שאלה לגבי רדיו דיסק לרכב !
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כשאתם מדברים על קלריון 775 אתם מתכוונים לזה לא ? -
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio ... ctID=17446
האמת , מכשיר איכותי . אבל לטעמי לא נראה משהו בכלל. תצוגה קטנטונת ומגוחכת אפילו..
מה שכן , יש לו 3 PREOUTS של 6V ומפענח 24BIT .. בהחלט מכשיר איכותי..
כמה אמרתם הוא נמכר בארץ ? חח בטח איזה מחיר שלא מעוגן במציאות כרגיל..
בארץ אנשים נוטים לסגוד ל ALPINE ו CLARION ולשלם עליהם המון כסף בזמן שבשאר העולם הם נמכרים בהמון מקרים מתחת למחירים של PIONEER , PANASONIC וכו'..
או פחות או יותר במחירים מקבילים או מעט יקרים - אך לא פי שתיים ויותר.
האמת , מכשיר איכותי . אבל לטעמי לא נראה משהו בכלל. תצוגה קטנטונת ומגוחכת אפילו..
בארץ אנשים נוטים לסגוד ל ALPINE ו CLARION ולשלם עליהם המון כסף בזמן שבשאר העולם הם נמכרים בהמון מקרים מתחת למחירים של PIONEER , PANASONIC וכו'..
או פחות או יותר במחירים מקבילים או מעט יקרים - אך לא פי שתיים ויותר.
אני מציע שתחפש פורום בעולם שבו מכשירי פאנסוניק או פיוניר (חוץ מה P9 וה880) נחשבים יותר מאלפיין וקלריון . זה לא בושה לא לדעת . אבל לא צריך להסגיר את זה ע"י כתיבת הודעות כאלו .jacko-il כתב:כשאתם מדברים על קלריון 775 אתם מתכוונים לזה לא ? -
או פחות או יותר במחירים מקבילים או מעט יקרים - אך לא פי שתיים ויותר....
ולגבי המחיר , בגלל היבואן כול מחירי הקלריון בארץ מנותקים מהמציאות . הפתרון לבעיה הזו הוא פשוט , לייבא מחו"ל
רגע אז מה אתם אומרים הקלריון 775(מה ששמת בהודעה שלך) יותר טובה מה IDA-X001 או CDA-9885 של אלפיין ?
לגבי עיצוב שלושתם לא משהו אבל מה יותר טוב משלושתם?
ומישהו יכול לתת לי דגמים לגבי הP9 או ה880 שדיברתם עליהם אם הם יותר טובות מהקלריון 775 או האלפיין אני מעדיף אותם כי גם יש להם עיצוב יותר יפה בדרך כלל.
ומישהו יכול לתת לי דגמים לגבי הP9 או ה880 שדיברתם עליהם אם הם יותר טובות מהקלריון 775 או האלפיין אני מעדיף אותם כי גם יש להם עיצוב יותר יפה בדרך כלל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הבנת הנקרא ברמת כיתה א' היתה נותנת לך להבין שהתכוונתי בדיוק למה שאתה רשמת.truejoker כתב:אני מציע שתחפש פורום בעולם שבו מכשירי פאנסוניק או פיוניר (חוץ מה P9 וה880) נחשבים יותר מאלפיין וקלריון . זה לא בושה לא לדעת . אבל לא צריך להסגיר את זה ע"י כתיבת הודעות כאלו .jacko-il כתב:כשאתם מדברים על קלריון 775 אתם מתכוונים לזה לא ? -
או פחות או יותר במחירים מקבילים או מעט יקרים - אך לא פי שתיים ויותר....
ולגבי המחיר , בגלל היבואן כול מחירי הקלריון בארץ מנותקים מהמציאות . הפתרון לבעיה הזו הוא פשוט , לייבא מחו"ל...
אין לי ספק ש CLARION ו ALPINE הן חברות מעולות ואיכותיות (אם לא הכי טובות בתחום).
מה שבאתי להגיד זה רק לגבי המחיר הלא קשור והגיוני שבהם הם נמכרים בארץ..
לא לריב בחיאת רבק אל תריבו עכשיו אתם יכולים לעזור לי שאני ידע סוף סוף מה לקנות?
מה יותר טוב הקלריון 775 או האלפיין שרשמתי למעלה?
