Shasoosh כתב:לי יש OLED אז ברשותך אני אגיב.
למה ציינת שהובטחו דברים לאנשים מבוגרים אם אתה גם היית נוכח בהתקנה? איך זה רלוונטי לשיח?
עכשיו אני מבין שיש לך וידאו של תהליך ההתקנה. מעולה! זה אומר שיש לך קייס אמיתי נגד היבואן אז איפה הבעיה?
...
·איך העובדה שהורי היו נוכחים בהתקנה אינה רלוונטית לשיח ??
והחלטת להבין שהוידאו קיים ? למרות שכתבתי מפורשות בתחילת הפוסט שהוידאו לא נמצא למרות שצולם אך הופך את העובדה ללא רלוונטית בוויכוח מול ח'י ? אתה בכלל טורח לקרוא את כל תכתובת השרשורים לפני שאתה מגיב ? אמרתי והרגשתי שהדיון הוא כבר לא על מגיע או לא מגיע לי אלא על חוסר אתיקה מקצועית ומהיימנה מול לקוחות עברו שרכשו לפני שנים את המוצר. אז או שתחליט להגיב ולהבין בהתאמה את הנאמר או שלא תטרח כלל.
Oshrik24, שורה תחתונה אחרי 4 עמודים של דיון שגם הידרדר למקומות שלא היה ראוי להידרדר אליהם, אין לך את הוידאו אין לך כלום נקודה!
זה מילה שלך מול מילה שלהם, והחוק איתם, תאהב את זה או לא תאהב את זה.
קח את הפנל כפי שאמרו לך זה 90% מהטלוויזיה וסיים את הסאגה, או אפילו את עסקת הבארטר שהציע לך פה אחד החברים.
אני לא מצליח להבין למה המלחמה (המיותרת לדעתי בלבד) הזאת על הגב של ההורים שלך? הם באמת
ידעו אם הם מתבוננים במסך עם פנל חלופי או מסך חדש? התשובה היא לא! אתה תחנך את היבואן? כנראה שלא.
קח את הפשרה (עד כמה שזה כואב לך אישית) כי לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק.
ברכישה הבאה תפיק לקחים ותשמור את התיעוד בצורה יותר טובה.
חשבתי שאני אצליח להתאפק כמו בפוסט הקודם אבל אני הדיוט
בפוסט הקודם ציינת שהרכישה בוצעה עבור הוריך ולא יותר מכך...
אם אני זוכר נכון אתה היית המוציא והמביא בתהליך וכפי שכתבת בעבר מאחר וחששת מצריבות רצית לבטל את הרכישה וההתקנה ורק הבטחות המתקין שכנעו אותך לבצע ההתקנה...
ופתאום ״ההתקנה בוצעה מול אנשים מבוגרים... והעובדה שהייתי נוכח לא רלבנטית לנושא ההבטחות וההסכמות מול המתקין.״
לדעתי הלא רלבנטית הציעו לך הצעה מאד הוגנת, אבל זו הצעה שהציעו לך, לא לי וזו החלטה שלך מה לעשות איתה או איך להתייחס אליה, וגם אם אתה לא אוהב את זה, לאחרים יש דעות ועמדות אחרות משלך ביחס להצעה, תכבד את זה....
שמע, אני מבין את הכאב שלך ואת הכעס שלך אבל לא יכול לקבל או לאהוב את הדרך שלך...
ומה שהכי לא נעים בהתנהלות מולך זו האלימות המילולית שבה אתה בוחר להשתמש, אתה יוצר הרגשה שאם היינו פנים מול פנים בר השיח שלך כנראה לא היה יוצא מהשיחה בחיים, או במצב פיזי בו נכנס אליה- זה לא טוב....
נערך לאחרונה על ידי Borderline1 ב 22/07/2020 23:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Oshrik24
·אף על פי מה שנרשם , יש גם הגיון בדבריך.
אנשים רכשו טלוויזיות ושילמו על הרחבת אחריות בהנחה שבמקרה הצורך תוחלף להם טלווזיה חדשה.
זה נאמר עי הטכנאים וגם בפורום שבחסות LG , כך שגם אם לא רשום זה לא אומר לא היתה סוג של התחייבות .
ואם כל הכבוד אי אפשר לרשום - ״טכנאים לא קובעים , לא קראת וכו.״ אם נציג של חברה מבטיח, גם בעפ, הוא מחייב את החברה. בדיוק כמו תלונות שנציגה של חברה סלולרית הבטיחה לי את התוכנית במחיר x ואז החברה מקשיבה לשיחה ואם אכן הובטח אז החברה עומדת בזה או מפצה . כמובן שהבעיה להוכיח .
