B&W 705 805

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
utopia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 289
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #61 

Mash כתב:
yairf כתב:יש כאן טענות רבות בפורום לגבי התמחור השערורייתי של B&W בארץ. אני יכול לספר על התיאבון הבריא של מחלקת השרות שלהם בארץ.
...
גם לי יצא לראות הרבה טענות בקשר לתמחור שלהם, אז בוא ננסה להבהיר את התמונה (אתה מוזמן לעזור לי):

ה 805 מתומחרים "רשמית" באתר של "פיוז" בכ- 15,490 ש"ח וכולנו יודעים שבעת הקניה המחיר יקטן לפחות באיזה אלפייה + או אפילו שתיים (אם לא נסחפתי).

מחיפוש קצר ברחבי האינטרנט נוכחתי לראות כי המחיר הממוצע מבין 3 אנשים אשר רכשו אותם (אמנם הממוצע מתוך 3 אנשים לא כ"כ מייצג,אבל גם זה משהו) הוא 2250$

(http://www.audioreview.com/mfr/b-and-w/ ... 94crx.aspx)

אם כך נניח כי שער הדולר עומד על 3.3 ש"ח,נקבל 7425 ש"ח, נוסיף 30% מיסים וזה מגיע ל 9625 ש"ח.
כאן זה לא נגמר,נוסיף משלוח, דמי טיפול וכולי...

בטוחני שהמחיר יעמוד כבר באיזור ה 11,000+ ש"ח! אז אבוי לפיוז, פויה! הייתכן כי עשו על "הצרכן" רווח של 2000-3000 ש"ח :roll: הם הרי עסק שצריך להתפרנס לא?

מי שלא נראה לו תמיד יוכל לייבא בעצמו ויוסיף לזאת את כל הדאגות שכרוכות בכך.

לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי, אפילו עם כל החישובים הגסים והמכוערים שעשיתי, נראה כי אין שום פסול בתמחור שלהם בארץ ואם אני די קרוב בחישובים שלי אז צריך לשבח אותם על תמחור סביר הוגן ונכון (Y) .

אולי הדגמים האחרים לא מתומחרים נכון? אני לא יודע, כי לא בדקתי.

דרך אגב, פרדיים S4 מתומחר בחו"ל כמעט במחיר זהה ל 805 ומחירו בארץ מאוד קרוב ל 805
אז מה? גם התמחור של פרדיים נחשב שערורייתי בארץ? (לא לפי דעתי)
...

קישקוש ! :twisted:
המחיר של 2100-2400 דולר זה מחיר לצרכן גם באמריקה ו גם ברוסיה שגם לשם צריך לעשות משלוח ולקחת מע"ם ו מיסים נוספים.
וכל זה כבר כלול במחיר של 2250 דולר שזה בערך 7350ש"ח ולא 14000 ש"ח. :!:
זה ממש לא תלונה על מחיר הרי זה זכותו של כל יבואן לקבוע את מחיר המוצר בשוק החופשי
אך מאוד לא יפה מצידך MASH לנסות לעבוד על אנשים שהתמחור הוא כמעט זהה לחול כשהוא ממש לא ! :evil: :evil: :evil:
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #62 

utopia שלום לך ,

]"אך מאוד לא יפה מצידך MASH לנסות לעבוד על אנשים שהתמחור הוא כמעט זהה לחול כשהוא ממש לא ! "

תקרא שוב את תגובתי הראשונה ותמצא שם את המילים הללו - לא תמצא כי לא אמרתי זאת.
אני התכוונתי למחיר שהם נמכרים כאן בארץ בהשוואה למחיר שתוציא כאשר תנסה להביא אותם עצמאית ארצה.

אז,

ראשית כדאי שתרגע עם הדרמטיות, אני לא סוחר ולא מתיימר להיות בנסיון "לנסות ולעבוד על אנשים...." אז יש לך אפשרות לערוך את הודעתך ולומר לי שטעיתי (למרות שאני לא חושב כך) בניסוח קצת יותר יפה (אבל אתה לא חייב).

מעניין למה רק אתה חושב כך? הרי אתה היחיד שמתלהם מתגובתי... :roll:

שנית, לא רציתי לחזור על העניין שוב כי הוא די מוצה באופן כללי,אבל אני חייב להגיב לתגובה הבוטה שלך:

אני עדיין חושב שלא הייתי רחוק מהמציאות, ואני יסביר לך שוב את זווית ראייתי.
נניח שקפצתי לחו"ל ורכשתי שם את הרמקולים ב 2500$ ואני רוצה לחזור איתם ארצה (ביחד במטוס)
האם זה לא נכון שאני יצטרך לשלם את 30% המס בארץ + תשלום ההובלה? אם כך מה שלא תנסה לעשות להוריד ולהעלות, בסופו של דבר תוציא סכום שהוא לא רחוק ממחירם בארץ! (אמרת 14,000 ש"ח? אני אומר לך בוודאות שזה יותר קרוב ל 11,000 ש"ח פה בארץ! ).
עכשיו תגיד לי אם התמחור של הדגם המדובר הוא לא תמחור סביר והגיוני.

