התחדשתי: רמקולים Perlisten R7t ומגבר סטריאו של accuphase E480

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7394
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #61 

איזה מלך ויקטור אין הרבה שהיו קונים הולכים בודקים חוזרים הולכים עוד פעם באים לחנות ואווווו תהנה כמה שיותר
Sony 1040
Monitor mass

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7394
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #62 

איזה ארקם איזה נעליים . רוצה מגבר סטריאו שנחשב גם לחברה טובה .... נקאמיצי .
Sony 1040
Monitor mass

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5142
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 697 פעמים

שליחה #63 

13/05/2025 19:20  
עופרפולק כתב:
איזה ארקם איזה נעליים . רוצה מגבר סטריאו שנחשב גם לחברה טובה .... נקאמיצי .
...
מה מבין חמור בסלט ירקות 😅
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #64 

13/05/2025 19:10  
FastandFurious כתב:

:? מה הקשר ארקם איזה ישן אתה
...
יש להם ליין חדש:

https://www.arcam.co.uk/product,hda,av- ... ,avr31.htm

תומך בכל פורמט קיים, מגיע עם DIRAC מלא ואפשר לשדרג ל DLBC ובקרוב גם ל ART לפי מה שהנציג שלהם אמר בתערוכה האחרונה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #65 

13/05/2025 23:09  
יהלי ב כתב:
יש להם ליין חדש:

תומך בכל פורמט קיים, מגיע עם DIRAC מלא ואפשר לשדרג ל DLBC ובקרוב גם ל ART לפי מה שהנציג שלהם אמר בתערוכה האחרונה.
...
ממה שאני יודע על ארקם ולא בדקתי בשנתיים האחרונות עליהם מבחינת הרסיברים והפרוססור שלהם, שהיו להם בעיות, לכן השתמשתי בהומור במילה "ישן" אבל האמת בדקתי קצת ומהקצת שבדקתי יש שיפור, המכשירים יותר יציבים, מעניין.
הכל טוב אצלהם ויש להם ליין מעולה של מגברים וכו, מלבד מה שהיה בעשור האחרון לאחר הטמעת הדירק ברסיברים והפרוססור שלהם,
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #66 

13/05/2025 23:09  
יהלי ב כתב:
יש להם ליין חדש:

...
הנציג אמר ? נו טוב סיבה טובה לאופטימיות.
בקרוב ART , שיעבוד כמו שצריך ? נו טוב סיבה נוספת לאופטימיות.
:lol: :lol:

וכמו שאני מבין את כל התקלות עם דיראק והחברות השונות, לא בהכרח הבעיה היא בדיראק, בהחלט יש מצב שהבעיה נמצאת בצד של החברות השונות, שלא מטמיעות את התוכנה כמו שצריך (ראה את סטורם, שמשום מה שם הכל עובד כמו שצריך וזה רק בגלל שכשסטורם משחררים עדכון קושחה זה עדכון שאין בו פאלטות הכל נבדק ועובד פיקס וגם במידה ונניח נתגלתה בעיה היא מתוקנת במהירותתתתת ולא מנסים למרוח את הלקוח בתשובות מלוקקות שלא מחזיקות מים) .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #67 

מעדכן:

הצלחתי להגיע למערכת שמנגנת סטריאו אמיתי חי,דינמי, עם מלא אנרגיה ונשמה ענקית, עם גודל במה פירוט הפרדות צליל מיקוד צליל ותלת מימדיות וואוקליות נדירה שטרם שמעתי אצלי, פירוט של בס שמפרט לך לרבדים את שכבות הבס זה משהו לא רגיל, אני מדבר על רמות מאוד גבוהות של סטריאו, ועדיין לא עשיתי בכלל התאמה עם dac ונגן יעודיים לסטריאו, השתמשתי ברכיבים הקיימים אצלי עבור סטריאו למרות שהנגן שכולל dac שחיברתי נרכשו במקור עבור קולנוע, למעשה חיברתי לזידו Z1000 pro הארדיסק עם שירים ברמת מסטרינג, פלאק, ומשם חיברתי לאקיופייז ישירות...

כתבתי פה שאני מתכון לעשות את המהלך הזה ולשנות את אופן האזנה שלי למערכת, זה הצריך ממני למצוא זמן פנוי על מנת לחבר כמו שבאמת צריך, עניין של זמן פנוי וסדר עדיפויות...

אבל הזמן הגיע התפנתי ואני רוצה לדווח על שידוך נדיר בין ה perlisten reference 7T ל accuphase E480 ועל רמת סטריאו אדירה שהצלחתי להשיג במו ידי ואוזני ובזעת אפים

אין מאושר ממני, הצלחתי להגשים לעצמי את החלום, לשלב מערכת סטריאו שתנגן פנומנלי ברמות הגבוהות, וכאשר עוברים לקולנוע, אין ירידה באיכות ותיפקוד המערכת, קולנוע ברמות הגבוהות שטרם שמעתי אצלי, עם רמקולים מעולים Perlisten reference R7T ומגבר סטריאו accuphase E480 מהרמות הגבוהות הבאמת טובות ועם פרוססור קולנוע הIntegra Drx 8.4 הגעתי לגן עדן של אודיו אצלי בחלל
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #68 

27/05/2025 12:40  
FastandFurious כתב:
מעדכן:

הצלחתי להגיע למערכת שמנגנת סטריאו אמיתי חי,דינמי, עם מלא אנרגיה ונשמה ענקית, עם גודל במה פירוט הפרדות צליל מיקוד צליל ותלת מימדיות וואוקליות נדירה שטרם שמעתי אצלי, פירוט של בס שמפרט לך לרבדים את שכבות הבס זה משהו לא רגיל, אני מדבר על רמות מאוד גבוהות של סטריאו, ועדיין לא עשיתי בכלל התאמה עם dac ונגן יעודיים לסטריאו, השתמשתי ברכיבים הקיימים אצלי עבור סטריאו למרות שהנגן שכולל dac שחיברתי נרכשו במקור עבור קולנוע, למעשה חיברתי לזידו Z1000 pro הארדיסק עם שירים ברמת מסטרינג, פלאק, ומשם חיברתי לאקיופייז ישירות...

כתבתי פה שאני מתכון לעשות את המהלך הזה ולשנות את אופן האזנה שלי למערכת, זה הצריך ממני למצוא זמן פנוי על מנת לחבר כמו שבאמת צריך, עניין של זמן פנוי וסדר עדיפויות...

אבל הזמן הגיע התפנתי ואני רוצה לדווח על שידוך נדיר בין ה perlisten reference 7T ל accuphase E480 ועל רמת סטריאו אדירה שהצלחתי להשיג במו ידי ואוזני ובזעת אפים

אין מאושר ממני, הצלחתי להגשים לעצמי את החלום, לשלב מערכת סטריאו שתנגן פנומנלי ברמות הגבוהות, וכאשר עוברים לקולנוע, אין ירידה באיכות ותיפקוד המערכת, קולנוע ברמות הגבוהות שטרם שמעתי אצלי, עם רמקולים מעולים Perlisten reference R7T ומגבר סטריאו accuphase E480 מהרמות הגבוהות הבאמת טובות ועם פרוססור קולנוע הIntegra Drx 8.4 הגעתי לגן עדן של אודיו אצלי בחלל
...
מרועי לא יוצאים מאוכזבים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”