תקלה בטלויזיה פיליפס דגם 65PUS8700. עידכון מצד אלקטרה
-
RoeeToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אוקי אז ככה, הבטחתי עידכון והיום בצהריים הגיעו טכנאים של רטפון לאסוף את הטלויזיה וברגע שהורידו אותה מהקיר והתחילו לארוז אותה כל הדסקיות שמפזרות את האור נפלו לתחתית המסך ממש שמעו אותן נופלות. נראה שבאמת יש בעיה בהדבקה של אותן דסקיות ואני מקווה שאכן יעשו עבודה טובה ברטפון וממש יתקנו את כל הדסקיות כמו שצריך שמקרה כזה לא יחזור בעתיד.
אמשיך לעדכן שתחזור הטלויזיה מתיקון
אמשיך לעדכן שתחזור הטלויזיה מתיקון
-
RoeeToledano
- חבר פעיל

עידכון התבשרתי אתמול ע״י לבנת מנהלת שרות הלקוחות של אלקטרה שהמעבדה לא הצליחה לתקן את הטלוויזיה בצורה מושלמת זאת אומרת יש עדיין מעט נקודות לבנות ולכן היא הציעה לי לקבל במקומה טלוויזיה חדשה דגם 65PUT6162. אומנם זוהי טלוויזיה נחותה משמעותית מהדגם התקול אך היות והאחריות הסתיימה חודש מעבר לשנתיים אין ממש מה לעשות ורק לומר בכל זאת תודה ללבנת שבאמת מנסה הכל על מנת שבכל זאת אצא מרוצה. ביקשתי בכל זאת מלבנת לקבל דגם טוב יותר היא הסכימה ישר אך אין אותו במלאי והדגם היחיד בגודל 65 הינו הדגם שהציעה מלכתחילה. לבסוף לבנת הציעה לי לקבל בחזרה באופן זמני את הטלוויזיה המקורית להמתין חודש ולראות אולי יגיעו דגמים חדשים. החלטתי לחכות חודש ולקוות שאכן יגיעו דגמים חדשים וטובים יותר.
חשוב לי לציין שאכן לבנת מנהלת שירות הלקוחות ליוותה אותי לאורך כל הדרך ותמיד דאגה לעדכן אותי בנעשה ולכן בהזדמנות זאת אומר לה תודה רבה.
חשוב לי לציין שאכן לבנת מנהלת שירות הלקוחות ליוותה אותי לאורך כל הדרך ותמיד דאגה לעדכן אותי בנעשה ולכן בהזדמנות זאת אומר לה תודה רבה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נחמד לשמוע. תשמע, אתה מקבל שירות חריג לטובה, זה בדרך כלל ממש לא קורה.
מקווה שתצא בסוף מרוצה.
מקווה שתצא בסוף מרוצה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
RoeeToledano
- חבר פעיל

כנגד התקולה אלקטרה הציעו לי טלויזיה חדשה ללא עלות
·RoeeToledano כתב:כנגד התקולה אלקטרה הציעו לי טלויזיה חדשה ללא עלות...
יפה מצידם. הצעה שלי, תנסה להגיע איתם להסדר, תוסיף כסף ותקח דגם אחר שהוא לא פיליפס, שכדי שלא תמצא את עצמך באותו המצב בעוד שנתיים. אלקטרה היא גם הבעלים של שקם אלקטריק, בטוח שיש להם גישה לטלויזיות מחברות אחרות...
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
על איזה הסדר כספי אתם מדברים ?
אלקטרה הסכימה לתקן ולאחר שהתיקון כשל היא מוכנה להחליף לו את המסך למרות שהמוצר כבר לא באחריות.
אני באופן אישי הייתי לוקח את ההצעה בשתי ידיים ולא מנסה להוציא מים מן הסלע.
אלקטרה הסכימה לתקן ולאחר שהתיקון כשל היא מוכנה להחליף לו את המסך למרות שהמוצר כבר לא באחריות.
אני באופן אישי הייתי לוקח את ההצעה בשתי ידיים ולא מנסה להוציא מים מן הסלע.
·shiki כתב:על איזה הסדר כספי אתם מדברים ?
אני באופן אישי הייתי לוקח את ההצעה בשתי ידיים ולא מנסה להוציא מים מן הסלע....
הוא שילם 20 אלף שח על מוצר שלא שווה 7000. מוצר כזה לא אמור להתפורר תוך שנתיים. אם אם הסכימו להחליף, אז עדיף לו להוסיף כסף ולקבל מסך מחברה אחרת ולא מדבקה כמו פיליפס היום...
הטלוויזיה שהציעו לך היא בסדר גמור. פנל VA, קצט יותר פשוט עם 60 Hz, אך בצפייה ממוצעת ככל הנראה לא תרגיש הבדל.
התאורה שלה direct-led לעומת edge-led בדגם המקורי. יתרון משמעותי.
כך בחשבון ש- Philips TV היא חברה סינית וככל הנראה גם בסידרות הגבוהות שלה לא תמצא פאנל VA תוצרת סמסונג.
התאורה שלה direct-led לעומת edge-led בדגם המקורי. יתרון משמעותי.
כך בחשבון ש- Philips TV היא חברה סינית וככל הנראה גם בסידרות הגבוהות שלה לא תמצא פאנל VA תוצרת סמסונג.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
הפאנל עצמו זה רחוק מלהיות כל מה שצריך עבור טלוויזיה טובה.
אלקטרוניקה טובה ומעבד תמונה חכם\טוב לא פחות, ואולי אף יותר חשובים.
אלקטרוניקה טובה ומעבד תמונה חכם\טוב לא פחות, ואולי אף יותר חשובים.
המעבדים ב-פיליפס הם בדרך כלל תוצרת MediaTek.
לא שהם מעבדים גרועים. הרבה יצרנים סינים באמת משתדלים לשפר את איכות המוצרים שלהם. והם עושים זאת בשיטה של חיקוי.
מנסים להעתיק את המוצרים של המותגים המכובדים כמה שיותר קרוב למקור. לפעמים הם כן מצלחים להגיע לאיכות לא רעה ולפעמים לא.
ל- TCL, Hisense, Philips יש פוטנציאל לייצר טלוויזיות טובות וככל הנראה בקרוב יהיה יותר משתלם לקנות טלוויזיות של תוצרת שלהם לעומת דגמים entry-level של היצרנים הותיקים. נכון לעכשיו זה עדיין סוג של הגרלה.
לא שהם מעבדים גרועים. הרבה יצרנים סינים באמת משתדלים לשפר את איכות המוצרים שלהם. והם עושים זאת בשיטה של חיקוי.
מנסים להעתיק את המוצרים של המותגים המכובדים כמה שיותר קרוב למקור. לפעמים הם כן מצלחים להגיע לאיכות לא רעה ולפעמים לא.
ל- TCL, Hisense, Philips יש פוטנציאל לייצר טלוויזיות טובות וככל הנראה בקרוב יהיה יותר משתלם לקנות טלוויזיות של תוצרת שלהם לעומת דגמים entry-level של היצרנים הותיקים. נכון לעכשיו זה עדיין סוג של הגרלה.