shay1 כתב:אז ראשית כל לפני כמה ימים הותקן אצלי ה508XD להזכיר רק כי באה להחליף את הפנאסוניק 42 שהייתה לי
לאחר כמה משחקים בכיווני התמונה לממיר הוט בחיבור SCART אני לא הצלחתי לקבל תמונה טובה בבהירים בהשוואה לפנאסוניק
עם תמונות חשוכות אין לה בעיה בכלל ונותנת תמונה טובה אבל בבהירים הדמויות לפעמים נראים כמו בובות פלסטיק ,אני רואה חדשות ואני חושב שהקריינים עשויים מפלסטיק לא רואים תווי פנים אולי אני לא יודע לכוון טוב את המסך?
בסרטים קצת ישנים שמשודרים בהוט קשה למסך לתת תמונה חלקה כאלו יש למסך זמן תגובה כמו למסכי LCD מה שבמסכים 42 פחות בא לידי ביטוי
...
כנראה שאתה צריך ראשית לבטל את כל מנגנוני הפחתת הרעש.
נסה את הערכים שנתתי קצת למעלה. הכי חשוב, עבור למצב enhancer mode 1, מגביר מאוד את החדות. כמו כן נסה את הdre בlow.
קרוב לודאי שזה גם יגביר את הרעש, אצלי למשל במעבר מממיר תומסון רגיל למג'יק היה שינוי די ניכר באיכות, כשהתמונה הפכה לדי רעשנית. במצב כזה דוקא שתי הפונקציות הראשונות של NR ב low די שיפרו את זה, עם איבוד מינימלי של פירוט.
זה עניין של נסיון וטעיה ולוקח לא מעט זמן, אני כבר שלושה שבועות עם הקורו ועדיין לא כיוונתי סופית...
מה שאתה מתאר כ"זמן תגובה" הוא כנראה עבודת הדה-אינטרלציה שלפעמים די נראית לעין, גם אצלי, ופה אין ממש מה מה לעשות בשידורי הוט. נסה לשחק עם מצבי הdrive mode.