הרבה יותר הגיוני היה להכריז על השינוי שיהיה תקף לקונים מאותו רגע (או מאריכים אחריות) ולא רטרו. (לפחות עבור הלקוחות שהאריכו אחריות )
בכל מקרה לא הייתי הולך ראש בראש , רק מתאכזב ולוקח בחשבון לקניות הבאות.
kaplaey2 כתב:Oshrik24, שורה תחתונה אחרי 4 עמודים של דיון שגם הידרדר למקומות שלא היה ראוי להידרדר אליהם, אין לך את הוידאו אין לך כלום נקודה!
זה מילה שלך מול מילה שלהם, והחוק איתם, תאהב את זה או לא תאהב את זה.
קח את הפנל כפי שאמרו לך זה 90% מהטלוויזיה וסיים את הסאגה, או אפילו את עסקת הבארטר שהציע לך פה אחד החברים.
אני לא מצליח להבין למה המלחמה (המיותרת לדעתי בלבד) הזאת על הגב של ההורים שלך? הם באמת
ידעו אם הם מתבוננים במסך עם פנל חלופי או מסך חדש? התשובה היא לא! אתה תחנך את היבואן? כנראה שלא.
קח את הפשרה (עד כמה שזה כואב לך אישית) כי לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק.
ברכישה הבאה תפיק לקחים ותשמור את התיעוד בצורה יותר טובה.
...
צודק, אין לי וידאו אין לי כלום ואני נושא באשמה ולא התנערתי ממנה. הסיבה אגב שבגללה אני מסרב לפאנל חלופי היא מפני שאני פשוט לא סומך על היבואן. מבחינתי הם מייעדים התקנות פאנלים מקווי ייצור נמוכים ( חדשים ? יתכן ) אך נחותים משמעותית מהפאנלים המיועדים לטלוויזיות חדשות. אני בטוח שהפאנלים מקוריים אך זה לא סוד שישנם פאנלים איכותיים עליהם בקרת האיכות גבוהה ואחוז לא מבוטל הנחשבים סוג ב ' מהמפעל ואיתם משתמשים כחלפים לתיקונים מהסוג הזה. אני פשוט לא מעוניין בזה ומעדיף להשאר עם הפאנל שלי. אתה יודע מה, אני כבר לא מתמרמר על העובדה שהם טרחו לנפנף אותי ולסרב להחליף לי את הטלוויזיות. מצידי שתהיה B7Y חדשה אבל גם את הדגם הזה כבר אין להם. אני יכול להגיד לך שגרתי באמסטרדם שנים רבות ועכשיו בלונדון ויש לי טלויזיות אולד חדשות בבית. אני אמנם כרגע בארץ עקב קורונה וניצלתי את ההזדמנות לנסות ולסייע להורי בעניין אבל התייחסות מהסוג שקיבלתי כאן לא נתקלתי באירופה. וזה מקומם.
·
shaulch כתב:@Oshrik24
·אף על פי מה שנרשם , יש גם הגיון בדבריך.
אנשים רכשו טלוויזיות ושילמו על הרחבת אחריות בהנחה שבמקרה הצורך תוחלף להם טלווזיה חדשה.
זה נאמר עי הטכנאים וגם בפורום שבחסות LG , כך שגם אם לא רשום זה לא אומר לא היתה סוג של התחייבות .
.
...
·
מצטער. אף אחד לא הבטיח לי טלוויזיה חדשה והרחבתי אחריות בתקופה שעוד החליפו טלוויזיות. הדבר היחידי שהובטח לי היה שהכול מכוסה מלבד שבר.
@Oshrik24
קראתי את השרשור הנ"ל, גם את הקודם.
לא מבין מדוע ההתעקשות לא להחליף את הפאנל ולסגור את הסיפור ?
בסופו של דבר מביאים לך את המסך למצב תקין, אז מה זה משנה איך ?
ומאיפה הקביעה הנחרצת שלך לגבי איכות הפאנלים ?
מצטרף לחלק מהמלצות קודמיי כאן "שתתגמש" ותאפשר את החלפת הפאנל על מנת לא לצאת קירח מכאן ומכאן. אישית, אני ממש לא חושב שיש מגרעה כלשהי בהחלפת הפאנל. נהפוך הוא.
לדעתי זה חוסך את כל הזמן של ההגדרות מחדש, התאמות אישיות וכו' במסך חדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed