התחתונה , הם יזמינו אותו לחקירה , שהוא יגיע אליה "מתי שיהיה לו זמן" , ושם הוא יגיד שלא היו דברים מעולם , ואז הם יסגרו את התיק .
ובקשר לגרירה , זה לא יקרה , רק אם הרכב יפריע לתנועה המשטרה תפנה אותו .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא מדויקmoco כתב:זה בטוח לא נכון, אלא אם כן המשכיר התחייב בחוזה מפורשות לדאוג לזה, מה שמאוד בלתי סביר.sam22 כתב:תגיד לבעל הדירה שאתה לא משלם לו את מלוא שכר הדירה היות ואתה לא מקבל את כל הנכס
זו הפרה של החוזה מולך
הוא צריך לדאוג לזה...
באין פירוט בחוזה, המקובל הוא שהמשכיר אחראי לתקלות טכניות במושכר, אך לא אחראי על שמירת הרכוש מפני פלישה.
אם כבר, זה בכלל הפוך, לשוכר יש מחויבות למשכיר לשמור על הרכוש ולא לתת לאחרים להשתמש בו וזה דווקא מצויין בחוזה סביר (זה כמובן לא רלוונטי לחניות)....
אם אתה שוכר משהו ולא יכול להשתמש בו
אז המשכיר צריך לטפל בעניין
כבעילו החוקי של הנכס.
מסכים איתך שהחנייה והשימוש בה צריכים להיות מצויינים בחוזה.
אני משכיר דירה למישהו עם חנייה ומחסן והם מצוינים בחוזה. ברור לי שאם אחד הדיירים יחנה שם אצטרך להתערב ולטפל בנושא
דודי,dudib כתב:SHED
ובקשר לגרירה , זה לא יקרה , רק אם הרכב יפריע לתנועה המשטרה תפנה אותו ....
השתמשתי במילה "יכולה" על מנת להמחיש שזה בסמכות המשטרה לעשות זאת (זה מה שהמחוקק מרשה לה). אם המשטרה לא תעשה את עבודתה - זו כבר שאלה אחרת, והאמצעי היחיד שיש לאזרח במקרה הזה הוא לפנות לערכאה משפטית.
אם הם יזמנו לחקירה- זה לא יהיה "בזמנו החופשי". ובכל מקרה אם נסגר תיק בגלל חוסר עניין לציבור - המתלונן יכול לערער על זה. אם תדאג להסביר את זה לחוקרים מראש, הם לא ימהרו לסגור את התיק.
אני מודה שאני הופתעתי מהמהירות שהניידת הגיעה אלי הביתה, כנראה שהם כבר לא לוקחים סיכונים כשמדובר בארועים שעלולים להדרדר לאלימות.
You are never fully dressed without a smile
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
שים את אחד המחסומים שהוצעו כאן, רק שבמקום להשתמש בו כמשהו שימנע ממנה להכנס לחנייה, תשתמש בו כמשהו שימנע ממנה לצאת ממנה.
תן לה להכנס ואז תסגור את המחסום לשבועיים.
נראה אותה מסתדרת שבועיים, אחרי השבועיים הללו היא כבר לא תחנה בחנייה שלך (מקסימום יש לך מחסום בשביל לוודא את זה).
ד"א, אחלה שרשור, אפשר למצוא פה הרבה תוכניות זדוניות.
נראה אותה מסתדרת שבועיים, אחרי השבועיים הללו היא כבר לא תחנה בחנייה שלך (מקסימום יש לך מחסום בשביל לוודא את זה).
ד"א, אחלה שרשור, אפשר למצוא פה הרבה תוכניות זדוניות.
זה תלוי מה הסיבה שהשוכר לא יכול להשתמש בו.sam22 כתב:לא מדויקmoco כתב:זה בטוח לא נכון, אלא אם כן המשכיר התחייב בחוזה מפורשות לדאוג לזה, מה שמאוד בלתי סביר.sam22 כתב:תגיד לבעל הדירה שאתה לא משלם לו את מלוא שכר הדירה היות ואתה לא מקבל את כל הנכס
זו הפרה של החוזה מולך
הוא צריך לדאוג לזה...
