חוויה אישית מ lg oled 65 וקבוצת ח.י

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

נתקלתי במהלך השנים איזה פעמיים בנזק פיזי שצץ לו לפתע במסך ובשני המקרים נתקלתי בערך באותם העצבים כלפי נותן השירות שהתנער.
מבירור שנעשה במקרים הללו התברר - במקרה אחד התברר שעוזרת הנקיון בבית ניסתה להזיז את המסך בכח כדי לנקות (בכל זאת, פסח, מנקים בכל חור) ואיכשהו שברה את הפאנל (ראו את זה יום למחרת רק כאשר הדליקו את המסך בסלון ולא עשו מיד את ה- "1 ועוד 1"). במקרה השני, התברר בדיעבד שהילד בבית שיחק ליד המסך ואיכשהו נתן מכה למסך, דבר שגרם לאזור מסויים בפאנל לחדול מלעבוד.

אז לא מאשים כמובן אף אחד בשום דבר כי אין לי (ולמעת באמת לאף אחד אחר בפורום) אפשרות לדעת מה באמת קרה ומי בכלל אשם וכו', אבל Just saying..
במקרה הסציפי הזה ומאחר ושילמת עבור מתקן והתקנה של ח.י - הייתי מצפה שהם חד משמעית ייקחו על זה אחריות במידה ובצורה חד משמעית הנזק הנ"ל לא נגרם ע"י המשתמש. זה פשוט דבר שקשה לקבוע (וכאמור - אני בטוח לא מתיימר לנחש מי אשם בזה)

(החוויה האישית שלי, הן מהמסך הזה ספציפית והן מהשירות בכללי שקבלתי מח.י הם לא פחות ממושלמת.)

ובהצלחה בכל מקרה (Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

sagico כתב:@Alon_Solo
·
שבר הוא לא באחריות גם לא בהרחבה,
העניין כאן הוא האם היה פגם במוצר לפני / בזמן ההתקנה
...
·לא אמרתי שהוא באחריות אלא בדיוק הפוך - שהוא עלול להיות עילה להתנערות מאחריות. כלומר עוד 4 שנים יגידו לו אין אחריות לפאנל כי המסך שבור. לכן צריך לבדוק שההרחבה מראש לא ריקה מתוכן.
ו״העניין״ כנראה ישאר בגדר מסתורין כי אין לנו את הכלים לענות על השאלה הזאת... אני רק יכול להציע תיאורית קונספירציה: המסך הותקן עם רגלית אצל לקוח שהחזיר ושם נוצר הסדק ואז פותח השרשור קיבל מסך משומש בלי שהוא יודע בכלל :twisted:

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני אומר שוב - סדק ליד בורג של רגלית - כנראה שהבורג נסגר חזק מתי. השאלה רק מתי - במפעל או בשלב מאוחר יותר (למשל ע״י המתקין שסתם רצה להכניס אותו עד הסוף).

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813

שליחה

שחר
הפנל לא שבור (נראה לי קל יותר לשבור פנל מאת הפלסטיק האחורי) וכמו שאמר רועי וגם אני גורס כך, שמכה כזו חזקה ששוברת את הפלסטיק הקשיח סביר שתגרום נזק עמוק יותר לפנל.
יכול להיות גם שקיבל מסך לא חדש. זה גם קורה. יכול להיות שקיבל מסך עם פלסטיק שבור מהמפעל. זה גם קורה.
לא רואה מצב שטכנאי בשטח שהינו עובד ח.י. שהצליח למכור ללקוח את החבילה הכוללת של אביזרים מתלה ואחריות יחבל באינטרס שלו עצמו ושל החברה המעסיקה שלו ויגרום לביטול ההתקנה. לא שזה לא אפשרי, זה כן. רק הסיכוי נמוך מאשר גבוה.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 883

שליחה

התראה על בעיה קוסמטית לא משנה את ההתקנה - המסך עדיין מותקן ומשתמשים בו

בדרך כלל מתאמים החלפה עוד באותו שבוע בבית הלקוח כמובן

הסיבה היחידה לקחת מסך באוטו חזרה זה רק אם הוא לא תקין DOA או שיש לו שבר פיזי בפאנל
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני נוטה יותר להאמין שהם יתעלמו ״מהבעיה הקוסמטית״ שתגרור החלפת מסך שעלותו 12-15 אלף שח׳ מאשר להתריע על כך.
אנחנו לא יודעים מי היו שם באותו יום. לא רוצה להכליל, יש גם צדיקים בתכנית יצאת צדיק מדי פעם

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

פעמיים עם 65E7Y

פעם אחת לקוח התריע ממש יומיים אחרי ההתקנה שיש שריטה על המסך פיזית - הוחלף שבוע אחרי

פעם אחת המתקין התריע בבית הלקוח שיש סדק בפינה הימנית העליונה במסגרת זכוכית (מיועדת לנוי לא קשורה לתמונה) והוחלף אחרי שבוע

הם לא משחקים עם הדברים האלה מנסיון אישי שלנו
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

רועי עם כל הכבוד הניסיון שלך הוא רק שלך יש עוד אלפי מקרים שהם מחוץ לניסיון שלך.

