התחדשתי: רמקולים Perlisten R7t ומגבר סטריאו של accuphase E480
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 697 פעמים
מה מבין חמור בסלט ירקות13/05/2025 19:20עופרפולק כתב: איזה ארקם איזה נעליים . רוצה מגבר סטריאו שנחשב גם לחברה טובה .... נקאמיצי ....

Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
יש להם ליין חדש:...
https://www.arcam.co.uk/product,hda,av- ... ,avr31.htm
תומך בכל פורמט קיים, מגיע עם DIRAC מלא ואפשר לשדרג ל DLBC ובקרוב גם ל ART לפי מה שהנציג שלהם אמר בתערוכה האחרונה.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

ממה שאני יודע על ארקם ולא בדקתי בשנתיים האחרונות עליהם מבחינת הרסיברים והפרוססור שלהם, שהיו להם בעיות, לכן השתמשתי בהומור במילה "ישן" אבל האמת בדקתי קצת ומהקצת שבדקתי יש שיפור, המכשירים יותר יציבים, מעניין.13/05/2025 23:09יהלי ב כתב: יש להם ליין חדש:
תומך בכל פורמט קיים, מגיע עם DIRAC מלא ואפשר לשדרג ל DLBC ובקרוב גם ל ART לפי מה שהנציג שלהם אמר בתערוכה האחרונה....
הכל טוב אצלהם ויש להם ליין מעולה של מגברים וכו, מלבד מה שהיה בעשור האחרון לאחר הטמעת הדירק ברסיברים והפרוססור שלהם,
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
הנציג אמר ? נו טוב סיבה טובה לאופטימיות.13/05/2025 23:09יהלי ב כתב: יש להם ליין חדש:
תומך בכל פורמט קיים, מגיע עם DIRAC מלא ואפשר לשדרג ל DLBC ובקרוב גם ל ART לפי מה שהנציג שלהם אמר בתערוכה האחרונה....
בקרוב ART , שיעבוד כמו שצריך ? נו טוב סיבה נוספת לאופטימיות.
וכמו שאני מבין את כל התקלות עם דיראק והחברות השונות, לא בהכרח הבעיה היא בדיראק, בהחלט יש מצב שהבעיה נמצאת בצד של החברות השונות, שלא מטמיעות את התוכנה כמו שצריך (ראה את סטורם, שמשום מה שם הכל עובד כמו שצריך וזה רק בגלל שכשסטורם משחררים עדכון קושחה זה עדכון שאין בו פאלטות הכל נבדק ועובד פיקס וגם במידה ונניח נתגלתה בעיה היא מתוקנת במהירותתתתת ולא מנסים למרוח את הלקוח בתשובות מלוקקות שלא מחזיקות מים) .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

מעדכן:
הצלחתי להגיע למערכת שמנגנת סטריאו אמיתי חי,דינמי, עם מלא אנרגיה ונשמה ענקית, עם גודל במה פירוט הפרדות צליל מיקוד צליל ותלת מימדיות וואוקליות נדירה שטרם שמעתי אצלי, פירוט של בס שמפרט לך לרבדים את שכבות הבס זה משהו לא רגיל, אני מדבר על רמות מאוד גבוהות של סטריאו, ועדיין לא עשיתי בכלל התאמה עם dac ונגן יעודיים לסטריאו, השתמשתי ברכיבים הקיימים אצלי עבור סטריאו למרות שהנגן שכולל dac שחיברתי נרכשו במקור עבור קולנוע, למעשה חיברתי לזידו Z1000 pro הארדיסק עם שירים ברמת מסטרינג, פלאק, ומשם חיברתי לאקיופייז ישירות...
כתבתי פה שאני מתכון לעשות את המהלך הזה ולשנות את אופן האזנה שלי למערכת, זה הצריך ממני למצוא זמן פנוי על מנת לחבר כמו שבאמת צריך, עניין של זמן פנוי וסדר עדיפויות...
אבל הזמן הגיע התפנתי ואני רוצה לדווח על שידוך נדיר בין ה perlisten reference 7T ל accuphase E480 ועל רמת סטריאו אדירה שהצלחתי להשיג במו ידי ואוזני ובזעת אפים
אין מאושר ממני, הצלחתי להגשים לעצמי את החלום, לשלב מערכת סטריאו שתנגן פנומנלי ברמות הגבוהות, וכאשר עוברים לקולנוע, אין ירידה באיכות ותיפקוד המערכת, קולנוע ברמות הגבוהות שטרם שמעתי אצלי, עם רמקולים מעולים Perlisten reference R7T ומגבר סטריאו accuphase E480 מהרמות הגבוהות הבאמת טובות ועם פרוססור קולנוע הIntegra Drx 8.4 הגעתי לגן עדן של אודיו אצלי בחלל
הצלחתי להגיע למערכת שמנגנת סטריאו אמיתי חי,דינמי, עם מלא אנרגיה ונשמה ענקית, עם גודל במה פירוט הפרדות צליל מיקוד צליל ותלת מימדיות וואוקליות נדירה שטרם שמעתי אצלי, פירוט של בס שמפרט לך לרבדים את שכבות הבס זה משהו לא רגיל, אני מדבר על רמות מאוד גבוהות של סטריאו, ועדיין לא עשיתי בכלל התאמה עם dac ונגן יעודיים לסטריאו, השתמשתי ברכיבים הקיימים אצלי עבור סטריאו למרות שהנגן שכולל dac שחיברתי נרכשו במקור עבור קולנוע, למעשה חיברתי לזידו Z1000 pro הארדיסק עם שירים ברמת מסטרינג, פלאק, ומשם חיברתי לאקיופייז ישירות...
כתבתי פה שאני מתכון לעשות את המהלך הזה ולשנות את אופן האזנה שלי למערכת, זה הצריך ממני למצוא זמן פנוי על מנת לחבר כמו שבאמת צריך, עניין של זמן פנוי וסדר עדיפויות...
אבל הזמן הגיע התפנתי ואני רוצה לדווח על שידוך נדיר בין ה perlisten reference 7T ל accuphase E480 ועל רמת סטריאו אדירה שהצלחתי להשיג במו ידי ואוזני ובזעת אפים
אין מאושר ממני, הצלחתי להגשים לעצמי את החלום, לשלב מערכת סטריאו שתנגן פנומנלי ברמות הגבוהות, וכאשר עוברים לקולנוע, אין ירידה באיכות ותיפקוד המערכת, קולנוע ברמות הגבוהות שטרם שמעתי אצלי, עם רמקולים מעולים Perlisten reference R7T ומגבר סטריאו accuphase E480 מהרמות הגבוהות הבאמת טובות ועם פרוססור קולנוע הIntegra Drx 8.4 הגעתי לגן עדן של אודיו אצלי בחלל
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
מרועי לא יוצאים מאוכזבים27/05/2025 12:40FastandFurious כתב: מעדכן:
אין מאושר ממני, הצלחתי להגשים לעצמי את החלום, לשלב מערכת סטריאו שתנגן פנומנלי ברמות הגבוהות, וכאשר עוברים לקולנוע, אין ירידה באיכות ותיפקוד המערכת, קולנוע ברמות הגבוהות שטרם שמעתי אצלי, עם רמקולים מעולים Perlisten reference R7T ומגבר סטריאו accuphase E480 מהרמות הגבוהות הבאמת טובות ועם פרוססור קולנוע הIntegra Drx 8.4 הגעתי לגן עדן של אודיו אצלי בחלל...