מגברים עם בקרי טון-כן או לא
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אני דוקא האחרון שמבין בעקומות למניהן אלקטרוניקה-אני מבין הנתונים הטכניים הבסיסיים ואין לי צורך המבחנים עיוורים
פשוט בסטטיסטיקה העצמית שלי משך 3 עשרות שנים אף מגבר בעל בקרים נשמע לי טוב ומעט כולם או כולם של מגברי
הפלאט נשמעו לי טובים עד מצוינים-לא היתה לי כל כוונה לרכוש פלאט מראש
דוגמא, אם תבוא התקפת שידרוג ואשמע את המקינטוש או ארקאם שלפי אורי מכוונים אלקטרונית שגם את זה אני לא מבין ממש
אז אשדרג בלי בעיה-מה שלא נראה לי לעומת מה שאני שומע היום מאד קרוב לצליל של הרבה נגנים שישבתי אתם משך
השנים במסגרת העיסוק שלי
פשוט בסטטיסטיקה העצמית שלי משך 3 עשרות שנים אף מגבר בעל בקרים נשמע לי טוב ומעט כולם או כולם של מגברי
הפלאט נשמעו לי טובים עד מצוינים-לא היתה לי כל כוונה לרכוש פלאט מראש
דוגמא, אם תבוא התקפת שידרוג ואשמע את המקינטוש או ארקאם שלפי אורי מכוונים אלקטרונית שגם את זה אני לא מבין ממש
אז אשדרג בלי בעיה-מה שלא נראה לי לעומת מה שאני שומע היום מאד קרוב לצליל של הרבה נגנים שישבתי אתם משך
השנים במסגרת העיסוק שלי
אמן מייסר
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני לא יודע במה אתה עוסק , ועם איזה נגנים ישבת ועל מה ישבתם , זה ממש לא חשוב מה הם חושבים , השאלה מה אתה חושב , אם אני אחזור לתחילת השירשור שאלת
אז אני אומר כן , ויעקב איציק ומשה יאמרו לא , ממש לא חשוב
מוסיקאים - בד''כ שעובדים עם כלים חשמליים לא ישמחו להיות ללא טון קונטרול , תמיד ירצו את השליטה בידיים שלהם , יש להם קפריזות סאונד בלי סוף
פלאט- הוא מושג בעייתי ,תופס רק לכלים אקוסטיים בזמן חי ללא מיקרופונים והגברות וגם מותאם למקום שאתה נמצא בו
כלים חשמליים סיפור אחר לגמרי
אין עניין של טוב או רע - ברגע שתפנימו שזה סוביקטיבי וזה בא לשרת את המאזין אין כל טעם להמשך הדיון
אז אני אומר כן , ויעקב איציק ומשה יאמרו לא , ממש לא חשוב
מוסיקאים - בד''כ שעובדים עם כלים חשמליים לא ישמחו להיות ללא טון קונטרול , תמיד ירצו את השליטה בידיים שלהם , יש להם קפריזות סאונד בלי סוף
פלאט- הוא מושג בעייתי ,תופס רק לכלים אקוסטיים בזמן חי ללא מיקרופונים והגברות וגם מותאם למקום שאתה נמצא בו
כלים חשמליים סיפור אחר לגמרי
אין עניין של טוב או רע - ברגע שתפנימו שזה סוביקטיבי וזה בא לשרת את המאזין אין כל טעם להמשך הדיון
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל תירגע-ישבתי עם נגנים בני חמש עד שש ואני מספק להם נערות ליווי ת ישיבה על מיטת מסמרים
ואני מנגגן 35 שנה על משולש-
הדבר היחיד שטעיתי בו הוא שם השירשור-פשוט זה ארוך-למה חברות כמו ניים וavi ועוד מאה מליגת העל
מייצרות מגברים ללא בקרים,הם גם פי שניים יקרים ופי 4 נשמעים יותר טוב-לא סוביקטיבי ולא נעליים
פרארי יותר טוב מלאדה ומרצדס יותר טובה מפיאט 127-אתה רוצה וזה מה שהאוזניים שלך יכולות להכיל
תיסע ותשמע ב127-אני פורש ביהירות-ביי
הדבר היחיד שטעיתי בו הוא שם השירשור-פשוט זה ארוך-למה חברות כמו ניים וavi ועוד מאה מליגת העל
מייצרות מגברים ללא בקרים,הם גם פי שניים יקרים ופי 4 נשמעים יותר טוב-לא סוביקטיבי ולא נעליים
פרארי יותר טוב מלאדה ומרצדס יותר טובה מפיאט 127-אתה רוצה וזה מה שהאוזניים שלך יכולות להכיל
תיסע ותשמע ב127-אני פורש ביהירות-ביי
אמן מייסר
ל- ACCUPHASE יש מספיק כבוד?KOOKE כתב:יורם
ראה את תגובתו של יאיר - נכון שבחלק גדול מהמקרים אם לא ברוב המקרים מגברים ללא בקרי הסאונד יישמעו יותר טוב מאשר אלו עם בקרי הסאונד.
