Stingtv וספק אינטרנט 018 (אקסאפון) - קרטועים בשידור
·oded11 כתב:@Coresh
·
מבזק לא תצא ראש כאשר מדובר בבעיה תשתיתית
מהסוג שאולי קיימת אצלך (אומר זאת מניסיון).
בהצלחה...
אתה מתכוון שגם אם יש בעיה לא יצליחו לתקן אותה?
לגביי הנתב, קשה לי להאמין שהוא תקול, זה TP-LINK VR600 בן שנה בערך, אך אנסה הערב.
@Coresh
·
בזק מעדיפים אותך כלקוח ישיר ולא דרך מתווך (אקספון) ועל כן השירות שיתנו לך יהיה בהתאם.
ככלל אם אכן יש תקלה בקו הבזק (חוט הנחושת ממך לארון הסעף) והיא נוגעת רק לך, בזק לא תמהר לתקן את התשתית.
אם תזמין טכנאי ויתמזל מזלך ויגיע אחד טוב, מה שהוא יעשה זה בדיקת מהירות במחשב, יראה לך שאתה מקבל את המהירות הדרושה וילך (יש מצב שגם תחוייב בעלות הביקור).
גם אם תסביר לו עד נר שמיני של חנוכה שיש לך בעיה עם הממיר - לא יעזור.
הדברים שכתבתי הם מניסיון שלי ושל בני משפחה בלבד.
דבר אחרון לפני שאתה מחליף ראוטר ומזמין טכנאי
תאפשר בראוטר שלך vr600 את התמיכה ב iptv לפי ההוראות הבאות:
https://www.manualslib.com/manual/12658 ... =29#manual
ותקפיד לחבר את הסטינג לאותו פורט שהגדרת ל-iptv , תכבה ותדליק
·
בזק מעדיפים אותך כלקוח ישיר ולא דרך מתווך (אקספון) ועל כן השירות שיתנו לך יהיה בהתאם.
ככלל אם אכן יש תקלה בקו הבזק (חוט הנחושת ממך לארון הסעף) והיא נוגעת רק לך, בזק לא תמהר לתקן את התשתית.
אם תזמין טכנאי ויתמזל מזלך ויגיע אחד טוב, מה שהוא יעשה זה בדיקת מהירות במחשב, יראה לך שאתה מקבל את המהירות הדרושה וילך (יש מצב שגם תחוייב בעלות הביקור).
גם אם תסביר לו עד נר שמיני של חנוכה שיש לך בעיה עם הממיר - לא יעזור.
הדברים שכתבתי הם מניסיון שלי ושל בני משפחה בלבד.
דבר אחרון לפני שאתה מחליף ראוטר ומזמין טכנאי
תאפשר בראוטר שלך vr600 את התמיכה ב iptv לפי ההוראות הבאות:
https://www.manualslib.com/manual/12658 ... =29#manual
ותקפיד לחבר את הסטינג לאותו פורט שהגדרת ל-iptv , תכבה ותדליק
עדכונים:
1. בזק בינלאומי לא מוכנים לשלוח טכנאי, מפני שזה "לא ה-StingTV שלנו", סוף ציטוט, (WTF?) והם כן היו שולחים טכנאי אם הייתי עושה את הסטינג דרכם. אך מכיוון שעשיתי ישירות דרך סטינג, הם לא אחראים עליו..
כמו כן בבדיקת החיבור הוא נראה להם תקין.
2. בשיחה עם רחלי מהתמיכה הטכנית של סטינג בצ'אט, היא טענה ש"לאחר כל הפעולות שביצעת נראה שזו איכות התמונה הסטנדרטית וככל הנראה אני רואה כפי שכולם רואים באפליקציה" סוף ציטוט (WTF?), ו"שבשביל זה נועד חודש הנסיון, כדי לבדוק דברים כאלו" סוף ציטוט. כששאלתי אותה אם קרטועים זה סטנדרטי, היא אמרה שהיא מנסה להבין כמה זה חמור, אך בגדול זה נשמע לה סטנדרטי.
