כן, אני משוכנע שיש להם הרבה פרנסה גם בלי תכנים פסולים (וזה בניגוד מוחלט לחברות היוזנט). כולם צריכים גישה מהירה לאינטרנט. תנסה לגלוש באתר הזה במהירות של 56K ותגיד לי איך זה מרגיש.מה זה חטפו ביקורת קשה? אמרו להם "נו, נו, נו, תתביישו לכם." אז הם "תיקנו" את הקמפיין ועכשיו הם יותר זהירים. אתה באמת חושב שהייתה להם פרנסה ללא אותם תכנים "פסולים"?...
אתה בפירוש יכול להיות אזרח שומר חוק וגם לדעת מה זה דיסק צרוב או משחק פרוץ. הטענה שלי הייתה שמודעה באתר שמפרסמת אפשרות להוריד בתשלום סמלי משחקים פרוצים, לא תדבר לאזרח שומר חוק, גם אם הוא יודע במה מדובר. לכן, אני לא אומר שרק עבריינים יודעים מה זה Binaries ו Retention, אלא אני אומר שאלו תכונות שבעיקר עבריינים מתעניינים בהם.מה זה קשור? אני לא יכול להיות אזרח שומר חוק וגם לדעת מה זה דיסק צרוב או משחק פרוץ? איך מזה אתה מסיק שרק עבריינים יודעים מה "retention", "binaries", מחיר נמוך או SSL?...
בדיוק כמו שאם אני משתמש בקו רחב להתחבר לאינטרנט אני הרי בטוח עבריין כי אין שום סיבה אחרת בעולם להשתמש בקו כל כך מהיר אם אין לי מה להוריד דרכו, כי הרי לדברים "חוקיים" אפשר להסתפק בקו 56K עם הקצבת נפח חודשית של 5 מגה, נכון?...
לא נכון. פס רחב מאפשר לראות סרטי וידאו באתרים כמו Youtube, מאפשר להוריד תוכנות ומשחקי הדגמה במהירות מהאינטרנט, מאפשר לנהל שיחות קול ווידאו דרך האינטרנט, ומאפשר לגלוש בקלות באתרים עמוסים תמונות וכל טוב. יש הרבה מאוד שימושים חוקיים לפס רחב.
עם כל הכבוד לסרט המפורסם שעופר צילם בפארק הירקון, לחבילת ה- Unlimited ביוזנט אין שימוש למי שמעוניין לשמור חוק.