למה ? התשובה פשוטה - בדרך כלל רוב החברות דואגות מראש לייצר את הליין הגבוה יותר של מגברים את הליין האיכותי יותר של מגברים - ללא בקרי סאונד מפני שזה מה שקהילת האודיופילים צרכני מוצרי ההי אנד מצפה .
אם חברת אודיו תצייד את המגברים האיכותיים ביותר שלה או את הליין הגבוה שלה בבקרי סאונד - מבחינה תדמיתית אוטומטית ירד ערכו של מגבר כזה בעיני קהילת צרכני מוצרי ההי אנד. מפני שצרכני ההי אנד שבויים בדיעה הקדומה כאילו בקרי סאונד בהכרח גורעים מאיכות המגבר.
כמו שיאיר כתב - יצרניות האודיו מייצרות את מה שהצרכן רוצה - במוצרי היי אנד הצרכן אינו רוצה בקרי סאונד כי לדעתו זה כביכול גורע מאיכות המגבר . זה עדיין לא אומר שדיעה רווחת זו של צרכני האודיו נכונה או מוטעית (לדעתי מוטעית) אבל זו הדיעה הרווחת ויצרני ההי אנד לא ממש מתכוונים לחנך מחדש את הצרכנים אלא למכור להם כמה שיותר ממה שהם מבקשים.
דרך אגב סתם להשכלה כללית גם אני שבוי בדיעה רווחת ומוטעית זו ולמרות שאני יודע שאין בזה שום הגיון אני אעדיף מגבר נטול בקרי סאונד..למה...ככה הרגש והדיעה הקדומה שלי אומרים..לכן גם למגבר שלי אין בקרי סאונד...פחחחח...לכן יש לי אחלה מגבר היי אנד...פחחחח
שלמה...
עם כל הפלצנות והמאמץ, לא הצלחתי לשמוע כל פגיעה בדינמיות, במה, פירוט וכו... בשילוב של בקרי הטון במגבר שלי.
הבעיה היחידה איתם, זה שיש לך עוד אופצייה ל"משחקים" וזה יכול לבלבל את האודיופיל המצוי.
itzo
אני מסיר את הכובע בפני חברת accuphase ששוחה נגד הזרם ובניגוד לרוב החברות מוסיפה בקרי סאונד ...
לדעתי בקרי סאונד הם תוספת מבורכת ורצויה גם במוצרי ההי אנד והם לא אמורים לגרוע מאיכות הצליל ...
התגובה שלי נאמרה בציניות ובהומור עצמי כדי לתקוף עוד "מיתוס אודיופילי" לפיו בקרי סאונד גורעים מאיכות המגבר או הצליל..
שלמה
אני מסיר את הכובע בפני חברת accuphase ששוחה נגד הזרם ובניגוד לרוב החברות מוסיפה בקרי סאונד ...
לדעתי בקרי סאונד הם תוספת מבורכת ורצויה גם במוצרי ההי אנד והם לא אמורים לגרוע מאיכות הצליל ...
התגובה שלי נאמרה בציניות ובהומור עצמי כדי לתקוף עוד "מיתוס אודיופילי" לפיו בקרי סאונד גורעים מאיכות המגבר או הצליל..
