Mash כתב:גם לי יצא לראות הרבה טענות בקשר לתמחור שלהם, אז בוא ננסה להבהיר את התמונה (אתה מוזמן לעזור לי):yairf כתב:יש כאן טענות רבות בפורום לגבי התמחור השערורייתי של B&W בארץ. אני יכול לספר על התיאבון הבריא של מחלקת השרות שלהם בארץ....
ה 805 מתומחרים "רשמית" באתר של "פיוז" בכ- 15,490 ש"ח וכולנו יודעים שבעת הקניה המחיר יקטן לפחות באיזה אלפייה + או אפילו שתיים (אם לא נסחפתי).
מחיפוש קצר ברחבי האינטרנט נוכחתי לראות כי המחיר הממוצע מבין 3 אנשים אשר רכשו אותם (אמנם הממוצע מתוך 3 אנשים לא כ"כ מייצג,אבל גם זה משהו) הוא 2250$
(http://www.audioreview.com/mfr/b-and-w/ ... 94crx.aspx)
אם כך נניח כי שער הדולר עומד על 3.3 ש"ח,נקבל 7425 ש"ח, נוסיף 30% מיסים וזה מגיע ל 9625 ש"ח.
כאן זה לא נגמר,נוסיף משלוח, דמי טיפול וכולי...
בטוחני שהמחיר יעמוד כבר באיזור ה 11,000+ ש"ח! אז אבוי לפיוז, פויה! הייתכן כי עשו על "הצרכן" רווח של 2000-3000 ש"חהם הרי עסק שצריך להתפרנס לא?
מי שלא נראה לו תמיד יוכל לייבא בעצמו ויוסיף לזאת את כל הדאגות שכרוכות בכך.
לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי, אפילו עם כל החישובים הגסים והמכוערים שעשיתי, נראה כי אין שום פסול בתמחור שלהם בארץ ואם אני די קרוב בחישובים שלי אז צריך לשבח אותם על תמחור סביר הוגן ונכון.
אולי הדגמים האחרים לא מתומחרים נכון? אני לא יודע, כי לא בדקתי.
דרך אגב, פרדיים S4 מתומחר בחו"ל כמעט במחיר זהה ל 805 ומחירו בארץ מאוד קרוב ל 805
אז מה? גם התמחור של פרדיים נחשב שערורייתי בארץ? (לא לפי דעתי)...
קישקוש !
המחיר של 2100-2400 דולר זה מחיר לצרכן גם באמריקה ו גם ברוסיה שגם לשם צריך לעשות משלוח ולקחת מע"ם ו מיסים נוספים.
וכל זה כבר כלול במחיר של 2250 דולר שזה בערך 7350ש"ח ולא 14000 ש"ח.
זה ממש לא תלונה על מחיר הרי זה זכותו של כל יבואן לקבוע את מחיר המוצר בשוק החופשי
אך מאוד לא יפה מצידך MASH לנסות לעבוד על אנשים שהתמחור הוא כמעט זהה לחול כשהוא ממש לא !