הכול על מדיה פורטל . ריכוז שאלות ותשובות !

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

rap4life כתב:יש לי את הגרסא הישנה.
...
רשום לך בדיוק מה לעשות שם . כול תקייה בתחנות הרדיו אתה מוסיף את הקבצים שלהם לתקיות של מידה פורטל .
אחרי זה ניגש לתוכנה מפעיל את המדיה פורטל , ושם ניגש לתוספות תראה אם רדיו.

תוכל לקרוא פה זה אותו הפלאג-אין , רק הוספתי לו כמה תחנות שלי כולל ישראליות

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

יש פלאגאין שנותן גישה למדריך תוכניות כולל חיפוש והזמנת הקלטות ב- WEB?

(כמו WebGuide של VMC)
HiFiMusic IL

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602

שליחה

שלום לכולם

הורדתי את הפלאג אין של הבלאסטר אך אני לא מצליח להגדיר אותו
מישהוא אוליי יודע איך זה נעשה

בתודה
רוברט

Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

rgb31 כתב:שלום לכולם

הורדתי את הפלאג אין של הבלאסטר אך אני לא מצליח להגדיר אותו
מישהוא אוליי יודע איך זה נעשה

בתודה
רוברט
...
לא יצא לי לעבוד איתו אבל תבדוק בהגדרות של הפלאג-אין יש שם אפשרות של הגדרות .

Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לכול בעלי WinTV-PVR-150

שליחה

אני מנסה להגדיר את הכרטיס במידה פורטל , הצלחתי לראות שידורים אך בשחור לבן .

כמה בעיות :
1) מדריך השידורים לא עובד ( יכול להיות רק אצלי )
2) נסיון להתאים את SCRAT ל-SVIDEO ללא הצלחה ( שוב יכול להיות רק בעיה אצלי )

במידה ומישהו הצליח אנא פרסמו תמונות על מנת שכול יצליחו ( כולל אותי ) :lol:

avi-b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

היי, אני חדש כאן, אבל עקבתי זמן מה אחר העדכונים כאן, אני בניתי את הHTPC שלי מבוסס XP ובשלב זה אינני רוצה לבסס אותה על XP MCE כי אני מעדיף את MEDIA PORTAL בהרבה בשל כל הפלאגינים שיש לה, אז התקנתי את מדיה פורטל, הכל טוב ויפה,
בהתחלה הייתי צריך לחפש דרך לגרום לשלט שלי לעבוד עם התוכנה, יש לי כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 XP של LEADTEK
ומצאתי פלאגין לMEDIA PORTAL שיעבוד עם זה, הכל טוב ויפה, עד שנתקלתי בכמה בעיות...

1) אחת מהמוזרות היא ארור מסויים שאני מקבל עד mscorpe.dll שאין לי שמץ מה זה אומר, וגם הורדתי את גרסאת הבטא האחרונה וזה עדיין עושה את הבעיה הזו... מה עושים?

2) הבעיה השניה כמובן זה איך אני רואה טלויזיה דרך התוכנה? הכל עובד פיקס, מוסיקה, תמונות, וידאו, מזג אוויר והכל בסלון בכייף שלי מהספה... אבל אין טלויזיה ושלא לדבר על הקטלה, אני רואה "שלג:" ועכשיו בכלל עם הבעיה של הDLL בכלל התבאסתי ואני מאייואש, אשמח לעזרה ב2 הנושאים הללו. תודה רבה! :wink:

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015

איזו הודעה את מקבל על ה-DLL?

שליחה

avi-b כתב:היי, אני חדש כאן, אבל עקבתי זמן מה אחר העדכונים כאן, אני בניתי את הHTPC שלי מבוסס XP ובשלב זה אינני רוצה לבסס אותה על XP MCE כי אני מעדיף את MEDIA PORTAL בהרבה בשל כל הפלאגינים שיש לה, אז התקנתי את מדיה פורטל, הכל טוב ויפה,
בהתחלה הייתי צריך לחפש דרך לגרום לשלט שלי לעבוד עם התוכנה, יש לי כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 XP של LEADTEK
ומצאתי פלאגין לMEDIA PORTAL שיעבוד עם זה, הכל טוב ויפה, עד שנתקלתי בכמה בעיות...