ואם מישהו יוכל לתת לי קישור לP9 וה880 של פיוניר אני יודה לו. (הם יותר טובות מהקלריון והאלפיין?)
מה יותר טוב הקלריון 775 או האלפיין שרשמתי למעלה?
ואם מישהו יוכל לתת לי קישור לP9 וה880 של פיוניר אני יודה לו. (הם יותר טובות מהקלריון והאלפיין?)
תפסיק להתפזר . הP9 הוא דגם הדגל של פיוניר הוא בא עם מעבד חיצוני והוא עולה הרבה יותר יקר מה9255 ולטעמי הוא הרבה פחות טובuknowmy כתב:רגע אז מה אתם אומרים הקלריון 775(מה ששמת בהודעה שלך) יותר טובה מה IDA-X001 או CDA-9885 של אלפיין ?
ומישהו יכול לתת לי דגמים לגבי הP9 או ה880 שדיברתם עליהם אם הם יותר טובות מהקלריון 775 או האלפיין אני מעדיף אותם כי גם יש להם עיצוב יותר יפה בדרך כלל....
ה880 הוא דגם של פיוניר שהוא עם המון פיצ'רים שאין לקלריון . האם הוא יותר טוב מבחינת סאונד ? אני מסופק אבל לך למפגשים ותשמע בעצמך . הוא עולה כ2200 ש"ח בארץ
אוקיי אז אתה אומר שהP9 יותר יקר מהקלריון שזה אומר שהוא עולה יותר מ8,000 והוא סתם לא משתלם, סבבה.
לגבי ה880 של פיוניר אתה אומר שהוא יותר טוב או שעומד באיכות של ה775 והוא עולה 2200 ש"ח, תודה עזרת לי מאד.
עכשיו מה בקשר לדגמים של האלפיין? מה אם אני לא מחבר את המכשיר לאייפוד אז זה לא משתלם לי לקנות את המכשיר הזה? עדיף ללכת להשקיע על משהו אחר ?
לגבי ה880 של פיוניר אתה אומר שהוא יותר טוב או שעומד באיכות של ה775 והוא עולה 2200 ש"ח, תודה עזרת לי מאד.
עכשיו מה בקשר לדגמים של האלפיין? מה אם אני לא מחבר את המכשיר לאייפוד אז זה לא משתלם לי לקנות את המכשיר הזה? עדיף ללכת להשקיע על משהו אחר ?
נכנסתי לאתר של פיוניר ולא מצאתי את הP9 ואת ה880 אתה יכול להגיד לי למה אתה מתכוון או לתת לי קישור? http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... 5&catid=11
שאתה אומר הדגמים הגבוהים של הקלריון אתה מתכוון ל9255 ול775 ?
כי אם אתה אומר שה775 עדיפה על האלפיין והפיוניר אין ספק שאני יקח את ה775.
ושוב אני שואל את יכול לתת לי איזשהו קישור לאחד מהדגמים של פיוניר שאמרת?
פשוט בדקתי ולא מצאתי אותם.
כי אם אתה אומר שה775 עדיפה על האלפיין והפיוניר אין ספק שאני יקח את ה775.
ושוב אני שואל את יכול לתת לי איזשהו קישור לאחד מהדגמים של פיוניר שאמרת?
פשוט בדקתי ולא מצאתי אותם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע , אם יש לך את הכסף לשלם לך (לפי דעתי כמובן) על -
CLARION DXZ-775-USB
או על
ALPINE CDA-9885R
ראיתי שהקלריון נמכר סביב ה 2100 ש"ח , בכמה אגב נמכר האלפיין ?
תעשה שיקול של מי נותן מבינהם יותר עבור המחיר ולך על מי שנראה לך יותר אטרקטיבי..
לא תיפול באיכות באף אחד מהם.
*ה CLARION DRZ-9255 (המכוער ברמות אגב) מיועד למטורפי סאונד פרפקציוניסטים שיש להם המון כסף מיותר לזרוק על אלקטרוניקה. לפי דעתי מיותר ואני בספק אם אתה (והרבה אחרים) יצליחו לשמוע את ההבדל בסאונד שהוא מוציא.
CLARION DXZ-775-USB
או על
ALPINE CDA-9885R
ראיתי שהקלריון נמכר סביב ה 2100 ש"ח , בכמה אגב נמכר האלפיין ?
