שחרר גבר.
יוצא לך מהשרשור.

לדעתי ההפך, אם אתה מגביר מהסב אתה מכניס הגברה נוספת וכל המשתמע מכך שהיא לא נכללה בכיול, רק אם אתה מגברי דרך הערכים של הכיול ברסיבר אז זה נחשב למסגרת מערכת הכיול וגם מתקבל תיקון לשינוי, כל שינוי של הסב עצמו פיזי, משנה ופוגע בכיול,Oferot כתב: לפי מה שאני זוכר שקראתי ב-AVS וכו', עדיף להגביר מהסאב עצמו כי קודם כל יש לו הגברה חזקה, וגם כדי למנוע אותות בעוצמה שונה באופן משמעותי מהרסיבר לרמקולים....

אוקיי, כאילו בצילום הקודם היה ערך שלילי ולאחר מכן היה ערך חיובי של 3.5 על הסאב - לכן לא הבנתי.maorgr כתב:היי אבי,
מה שלומך ?
החלל לא גדול בכלל - ממ"ד.
הווליום של הסאב כוייל לפי מינוס 25, שכן הרסיבר התלונן בתחילת הכיול שהווליום יותר מידי גבוה....

19-dbavihuli כתב:@FastandFurious
ויקטור, שאלה: על כמה מכוון הווליום של הסאב אצלך ? כמובן לאחר הכיולים השונים עד שהגעת לתוצאה של 0dB לגביו לאחר הכיול....

3.5db+ לסאב לאחר כיול נראה לי גבוה מדי לסאב כמו ה-3000, אני מניח שלא הפעלת Dynamic EQ.maorgr כתב:היי,
ראשית - אני מאוד מאוד מעריך את עזרתכם. בשבילי זה לא מובן מאליו ואני באמת מודה לכל אחד שתרם לשרשור !
שנית - לאחר כיול ועידון הגעתי לתוצאות הבאות.. רציתי לקרוא את חוות דעתכם באם הם בסדר או שצריך לשנות משהו.
המון תודה.
מאור....