1) אחת מהמוזרות היא ארור מסויים שאני מקבל עד mscorpe.dll שאין לי שמץ מה זה אומר, וגם הורדתי את גרסאת הבטא האחרונה וזה עדיין עושה את הבעיה הזו... מה עושים?

2) הבעיה השניה כמובן זה איך אני רואה טלויזיה דרך התוכנה? הכל עובד פיקס, מוסיקה, תמונות, וידאו, מזג אוויר והכל בסלון בכייף שלי מהספה... אבל אין טלויזיה ושלא לדבר על הקטלה, אני רואה "שלג:" ועכשיו בכלל עם הבעיה של הDLL בכלל התבאסתי ואני מאייואש, אשמח לעזרה ב2 הנושאים הללו. תודה רבה! :wink:
...
בכל אופן, תתקין ערכה ממיקרוסופט DISTRIBUTABLES של .NET. סביר להניח שחסרים לך DLL שלהם.
דודי.

Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

) הבעיה השניה כמובן זה איך אני רואה טלויזיה דרך התוכנה? הכל עובד פיקס, מוסיקה, תמונות, וידאו, מזג אוויר והכל בסלון בכייף שלי מהספה... אבל אין טלויזיה ושלא לדבר על הקטלה, אני רואה "שלג:" ועכשיו בכלל עם הבעיה של הDLL בכלל התבאסתי ואני מאייואש, אשמח לעזרה ב2 הנושאים הללו. תודה רבה!
...
כמה שאלות :
1 איך מחובר אצלך הממיר ?
2 האם בדקת את התמונה שפרסמתי כאן לפני זה . ?

תבדוק אחורה אמורה להיות תשובה לגבי הטלויזיה , יש לציין שכרגע לוח השידורים עושה בעיות . צריך להזין ערוץ ערוץ ידני .

avi-b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Darks כתב:
כמה שאלות :
1 איך מחובר אצלך הממיר ?
2 האם בדקת את התמונה שפרסמתי כאן לפני זה . ?

תבדוק אחורה אמורה להיות תשובה לגבי הטלויזיה , יש לציין שכרגע לוח השידורים עושה בעיות . צריך להזין ערוץ ערוץ ידני .
...
אוקי חברים תודה, עשיתי שחזור מערכת למחשב הHTPC והתקנתי את הגרסא היציבה האחרונה וזה פתר את הבעיה של הDLL ! גם כשהתקנתי פלאג-אין לשלט של WINFAST
הכל עובד חלק והשלט שולט אפילו בהרצה מהירה ועצירה\ניגון של הסרטים.

לגבי הטלויזיה - אצלי זה מחובר דרך הCVBS#1 עשיתי לפי המדריך של הבחור שהביא עדכון לוח שידורים מאתר "ערכב העיר" לפי המדריך הזה ולפי התמונה שהבאת בדף הראשון הצלחתי להגדיר באמת את הטלויזיה!

אבל גם כאן יש לי בעיה מציקה, כי קבעתי ערוץ אחד כמו התמונה שנתת, ואותו ערוץ בעצם מראה את מה שאני רואה בממיר, אם אני משנה עם השלט של YES ערוץ, אז את הערוץ ששיניתי עם שלט הYES רואים בMP! אבל זה פשוט עובד בFPS נמוווווווך!!!
זה מרגיש כאילו זה עובד על 2 FPS או משהו :( ממש גרוע, ניסיתי לכוון על מקודדים אחרים אך זה לא עוזר כי אני רואה מסך שחור... רק המקודד MPV decoder filter זה עובד.. כמתואר בתמונה:
http://img265.imageshack.us/my.php?image=errlg5.jpg

ולגבי הערוצים - למרות שייבאתי לוח שידרים (לא עדכני) וכל הערוצים מופיעים בMP, עדיין כשאני בוחר ערוץ מסויים אני רואה מסך שחור! הבנתי מחיפוש בפורום שיש משהו שנקרא BLASTER ששולט על הממיר של YES ומעביר את פקודת העברת הערוץ מהMP לYES...
אשמח לעוד מידע בנושא כמובן :) (Y)

Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

שאלתי אותך שתי שאלות לא קבלתי תשובות .

