מחירי OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #61 

JoeJoe כתב:
...
...
·

יש מספיק אנשים שכבר בדקו, השוו וקנו את הסמנונג
...
·
נכון וכולם התחרטו אחרי זה..
תבדוק טוב בשרשורי האכזבות מהמסך הזה. אתה עוד צעיר פה...

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #62 

כולם צודקים

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #63 

@miki775

אני לא משתתף בדיונים בפורום הזה כדי שלמשל אתה ו- @acc800 תסבירו לי שמסכי OLED הם מסכים בטכנולוגיה
האולטימטיבית, את זה אני יכול גם לקרא בפרסומים של LG. כשאני קונה מסך (ואפילו שאתה כנראה לא תאמין, יצא לי
כבר לקנות מסך או שניים) אני מנסה להבין בעצמי למה מסך אחד יותר טוב מהשני ולא רק מהסיבה שאתם מצטטים כל
הזמן את התוכן הפרסומי של יצרן זה או אחר. אני משתתף בדיון לפעמים כדי לנסות לאזן את הדברים שלכם ולהסביר
איך הדברים עובדים בעולם האמיתי, בניגוד לאיך הפירסומאים של חברה מסויימת מנסים להציג את הדברים ואתם
מקבלים אותם וחוזרים עליהם מבלי לנסות ולהבין אם הם לגמרי נכונים.

ו- @acc800, זה שהרוב בוחר לחזור על דבר מסויים פעם ועוד פעם לא תמיד אומר שאותו הדבר לגמרי נכון. כך
שאני שוב חוזר ואומר שמסכי OLED הם מסכים מעולים וטובים ממסכי LCD בכמה דברים, אבל ממש לא כמו
שאתה מציג את הדברים ש"מסכי האולד טובים יותר ממסכי לד בכל פרמטר". והמושג הזה "וידאופיל" זה באמת
כזה מושג שחוק , כי הרי כל מי שיצא לו לראות מסך בחיים שלו מחשיב את עצמו היום לוידאופיל.

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #64 

@acc800
·
סליחה "מר מבין יותר מכולם" אתה שוב מפנטז אני מבין? אתה מדבר על שלושה שרשורים עם פאנלים דפוקים במשלוח? חח, הסמסונגים נמכרים בארץ באלפים...

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #65 

JoeJoe כתב:@acc800
·
סליחה "מר מבין יותר מכולם" אתה שוב מפנטז אני מבין? אתה מדבר על שלושה שרשורים עם פאנלים דפוקים במשלוח? חח, הסמסונגים נמכרים בארץ באלפים...
...
·
זו לא הכמות חמוד זה האיכות.
סמסונג מוכרים היום בעיקר מה שנקרא ״ז ב ל להמונים״. או מסכים לכאלה שפחות מבינים או מנוסים.
יש מבין?
נערך לאחרונה על ידי acc800 ב 04/07/2017 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #66 

האמת נכון, היה פה את השרשור המפורסם מלפני חצי שנה בו חצי פורום החזיר את אחד מדגמי סמסונג בגלל בעיות זליגה וmotion

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #67 

@acc800
· מי שלא מבין פה בשרשור זה אתה בינתיים, בגלל זה אני מצרף לך כתבות עם תמונות וציונים כדי שיהיה לך יותר ברור על כל השטויות שאתה פולט, יש מבין?

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #68 

JoeJoe כתב:@acc800
· מי שלא מבין פה בשרשור זה אתה בינתיים, בגלל זה אני מצרף לך כתבות עם תמונות וציונים כדי שיהיה לך יותר ברור על כל השטויות שאתה פולט, יש מבין?
...
·
אתה מתנהג כמו ילד ויורד לפסים אישיים וחבל.
אני באמת מנסה להסביר וללמד אותך משהו אבל אם אתה חושב שאתה כבר מומחה מדופלם למסכים ויודע הכל רק לאחל לך הרבה הנאה ובהצלחה.
ואגב הכתבות שהבאת אומרות בדיוק את מה שאני אמרתי אז כנראה מדובר גם על בעיה בהבנת הנקרא...

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #69 

@acc800
· תגיד אתה חושב שאני טמבל? אתה אלים מהתגובה הראשונה של השרשור, יש פה אנשים עם שכל שכבר העירו לך שאתה לא מקצועי ומתלהם אז אולי מספיק?

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #70 

תגיד אתה חושב שאני טמבל?
...
כן ג׳וג׳ו לצערי כן.

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #71 

Evil-u כתב:
...
...
לך על הסרט השני, הוא מלא בסצינות כהות עם נורות קטנות.
עם זאת תראה את זה רק בחדר חשוך, אחרת הזליגה אם יש, לא תפריע.