@oded11 איפשרתי בראוטר את התמיכה ב iptv , זה לא עזר.
עדיין לא החלפטי ראוטר.
שוקל להתחבר לבנדל של הוטנט ב-79 ש"ח..
1. בזק בינלאומי לא מוכנים לשלוח טכנאי, מפני שזה "לא ה-StingTV שלנו", סוף ציטוט, (WTF?) והם כן היו שולחים טכנאי אם הייתי עושה את הסטינג דרכם. אך מכיוון שעשיתי ישירות דרך סטינג, הם לא אחראים עליו..
כמו כן בבדיקת החיבור הוא נראה להם תקין.
2. בשיחה עם רחלי מהתמיכה הטכנית של סטינג בצ'אט, היא טענה ש"לאחר כל הפעולות שביצעת נראה שזו איכות התמונה הסטנדרטית וככל הנראה אני רואה כפי שכולם רואים באפליקציה" סוף ציטוט (WTF?), ו"שבשביל זה נועד חודש הנסיון, כדי לבדוק דברים כאלו" סוף ציטוט. כששאלתי אותה אם קרטועים זה סטנדרטי, היא אמרה שהיא מנסה להבין כמה זה חמור, אך בגדול זה נשמע לה סטנדרטי.
@oded11 איפשרתי בראוטר את התמיכה ב iptv , זה לא עזר.
עדיין לא החלפטי ראוטר.
שוקל להתחבר לבנדל של הוטנט ב-79 ש"ח..
עשיתי עכשיו בדיקת מהירות. במשך כמה דקות המהירות היתה מתחת ל-40, ראיתי אפילו 28!
לאחר כמה דקות המהירות שוב חזרה ל-60~
ואחר כך שוב נפילה ל-40.
בדקתי גם בסטרימר וגם באתר https://fast.com
לאחר כמה דקות המהירות שוב חזרה ל-60~
ואחר כך שוב נפילה ל-40.
בדקתי גם בסטרימר וגם באתר https://fast.com
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי,
תקשיב יש לי בדיוק את אותה הבעיה - קירטועים ב-StingTV. (אפילו פתחתי על זה thread חדש לפני שראיתי את זה).
אני משתמש ב-Xiaomi mi box , יש קירטועים/רעידות מעצבנים כל כמה שניות.
זה חד משמעית לא נראה לי בעיה בקו האינטרנט, אני עם פרטנר סיבים 200מגה ורואה נטפליקס 4K דרך טלוויזיה חכמה, באיכות חלקה ומטורפת שלא ראיתי בחיים.
אני יותר חושב לכיוון הסטרימר, יש לי תחושה שגדול עליו לספק את השידור הזה למרות שכולם מתלהבים ממנו.
אגב יש לי סלקום טיוי על אותו הסטרימר אבל אין את הבעיה הזו שם (מצד שני האיכות שם פחות טובה אז אולי הוא פחות צריך להתאמץ ולכן לא מקרטע).
תקשיב יש לי בדיוק את אותה הבעיה - קירטועים ב-StingTV. (אפילו פתחתי על זה thread חדש לפני שראיתי את זה).
אני משתמש ב-Xiaomi mi box , יש קירטועים/רעידות מעצבנים כל כמה שניות.
זה חד משמעית לא נראה לי בעיה בקו האינטרנט, אני עם פרטנר סיבים 200מגה ורואה נטפליקס 4K דרך טלוויזיה חכמה, באיכות חלקה ומטורפת שלא ראיתי בחיים.
אני יותר חושב לכיוון הסטרימר, יש לי תחושה שגדול עליו לספק את השידור הזה למרות שכולם מתלהבים ממנו.
אגב יש לי סלקום טיוי על אותו הסטרימר אבל אין את הבעיה הזו שם (מצד שני האיכות שם פחות טובה אז אולי הוא פחות צריך להתאמץ ולכן לא מקרטע).
עדכון - התחברתי הרגע ל-HotNet 200/5, אני עכשיו בבית ליד הסטרימר של סטינג.
עושה בדיקת מהירות במחשב: מהירות במחשב - 190-200.