יש כאן בדיוק כעת התרחשות שעומדת בסתירה לכל מה שאתה מציג.

אבל יותר נוח לך ולאחרים להסיק שהנזק נגרם ע״י הלקוח כשאין תרחיש סביר לכך, (ואתה מוזמן להציג כזה אם לך יש כאמור)
מאשר להטיל אחריות על היבואן ושליחיו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

@sagico

רועי כבר הציג מספר תרחישים אפשריים וסבירים (לפחות לדעתי), לכן אין טעם לחזור לחזור על מה שכבר נאמר.
אף אחד לא יודע איך או מתי נגרם הנזק, לכן רועי גם הציע לנסות לדבר עם החנות ע"מ לקבל עזרה מול ח.י. והטיפול בבעיה זו.
אך אני חייב להוסיף שאני יכול להבין (לא בהכרח מצדיק) את ההתנערות של החברה מנזק מסוג זה, במיוחד שמדובר על תקופה ארוכה יחסית שהמסך נמצא בבית הלקוח. הבעיה כאן היא שאין הוכחה לכאן או לכאן למקור הנזק.

@E.W

אני בטוח שכל מי שתספר לו את הסיפור ה"מזעזע" הזה מייד יזרוק כל מוצר שח.י. הם היבואן שלו, ולא יקנו מהם יותר בחיים. אם ככה היה בחיים האמיתיים סמליין כבר היו פושטים רגל.
הלקוח ביטל את הארכת האחריות וחוייב בעלות הזרוע, שהיא 700 ש"ח. איפה בדיוק הבעיה?

לסיכום:
מאחר ואין לאף אחד מאיתנו מידע מדוייק בנוגע למה שקרה ואיך, להעלות את ח.י. על המוקד בגלל משהו שיכול להיות בכלל לא באשמתם או אחריותם נראה לי קצת מוזגם.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

sagico כתב:רועי עם כל הכבוד הניסיון שלך הוא רק שלך יש עוד אלפי מקרים שהם מחוץ לניסיון שלך.

יש כאן בדיוק כעת התרחשות שעומדת בסתירה לכל מה שאתה מציג.

אבל יותר נוח לך ולאחרים להסיק שהנזק נגרם ע״י הלקוח כשאין תרחיש סביר לכך, (ואתה מוזמן להציג כזה אם לך יש כאמור)
מאשר להטיל אחריות על היבואן ושליחיו.
...
·

האמת
שלא מטיל אחריות על אף אחד

ויתרה מזו שלחתי לקובי הודעה פרטית שאני מחכה לקבל עליה תשובה ולנסות לעזור בנושא

כנראה בגלל שהוא משתמש חדש הוא עדיין לא שם לב לזה

בכל מקרה אני מאמין שעכשיו הוא ישים לב
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

משתמשים חדשים לא יכולים לקבל הודעות פרטיות

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@TheCoolest
·
ראשית אני לא העליתי על המוקד את ח.י.
שנית רועי לא הביא שום תרחישים אפשריים הוא רק אמר שהמסך מותקן על זרוע מפרקית מה שיכול לתת הסבר לתרחיש אפשרי (שלא הובא כאמור)
אז תדייק בבקשה.
שחר הביא כמה דוגמאות כגון עוזרת וילד משחק עם כדור כמדומני. אבל בהקשר של שבר בפנל לא במסגרת האחורית מה שלא רלוונטי למקרה הנל.
אתה ואחרים בתגובות שלכם ניסיתם להיות נייטרלים כמו שווייצרים והבאתם כל מיני דעות לא מבוססות על היתכנות שפותח השרשור גרם לשבר בעצמו וזה לדעתי לא לעניין ולכן אני מגיב כאן.

אבל כמו שאמרת לא נחזור על עצמינו , כל אחד כאן התפלסף את המנה היומית שלו ומעבר גם, אני כבר התבטאתי מוקדם יותר במה ואיך סביר יותר, ודעתי שונה משלך.