עריכה: תראה כאן ב-4:47 למה אני מתכוון
?t=4m47s
...
·

צפיתי אתמול בג'ון וויק 2, הויזואלים מדהימים חייב לציין, פחות החברתי לעלילה :D. אני לא רוצה להעלות סרטון של קטעים מהסרט בגלל הפרת זכויות, אבל אני אעלה צילום של הטריילר בHD יותר מאוחר. אין זכר למה שמצויין בוידאו לגבי הענננות אבל יש את העניין של זויות הצפיה. אכן זו אחת החולשות של הטלווזיה שיש sweet spots.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #72 

Alonzone כתב:אפילו אם תלת מימד נעלם מהעולם והוא לא שיקול, עדיין ההפרש בין סדרה 6 ל 7 הוא משהו כמו 6K, מעבר לזה שסדרה 6 כבר יקרה מאוד ועולה 16K.
גם ככה סדרה 6 מדהימה, נכון שב 7 שיפרו בהירות ותאימות למשחקים, אבל אין לי תוכניות לחבר את הטלוויזיה למחשב (משחק שעתיים פעם בחודש, ממש לא גיימר).
אולי אצליח לשכנע את עצמי שזה מוצדק לשלם 16K על טלוויזיה. אין סיכוי שאשלם 20+
...
·

הייתי במקום שלך עם ההחלטות הללו בדיוק לפני כחודש, ולפני כשבועיים עשיתי את הבחירה והלכתי על ה C6. אחת ההחלטות היותר טובות שעשיתי, אני נהנה בטירוף מהטלוויזיה בכלל ומהתלת מימד בפרט.

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #73 

@JoeJoe אני אשמח לראות את הסרטון שתעלה של הטריילר בסמסונג שלך

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #74 

Huber כתב:
...
...
·

הייתי במקום שלך עם ההחלטות הללו בדיוק לפני כחודש, ולפני כשבועיים עשיתי את הבחירה והלכתי על ה C6. אחת ההחלטות היותר טובות שעשיתי, אני נהנה בטירוף מהטלוויזיה בכלל ומהתלת מימד בפרט.
...
·גם אני הייתי בהתלהבות שלך...לפני 5 שנים בנושא התלת
אתה בפיגור רציני מאד

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #75 

@miki775
אני מנסה להבין משהו. אם יש סרטי תלת, והטלוויזיה נותנת תלת מדהים, אז למה לא להשתמש בזה?
אם מישהו אומר שזה פקטור לקנות לפיו אז אני מבין אותך, אבל אם זה משהו שבא על הדרך - וה C6 ו B6 עולות אותו דבר וה C6 עדיפה בעוד כמה פרמטרים - אז למה לא להנות מזה?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #76 

אין כמעט דיון אחד בפורום שאינו כולל מתנשאים, "יודעי דבר", כאלו שהשמש זורחת להם מהאחוריים, ואפילו טרולים..
אני הולך להביא פופקורן. (~)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #77 

Alonzone כתב:@miki775
אני מנסה להבין משהו. אם יש סרטי תלת, והטלוויזיה נותנת תלת מדהים, אז למה לא להשתמש בזה?
אם מישהו אומר שזה פקטור לקנות לפיו אז אני מבין אותך, אבל אם זה משהו שבא על הדרך - וה C6 ו B6 עולות אותו דבר וה C6 עדיפה בעוד כמה פרמטרים - אז למה לא להנות מזה?
...
·

בדיוק. אין לך מושג כמה סרטים פיספסתי וכרגע אני משלים, כי כרגע ובטלוויזיה הזו בפרט האיכות קרובה למושלמת ורב מחלות הילדות נעלמו. מי שנכנס לתלת מימד לפני חמש שנים סבל ממשקפיים לא נוחות, CROSS TALKING, חצי רזולוציה בכל עין ועוד, היום ב OLED הזו חווית הצפיה פשוט מענגת.

מת, לא מת, אני נהנה מכל רגע.

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #78 

Alonzone כתב:@miki775
...
·יש לי 10 טרה של חומר תלת מימד.
מתוכם אפשר לגרד אולי 5 סרטים ששוים צפייה בפורמט בהשוואה ל 2D
זו הסיבה גם לפשיטת הרגל של הפורמט

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #79 

miki775 כתב:
...
...
·יש לי 10 טרה של חומר תלת מימד.
מתוכם אפשר לגרד אולי 5 סרטים ששוים צפייה בפורמט בהשוואה ל 2D
זו הסיבה גם לפשיטת הרגל של הפורמט
...
·
בהחלט (Y)
תוסיף לזה צפיה עם משקפיים מטופשות על הפרצוף, ירידה חדה בבהירות התמונה ועוד מרעין בישין שבגללם הגימיק הנחמד עומד להעלם באופן סופי ומוחלט.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #80 

Huber כתב:
...
...
·

בדיוק. אין לך מושג כמה סרטים פיספסתי וכרגע אני משלים, כי כרגע ובטלוויזיה הזו בפרט האיכות קרובה למושלמת ורב מחלות הילדות נעלמו. מי שנכנס לתלת מימד לפני חמש שנים סבל ממשקפיים לא נוחות, CROSS TALKING, חצי רזולוציה בכל עין ועוד, היום ב OLED הזו חווית הצפיה פשוט מענגת.

מת, לא מת, אני נהנה מכל רגע.
...
גם אני ככה (: מאז שקיבלתי את הC7 אני רק טוחן תוכן!

אגב, משהו שאתם צריכים לדעת עלי ועל ההעדפות האישיות שלי אם מישהו ירצה לקחת ממני דוגמא, אני לא סובל תלת מימד, מה שזה עושה לי זה רק לחבר 2 תמונות לתמונה אחת ולג'דר לי את הסרט.
אז ככה שגם אם היתה לי טלווזיית תלת מימד לא הייתי משתמש בפיצ'ר אף פעם.
אז אם תלת מימד חשוב לכם אל תקחו ממני עצה (:

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”