מנתק את כבל הרשת מהמחשב, ומחבר אותו, את אותו כבל, ל-StingBox. בדיקת מהירות באפליקציה של סטינג בסטרימר: 90~
מה קורה פה?
האם הסטרימר שלהם תומך במהירות של עד 100Mbps? מה זה הדרעק הזה?
עושה בדיקת מהירות במחשב: מהירות במחשב - 190-200.
מנתק את כבל הרשת מהמחשב, ומחבר אותו, את אותו כבל, ל-StingBox. בדיקת מהירות באפליקציה של סטינג בסטרימר: 90~
מה קורה פה?
האם הסטרימר שלהם תומך במהירות של עד 100Mbps? מה זה הדרעק הזה?
עדכון - עדיין קרטועים גם לאחר המעבר להוטנט.
כנראה שזו האיכות. לא מבין איך אנשים מסתפקים ברמת שידור כזו.
לדעתי גם בבדיקה שעשיתי בעבודה היו קרטועים, אבל מכיוון ששם הטלוויזיה קטנה יותר - כ 40 אינץ' לעומת ה 60" שלי, לא הבחנתי בהם.
כנראה שזו האיכות. לא מבין איך אנשים מסתפקים ברמת שידור כזו.
לדעתי גם בבדיקה שעשיתי בעבודה היו קרטועים, אבל מכיוון ששם הטלוויזיה קטנה יותר - כ 40 אינץ' לעומת ה 60" שלי, לא הבחנתי בהם.
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

אין קשר לאינטרנט. אתה סתם קופץ בין חברות.
זה קורה גם אצלי, עם אינטרנט חזק שמחזיק 4k HDR חלק בנטפליקס, וסטינג עדיין רועד אחת לכמה שניות. זו איכות השידור שלהם.
אגב התמונה עצמה מצוינת. טובה בהרבה מסלקום. אני מעדיף את זה.
גם התכנים שלהם טובים יותר.
זה קורה גם אצלי, עם אינטרנט חזק שמחזיק 4k HDR חלק בנטפליקס, וסטינג עדיין רועד אחת לכמה שניות. זו איכות השידור שלהם.
אגב התמונה עצמה מצוינת. טובה בהרבה מסלקום. אני מעדיף את זה.
גם התכנים שלהם טובים יותר.
@user30000z ,אני מסכים שהתמונה באיכות גבוהה והתוכן מצויין, אבל זה עדיין לא מפצה ובא במקום שידור חלק ולא מגמגם. אנחנו ב 2019 עוד דקה, בנאדם. נראה לך סביר וידאו וטלוויזיה מקרטעים?
לגביי החלפת החברות והתשתית שעשיתי השבוע, דווקא שידרגתי תשתית ומהירות בעלות נמוכה יותר מזו ששילמתי עד כה, כך שזו נקודת האור פה מבחינתי.
@oded11 ,אבל הבחור פה אומר שזה קורה גם אצלו. אתה עדיין חושב ששווה לבקש החלפת סטרימר?
לגביי החלפת החברות והתשתית שעשיתי השבוע, דווקא שידרגתי תשתית ומהירות בעלות נמוכה יותר מזו ששילמתי עד כה, כך שזו נקודת האור פה מבחינתי.
@oded11 ,אבל הבחור פה אומר שזה קורה גם אצלו. אתה עדיין חושב ששווה לבקש החלפת סטרימר?
@Coresh
·
שמע, לא יודע מה להגיד לך
אבל קבל כעובדה שאנשים
רואים סטינג באיכות מצויינת
כולל אותי (חוץ מספורט צ'רלטון שיש פריזים)
אני מאמין שהבעיה אצלך מקורה
בסטרימר (כי לא נשאר culprit אחר) .
אגב, חיברתי את הסטינג לטלוויזיה
הגדולה שלי 55" והאיכות טובה מאוד
גם בהשוואה לאותו ערוץ בהוט
·
שמע, לא יודע מה להגיד לך
אבל קבל כעובדה שאנשים
רואים סטינג באיכות מצויינת
כולל אותי (חוץ מספורט צ'רלטון שיש פריזים)
אני מאמין שהבעיה אצלך מקורה
בסטרימר (כי לא נשאר culprit אחר) .
