אני התקשרתי ב-17:40 והתקליט אומר "המוקד סגור כעת. שעות העבודה הם 08:00-18:00"OhadG כתב:לא יודע אם זה קשור למרכז המיון החדש, אבל דואר שליחים בת״א והמרכז איבד את זה לגמרי.
...
הדואר עובר למרכז מיון חדש לחבילות מחו"ל: החבילה תגיע לסניף הלקוח תוך 48שעות
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·OhadG כתב:תודה טל.
כבר הבנתי את העניין עם התקליט והמיקום (או חוסר מיקום שמוביל במקרה הטוב לשירות הודעות, ובמקרה הפחות טוב לניתוק שיחה אחרי 20-30 דקות).
מצידי עשיתי 2 דברים:
1. השתמשתי בקשרים שלי בדואר כדי לקבל את החבילות.
2. פניתי לאמזון עם מספר תלונות ובקשה שלא לעבוד עם שירות המשלוחים הזה.
תודה על הרצון לעזור...
אתה מדבר על אסנדיה? אם כן אתה בהחלט לא היחיד:
https://www.hometheater.co.il/vt272897.html
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
ממש לא מדבר על אסנדיה, אלא על שירות המשלוחים של דואר שליחים, אחרי שהמשלוח הגיע לארץ באמצעות I-Parcel.
הם בחרו בדואר שליחים כחברת השליחויות המקומית שלהם פה, ולצערי השירות שלהם הוא מתחת לכל ביקורת, לא עונים לטלפון, לא מספקים את החבילות בזמנים שהתחייבו אליהם, הטלפניות שלהם עסוקות בעיקר בהודעות התנצלות, המנהלים שם לא חוזרים *אף פעם*, אני מחכה לקבל את החבילה השניה לפני פניה לבית המשפט לתביעות קטנות.
הם בחרו בדואר שליחים כחברת השליחויות המקומית שלהם פה, ולצערי השירות שלהם הוא מתחת לכל ביקורת, לא עונים לטלפון, לא מספקים את החבילות בזמנים שהתחייבו אליהם, הטלפניות שלהם עסוקות בעיקר בהודעות התנצלות, המנהלים שם לא חוזרים *אף פעם*, אני מחכה לקבל את החבילה השניה לפני פניה לבית המשפט לתביעות קטנות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בד"כ איך שזה מגיע לסניף המקומי - אני טס לשם לקחת.
לא פעם זה מדהים אותי איך שזה מגיע אליהם ולא יוצא לחלוקה.
מזל שאני בשרון. כי כנראה כאן בינתיים זה עוד מסודר.
אבל הבדיחה הגדולה הייתה - שלפני כחצי שנה בערך, החליטו שהמושב שאני גר בו הוא באיזור נתניה,
אז משהו כמו 3 פעמים - מרכז מעבירים לנתניה, נתניה מעבירים למרכז.
בסוף, גם אני ניצלתי קשרים, ומישהו ניגש לחבילה וכתב עליה - להעביר לשרון (או איך שלא קוראים לזה שליד רעננה).
ד"א - בל נשכח את המכס - שהוא כמו חור שחור ולא ברור בכלל.
לא מבין למה לא מכריחים להזין שהחבילה בארץ ובמכס.
לא פעם זה מדהים אותי איך שזה מגיע אליהם ולא יוצא לחלוקה.
מזל שאני בשרון. כי כנראה כאן בינתיים זה עוד מסודר.
אבל הבדיחה הגדולה הייתה - שלפני כחצי שנה בערך, החליטו שהמושב שאני גר בו הוא באיזור נתניה,
אז משהו כמו 3 פעמים - מרכז מעבירים לנתניה, נתניה מעבירים למרכז.
בסוף, גם אני ניצלתי קשרים, ומישהו ניגש לחבילה וכתב עליה - להעביר לשרון (או איך שלא קוראים לזה שליד רעננה).
ד"א - בל נשכח את המכס - שהוא כמו חור שחור ולא ברור בכלל.