אם כבר, זה בכלל הפוך, לשוכר יש מחויבות למשכיר לשמור על הרכוש ולא לתת לאחרים להשתמש בו וזה דווקא מצויין בחוזה סביר (זה כמובן לא רלוונטי לחניות)....
אם אתה שוכר משהו ולא יכול להשתמש בו
אז המשכיר צריך לטפל בעניין
כבעילו החוקי של הנכס.
מסכים איתך שהחנייה והשימוש בה צריכים להיות מצויינים בחוזה.
אני משכיר דירה למישהו עם חנייה ומחסן והם מצוינים בחוזה. ברור לי שאם אחד הדיירים יחנה שם אצטרך להתערב ולטפל בנושא...
לדוגמה קיצונית: שכן אלים לא נותן לשוכר להיכנס לדירה. אין לך אחריות על כך. השוכר צריך לפנות למשטרה.
כשאתה משכיר אתה נותן לשוכר חזקה (זמנית) על הנכס ומתחייב שהנכס יהיה בר שימוש מבחינה טכנית. אתה לא מתחייב לספק לו שירותי שיטור והגנה.
אגב, מצד שני אתה גם לא אחראי על מעשיו של השוכר. יש שכנים/וועד בית שלא מבינים זאת ופונים למשכיר בכל סכסוך עם הדייר. (יוצא מהכלל זה תשלום מיסי וועד בית, שהם אכן אחריות בעל הדירה במקרה והדייר לא משלם).
מסכים איתך שכדאי לך להתערב, גם מתוך סיבה מוסרית לעזור למי שלא מכיר את השכנים וגם כדי לשמור על "שביעות רצון הלקוח", אך אתה לא מחויב, וממילא, הדבר היחידי שתוכל לעשות חוקית במקרה כמו המתואר זה לקרוא למשטרה, שזה מה שהשוכר יכול לעשות לבד.
משה
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לדעתי הפתרון האולטימטיבי!theAman כתב:שים את אחד המחסומים שהוצעו כאן, רק שבמקום להשתמש בו כמשהו שימנע ממנה להכנס לחנייה, תשתמש בו כמשהו שימנע ממנה לצאת ממנה.
...
גם 500 ש"ח ( ככה רשמו כאן )
גם חסמת אותה
וגם בעתיד יש לך מחסום לחנייה!
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
הפעם הלפני אחרונה שפניתי שמשטרה היתה בגלל שחנו לי בחניה והתגובה היתה "תגיע להגיש תלונה..." שום שוטר לא הגיע מיוזמתו
הפעם האחרונה (כנראה לתמיד כי זה חסר טעם) היתה על פריצה לדירה ואז ה"חוקר" (כנראה היחיד שסיים כיתה ב' כי הוא ידע קצת לכתוב) שאל אותי "אז מה בעצם אתה רוצה ?...."
כשניסו לגנוב לי את האופנוע (3 פעמים) לא טרחתי להגיע למשטרה זה היה מיותר
לכן על המשטרה לא היתי בונה יותר מדי
ירון
הפעם האחרונה (כנראה לתמיד כי זה חסר טעם) היתה על פריצה לדירה ואז ה"חוקר" (כנראה היחיד שסיים כיתה ב' כי הוא ידע קצת לכתוב) שאל אותי "אז מה בעצם אתה רוצה ?...."
כשניסו לגנוב לי את האופנוע (3 פעמים) לא טרחתי להגיע למשטרה זה היה מיותר
לכן על המשטרה לא היתי בונה יותר מדי
ירון
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
פה אתה כבר מדבר על השחתת רכוש, אין שום בעיה לתבוע אותה על זה.guyezra כתב:גם אני חשבתי במבט ראשון שזה רעיון טוב, אבל היא תקרא לבן משפחה עם מסור והלכו 500 ש"ח.
אני הייתי שם מחסוך על החנייה שלי וזהו, חבל על הזמן והעצבים...
חוץ מזה, אין שום בעיה לשים מחסום ולא לתת לה להכנס וזהו, אבל, הוצאת את כל הכיף של הנקמה.