ה TVIX 6500 מול ה Popcorn Hour A100

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

ה A-100 תומך במספר רב של סוגי קבצים, רשימה חלקית תמצא בתחתית הדף הבא . רוב הקבצים הפופולרים כיום נתמכים בצורה טובה, קידודי MPEG-2, MPEG-4 AVC, VC-1 מנוגנים ללא רבב. קונטיינר MKV עם קידוד MPEG-4 AVC הפופולרי נתמך גם הוא.

לגבי כתוביות בעברית, עדיין אין תשובה חיובית. תמיכה בקצבי SRT באנגלית מתבצעת כהלכה. ה A-100 מסוגל להציג כתוביות מובנות אך לא בעברית כבר מנובמבר 2007...

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

בעיית חומרה נוספת התגלתה ב6500 ?
USB ON.
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=494

הנגן מדווח על חיבור USB ON כאשר בפועל שום חיבור USB לא קיים..
DVICO מזהירה לקוחות לא לחבר כבל USB בזמן שהמכשיר דלוק.. "כדי לא לשרוף טרנזיסטור" (תירגום) 8O

DViCo warns consumers not to use the USB cable while the unit is powered on to prevent risk of possible damage to the transistor

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה

dizingof כתב:בעיית חומרה נוספת התגלתה ב6500 ?
USB ON.
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=494

הנגן מדווח על חיבור USB ON כאשר בפועל שום חיבור USB לא קיים..
DVICO מזהירה לקוחות לא לחבר כבל USB בזמן שהמכשיר דלוק.. "כדי לא לשרוף טרנזיסטור" (תירגום) 8O

DViCo warns consumers not to use the USB cable while the unit is powered on to prevent risk of possible damage to the transistor
...
8O + :oops: + (n)

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766

שליחה

עדין מדובר על יחידות בודדות בלבד...DVICO לא יכולים לקבוע האם מדובר על מספר מכשירים לקוי או על סידרה שלמה, לכן לפי האתר MPCCLUB החליטוב-DVICO לפרסם הודעה כי יש לחבר ולנתק את ה-USB כשהמכשיר כבוי. (אגב, אני אישית לא הצלחתי למצוא את הפירסום המדובר באתר של DVICO)

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

עוד עדכונים:

1) ב A100 לא הצלחתי להגדיר חיבור לשרת NFS למרות ניסיונות רבים. לפי התיעוד גם המהירות ב NFS אינה מאפשרת צפייה בסרטי BluRay

2) ב 6500 סרטים בפורמט TS עם MPEG2 בקצב גבוהה נתקעים בזמן הצפייה בניגון ברשת. שינוי הגדרות המאוורר ל Faster 2 פותר את הבעיה. כנראה שהמכשיר קר מבחוץ, אבל המעבד בפנים מתחמם מאוד. במכשיר שלי מותקן דיסק, ובכל מהירות נמוכה יותר של המאוורר הסרטים הנ"ל נתקעים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

jpost,
למה בכלל לנסות להגדיר NFS? שיתוף HTTP הוא האופטימלי. אם אתה מחפש שיתוף עבור DVD, אז SMB הוא די והותר ולא מצריך התקנה של תוכנות צד שלישי.

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ziv_r,

דבר ראשון אני מחפש שיתוף אחד שייתן לי הכול - גם DVD גם BluRay וגם מעבר בין מספר TS קטנים באותה תיקיה. ב HTTP אני לא יכול לראות את פרטי הקובץ, כגון גודל ותאריך, לא ניתן לנגן DVD עם תפריטים, ולא ניתן לצפות בסרט המורכב ממספר TS קטנים.

דבר שני, אני לא מצליח להתקין את התוכנה על השרת שלי Windows 2003 Server R2 SP2 x64 כנראה בעיה עם ה Java.

ודבר שלישי, בעתיד הקרוב אני מבצע מעבר לשרת NAS יעודי שתומך רק ב Samba וב NFS.

על אותה חומרה ואותה מערכת הפעלה ה 6500 מצליח לבצע ניגון על Samba בצורה מרשימה , מדוע ה A100 כל כך מתקשה ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אתה מחפש אחר השיתוף האולטימטיבי ואני תר אחר המזרים-מדיה האולטימטיבי :)
אם יש TS קטנים, אני פשוט מחבר אותם יחדיו. הרבה יותר נח מאשר ספרייה עם המון קבצים. לגבי ניגון DVD, אני משתמש ב SMB ולכל השאר אני משתמש ב HTTP.
myiHome הוא פרוייקט של Syabas ולפי מה שהם אמרו לי, הם יתמכו בעתיד ב DVD. בכל אופן, ההחלפה בין SMB ל HTTP הינה מאוד קלה ומהירה כפי שכבר נוכחת לדעת ולכן אני בכלל לא רואה את הדבר כחסרון משמעותי.

זה לא שה A-100 מתקשה בניגון תכנים כבדים ב SMB, הוא פשוט מראש לא תוכנן עבור שימוש מסיבי בצורה כזאת. כולו תוכנן מסביב ל HTTP Streaming ולכן ביצועיו בדרך זו מיטביים. ייתכן וזה נעשה כי ל Syabas יש ידע גדול בתחום הזה דווקא.