תעשה שיקול של מי נותן מבינהם יותר עבור המחיר ולך על מי שנראה לך יותר אטרקטיבי..
לא תיפול באיכות באף אחד מהם.
*ה CLARION DRZ-9255 (המכוער ברמות אגב) מיועד למטורפי סאונד פרפקציוניסטים שיש להם המון כסף מיותר לזרוק על אלקטרוניקה. לפי דעתי מיותר ואני בספק אם אתה (והרבה אחרים) יצליחו לשמוע את ההבדל בסאונד שהוא מוציא.
אוקיי אז מה שהבנתי ממך הוא שה775 והאלפיין CDA-9885R באותה רמה ושאני יקח מה שבא לי זה לא משנה.
עכשיו בקשר לפיוניר P9 ו880 ביקשתי קישורים אליהם או מחירים שלהם אפשר לקבל?
ומה ההבדל בין הP9 וה880 לבין הקלריון והאלפיים הם פחות טובות או יותר טובות ומבחינת מה כי תאמת אם הם בערך באותה רמה ואני לא ישים לב בהבדל אני מעדיף פיוניר בגלל העיצוב שלהם.
עכשיו בקשר לפיוניר P9 ו880 ביקשתי קישורים אליהם או מחירים שלהם אפשר לקבל?
ומה ההבדל בין הP9 וה880 לבין הקלריון והאלפיים הם פחות טובות או יותר טובות ומבחינת מה כי תאמת אם הם בערך באותה רמה ואני לא ישים לב בהבדל אני מעדיף פיוניר בגלל העיצוב שלהם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא כל כך קשה להכנס לאתר PIONEER ולבדוק לבד -
http://www.pioneerelectronics.com/pna/v ... 82,00.html
ה 880 מכשיר ברמה גבוהה עם מפענח 24BIT , שלוש יציאות PREOUT 5V ועד פיצ'רים מעניינים, לפי דעתי פחות או יותר ברמה של האלפיין והקלריון.. אבל, לא שמעתי אף אחד מהם ואני מסתמך על נתונים טכנים יבשים בלבד..
ה P9 כבר מכשיר לאודיופילים. ברמה הרבה יותר גבוהה מה 775 / 9885 . מכשיר בעיצוב מינימליסטי עם דגש על איכות סאונד וחומרים מהרמה הגבוהה ביותר - פחות או יותר כבר ברמה של ה CLARION 9225 .
לא נראה לי שהוא בליגה שלך כבר..
*ועוד קצת מידע + תמונות של ה P9 ב REVIEW של CAR-AUDIO-MAG -
http://www.caraudiomag.com/testreports/ ... head_unit/
http://www.pioneerelectronics.com/pna/v ... 82,00.html
ה 880 מכשיר ברמה גבוהה עם מפענח 24BIT , שלוש יציאות PREOUT 5V ועד פיצ'רים מעניינים, לפי דעתי פחות או יותר ברמה של האלפיין והקלריון.. אבל, לא שמעתי אף אחד מהם ואני מסתמך על נתונים טכנים יבשים בלבד..
ה P9 כבר מכשיר לאודיופילים. ברמה הרבה יותר גבוהה מה 775 / 9885 . מכשיר בעיצוב מינימליסטי עם דגש על איכות סאונד וחומרים מהרמה הגבוהה ביותר - פחות או יותר כבר ברמה של ה CLARION 9225 .
לא נראה לי שהוא בליגה שלך כבר..
*ועוד קצת מידע + תמונות של ה P9 ב REVIEW של CAR-AUDIO-MAG -
http://www.caraudiomag.com/testreports/ ... head_unit/
אז אתה אומר שהP9 הוא ברמה של ה9225 נראה כמה אני יכול להשיג אותו כי את ה9225 אני יכול להשיג ב6000.
לגבי ה880 אתה אומר שהוא ברמה של הקלריון 775 והאלפיין 9885 אז אני יראה מה כדאי לי מבחינת מחירים,
לפי האתר ה880 לא נראה הכי יפה בעולם.
עכשיו לא הבנתי עדיין בקשר לאלפיין אמרו לי שלא שווה לקנות אותו אם לא מחברים לו אי פוד כי מה שמיוחד בו זה האי פוד ואתה משלם סתם כסף על משהו שאתה לא צריך ועדיף לקנות מכשיר אחר בלי אי פוד אבל יותר איכותי זה נכון?