בצעתי לא מזמן בדיקה לרמקולים באותו מחיר שרציתי לייבא ארצה, אבל ראיתי שזה לא כ"כ משתלם, אז אם לך יש נסיון אמיתי בייבוא רמקולים (ולא נסיון ורטואלי בכתיבת שורות פה בפורום) במחיר שפוי,אני ישמח לדעת .

שיהיה לך אחלה סופ"ש (b)

007 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 536

שליחה #63 

[quo="Mash"]utopia teשלום לך ,

]"אך מאוד לא יפה מצידך MASH לנסות לעבוד על אנשים שהתמחור הוא כמעט זהה לחול כשהוא ממש לא ! "

תקרא שוב את תגובתי הראשונה ותמצא שם את המילים הללו - לא תמצא כי לא אמרתי זאת.
אני התכוונתי למחיר שהם נמכרים כאן בארץ בהשוואה למחיר שתוציא כאשר תנסה להביא אותם עצמאית ארצה.

אז,

ראשית כדאי שתרגע עם הדרמטיות, אני לא סוחר ולא מתיימר להיות בנסיון "לנסות ולעבוד על אנשים...." אז יש לך אפשרות לערוך את הודעתך ולומר לי שטעיתי (למרות שאני לא חושב כך) בניסוח קצת יותר יפה (אבל אתה לא חייב).

מעניין למה רק אתה חושב כך? הרי אתה היחיד שמתלהם מתגובתי... :roll:

שנית, לא רציתי לחזור על העניין שוב כי הוא די מוצה באופן כללי,אבל אני חייב להגיב לתגובה הבוטה שלך:

אני עדיין חושב שלא הייתי רחוק מהמציאות, ואני יסביר לך שוב את זווית ראייתי.
נניח שקפצתי לחו"ל ורכשתי שם את הרמקולים ב 2500$ ואני רוצה לחזור איתם ארצה (ביחד במטוס)
האם זה לא נכון שאני יצטרך לשלם את 30% המס בארץ + תשלום ההובלה? אם כך מה שלא תנסה לעשות להוריד ולהעלות, בסופו של דבר תוציא סכום שהוא לא רחוק ממחירם בארץ! (אמרת 14,000 ש"ח? אני אומר לך בוודאות שזה יותר קרוב ל 11,000 ש"ח פה בארץ! ).
עכשיו תגיד לי אם התמחור של הדגם המדובר הוא לא תמחור סביר והגיוני.

בצעתי לא מזמן בדיקה לרמקולים באותו מחיר שרציתי לייבא ארצה, אבל ראיתי שזה לא כ"כ משתלם, אז אם לך יש נסיון אמיתי בייבוא רמקולים (ולא נסיון ורטואלי בכתיבת שורות פה בפורום) במחיר שפוי,אני ישמ

"]utopia אני מציע לך לערוך את ההודעה שוב ולהתנצל בפני MASH
שיהיה לך אחלה סופ"ש (b)[/quote]

heresjohnny
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה #64 

מחיר בחו"ל בכל מקום כמעט 2000 דולר'מחיר אינטרנט.
מחיר בארץ רשמי אינטרנט הנמוך 15500 ש"ח.
דולר קניה היום : 3.34
מיסים 32%+/-

utopia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #65 

Mash כתב:]

בטוחני שהמחיר יעמוד כבר באיזור ה 11,000+ ש"ח! אז אבוי לפיוז, פויה! הייתכן כי עשו על "הצרכן" רווח של 2000-3000 ש"ח :roll: הם הרי עסק שצריך להתפרנס לא?
...

לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי, אפילו עם כל החישובים הגסים והמכוערים שעשיתי, נראה כי אין שום פסול בתמחור שלהם בארץ ואם אני די קרוב בחישובים שלי אז צריך לשבח אותם על תמחור סביר הוגן ונכון (Y) .
...
אתה ממש לא מדבר על השוות המחיר היבוא ומחיר הצרכן בארץ.
אתה מדבר על התמחור "ההוגן" של יבואן ישראלי
לעומת יבואנים במדינות אחרות (גרמניה, רוסיה, ארה"ב) והוא ממש לא הוגן.
נימוק " להביא בעצמך יעלה רק אלפיים-שלושת אלפים פחות" לא תופס בעיני מסיבה אחד פשוטה אתה מתחיל ומסיים את דבריך במשפטים שהתמחור בארץ הוא סביר ואתה מדבר על
תמכור של יבואן ולא על מחיר לצרכן.
805S לא מיצרים ברוסיה למשל גם לשם צריך לעשות משלוח לשלם מכס, מעם"ם ומיסים אחרים, דמי פרסום, דמי השכרת חנות ארנונה ומשכורת למוכר ואחרי כל זה משום מה רמקול עולה לצרכן 2200$

אני מסכים אתך שמאוד יכול להיות ש"פיוז" מרוויח לא הרבה בכל הסיפור הזה.
אך משאתה אומר זה ש"טופ אודיו" שהם יבואנים של B&W בארץ פה בסיפור הזה נותנים מחיר קרוב למחיר של יבואנים במדינות אחרות וזה ממש לא נכון ! 8)