במקום שזה יהיה CVBS#1 תנסה לבחור משהו אחר .

הערה קטנה : ברגע שאתה רואה מסך שחור למרות שבחרת משהו אחר תסגור את התוכנה או תפעיל מחדש את המחשב זה אמור להשפיע.

avi-b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Darks כתב:שאלתי אותך שתי שאלות לא קבלתי תשובות .

במקום שזה יהיה CVBS#1 תנסה לבחור משהו אחר .

הערה קטנה : ברגע שאתה רואה מסך שחור למרות שבחרת משהו אחר תסגור את התוכנה או תפעיל מחדש את המחשב זה אמור להשפיע.
...
למה לא עניתי? כן עניתי...
1 אמרתי שהממיר מחובר כCVBS#1
2 וכן ברור שבדקתי את התמונה, כתבתי שעל סמך התמונה והמדריך כיוונתי :)

ולגבי המסך שחור - טוב לדעת! תודה, ננסה מיד! :D

avi-b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

טוב לאחר שהתעסתי עם זה המון היום, וגם שיניתי בהגדרות התוכנה את מצבי התצורה לא עזר.
בתוכנה עצמה שיניתי את המקודדים הפעלתי מחדש אמנם ראו את השידור מYES, אבל זה עובד פשוט איטי!!! ממש ממש איטי!
על 1-2 FPS!!! ממש זוועה, לעומת זאת בתוכנת PVR של LEADTEK כל השידורים מ-YES עובדים חלק ובאיכות גבוהה...

מה אפשר לעשות שגם בMP הכל יעבוד כמו שצריך? :? :(
תודה!

Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מדריך , צפיה בטלויזיה + EGP

שליחה

לאחר בדיקה מקיפה של התוכנה ונסיון של כמה ימים + עזרה מחברים תודה ל-zovirax .
החלטתי לכתוב מדריך לכיוון הערוצים+הטלויזיה .

מושגי יסוד :
=======
סוגי חיבור בהגדרות תוכנה במדיה פורטל .
קומפוזיט-->CVBS
הערה : יש לבחור את CVBS#1
======
SVIDEO--> SVHS

קבצים הדרושים :
פלאג-אין עדכני ניתן להוריד מכאן
קבצים להגדרות YES ( שוב תודה ל- zovirax ) שאותם ניתן להוריד מכאן http://www.guides4u.co.il/ADB3100.rar
תוכנה לבניית ערוצים ניתן להוריד מכאן

הגדרות :
את קבצים ההגדרות של YES יש להוסיף כמו בתמונות הבאות .
תמונה
יש למחוק לפני זה את התקייה שנמצאת שם תקיית adb 3100

ללכת להגדרות של תוכנת מדיה פורטל ללחוץ על SET כמו בתמונה
תמונה

הערה: כדי להגיע להגדרות של הפלאגאין יש ללחוץ על external channels כמו בתמונה:
תמונה

אחרי בניית ערוצים שהתוכנה megaegp יצרה לנו , יש לשנות את השם של XML ל- tvguide ולהעביר את הקובץ לתקייה C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\XMLTV

ללכת לתוכנה ולבדוק שהנתיב נכון כמו בתמונה :
תמונה

לאחר שהכול במקום יש ללחוץ על הכפתור import from tv guide כמו בתמונה :
תמונה

ולהמתין בסבלנות . זה לוקח קצת זמן .

