·JoeJoe כתב:·......
יש מספיק אנשים שכבר בדקו, השוו וקנו את הסמנונג...
נכון וכולם התחרטו אחרי זה..
תבדוק טוב בשרשורי האכזבות מהמסך הזה. אתה עוד צעיר פה...
·JoeJoe כתב:@acc800
·
סליחה "מר מבין יותר מכולם" אתה שוב מפנטז אני מבין? אתה מדבר על שלושה שרשורים עם פאנלים דפוקים במשלוח? חח, הסמסונגים נמכרים בארץ באלפים......
·JoeJoe כתב:@acc800
· מי שלא מבין פה בשרשור זה אתה בינתיים, בגלל זה אני מצרף לך כתבות עם תמונות וציונים כדי שיהיה לך יותר ברור על כל השטויות שאתה פולט, יש מבין?...
·Evil-u כתב:לך על הסרט השני, הוא מלא בסצינות כהות עם נורות קטנות.......
עם זאת תראה את זה רק בחדר חשוך, אחרת הזליגה אם יש, לא תפריע.
עריכה: תראה כאן ב-4:47 למה אני מתכוון
?t=4m47s...

·Alonzone כתב:אפילו אם תלת מימד נעלם מהעולם והוא לא שיקול, עדיין ההפרש בין סדרה 6 ל 7 הוא משהו כמו 6K, מעבר לזה שסדרה 6 כבר יקרה מאוד ועולה 16K.
גם ככה סדרה 6 מדהימה, נכון שב 7 שיפרו בהירות ותאימות למשחקים, אבל אין לי תוכניות לחבר את הטלוויזיה למחשב (משחק שעתיים פעם בחודש, ממש לא גיימר).
אולי אצליח לשכנע את עצמי שזה מוצדק לשלם 16K על טלוויזיה. אין סיכוי שאשלם 20+...
·גם אני הייתי בהתלהבות שלך...לפני 5 שנים בנושא התלתHuber כתב:·......
הייתי במקום שלך עם ההחלטות הללו בדיוק לפני כחודש, ולפני כשבועיים עשיתי את הבחירה והלכתי על ה C6. אחת ההחלטות היותר טובות שעשיתי, אני נהנה בטירוף מהטלוויזיה בכלל ומהתלת מימד בפרט....

·Alonzone כתב:@miki775
אני מנסה להבין משהו. אם יש סרטי תלת, והטלוויזיה נותנת תלת מדהים, אז למה לא להשתמש בזה?
אם מישהו אומר שזה פקטור לקנות לפיו אז אני מבין אותך, אבל אם זה משהו שבא על הדרך - וה C6 ו B6 עולות אותו דבר וה C6 עדיפה בעוד כמה פרמטרים - אז למה לא להנות מזה?...
·יש לי 10 טרה של חומר תלת מימד.Alonzone כתב:@miki775
אני מנסה להבין משהו. אם יש סרטי תלת, והטלוויזיה נותנת תלת מדהים, אז למה לא להשתמש בזה?
אם מישהו אומר שזה פקטור לקנות לפיו אז אני מבין אותך, אבל אם זה משהו שבא על הדרך - וה C6 ו B6 עולות אותו דבר וה C6 עדיפה בעוד כמה פרמטרים - אז למה לא להנות מזה?...
·miki775 כתב:·יש לי 10 טרה של חומר תלת מימד.......
מתוכם אפשר לגרד אולי 5 סרטים ששוים צפייה בפורמט בהשוואה ל 2D
זו הסיבה גם לפשיטת הרגל של הפורמט...

גם אני ככה (: מאז שקיבלתי את הC7 אני רק טוחן תוכן!Huber כתב:·......
בדיוק. אין לך מושג כמה סרטים פיספסתי וכרגע אני משלים, כי כרגע ובטלוויזיה הזו בפרט האיכות קרובה למושלמת ורב מחלות הילדות נעלמו. מי שנכנס לתלת מימד לפני חמש שנים סבל ממשקפיים לא נוחות, CROSS TALKING, חצי רזולוציה בכל עין ועוד, היום ב OLED הזו חווית הצפיה פשוט מענגת.
מת, לא מת, אני נהנה מכל רגע....