מנוחה ונחלה תחילה...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #61 

למי שחושב שהמבחנים כפולי הסמיות מספקים תשובה למה נכון ומה לא...תחשבו שוב. זה שמשהו מסויים לא מראה הבדל באוכלוסיה בבדיקות חוזרות, לא אומר שאנשים בודדים לא יכולים להבדיל.
...
eytan99, לא הבנת אותי, אני לא מדבר על אוכלוסיות אלה על אנשים ספציפים (כל אחד לעצמו), לדעתי כל אדם שמעוניין לדעת האם הוא באמת שומע הבדלים בין כבלים שונים או שמעורבים כאן גורמים פסיכולוגים ולא פיזיולוגיים, יכול לבדוק את זה רק בדרך אחת והיא מבחן עיוור, ואין כאן קשר לאוחז האוכלוסיה שמסוגל להבחין בהבדל ולאחוז שלא. לכן ברגע שאמרת שאתה מרגיש הבדלים בין כבלים שאלתי את השאלה המתבקשת איך אתה יודע שאתה לא מדמיין את ההבדלים הללו? אם תשובתך היא שבדקת את עצמך בבדיקה אוביקטיבית והגעת למסקנה שההבדלים שאתה מבחין בהם מציאותיים ולא דימיוניים אין לי שום בעייה לקבל את טענותך בנושא, במקרה שהמצב הפוך אין לי שום בעיה עם טענותך גם כן, פשוט כפי שציינתי לי חשוב לדעת על מה טענות מהסוג הזה מבוססות.
מיכאל .

eytan99
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #62 

:) אני אבהיר טיפה את עצמי
בקשר לקטע של ההגברה אני מדבר על חיבור אנלוגי כשבעצם אני משנה את העוצמה במקור (מחשב/DVD/וכ'ו)
בקשר לקטע של DD ו DTS אכן כן כמה שאולי זה נשמע מוזר
עם כבל אחד אני שומע הכל עובר חלק והוא מעביר גם DTS וגם DD
וכבל אחר רק DD
היה כבל שאפילו ה DD גמגם אבל זרקתי אותו ולכן לא יכלתי לעשות איתו את שאר הבדיקות
אם אתם רוצים אפשר לשלוח את העניין לריפלי "תאמינו או לא" :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”