והמשפט לגבי האם יצא לי להביא רמקולים מחול ואם לא שאשתוק כי אין לי זכות דיבור
לדעתי קצת לא לעניין. :wink:
זה שלא הבאתי מחול זה לא אומר שלא צריכה להיות לי דעה משלי:wink:
כמו שזה שאתה וכל אזרח אחר ביבוא אישי יחסוך "רק" 2000-3000 שקל לעומת הרכישה בארץ ממש לא אומר שהתמחור של יבואן הוא הוגן :D
אני בגלל התמחור "ההוגן" בארץ הלכתי בדרך אחרת של יד2 ויש לי היום B&W MATRIX 801 שאני מאוד מרוצה מהם וגם עלו לי מחיר שפוי. :D
מה שכן אם היום הייתי גר ברוסיה או ארה"ב
תהיה בטוח שהייתי קונה B&W 805S 2200$
שזה 7370ש"ח וסאב טוב.
כי לימדו אותי לספור את הכסף שלי הרי אני עובד מאוד קשה בשביל להרוויח אותו :!:
ולדעתי אין שום סיבה מוצדקת לשלם פי2 על המוצר מסוים למרות כל החיבה שלי ליגאל וניסן מ"פיוז" :D [/b]

שיהיה לך שבוע טוב ! 8)
נערך לאחרונה על ידי utopia ב 06/07/2008 12:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

utopia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #66 

כתבתה שבוע שעבר

ה 805 מתומחרים "רשמית" באתר של "פיוז" בכ- 15,490 ש"ח וכולנו יודעים שבעת הקניה המחיר יקטן לפחות באיזה אלפייה + או אפילו שתיים (אם לא נסחפתי).

מחיפוש קצר ברחבי האינטרנט נוכחתי לראות כי המחיר הממוצע מבין 3 אנשים אשר רכשו אותם (אמנם הממוצע מתוך 3 אנשים לא כ"כ מייצג,אבל גם זה משהו) הוא 2250$
...

כתבתה אתמול

נניח שקפצתי לחו"ל ורכשתי שם את הרמקולים ב 2500$ (אמרת 14,000 ש"ח? אני אומר לך בוודאות שזה יותר קרוב ל 11,000 ש"ח פה בארץ[/
...

ותחליט כבר זה 2250$ או 2500$ בחול
והאם זה ש"ח15500 מינוס אלף אלפיים בארץ או יותר קרוב ל11000ש"ח מאשר ל14000ש"ח.
כי זה נירא כאילו הנתונים האלו משתנים אצלך לפי מצב רוח :lol:
נערך לאחרונה על ידי utopia ב 06/07/2008 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

utopia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #67 

007 כתב:[quo="Mash"]utopia teשלום לך ,

"]utopia אני מציע לך לערוך את ההודעה שוב ולהתנצל בפני MASH
שיהיה לך אחלה סופ"ש (b)
...
[/quote]

להתנצל על מה ?! 8O

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #68 

אז הבנת שאתה גר בישראל אני מבין... (אם אתה חפץ ברוסיה אז אף אחד לא יעצור אותך לעבור לשם)
וגם הבנת ש 2500$ (זה המחיר הרשמי שמצאתי) עולים ה 805 בחו"ל, נכון?
עכשיו לחשב לך עוד פעם את כל הסיפור ממש לא בא לי.
תרצה לקנות מתוניס,מרוקו או ארה"ב, בבקשה....

כבר אמרו לפני, שהשרשור החל לאבד את מה שבא להציג 007, אבל אתה החלטת להתעלם מכך ולהמשיך בשלך.

ותעשה טובה,תפסיק להכניס לי מילים לפה שלא אמרתי כמו:

"והמשפט לגבי האם יצא לי להביא רמקולים מחול ואם לא שאשתוק כי אין לי זכות דיבור
לדעתי קצת לא לעניין
. "

יש כאלה שלא קראו את תגובתי ולא יפה להטעות אותם, אני לעומתך מכבד את האנשים כאן ומנסה להתנסח בנעימות ובכבוד.

ולשם הבהרה (אחרונה),
המחיר האחרון שמצאתי בארץ הוא לאחר בירור של חבר , פנים מול פנים עם בעל חנות כלשהי בארץ (לא דרך הטלפון).
ומצב הרוח של המחירים הראשונים היה על סמך השערה בלבד כמו שציינתי (חישובים מכוערים וגסים) שבאה להקצין את הרווח המקסימילי של מוכר זה או אחר בארץ.

ולגבי ההתנצלות,כנראה 007 התכוון אולי לזה:

"אך מאוד לא יפה מצידך MASH לנסות לעבוד על אנשים שהתמחור הוא כמעט זהה לחול כשהוא ממש לא ! "

תגיד לי, אתה רציני בקשר לזה??? יש דרכים רבות ואחרות להגיד לבנאדם שהוא טעה (אם בכלל...) אז תחסוך את ההתנצלות,תודה.

סיימתי את תגובותיי בקשר לנושא זה לאלתר,

עימך הסליחה 007.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”