שלמה
שאלתי אם ל- ACCUPHASE יש כבוד (אתה יודע באופן כללי בקרב האודיופילים).ילדיעפים כתב:אין לי כבוד לאף חברה ואני מדגיש -חברה עד שאני לא שומע וכן שמעתי אצל מני את האקיופייז
לא נשמע לי טוב,מה לעשות...
אומנם דעתך מאוד מאוד נחשבת, אבל עם כל הכבוד לא שאלתי ה"אם ל- ACCUPHASE יש כבוד אצל ילדיעפים"
כמובן שאם תטען ש- ACCUPHASE נחשבת לחברה מפגרת ולא מוצלחת בקרב קהילת האודיופילים, אצתרך לשקול שוב את טענותי ועמדתי.
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

שלמה-מיתוס נוצר מאיזה מקום-יעני אין עשן ללא אש-מי קבע שזה מיתוס -אתה?אם כן אהפוך את המיתוס לעובדה
כלומר -אני
לאיצו,אני יודע שיש לאודיופילים כבור ל אקיופייז-גם לי-פשוט ששמעתי את אחד הדגמים אצל מני סבו חיש מהר
ביקשתי ממנולשמוע משהו אחר-זה היה רע לטעמי
כלומר -אני
לאיצו,אני יודע שיש לאודיופילים כבור ל אקיופייז-גם לי-פשוט ששמעתי את אחד הדגמים אצל מני סבו חיש מהר
ביקשתי ממנולשמוע משהו אחר-זה היה רע לטעמי
אמן מייסר
כל מה שהיית צריך לעשות כדי לשמוע טוב - זה לשחק עם הבאס והטרבל וללחוץ על כפתור הקומפנסצייהילדיעפים כתב:שלמה-מיתוס נוצר מאיזה מקום-יעני אין עשן ללא אש-מי קבע שזה מיתוס -אתה?אם כן אהפוך את המיתוס לעובדה
כלומר -אני
ביקשתי ממנולשמוע משהו אחר-זה היה רע לטעמי...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יורם אתה חייב להודות...Touchéitzo כתב:כל מה שהיית צריך לעשות כדי לשמוע טוב - זה לשחק עם הבאס והטרבל וללחוץ על כפתור הקומפנסצייהילדיעפים כתב:שלמה-מיתוס נוצר מאיזה מקום-יעני אין עשן ללא אש-מי קבע שזה מיתוס -אתה?אם כן אהפוך את המיתוס לעובדה
כלומר -אני
ביקשתי ממנולשמוע משהו אחר-זה היה רע לטעמי......
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ראשית אני מאוד רגועילדיעפים כתב:קודם כל תירגע-ישבתי עם נגנים בני חמש עד שש ואני מספק להם נערות ליווי ת ישיבה על מיטת מסמרים
תיסע ותשמע ב127-אני פורש ביהירות-ביי...
אז עכשיו הכותרת היא טעות ? או קיי , מה אתה מנסה להבין ? , כתבת שהם נישמעים פי 4 יותר טוב , והם עולים פי 2 יותר וחזרת על זה מס פעמים
אם זה לא סוביקטיבי ואתה טוען שאם יכניסו אותך לחדר עם 20 מגברים ללא בקרים ועם בקרים ויזפזפו לך מאחד לשני ואתה תוכל לומר מי עם בקר ומי לא {אני בטוח שלא תוכל}
הרי אתה שואל ועונה לעצמך , אז מה השאלה ?
אגב כתבת שאתה פורש ביהירות אבל חזרת מהפרישה ...... קאמבק מהיר
בכל זאת לפני שתפרוש סופית ובשיא היהירות צלצל לחברת ניים ותאמר להם
אני יודע שזה נישמע פי 4 יותר טוב , ואני יודע שזה יקר פי 2 ובכל זאת למה אתם מייצרים מגברים ללא טון קונטרול ?