אם עדיין לא ננעלת על מארז NAS, שווה לבדוק אחד כזה שיתן לך גם פתרון של HTTP.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הסיבה לכך, אגב, היא ש-HTTP STREAMING הוא פופולרי מאוד ביישומי VOD של ספקים טלפוניים, למשל.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

זה רק אני או שההחלטה מה ומתי לקנות שוב מתארכת לי??? :מבולבל:

מבולבלים?? גם אנחנו ! :(

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה

dizingof כתב:זה רק אני או שההחלטה מה ומתי לקנות שוב מתארכת לי??? :מבולבל:

מבולבלים?? גם אנחנו ! :(
...
דיזי,
יהיה ב'סדר...לא דואגת....
תקנה בינתיים איזה 4100 יד שנייה...עד יעבור זעם :lol:

נ.ב
ה-4100 שלי מוצע למכירה 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

dizingof,

זה בהחלט לא רק אתה.

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לדעתי ה A100 יכול להיות אחלה של מכשיר עם כמה שינויי תוכנה.

ziv_r, אם יש לך קשר עם המתכנתים של ה A100 , יש כמה דברים שממש מפריעים לי וניתן לפתור אותם בקלות בעדכון התוכנה:

1) דפדוף ברשימת הקבצים במהירות סבירה. כיום בספריה עם מאות קבצים זמן הדפדוף ברשימה יכול להגיע למספר דקות.

2) אפשרות מיון רשימת הקבצים, והצגת תאריך וגודל הקבצים.

3) ביצועי רשת סבירים ב Samba וב Ftp.

במידה שהנקודות האלו יפתרו המכשיר יכול לעלות ליגה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

jpost,
אני לא חושב ששיפור תמיכה בפורמטים אלו הינו הדבר שבזכותו המכשיר יעלה רמה. דווקא תמיכה בתפריטי Blu-ray & HD DVD הינו הכיוון הנכון :wink:

אגב, נושא הדפדוף, המיון ועוד עלו בשיחה שלי עם Syabas לפני שבועיים לערך. שיפור תמיכה ב NFS & SMB בכלל לא נמצא על ה Road Map שלהם ובצדק מכיוון ש HTTP Streaming מספק יופי של פתרון אשר בשימוש אצל רוב המשתמשים.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

היי,שאלה לגבי ניגון HDDVD,האם ה-6500 לא מנגן קבצים כאלו? או כאלו שהם MKV והיו HDDVD במקור כן ינגן?
או שעשיתי סלט שלם..... :?
אשמח להסבר.
זיו,האם מדריך הכנסת כתוביות ל-4100 מתאים ל-6500?
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

jpost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ה 6500 מנגן MKV בצורה טובה ללא קשר למקור התוכן.

רק סרטי HDDVD בפורמט מקורי של קבצי EVO דורשים המרה לקבצי M2TS לפני הצפייה.
עשיתי את זה עבור מספר HDDVD בודדים שהיו לי לפני מות הפורמט.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

niko,
אין צורך להפנות את השאלה הזאת ספציפית אלי. יש מספיק בעלי 6500 באתר אשר יכולים לענות.
ה 6500 תומך בכתוביות מסוג VOBSub ולכן תהליך הכנת הכתוביות עבור 4100 זהה עבור דגם 6500. למיטב הבנתי, ה 6500 כבר אמור לתמוך בצורה טבעית בעברית, רק שיש צורך בהיפוך הכתוביות לפני כן. אני מקווה לבדוק נושא זה לעומק בקרוב.

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אייייייייי כבר מתפוצץ לי הראש :roll: , ISTAR MINI - TVIX 4100- TVIX 6500 - Popcorn Hour A100..................
כבר הזמנתי את ה-6500 ובטלתי בגלל בעיות ההתחממות, חשבתי ללכת על ה- Popcorn Hour אבל גיליתי שגם הוא לא חף מבעיות התחממות, 4100 חבל דור "קודם",
נראה לי שבסוף אני אחבר את ה-HTPC שלי

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 127#441127

ובזה אני אסיים את כל סגאת ה HD עבורי,
לא חשבתי שזה יגרום לי לכזה כאב ראש:מבולבל:

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

אם יש לך כזה HTPC טוב, למה חשבת על סטרימר?

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

zovirax
אתה לא תאמין למה, כי המחשב נמצא בחדר הסמוך לסלון שלי, מה שמצריך אותי להעביר חוטים מהחדר לסלון, (אני מתגורר בדירה חדשה אין מצב שאני חוצב או משאיר כבלים גלוים "השם ירחם" :D )
יש לי תעלות מוכנות, אבל כבל VGA בגירסתו המקורית לא יעבור בתעלות הללו וגם
לא החלטתי באיזה כבל להשתמש COAXIAL או אופטי מכיוון שמדובר על 10 מטר ואני יודע שרצוי אופטי ואני אישית לא מת על הכבלים האופטים.
תרוץ חלש לא? :wink:

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”