וגם לא הבנתי עדיין את הדגמים של אלפיים שראיתי באתר, ראיתי רק 2 ולא הבנתי מה יותר טוב מביניהם?
1. IDA-X001
2. CDA-9885
לגבי ה880 אתה אומר שהוא ברמה של הקלריון 775 והאלפיין 9885 אז אני יראה מה כדאי לי מבחינת מחירים,
לפי האתר ה880 לא נראה הכי יפה בעולם.
עכשיו לא הבנתי עדיין בקשר לאלפיין אמרו לי שלא שווה לקנות אותו אם לא מחברים לו אי פוד כי מה שמיוחד בו זה האי פוד ואתה משלם סתם כסף על משהו שאתה לא צריך ועדיף לקנות מכשיר אחר בלי אי פוד אבל יותר איכותי זה נכון?
וגם לא הבנתי עדיין את הדגמים של אלפיים שראיתי באתר, ראיתי רק 2 ולא הבנתי מה יותר טוב מביניהם?
1. IDA-X001
2. CDA-9885
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת שכל הדגמים שאנחנו מדברים עליהם לא ממש יפים - יופי זה לא הקו המחנה בהם..
הם יותר בכיוון של איכות סאונד ופיצ'רים.
כאשר לפי דעתי הכי מכוערים הם ה P9 וה 9225.
אם תציין באיזה מחיר אתה מקבל כל מכשיר יהיה יותר קל להמליץ לך על איזה ללכת -
אחרי הכל כמו בכל ענף משווים עלות מול תועלת ולא קונים באויר..
נ.ב - ה X001 הוא מכשיר ייעודי של ALPINE ל I-POD ולא ה 9885R (למרות שגם הוא תומך)
*עריכה*
רק עכשיו ראיתי שבעצם שאלת שתי שאלות - אז לגבי ההודעה השניה מהשתיים -
ל 980BT יש BLUETOOTH מובנה ומסך צבעוני יפה כולל התאמה אישית..
זה פחות או יותר ההבדלים ה"משמעותיים" בינהם. ה 980 זה מכשיר העל של PIONEER לפני ה P9 שבכלל לא מופיע בקטלוג הרגיל שלהם אלא פונה ישירות למושבעי סאונד עם כיסים עמוקים.
הם יותר בכיוון של איכות סאונד ופיצ'רים.
כאשר לפי דעתי הכי מכוערים הם ה P9 וה 9225.
אם תציין באיזה מחיר אתה מקבל כל מכשיר יהיה יותר קל להמליץ לך על איזה ללכת -
אחרי הכל כמו בכל ענף משווים עלות מול תועלת ולא קונים באויר..
נ.ב - ה X001 הוא מכשיר ייעודי של ALPINE ל I-POD ולא ה 9885R (למרות שגם הוא תומך)
*עריכה*
רק עכשיו ראיתי שבעצם שאלת שתי שאלות - אז לגבי ההודעה השניה מהשתיים -
ל 980BT יש BLUETOOTH מובנה ומסך צבעוני יפה כולל התאמה אישית..
זה פחות או יותר ההבדלים ה"משמעותיים" בינהם. ה 980 זה מכשיר העל של PIONEER לפני ה P9 שבכלל לא מופיע בקטלוג הרגיל שלהם אלא פונה ישירות למושבעי סאונד עם כיסים עמוקים.
את ה9225 אני יכול לקבל ב6,000
לגבי הP9 הבנאדם שאני עובד איתו אמר שהוא לא מכיר את הדגם (כנראה לא מתעסק עם הדגם הספציפי הזה)
אבל בוא נגיד ככה שאם נגיד משהו עולה 10,000 בחנויות אז אני יכול להשיג אותו ב7,000 בערך תלוי עם מה הוא עובד
אם הוא היה עובד חזק עם קלריון ואלפיין הייתי יכול לקבל אותה ב5000 גם.
לגבי הP9 הבנאדם שאני עובד איתו אמר שהוא לא מכיר את הדגם (כנראה לא מתעסק עם הדגם הספציפי הזה)
אבל בוא נגיד ככה שאם נגיד משהו עולה 10,000 בחנויות אז אני יכול להשיג אותו ב7,000 בערך תלוי עם מה הוא עובד
אם הוא היה עובד חזק עם קלריון ואלפיין הייתי יכול לקבל אותה ב5000 גם.