אחרי שהתוכנה גמרה לקחת את הערוצים יש ללכת לכול ערוץ ולשנות אותו בהתאם לסוג החיבור שלכם ( נכון אין מה לעשות הרבה עבודה ) כמו בתמונה:
תמונה

זהו תהנו.
נערך לאחרונה על ידי Darks ב 20/10/2007 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

rangur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

בעיה עם מדיה פורטל

שליחה

התקנתי מדיה פורטל לפני כמה ימים, ומאד אהבתי את העיצוב והממשקים (לפני כן עבדתי עם GBPVR). יש לי רק בעיה אחת שעוד לא הצלחתי לפתור, וזה הנושא של העברת ערוצים בטלוויזיה.

אני משתמש בכרטיס PVR 150 עם הבלאסטר שלו. נראה לי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שצריך, ב blastercfg אני מצליח לכבות את הממיר (הגדרתי europe-satelite-pace-385) וב wintv אני רואה את כל הערוצים ומצליח גם להחליף ערוץ.
במדיה פורטל אני מצליח לראות את הערוץ שמשודר בממיר כאשר התוכנה עולה, אבל אני לא מצליח להחליף ערוצים, לא עם השלט ולא בעזרת המקלדת. בעזרת השלט אני מצליח לשלוט על כל שאר התפריטים בתוכנה, ככה שנראה לי שהוא מוגדר טוב.

אשמח לשמוע הצעות לפתרון. תודה.

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477

Re: בעיה עם מדיה פורטל

שליחה

rangur כתב:התקנתי מדיה פורטל לפני כמה ימים, ומאד אהבתי את העיצוב והממשקים (לפני כן עבדתי עם GBPVR). יש לי רק בעיה אחת שעוד לא הצלחתי לפתור, וזה הנושא של העברת ערוצים בטלוויזיה.

אני משתמש בכרטיס PVR 150 עם הבלאסטר שלו. נראה לי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שצריך, ב blastercfg אני מצליח לכבות את הממיר (הגדרתי europe-satelite-pace-385) וב wintv אני רואה את כל הערוצים ומצליח גם להחליף ערוץ.
במדיה פורטל אני מצליח לראות את הערוץ שמשודר בממיר כאשר התוכנה עולה, אבל אני לא מצליח להחליף ערוצים, לא עם השלט ולא בעזרת המקלדת. בעזרת השלט אני מצליח לשלוט על כל שאר התפריטים בתוכנה, ככה שנראה לי שהוא מוגדר טוב.

אשמח לשמוע הצעות לפתרון. תודה.
...
האם הפעלת את Hauppauge IR Blaster Plugin בMedia Portal? הוא לא מופעל בברירת המחדל.

rangur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

Re: בעיה עם מדיה פורטל

שליחה

leo212 כתב:האם הפעלת את Hauppauge IR Blaster Plugin בMedia Portal? הוא לא מופעל בברירת המחדל.
...
סימנתי V ב Remotes בטאב של Hauppauge . צריך עוד משהו? וחוץ מהקטע של העברת ערוצים השלט עובד לי בצורה מושלמת במדיה פורטל, ככה שנראה לי שהפלאגין כן מופעל.

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789

שליחה

ל-rangur
לא מספיק לבחור בשלט. אתה צריך להיכנס להגדרות של התוכנה. לבחור Plugins ושם לחפש ולהפעיל את הפלאגין של הבלאסטר.
MP מתייחסת לשלט ולבלאסטר כאל מכשירים נפרדים (שיהיה אפשר למשל לעבוד עם שלט של Hauppauge ובלאסטר כגון USB-UIRT).

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

בעיה מעצבנת - אני רוצה שהתוכנה תעשה סריקה ב IMDB לפי ספריות ולא קבצים,
כי בספריות רשום את השם במסודר...
איך עושים את זה?

Darks פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הבט בתמונה

תמונה

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

אני יודע מכיר...
אבל שמע, נגיד יש לי סרט שהוא שתי חלקים אז הוא עושה סריקה לפי ספריה.
אבל אם יש קובץ אחד , הוא עושה לפי קובץ.
אתה מבין?

חזור אל “תוכנה - KODI”