חומר למחשבה-
אנחנו מגנים ״טרולים״ ונראה שהדיון הזה לא היה מבייש את מיטב הטרולים שבנמצא, והאמת זו לא הפעם הראשונה…

חוץ מאחד או שניים שנתנו עצה/דרך לפתרון כל השאר ניצלו את הפוסט לבמה להתנצחות מיותרת.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

@sagico
נו באמת … איפה ראית פה בשרשור טרולים ?
הלהט יוצא הדופן שלך בפוסט הזה מרמז על טראומת עבר ? אפילו החבר פותח הפוסט לא נשמע באותה רמה של סערת נפש :מבולבל:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762

שליחה

שרשור הזוי בעיניי. לא מבין את כל מי שמגן \מתלהם\ תוקף. אין פה בכלל דיון ובעיקר 5 עמודים מבוזבזים של מלל.

1 - נקנה מסך מיבואן מורשה. הותקן על ידי נציג של היבואן עם הציוד שהומלץ על ידו.
2 - יש סדק במסך

החודש שחלף לא רלוונטי כי מדובר במוצר סטאטי אז או שזה נגרם מחבלה או עייפות החומר.
ספק\סוחר\יבואן תקין עם שירות סביר צריך לתת שירות ולא להתנער!
72o

mllu
טרול
טרול
תגובות: 6

שליחה

sigamore כתב:@sagico
נו באמת … איפה ראית פה בשרשור טרולים ?
הלהט יוצא הדופן שלך בפוסט הזה מרמז על טראומת עבר ? אפילו החבר פותח הפוסט לא נשמע באותה רמה של סערת נפש :מבולבל:
...
·
הנה פה יש אחד...
ולא מדובר אצלו על טראומת עבר אלא על מצב קיצוני של מרמור. ביחד עם הרוסי המסכן מה קוראים אותו יבגני הם מהווים את ה״צוות המושלם״ בעליהום נגד ח.י.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@sigamore
·
לא. שום טראומה.
פותח השרשור הציג עניין לגיטימי ואתה, איינשטיין וארתור ואחכ הצטרפו נוספים להציג סברות לאיך זה הגיוני שיכול היה לגרום לשבר בעצמו.
ולא בצורה משכנעת.
אני הגנתי על הסברה היותר הגיונית שכך הוא קיבל את המסך ולא היה ער למצב.
אני מסכים שהדיון הזה גלש מגבולות דיון מקצועי ולכן כיניתי אותו דיון טרולי, אבל זה קורה לא מעט כאן, ולרוב אני לא מתערב. והנה טרול ״ חביב ״ ניצל את המומנטום שבתגובתך לשלוח הערות עם פסים אישיים לעברי. (נמחק בינתיים)
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 19/03/2018 22:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

@sagico
מקובל !! (האמת שעייפתי) … מציע שנעצור כאן (Y)
וכמובן שנאחל לקובי פותח השרשור סיום מהיר ומוצלח למקרה העגום בעליל.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha

שליחה

ביום ה' האחרון הותקנה אצלי הסוני E9005 ע"י אלקטרוניקס פרו , למרות ש4 ברגים מחברים אותה למתקן והברגים הם עדינים - התעקשו לחבר אותם עם מברגה, לדעתי מסוג אימפקט . פשוט לא הכלי למשימה הזו . והרי לכם סיבה כיצד יכול להיווצר סדק .

אגב , מדהים איך כל המתקנים של כל החברות מנסים לדחוף את הזרוע המפרקית הזו לכל לקוח ולקוח ... ועוד במחיר שכזה.
אני לא יודע אם הייתם לאחרונה ב ACE או הום סנטר אבל מחירי הזרועות נפלו לרמת העשרות שקלים לזרוע קבועה ועוד קצת לזרוע מפרקית.
של זרועות ברקן / שיח כמובן.
שלא לדבר על כך שהתקנה עדיף שתהיה כמה יותר צמודת קיר מבחינת יופי.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מניסיון אני יכול לומר שאתה חייב לפחות פעם בחיים להתקין זרוע מפרקית יקרה כדי ללמוד על בשרך שזה מיותר לחלוטין...

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

Alon_Solo כתב:מניסיון אני יכול לומר שאתה חייב לפחות פעם בחיים להתקין זרוע מפרקית יקרה כדי ללמוד על בשרך שזה מיותר לחלוטין...
...
במסכים גדולים יש ייתרון בזרוע כזו כשיש צורך לגשת לאחורי הטלוויזיה להוסיף/להוריד חיבורים קיימים. הרבה יותר קל מאשר למצוא עוד מישהו, להוריד את המסך מהמתלה, ובסוף להחזיר.

בלי קשר, כל אחד והמקרה שלו. אצלי הזרוע בשימוש יומיומי על מסך 65 אינטש...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

חזור אל “מסכי OLED”