לא מבין למה לא מכריחים להזין שהחבילה בארץ ובמכס.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לקח לי משהו כמו חודש לקבל שני מוצרים מאנגליה. (נשלחו בנפרד, והגיעו בהפרש של שבוע/שבועיים)
אז לא
אז לא
@Itay_Pollak
·
אכן אבסורד, אני הזמתי בתחילת יוני מרואיל מייל (itn' signed) ועד עכשיו הם לא סרקו את הקוד.
והזמנתי דברים בעלי דרך epacket שבוע אחרי שההזמנתי מאנגליה ונחש מה? היום קיבלתי עדכון מ17track שזה "הגיע למרכז מקוון של מודיעין להמשך מיון"
פחחחחחח, לפני שהם פתחו הסניף במודיעין, היתי מקבל מוצרים מאנגליה תוך שבוע וחצי שבועיים גג.
לא יודע איך מנכל הדואר יושב לו ונהנה ואין שום שינוי אמיתי..
·
אכן אבסורד, אני הזמתי בתחילת יוני מרואיל מייל (itn' signed) ועד עכשיו הם לא סרקו את הקוד.
והזמנתי דברים בעלי דרך epacket שבוע אחרי שההזמנתי מאנגליה ונחש מה? היום קיבלתי עדכון מ17track שזה "הגיע למרכז מקוון של מודיעין להמשך מיון"
פחחחחחח, לפני שהם פתחו הסניף במודיעין, היתי מקבל מוצרים מאנגליה תוך שבוע וחצי שבועיים גג.
לא יודע איך מנכל הדואר יושב לו ונהנה ואין שום שינוי אמיתי..
דואר רגיל או שליחים?yonyz כתב:החבילות שלי מגיעות תמיד בזמן, בד"כ עד 10 ימים. הדואר מתקשרים באותו יום שמופיע במעקב שזה הגיע לסניף חלוקה האזורי (בית גירון בראשל"צ)....
אנגליה ואירופה בכללי היום מגיעים תיקתק. חבילה מארה"ב ששם הם יודעים על איזה טיסה עלתה החבילה הופיעה שנחתה בבן גוריום ב -16 לחודש. רק היום כתוב שהתקבל ומועבר להמשך מיון. לא כתוב אפילו איפה..(מודיעין / ת"א וכו'..)
·iziko כתב:
דואר רגיל או שליחים?......
אנגליה ואירופה בכללי היום מגיעים תיקתק. חבילה מארה"ב ששם הם יודעים על איזה טיסה עלתה החבילה הופיעה שנחתה בבן גוריום ב -16 לחודש. רק היום כתוב שהתקבל ומועבר להמשך מיון. לא כתוב אפילו איפה..(מודיעין / ת"א וכו'..)...
רק שליחים, כל השאר קקה. דברים שאני מזמין מסין, היה אחד שהגיע תוך 3 שבועות, חלק חודשיים, ועוד 2 שהזמנתי בתחילת מרץ עדיין לא הגיעו.
כיוון שחלק מהמשלוחים שלי עיסקיים עם אחוזי רווח נמוך עדיף לי רגיל. במיוחד שעד היום ארה"ב ואנגליה היו מגיעים בזמן סביר...
כנראה שאצטרך להגדיל את המלאי הנזיל שלי עד שאולי הם יחזרו לעצמם.
סין היה לי גם משלוח של חצי שנה. אבל סין זה שטויות לעצמי לכן לרוב אין לי לחץ על דברין משם. הלחץ העיקרי מבחינתי הם משלוחים מאירופה וארה"ב מהספקים שעד היום היו די בסדר.
כנראה שאצטרך להגדיל את המלאי הנזיל שלי עד שאולי הם יחזרו לעצמם.
סין היה לי גם משלוח של חצי שנה. אבל סין זה שטויות לעצמי לכן לרוב אין לי לחץ על דברין משם. הלחץ העיקרי מבחינתי הם משלוחים מאירופה וארה"ב מהספקים שעד היום היו די בסדר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
היום קיבלתי חבילה שנשלחה לפני 3-4 חודש. שיא חדש