אגב, חיברתי את הסטינג לטלוויזיה
הגדולה שלי 55" והאיכות טובה מאוד
גם בהשוואה לאותו ערוץ בהוט
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

האיכות מצוינת, הקירטועים אצלי לא קורים תמיד.
אני מאמין יותר ויותר שזה משהו בשידור שלהם, תלוי עומס על השרתים שלהם.
אני בכלל צופה דרך מי בוקס.
אני מאמין יותר ויותר שזה משהו בשידור שלהם, תלוי עומס על השרתים שלהם.
אני בכלל צופה דרך מי בוקס.
@Coresh
·
אין כמו שידורי ספורט כדי לבחון
את התופעה של קרטועים/גמגומים
ולא חוויתי שם שום בעייה פרט
לפריזים מלווים בבפרינג שזה
לא קשור ל קרטועים.
אני מניח שהגדרת מיטבית את
ה TV שלך ואם אינך בטוח
אז אולי תעלה את הבעיה גם
בפורום השכן שעוסק בנושא
בצורה יותר ממוקדת.
מה דגם הטלוויזיה שלך ?
·
אין כמו שידורי ספורט כדי לבחון
את התופעה של קרטועים/גמגומים
ולא חוויתי שם שום בעייה פרט
לפריזים מלווים בבפרינג שזה
לא קשור ל קרטועים.
אני מניח שהגדרת מיטבית את
ה TV שלך ואם אינך בטוח
אז אולי תעלה את הבעיה גם
בפורום השכן שעוסק בנושא
בצורה יותר ממוקדת.
מה דגם הטלוויזיה שלך ?
@oded11 דגם הטלוויזיה שלי הוא 60LF650Y של LG.
אגב, שמתי לב שאפשר להגדיר IPTV בנתב-VR600 רק אם הוא עובד ב Operation Mode = DSL Modem Router.
לאחר החיבור להוטנט הגדרתי אותו לעבור ב Operation Mode = Wireless Router כדי להשתמש ב-HotBox של הוט רק כמודם, מפני שה-WiFi של ה-HotBox גרוע, אז כרגע אין לי IPTV פעיל.
איך אתה מחובר ?
אגב, שמתי לב שאפשר להגדיר IPTV בנתב-VR600 רק אם הוא עובד ב Operation Mode = DSL Modem Router.
לאחר החיבור להוטנט הגדרתי אותו לעבור ב Operation Mode = Wireless Router כדי להשתמש ב-HotBox של הוט רק כמודם, מפני שה-WiFi של ה-HotBox גרוע, אז כרגע אין לי IPTV פעיל.
איך אתה מחובר ?
@Coresh
·
הסטינג מחובר קווית למיני פייבר שמחובר לפייברבוקס
הטלוויזיה היא lg630y והגדרתי ב- true motion
Smooth
בנוסף יש mi box שמחובר קווית לראוטר שמשמש כ-AP לפייבר בוקס
בשתי התצורות רואים חלק ויפה (פרט לערוצי צ'רלטון כפי שכבר ציינתי).
מאחר והמודם/ראוטר של הוט מוגדר אצלך כ-Bridge ואתה מחובר לראוטר עצמאי, מציע לך אם עדיין לא ביצעת, לעשות factory reset לראוטר שלך
·
הסטינג מחובר קווית למיני פייבר שמחובר לפייברבוקס
הטלוויזיה היא lg630y והגדרתי ב- true motion
Smooth
בנוסף יש mi box שמחובר קווית לראוטר שמשמש כ-AP לפייבר בוקס
בשתי התצורות רואים חלק ויפה (פרט לערוצי צ'רלטון כפי שכבר ציינתי).
מאחר והמודם/ראוטר של הוט מוגדר אצלך כ-Bridge ואתה מחובר לראוטר עצמאי, מציע לך אם עדיין לא ביצעת, לעשות factory reset לראוטר שלך