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

פעם בזמנו היתה בקיריון חנות בשם סנסור שהיה לה אגף לסטריאו דיי מוצלח לחנות מהסוג הזה
היה שם בחור בשם רוני שהיה כל פעם נותן לי מגבר אחר לנסות בבית-ענין דומה היה לי עם אודיופיל בחיפה
משם התחילו המסקנות שלי
חוץ מזה נראה לי שניים וavi'וסיירוס וקרל וקריק ואודיו אנלוג ומיריאד ודנסן ואקספוז'ר וmoon וprimare
roxan- sugden - unison research-bryston-mark levinson-chord-classe-border-ecs-gamut
יודעות מהן עושות-או שאתה יודע יותר טוב
היה שם בחור בשם רוני שהיה כל פעם נותן לי מגבר אחר לנסות בבית-ענין דומה היה לי עם אודיופיל בחיפה
משם התחילו המסקנות שלי
חוץ מזה נראה לי שניים וavi'וסיירוס וקרל וקריק ואודיו אנלוג ומיריאד ודנסן ואקספוז'ר וmoon וprimare
roxan- sugden - unison research-bryston-mark levinson-chord-classe-border-ecs-gamut
יודעות מהן עושות-או שאתה יודע יותר טוב
אמן מייסר
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ילדיעפים כתב:פעם בזמנו היתה בקיריון חנות בשם סנסור שהיה לה אגף לסטריאו דיי מוצלח לחנות מהסוג הזה
משם התחילו המסקנות שלי
יודעות מהן עושות-או שאתה יודע יותר טוב...
זה יותר נראה שאתה מחפש אנשים שיחזקו את דעתך כי אתה לא סגור עליה ?
אם בידיך כבר מצויות המסקנות , ואתה אומר שזה נשמע פי 4 יותר טוב ,אתה כה החלטי לגבי הקביעה שלך
אז מה אתה שואל ? מה אתה רוצה בדיוק לשמוע ?
או לחילופין לשמוע דעות של אנשים שחושבים אחרת מהסיבות שלהם מה שבין כה לא הסכמת להן , להזכירך : { " לא סובייקטיבי ולא נעליים " } .
החברות יודעות מה הן עושות - גם מסיבות שיווקיות וכו'.
וכן , אני יודע יותר טוב מהחברות איך אני אוהב ואיך אני רוצה לשמוע , ומתי להחליט פלאט ומתי לא , אני רוצה את השליטה אצלי ולא להיות נתון למצב מסוים של סאונד{ גם אם כל העולם יאמר שהוא הטוב ביותר} קבוע שמגביל אותי
אגב אני לא טוען שאתה לא צודק - לך עם האמת והתחושות שלך
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא הולך עם תחושות אלה עם האוזניים שלי שכבר שמעו לידן את כל הכלים האלה מאות פעמים בהופעות
בחזרות ומה לא-תישאר אתה עם תחושות ובס וטרבל-תקנה בזול ותהיה באשליה שאתה שומע טוב ומבין
והחברות עושות מוצרים טובים מסיבות שיווקיות-איזו רוח שטויות במיץ עגבניות-אתם מנויים על גלובס או ששומעים מוזיקה
בכל אופן בוא נגמור את ההתנצחות המיותרת בינינו-התחלתי את השירשור כי לא הייתי סגור אם בכל המגברים שציינתי
שהזכרתי בקודמת כולל הavi שלישומעים יותר טוב מהרוטל או הנד או האקיופייז
נראה לך?
שאני צריך את החיזוקים שלך?חחחחחחחחחח-סתם היה לי משעמם
בחזרות ומה לא-תישאר אתה עם תחושות ובס וטרבל-תקנה בזול ותהיה באשליה שאתה שומע טוב ומבין
והחברות עושות מוצרים טובים מסיבות שיווקיות-איזו רוח שטויות במיץ עגבניות-אתם מנויים על גלובס או ששומעים מוזיקה
בכל אופן בוא נגמור את ההתנצחות המיותרת בינינו-התחלתי את השירשור כי לא הייתי סגור אם בכל המגברים שציינתי
שהזכרתי בקודמת כולל הavi שלישומעים יותר טוב מהרוטל או הנד או האקיופייז
נראה לך?
אמן מייסר

') javascript:emoticon('
')